LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Με εχεις παρει απο οπου εχεις τρυπα εδω και 15 χρονια.....
χαχαχα
Με εχεις παρει απο οπου εχεις τρυπα εδω και 15 χρονια.....
ε τότε να μετρήσω και εγώ τις νίκες στο ΣΕΦ...
Παιξαμε στο ΣΕΦ πολλες φορες για την ευρωπη?
αφού είπες όλα τα μετράμε... δεν είπες μόνο για ευρώπη...
Δεν ειδα τον αγωνα.
Πηγα κατευθειαν στο σαιτ της ευρωλιγκα να δω στατιστικα κλπ.
Η στατιστικη δε λεει παντα την αληθεια αλλα.....
Οποιος Παναθηναικος πιστευει πως αυτη η ομαδα μπορει να προχωρησει εως το τελος ειναι νυχτωμενος τουλαχιστον.Εδω θα ειμαστε.
Ομαδα με 6 παιχτες δε πηρε ποτε ευρωλιγκα.
Παππας DNP?
GIamkovits classic DNP
Curry 8.19?
Maurokef. 2.57?
Το να φτασουμε Φ4 (μακαρι) θα ειναι αθλος.
Θελειι καποιος να μου πει καποιος πως ο Μασιουλις παιζει 36 λεπτα και ο Γιανκοβιτς δε μπορει να το ξεκουρασει για 3-4 λεπτα? ΜΠΟΧΟΥ
Επιφυλασομαι για την εικονα του αγωνα γιατι οπως προειπα δεν ειδα τον αγωνα.
Και ψιτ...εσεις που για καποιο λογο δε πατε στο γηπεδο...δικακιολογημενα-αδικαιολογητα δε πρεπει να εκφερετε αποψη.
Δεν ειστε Παναθηναικοι
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αναστάτωση, η ομάδα χθες απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο έπιασε πολύ κακή απόδοση επιθετικά λόγω άγχους (αδικαιολόγητο γι'αυτή τη φάση), αμυντικά ήταν πολύ καλή αλλά πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, παρ'όλα αυτά κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος
εγώ πιστεύω ότι αν ξυπνήσει επιτέλους ο ούκιτς που είναι εξαφανισμένος όλη τη σεζόν θα πάμε ακόμα καλύτερα, δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός Φ4 φέτος
Δεν ειδα τον αγωνα.
Το να φτασουμε Φ4 (μακαρι) θα ειναι αθλος.
Θελειι καποιος να μου πει καποιος πως ο Μασιουλις παιζει 36 λεπτα και ο Γιανκοβιτς δε μπορει να το ξεκουρασει για 3-4 λεπτα? ΜΠΟΧΟΥ
Επιφυλασομαι για την εικονα του αγωνα γιατι οπως προειπα δεν ειδα τον αγωνα.
Και ψιτ...εσεις που για καποιο λογο δε πατε στο γηπεδο...δικακιολογημενα-αδικαιολογητα δε πρεπει να εκφερετε αποψη.
Δεν ειστε Παναθηναικοι
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αναστάτωση, η ομάδα χθες απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο έπιασε πολύ κακή απόδοση επιθετικά λόγω άγχους (αδικαιολόγητο γι'αυτή τη φάση), αμυντικά ήταν πολύ καλή αλλά πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, παρ'όλα αυτά κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος
εγώ πιστεύω ότι αν ξυπνήσει επιτέλους ο ούκιτς που είναι εξαφανισμένος όλη τη σεζόν θα πάμε ακόμα καλύτερα, δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός Φ4 φέτος
Για ευρωπη παιζουμε και εκει αναφερεται και το βιντεακι που σου εδειξα...Δεν περιμενα να το πιασεις με τη μια.
Τελικα θα εχετε πλεονεκτημα εδρας με Γαλατα στα πλει οφ?
dimis74...αν χρειαζεσαι βοηθεια στο μετρημα....
ειμαι ο πλεον αθυροστομος εδω μεσα και εχω βρισει τους παντες ακομα και εμενα...αλλα ρε πουστη τον κιρονα τον πιο νηφαλιο τυπο του σαιτ που δεν εχει προκαλεσει ποτε και κανεναν;;ποσο καμμενος μαλακας μπορει να εισαι;;ψαξτο...ακου με...δεχομαι να διαφωνεις με την γνωμη του ακομα και να αισθανεσαι προσβεβλημενος απο αυτην....αλλα τετοια απαντηση;;εισαι τελειωμενος μαλακας....Ηλίθιε......μην γράφεις μαλακίες........
ειμαι ο πλεον αθυροστομος εδω μεσα και εχω βρισει τους παντες ακομα και εμενα...αλλα ρε πουστη τον κιρονα τον πιο νηφαλιο τυπο του σαιτ που δεν εχει προκαλεσει ποτε και κανεναν;;ποσο καμμενος μαλακας μπορει να εισαι;;ψαξτο...ακου με...δεχομαι να διαφωνεις με την γνωμη του ακομα και να αισθανεσαι προσβεβλημενος απο αυτην....αλλα τετοια απαντηση;;εισαι τελειωμενος μαλακας....
αυτα....
τα λες ωραιαΚιρονα καλα εσυ ουτε καν τους αγωνες απο την Tv δε βλεπεις.....ετσι ειναι οι πιστοι Παναθηναικοι.......με τετοιους Παναθηναικους τι τους θες τους γαυρους...παρατηρησα οτι μιλας μονο μετα απο ηττες...πως κ πως τις περιμενεις .....να βγαλεις χολη.....
οσο για τους γαυρους....ας δουνε νικες ηττες σε ολη την ιστορια μας τους εχουμε στο χαλαρο.....
υπερδιπλασιες κουπες σε Ελλαδα, διπλασια Ευρωπαικα, πιστοι πελατες εδω κ 15 χρονια κ μιλανε.....
1 Πρωταθλημα τα 15 χρονια εχετε ρε μαγκες..εμεις στη μπαλα εχουμε 2 κ μας την λετε ολη μερα.....
κ προσεξτε στις 20 Φλεβαρη μη γινει το 3/3 κ δεν εχετε τρυπα να κρυφτειτε
ειμαι ο πλεον αθυροστομος εδω μεσα και εχω βρισει τους παντες ακομα και εμενα...αλλα ρε πουστη τον κιρονα τον πιο νηφαλιο τυπο του σαιτ που δεν εχει προκαλεσει ποτε και κανεναν;;ποσο καμμενος μαλακας μπορει να εισαι;;ψαξτο...ακου με...δεχομαι να διαφωνεις με την γνωμη του ακομα και να αισθανεσαι προσβεβλημενος απο αυτην....αλλα τετοια απαντηση;;εισαι τελειωμενος μαλακας....
αυτα....
Δεν εχεις πιασει τι εννοω,αλλα δε πειραζει, νο προμπ.Ηλίθιε......μην γράφεις μαλακίες........