Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
πωπωπωπω κατι πουτσες που εχουν φαει

Αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί επτά φορές στην διοργάνωση με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει πέντε φορές και τον Παναθηναϊκό δύο. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις τους που πραγματοποιήθηκαν στην ημιτελική φάση του final four της διοργάνωσης

Οι μεγαλύτερες νίκες

Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 49–69 (+20), Κλειστό ΟΑΚΑ, 27 Μαρτίου 1997

Πρωτάθλημα Ελλάδος
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 73–38 (+35), ΣΕΦ, 19 Μαΐου 1996

Κύπελλο Ελλάδος
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68–110 (+42), Παναθηναϊκό Στάδιο, 1 Ιουνίου 1977

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μπράβο και εις ανώτερα...

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
αφού είπες όλα τα μετράμε... δεν είπες μόνο για ευρώπη...
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Για ευρωπη παιζουμε και εκει αναφερεται και το βιντεακι που σου εδειξα...Δεν περιμενα να το πιασεις με τη μια.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τελικα θα εχετε πλεονεκτημα εδρας με Γαλατα στα πλει οφ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
dimis74...αν χρειαζεσαι βοηθεια στο μετρημα....

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειδα τον αγωνα.
Πηγα κατευθειαν στο σαιτ της ευρωλιγκα να δω στατιστικα κλπ.
Η στατιστικη δε λεει παντα την αληθεια αλλα.....
Οποιος Παναθηναικος πιστευει πως αυτη η ομαδα μπορει να προχωρησει εως το τελος ειναι νυχτωμενος τουλαχιστον.Εδω θα ειμαστε.

Ομαδα με 6 παιχτες δε πηρε ποτε ευρωλιγκα.
Παππας DNP?
GIamkovits classic DNP :headbang:
Curry 8.19?
Maurokef. 2.57?
Το να φτασουμε Φ4 (μακαρι) θα ειναι αθλος.
Θελειι καποιος να μου πει καποιος πως ο Μασιουλις παιζει 36 λεπτα και ο Γιανκοβιτς δε μπορει να το ξεκουρασει για 3-4 λεπτα?  ΜΠΟΧΟΥ

Επιφυλασομαι για την εικονα του αγωνα γιατι οπως προειπα δεν ειδα τον αγωνα.

Και ψιτ...εσεις που για καποιο λογο δε πατε στο γηπεδο...δικακιολογημενα-αδικαιολογητα δε πρεπει να εκφερετε αποψη. :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν ειστε Παναθηναικοι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειδα τον αγωνα.
Πηγα κατευθειαν στο σαιτ της ευρωλιγκα να δω στατιστικα κλπ.
Η στατιστικη δε λεει παντα την αληθεια αλλα.....
Οποιος Παναθηναικος πιστευει πως αυτη η ομαδα μπορει να προχωρησει εως το τελος ειναι νυχτωμενος τουλαχιστον.Εδω θα ειμαστε.

Ομαδα με 6 παιχτες δε πηρε ποτε ευρωλιγκα.
Παππας DNP?
GIamkovits classic DNP :headbang:
Curry 8.19?
Maurokef. 2.57?
Θελειι καποιος να μου πει καποιος πως ο Μασιουλις παιζει 36 λεπτα και ο Γιανκοβιτς δε μπορει να το ξεκουρασει για 3-4 λεπτα?  ΜΠΟΧΟΥ

Και ψιτ...εσεις που για καποιο λογο δε πατε στο γηπεδο...δικακιολογημενα-αδικαιολογητα δε πρεπει να εκφερετε αποψη. :headbang: :headbang: :headbang:

Κιρονα καλα εσυ ουτε καν τους αγωνες απο την Tv δε βλεπεις.....ετσι ειναι οι πιστοι Παναθηναικοι.......με τετοιους Παναθηναικους τι τους θες τους γαυρους...παρατηρησα οτι μιλας μονο μετα απο ηττες...πως κ πως τις περιμενεις .....να βγαλεις χολη.....

οσο για τους γαυρους....ας δουνε νικες ηττες σε ολη την ιστορια μας τους εχουμε στο χαλαρο.....

υπερδιπλασιες κουπες σε Ελλαδα, διπλασια Ευρωπαικα, πιστοι πελατες εδω κ 15 χρονια κ μιλανε.....

1 Πρωταθλημα τα 15 χρονια εχετε ρε μαγκες..εμεις στη μπαλα εχουμε 2 κ μας την λετε ολη μερα.....

κ προσεξτε στις 20 Φλεβαρη μη γινει το 3/3 κ δεν εχετε τρυπα να κρυφτειτε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αναστάτωση, η ομάδα χθες απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο έπιασε πολύ κακή απόδοση επιθετικά λόγω άγχους (αδικαιολόγητο γι'αυτή τη φάση), αμυντικά ήταν πολύ καλή αλλά πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, παρ'όλα αυτά κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος

εγώ πιστεύω ότι αν ξυπνήσει επιτέλους ο ούκιτς που είναι εξαφανισμένος όλη τη σεζόν θα πάμε ακόμα καλύτερα, δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός Φ4 φέτος

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αναστάτωση, η ομάδα χθες απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο έπιασε πολύ κακή απόδοση επιθετικά λόγω άγχους (αδικαιολόγητο γι'αυτή τη φάση), αμυντικά ήταν πολύ καλή αλλά πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, παρ'όλα αυτά κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος

εγώ πιστεύω ότι αν ξυπνήσει επιτέλους ο ούκιτς που είναι εξαφανισμένος όλη τη σεζόν θα πάμε ακόμα καλύτερα, δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός Φ4 φέτος

απλα φιλε ειναι μερικοι καναπεδακηδες που ουτε καν γηπεδο πατανε, κ φυσικα δε μπαινουν στον κοπο να βοηθησουν την ομαδα κ με φωνη, κ πληρωνοντας εισιτηριο..,ουτε καν απο την τηλεοραση βλεπουν τα ματς, προτιμουν να βγουν για καφε..... κ το μονο που θελουν ειναι να χανει η ομαδα κ να βγαζουν χολη...κ οταν τα παει καλα εξαφανιζονται....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν ειδα τον αγωνα.

Ηλίθιε......μην γράφεις μαλακίες........  :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Εγώ είδα ότι έχουμε θέμα στους ψηλούς......ο Μάικ δεν παίζει....ο Λάσμε είναι μόνος του..... :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Για ευρωπη παιζουμε και εκει αναφερεται και το βιντεακι που σου εδειξα...Δεν περιμενα να το πιασεις με τη μια.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τελικα θα εχετε πλεονεκτημα εδρας με Γαλατα στα πλει οφ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπράβο ρε τύπε είσαι ο πιο έξυπνος... Το ugly stupid μάλλον σε σένα παει...
Αλλα όταν λέμε μετράνε όλα εννοούμε όλα... 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ηλίθιε......μην γράφεις μαλακίες........  :jerking:
ειμαι ο πλεον αθυροστομος εδω μεσα και εχω βρισει τους παντες ακομα και εμενα...αλλα ρε πουστη τον κιρονα τον πιο νηφαλιο τυπο του σαιτ που δεν εχει προκαλεσει ποτε και κανεναν;;ποσο καμμενος μαλακας μπορει να εισαι;;ψαξτο...ακου με...δεχομαι να διαφωνεις με την γνωμη του ακομα και να αισθανεσαι προσβεβλημενος απο αυτην....αλλα τετοια απαντηση;;εισαι τελειωμενος μαλακας....
αυτα....

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι ο πλεον αθυροστομος εδω μεσα και εχω βρισει τους παντες ακομα και εμενα...αλλα ρε πουστη τον κιρονα τον πιο νηφαλιο τυπο του σαιτ που δεν εχει προκαλεσει ποτε και κανεναν;;ποσο καμμενος μαλακας μπορει να εισαι;;ψαξτο...ακου με...δεχομαι να διαφωνεις με την γνωμη του ακομα και να αισθανεσαι προσβεβλημενος απο αυτην....αλλα τετοια απαντηση;;εισαι τελειωμενος μαλακας....
αυτα....

Ο kironas είναι τύπος!  :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κιρονα καλα εσυ ουτε καν τους αγωνες απο την Tv δε βλεπεις.....ετσι ειναι οι πιστοι Παναθηναικοι.......με τετοιους Παναθηναικους τι τους θες τους γαυρους...παρατηρησα οτι μιλας μονο μετα απο ηττες...πως κ πως τις περιμενεις .....να βγαλεις χολη.....

οσο για τους γαυρους....ας δουνε νικες ηττες σε ολη την ιστορια μας τους εχουμε στο χαλαρο.....

υπερδιπλασιες κουπες σε Ελλαδα, διπλασια Ευρωπαικα, πιστοι πελατες εδω κ 15 χρονια κ μιλανε.....

1 Πρωταθλημα τα 15 χρονια εχετε ρε μαγκες..εμεις στη μπαλα εχουμε 2 κ μας την λετε ολη μερα.....

κ προσεξτε στις 20 Φλεβαρη μη γινει το 3/3 κ δεν εχετε τρυπα να κρυφτειτε
:thumbsup: τα λες ωραια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτα....

Εγκεφαλικά καμένε μας έχεις ζαλίσει τα @@...... Επειδή είσαι ηλίθιος.......διαφωνώ στην παρακάτω πρόταση...ο καθένας μπορεί να έχει άποψη..... Πόσο καθυστερημένος είσαι τελικά..... :jerking:

"Και ψιτ...εσεις που για καποιο λογο δε πατε στο γηπεδο...δικακιολογημενα-αδικαιολογητα δε πρεπει να εκφερετε αποψη".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom