«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Έγινε εκβιαστικά. Μου είπαν πως το παιχνίδι ή θα ξεκινήσει ο αγώνας ή θα μηδενιστούμε. Ήρθαν 29 άνθρωποι από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε με τους κανόνες. Κάναμε ένσταση και ζητάμε επανάληψη. Σε ό,τι αφορά τους διαιτητές, έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης ή Αλαφούζος να κάθομαι να με γαμ… στο γήπεδό μου», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
καλα ρε μαλακες τι δηλωσεις εκανε το πρεζακι????
και δεν αναφερομαι σε ενστασεις,αλλοιωση αποτελεσματος κλπ....
αλλα να βριζεις και να κοροιδευεις π.χ. τον αλαφουζο οτι τον γαμανε στο γηπεδο του λες και ειναι προεδρος αντιπαλης ομαδας ειναι απλα τραγικο...
και τα αλλα τα προβατα πιστευουν οτι θα μπει και στο ποδοσφαιρο...
καλα ρε μαλακες τι δηλωσεις εκανε το πρεζακι????
και δεν αναφερομαι σε ενστασεις,αλλοιωση αποτελεσματος κλπ....
αλλα να βριζεις και να κοροιδευεις π.χ. τον αλαφουζο οτι τον γαμανε στο γηπεδο του λες και ειναι προεδρος αντιπαλης ομαδας ειναι απλα τραγικο...
και τα αλλα τα προβατα πιστευουν οτι θα μπει και στο ποδοσφαιρο...
όταν άκουσα να λεει αυτά για τον αλαφούζο εκεί πήγε το μυαλό μου .. αλλά μήπως είναι και άνοιγμα και καλά όταν μπω στο ποδόσφαιρο δεν θα αφήσω το μουνί τον μαρινάκη να με γαμεί ?/
όταν άκουσα να λεει αυτά για τον αλαφούζο εκεί πήγε το μυαλό μου .. αλλά μήπως είναι και άνοιγμα και καλά όταν μπω στο ποδόσφαιρο δεν θα αφήσω το μουνί τον μαρινάκη να με γαμεί ?/