Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αναστάτωση, η ομάδα χθες απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο έπιασε πολύ κακή απόδοση επιθετικά λόγω άγχους (αδικαιολόγητο γι'αυτή τη φάση), αμυντικά ήταν πολύ καλή αλλά πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, παρ'όλα αυτά κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος

εγώ πιστεύω ότι αν ξυπνήσει επιτέλους ο ούκιτς που είναι εξαφανισμένος όλη τη σεζόν θα πάμε ακόμα καλύτερα, δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός Φ4 φέτος

Δεν το λες και κακή βραδιά μία χαρά σας έμπαιναν τα τρίποντα. Επίσης ο Ναβάρο είχε ράνκιγνκ -1! Η Μπάρτσα πήγε να το δώσει το παιχνίδι στο τέλος κάνοντας αλλεπάλληλες μαλακίες, αλλά και εσείς δεν μπορούσατε να εκμεταλευτείτε τα δωράκια.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
απλα φιλε ειναι μερικοι καναπεδακηδες που ουτε καν γηπεδο πατανε, κ φυσικα δε μπαινουν στον κοπο να βοηθησουν την ομαδα κ με φωνη, κ πληρωνοντας εισιτηριο..,ουτε καν απο την τηλεοραση βλεπουν τα ματς, προτιμουν να βγουν για καφε..... κ το μονο που θελουν ειναι να χανει η ομαδα κ να βγαζουν χολη...κ οταν τα παει καλα εξαφανιζονται....
Συνηθως δεν ανοιγω αντιπαραθεσεις αλλα φιλε ,σου ευχομαι πραγματικα στη ζωη σου το μεγαλυτερο προβλημα της ζωης σου να ειναι ο Παναθηναικος.
Ηταν και για εμενα καποτε.
Αλλες εποχες,ωραιες εποχες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν εχεις πιασει τι εννοω,αλλα δε πειραζει, νο προμπ. :rockon:

Εξήγησε,διότι εγώ για κάποιους λόγους δε μπορώ να πάω γήπεδο αυτόν τον καιρό! Μου αφαιρείς το δικαίωμα σχολίου........? Όπως είδες έγραψα ότι θέλουμε ένα ψηλό ακόμα.....

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εξήγησε,διότι εγώ για κάποιους λόγους δε μπορώ να πάω γήπεδο αυτόν τον καιρό! Μου αφαιρείς το δικαίωμα σχολίου........? Όπως είδες έγραψα ότι θέλουμε ένα ψηλό ακόμα.....
Φιλε ειρωνικα το εγραψα.
Αυτο ακριβως λεω και εγω. ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Συνηθως δεν ανοιγω αντιπαραθεσεις αλλα φιλε ,σου ευχομαι πραγματικα στη ζωη σου το μεγαλυτερο προβλημα της ζωης σου να ειναι ο Παναθηναικος.
Ηταν και για εμενα καποτε.
Αλλες εποχες,ωραιες εποχες.

φιλε εχω κ εγω πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο τον Παναθηναικο...κ οιχ μονο οικονομικα αλλα κ υγειας...πιστεψε με......αλλα αυτο δεν αναιρει την αγαπη μου προς τον Παναθηναικο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny:

Συνημμένα

• χατζηπαπαρας.jpg
    χατζηπαπαρας.jpg
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μπιλλη αγοριμου...εχεις τοσα κουβαδακια..
εχει τοσες παραλιες...
γιατι λοιπον;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:rockon: :rockon: :rockon:
Πως παει φιλε?
Πρεπει να βγω τωρα.Ολα οκ?
Θα τα πουμε στο θρεντ του Ολυμπιακου.
Ειμαι κρυφο Ολυμπιακος. :grin: :grin: :grin:
ολα καλα....εχουμε εμεις αλλα εχετε και εσεις κατι ταλεντακια :2funny:
να΄σαι καλα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγες μέρες έκλαιγες.....που σε κερδίσαμε στο μπάσκετ..... :S

αντε ρε με τις παλιαδερφες...δεν με νοιαζει εκατο ευρωπαικα να παρουνε...πριντεζης σλουκας μαντζαρης και αρχιδια...κοτες κοταρες...μονοι τους εξω απο τα 6.75 και κανανε μονιμως την χαζοπροσποιησουλα που κανουνε οι αδερφες να μην παρουν την ευθυνη του σουτ...δεκα φορες δινανε την μπαλλα στον αντιπαλο...
χιλια μπραβο στον βαζελο....μας ξεκολιασε και καλα μας εκανε....
αντε γαμηθειτε παλιαδερφες....σας δικαιολογω μια δυο τριε πεντε...ε τελικα αντε γαμηθειτε...κοτες...

Κλάψε κότα....... :jerking:

Συνημμένα

• pakia.JPG
    pakia.JPG
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πριν λίγες μέρες έκλαιγες.....που σε κερδίσαμε στο μπάσκετ..... :S

Κλάψε κότα....... :jerking:
εχεις καταφερει τωρα να με κανεις να συζηταω μαζι σου...τεσπα...σαφως και παραδεχτηκα την δικαιη νικη σου σαφως και κριτικαρισα την ομαδα μου και δεν εψαχνα για δικαιολογιες...αν αυτο το θεωρεις πραξη κοτας απλα επιβεβαιωνεις την εκτιμηση μου για το ατομο σου....καρφωνεσαι μονος σου και αυτοξευτιλιζεσαι...τιμη μου να με λες εσυ ο μπεμπης-μπουλς κοτα...καθολου τιμη μου να ανταλασσω αποψεις σοβαρς μαζι σου...
που σημαινει οτι (σοβαρη)κουβεντα μαζι σου τελος...
μαλακα μπεμπη μπουλη.... :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχεις καταφερει τωρα να με κανεις να συζηταω μαζι σου...τεσπα...σαφως και παραδεχτηκα την δικαιη νικη σου σαφως και κριτικαρισα την ομαδα μου και δεν εψαχνα για δικαιολογιες...αν αυτο το θεωρεις πραξη κοτας απλα επιβεβαιωνεις την εκτιμηση μου για το ατομο σου....καρφωνεσαι μονος σου και αυτοξευτιλιζεσαι...τιμη μου να με λες εσυ ο μπεμπης-μπουλς κοτα...καθολου τιμη μου να ανταλασσω αποψεις σοβαρς μαζι σου...
που σημαινει οτι (σοβαρη)κουβεντα μαζι σου τελος...
μαλακα μπεμπη μπουλη.... :jerking:

Ίδια και χειρότερη άποψη έχω για το άτομο σου......δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό μαζί σου,προκαλείς καθυστερημένε.......και σε γράφω στο καυλί μου!
Απλά σκάσε........ :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ίδια και χειρότερη άποψη έχω για το άτομο σου......δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό μαζί σου,προκαλείς καθυστερημένε.......και σε γράφω στο καυλί μου!
Απλά σκάσε........ :birdman:
Ρε μαλακα καθεσαι και κανεις συζητηση με τυπο που εχει το μυαλο που εχει ενα τσουβαλι τσιμεντο.Σε ολους τις ιδιες μαλακιες λεει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε μαλακα καθεσαι και κανεις συζητηση με τυπο που εχει το μυαλο που εχει ενα τσουβαλι τσιμεντο.Σε ολους τις ιδιες μαλακιες λεει.

Τον γράφω στο καυλί μου εδώ και καιρό........αλλά πετάχτηκε σαν την πόρνη πάλι.......ας μην ασχολείται με εμένα....... :rockon:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Τον γράφω στο καυλί μου εδώ και καιρό........αλλά πετάχτηκε σαν την πόρνη πάλι.......ας μην ασχολείται με εμένα....... :rockon:
Μετά από καμιά 300ριά πόρνες δεν έχω δει καμία να πετάγεται, μήπως εννοείς σαν την πορδή τύπε; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom