Χωρις να εχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ σας κανω και εγω τις εξης διαπιστωσεις.
Προσωπικα για αντιπαλο της ομαδας δεν ηθελα με τιποτα την Τσσκα.Εχω γραψει και στην αρχη της διοργανωσης πως αυτη θα το σηκωσει.
Προτιμουσα τη Ρεαλ.Τη Τσσκα τη θεωρω υπερ υπερ πληρης ομαδα και με Προπονητη γατα.
Επισης η Ρεαλ ειναι πανισχυρη ,αλλα αυτες της ραν εντ γκαν ομαδες με ενα πιο κοντρολ μπασκετ και ισως λιγο αντιμπασκετ ισως μπορεσεις να της βγαλεις εκτος ρυθμου.
Τρανο παραδειγμα περυσι το Παναθηναικος - Μπαρτσελονα.
Θεωρω τη Ρεαλ παρα παρα μα παρα πολυ καλη ομαδα αλλα θεωρω το Λασο μετριο προπονητη και γενικα αυτη τη Ρεαλ λιγο αφελεστατη εαν κανεις 2-3 πραγματακια.Τους βγαλεις εκτος ρυθμου,λιγο τσαμπουκα (ειναι σοφτ) κλπ κλπ.
Αυτος που με φοβιζει για τον Οσφπ ειναι ενας παιχτης που γουσταρω πολυ.ο Μιροτιτς ,που και με τη απουσια του Πριντεζη δε ξερω πως θα τα βγαλουν περα στο 4.
Σα επισης μειον του Οσφπ,ο Μπερτομεου.
Μιας και ειπα Μπερομεου ποσο γελοιο ειναι αυτο στην ευρωλιγκα να μη γινονται οι αγωνες ιδια ωρα,και να μπορεις να διαλεξεις αντιπαλο.Τα τηλεοπτικα τους μαρανανε.
Στα συν του Οσφπ περα τα αγωνιστικα,οσες φορες ομαδες διαλεξαν αντιπαλο,τη πατησαν.Πολλα παραδειγματα.
Αυτα και πολλα αλλα αλλες ημερες για αυτη τη δυαδα.
Η Τσσκα ειναι θηριο για εμενα.Ο Μεσινα παρολο που η ομαδα μπορει να τρεξει δε το κανει παραδοξως και παιζει πιο σετ.
Σετ η Τσσκα λιγο αντιμπασκετ εμεις,πιστευω θα δουμε μετριους αγωνες με την ελπιδα πως θα γινει το θαυμα.
Χρειαζομαστε ολους τους παιχτες σε φουλ κατασταση αλλιως δε γινεται τιποτα.
Ο Διαμαντιδης θα εχει τρελο προβλημα με Τζακσον και Γουημς ειδικα στο μαρκαρισμα.Σφαιρατοι γρηγορη και ο Διαμαντιδης πλεον εχει το ιq αλλα δεν εχει τα ποδια πλεον.
Το πιο κομβικο σημειο ειναι ο Λασμε.Να εχει ανασες,αντοχες.Η τριαδα τους στο 5 μαζι με το 4 Κρυαπα ειναι φωτια.Κριστιτς-Καουν-Χαινς.Ο Μαυροκεφ. ειναι πολυ σοφτ αμυντικα για αυτη τη τριαδα.
Γνωμη μ βγαζεις ασσο απο το μανικι με Παππα η Γιανκοβιτς και εαν σου κατσει εχει καλως.Μπορουν ομως????
Οπως και να εχει η ομαδα εχει δειξει τοσα χρονια πως παλευει τα παντα.Σε αυτο πονταρω πολυ.Στο dna των ελληνικων ομαδων γενικα.
Καλη επιτυχια και στου δυο
Μακαρι και οι δυο.