Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Γιαννάκη πουσταρα :grin:
Ρουφηξτε μουνοπανα!Γαμω το μπουρδελο σας!Ετσι απο το σπίτι ο bill σας το κάρφωσε!Στα λαγουμια σας καργιολια >:(

φιλε το ποστ σου εχει 2 αποψεις....το αθλητικο...μας κερδισατε στο μοναδικο αδιαφορο ματς της χρονιας...μετα απο 3 σερι πρασινα γλεντια....συγχαρητηρια...οταν κρινονται τιτλοι θα σας ξανακερδισουμε...

οσο για την φωτο....εισαι συνδεσμιτης?...εννοω ξερεις απο αυτα?....η απλα τα βρισκεις στο ιντερνετ?...? η βρηκες φωτο κ εβαλες απλα? αντε να βαλω κ εγω φωτο απο τους γαυρους που κοπανησανε οι δικοι μας στην Πατρα?...κ τι ειναι μαγκια η φωτο?.......γιατι το θεμα με τον Ηλιοπουλο ειναι πολυ μπερδεμενο...κ αστο μην το πιασουμε πιστεψε με.....γιατι ξερω πολλα....κ μη νομιζεις οτι οΙ περισσοτεροι Παναθηναικοι συνδεσμιτες και μη τον γουσταρουν τον Ηλιοπουλο....οπως κ πολλοι δικοι σας δε γουσταρουν τη γρια τον Τσουκαλα.....
αστο σου λεω...δεν ειναι καλο για κανενα να το πιασουμε ουτε γοα μενα...ουτε για σενα.....

συγχαρητηρια για τη νικη...αυτα...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
φιλε το ποστ σου εχει 2 αποψεις....το αθλητικο...μας κερδισατε στο μοναδικο αδιαφορο ματς της χρονιας...συγχαρητηρια...οταν κρινονται τιτλοι θα σας ξανακερδισουμε...

οσο για την φωτο....εισαι συνδεσμιτης?...εννοω ξερεις απο αυτα?....η απλα τα βρισκεις στο ιντερνετ?...? η βρηκες φωτο κ εβαλες απλα? αντε να βαλω κ εγω φωτο απο τους γαυρους που κοπανησανε οι δικοι μας στην Πατρα?...κ τι ειναι μαγκια η φωτο?.......γιατι το θεμα με τον Ηλιοπουλο ειναι πολυ μπερδεμενο...κ αστο μην το πιασουμε πιστεψε με.....γιατι ξερω πολλα....κ μη νομιζεις οτι οΙ περισσοτεροι Παναθηναικοι συνδεσμιτες και μη τον γουσταρουν τον Ηλιοπουλο....οπως κ πολλοι δικοι σας δε γουσταρουν τη γρια τον Τσουκαλα.....
αστο σου λεω...δεν ειναι καλο για κανενα να το πιασουμε ουτε γοα μενα...ουτε για σενα.....

συγχαρητηρια για τη νικη...αυτα...
σκασε ρε ρόμπα!συνδεσμιτης είμαι!τι ζόρι τραβάς ;σαλτα γαμησου

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αναμενουμε κ την αντιδραση του μοντ στην φωτο ενος κακοποιημενου ανθρωπου. .....ακουτε κυριε ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ? Παροτι εισαι γαυρος, κ αυτο το εβαλε γαυρος,  ξερω οτι εισαι γενικα σωστος τυπος κ αυτο παει περα απο τα οπαδικα....

Προσωπικα μπορει να μη τον συμπαθω τον Γιαννακη....παροτι ειμαι Παναθηναικος, αλλα θελω να ειμαι δικαιος...κ αυτος που ητν εβαλε ειναι οτ λιγοτερο καφρος κ τσαμπα μαγκας...γιατι αν συναντουσε τον Ηλιοπουλο face to face θα εβγαζε φτερα...αλλα πισω απο το πληκτρολογιο ο καθενας πουλαει μαγκια.....γιατι η μαλακια παει συννεφο....δλδ να βαλουμε κ εμεις φωτο απο τα μαχαιρωμενα γαυρακια στην Πατρα? να γινουμε κ εμεις καφροι? ΠΟΤΕ.......

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αναμενουμε κ την αντιδραση του μοντ στην φωτο ενος κακοποιημενου ανθρωπου. .....ακουτε κυριε ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ? Παροτι εισαι γαυρος, κ αυτο το εβαλε γαυρος,  ξερω οτι εισαι γενικα σωστος τυπος κ αυτο παει περα απο τα οπαδικα....

Προσωπικα μπορει να μη τον συμπαθω τον Γιαννακη....παροτι ειμαι Παναθηναικος, αλλα θελω να ειμαι δικαιος...κ αυτος που ητν εβαλε ειναι οτ λιγοτερο καφρος κ τσαμπα μαγκας...γιατι αν συναντουσε τον Ηλιοπουλο face to face θα εβγαζε φτερα...αλλα πισω απο το πληκτρολογιο ο καθενας πουλαει μαγκια.....γιατι η μαλακια παει συννεφο....δλδ να βαλουμε κ εμεις φωτο απο τα μαχαιρωμενα γαυρακια στην Πατρα? να γινουμε κ εμεις καφροι? ΠΟΤΕ.......
αυτά που έχετε πάθει ότι και να πεις :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
σκασε ρε ρόμπα!συνδεσμιτης είμαι!τι ζόρι τραβάς ;σαλτα γαμησου

ξερεις για τον Ηλιοπουλο γενικα η μονο τη φαση με τους Βολιωτες ξερεις? Δεν εισαι συνδεσμιτης......πατατακια σε κοβω...αν ηξερες δεν θα απαντουσες ετσι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αναμενουμε κ την αντιδραση του μοντ στην φωτο ενος κακοποιημενου ανθρωπου. .....ακουτε κυριε ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ? Παροτι εισαι γαυρος, κ αυτο το εβαλε γαυρος,  ξερω οτι εισαι γενικα σωστος τυπος κ αυτο παει περα απο τα οπαδικα....

Τύπε ξέρεις και τον καλτσά;

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μη βαζετε προκλητικες φωτο.
Εχουν επιπεδο οι βαζελοι και σοκαρονται.
Απλα να βριζετε τους νεκρους της θ. 7.
Ομορφα πραγματα...

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Πόσο κομπλεξικός είσαι ρε σίχαμα Χοψονίδη??Τι ψυχολογικά σου έχει δημιουργήσει ο εξάστερος??

Υγ. βγάλε τις πούτσες απ'τα αυτιά να ακούσεις μαλάκα!!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πόσο κομπλεξικός είσαι ρε σίχαμα Χοψονίδη??Τι ψυχολογικά σου έχει δημιουργήσει ο εξάστερος??

Υγ. βγάλε τις πούτσες απ'τα αυτιά να ακούσεις μαλάκα!!

URL]]

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλτσα, Στεφανο κ ολους τους αλλους....φιλε για Ηλιοπουλο δεν μπορω να μιλησω.....οσοι ειναι γαυροι ξερουν....κ τα καλα...κ τα κακα......ο προηγουμενος απλα ειναι ασχετος πατατακιας......

κ ειναι απλα βλακας..δεν εχει ιδεα απο γηπεδα, πεσιματα κτλ...

ξερω κ για μερικους δικους σας....
αστο...απλα ξερεις οτι συνηθως αυτοι που γραφουν πολλα εδω δεν ξερουν τιποτα........
κ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μερικοι ειστε για γελια.....του τεστινγκ γελοιοι
οποιος θιχτει απο αυτο το αοριστο μηνυμα εχει δικαιωμα να με βρισει...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Καλτσα, Στεφανο κ ολους τους αλλους....φιλε για Ηλιοπουλο δεν μπορω να μιλησω.....οσοι ειναι γαυροι ξερουν....κ τα καλα...κ τα κακα......ο προηγουμενος απλα ειναι ασχετος πατατακιας......

κ ειναι πλα βλακας..δεν εχει ιδεα απο γηπεδα, πεσιματα κτλ...εγω προσπαθω να τον προστατεψω...μιας κ το ηλεκτρονικο απορρητο σπαει πανευκολα...αλλα αυτος δε φαινεται πολυ σπιρτο....

ξερω κ για μερικους δικους σας....
αστο...απλα ξερεις οτι συνηθως αυτοι που γραφουν πολλα εδω δεν ξερουν τιποτα........
κ δε μιλανε ουτε για Υμηττου, ουτε για Παι...νια ουετ για τιποτα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σπαστα όλα ,μην αφήνεις τιποτις :2funny:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ειδες ρε βλακα γαυρε?
τι καταλαβες?
εβαλε κ ο αλλος ο βαζελος, φωτο απο γαυρακια ταβλα....
κ αντε τωρα σχοινι κορδονι...

για να μη νομιζεις δε μπορουνε να βαλουνε  φωτο απο ξαπλωμενα γαυρακια λαγουδακια......
αλλα ποιο το νοημα?

επισης κ αυτη η φωτο πρεπει να βγει απο τον μοντερατορα...........

γιατι ειναι καφριλα...

εγω 10 χρονια συνδεσμιτης εχω σωσει γαυρους 3 φορες απο τρελλο ξυλο.....γιατι ειναι μαλακια...μονο πεσιμο στα ισα για πανια....
κ μου ερχεται ο ο αλλος ο πατατακιας κ μου λεει για τον Γιαννακη....ενω δε μπορει να σκισει το καλσον του......

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πλεον πειστικα και πως οι αρχοντες του σαιτ,το μονο που του ενδιαφερει μαλλον ειναι τα κλικς. :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom