όταν άκουσα να λεει αυτά για τον αλαφούζο εκεί πήγε το μυαλό μου .. αλλά μήπως είναι και άνοιγμα και καλά όταν μπω στο ποδόσφαιρο δεν θα αφήσω το μουνί τον μαρινάκη να με γαμεί ?/
όταν άκουσα να λεει αυτά για τον αλαφούζο εκεί πήγε το μυαλό μου .. αλλά μήπως είναι και άνοιγμα και καλά όταν μπω στο ποδόσφαιρο δεν θα αφήσω το μουνί τον μαρινάκη να με γαμεί ?/
υπαρχει αλλα σπανια εφαρμοζεται τυπε
κανεις δεν ασχολειται με τετοιες μαλακιες
και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει ο αγωνας
μαλακιες του τρακη και δικαιολογιες για να μην παραδεχτει οτι αυτος φταιει
πάω στοίχημα ότι αύριο , αυτές τις παραληρηματικές κουβέντες στερητικού συνδρόμου του τράκη
θα τις κάνει πρωτοσέλιδο η Πρασινη και θα τις μηρυκάζουν οι οπαδοί σας , και όλα αυτά χωρίς
να έχουν κάνει καμμιά γραμμή
τέτοιες στιγμές μόνο ο ελληνικός αθλητισμός προσφέρει
Ειναι τρομερο παντως πως τι σημερον ημερα ,ταυτιζοσαστε καποιοι, με επιχειρηματιες και τους υπερασπιζεστε περισσοτερο και απο αλλα πολυ πιο σημαντικα πραγματα.
Τυπους που σας πουλανε οπαδιλικη που ο σκοπος τους ειναι το κερδος,ο φανατισμος και η διχονοια. :S
αν και παναθηναικος, το περιμενα οτι θα τον πιουμε...απ τοτε που εφυγε ο αρτσι ημουν σιγουρος οτι με τον φρανκι τον μαγειρα τιτλο δεν προκειται να δουμε...
ο τρακις εφαγε καλο μπαντ τριπ....τον βλεπω το βραδυ να κατεβαζει ολη τη βιανεξ για να στανιαρει :S...παρολα αυτα πρωτοτυπη δηλωση
υγ το χα γραψει και στο θρεντ το στοιχηματος πριν αρχισουν οι τελικοι για κατακτηση οσφπ σε συνδιασμο με ρεαλ τσουλου