Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (0 μέλη και 336 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Η ομάδα όταν χρησιμοποίησε τον παίκτη είχε όλα τα νομότυπα έγγραφα στη διάθεση της ,μπλε κάρτα-δελτίο από την ΕΠΟ.Το όλο μπλέξιμο έγκειται στο ότι στο σκωτσέζικο πρωταθλημα ισχύει ένα ιδιότυπο καθεστως,(δανεισμοί μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο),το οποίο δεν έχει  διευκρινισμένο απόλυτα νομικό πλαίσιο όσον αφορά την νομιμότητα προς την ΦΙΦΑ..
Αν η ΦΙΦΑ μηδενίσει τη Καλαμαριά θα πρέπει να ακυρώσει και ολόκληρο το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα.
Γι αυτό υπάρχει και το αθλητικό δικαστήριο,για να ξεκαθαρίζει τέτοια θέματα....Το σίγουρο είναι ότι η ΦΙΦΑ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να επηρεαστεί από κάποιον κύριο Κόκκαλη ή κύριο Γκαγκάτση.Οπότε το παιχνίδι νομικά θα παιχτεί στα ίσια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ομάδα όταν χρησιμοποίησε τον παίκτη είχε όλα τα νομότυπα έγγραφα στη διάθεση της ,μπλε κάρτα-δελτίο από την ΕΠΟ.Το όλο μπλέξιμο έγκειται στο ότι στο σκωτσέζικο πρωταθλημα ισχύει ένα ιδιότυπο καθεστως,(δανεισμοί μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο),το οποίο δεν έχει  διευκρινισμένο απόλυτα νομικό πλαίσιο όσον αφορά την νομιμότητα προς την ΦΙΦΑ..
Αν η ΦΙΦΑ μηδενίσει τη Καλαμαριά θα πρέπει να ακυρώσει και ολόκληρο το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα.
Γι αυτό υπάρχει και το αθλητικό δικαστήριο,για να ξεκαθαρίζει τέτοια θέματα....Το σίγουρο είναι ότι η ΦΙΦΑ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να επηρεαστεί από κάποιον κύριο Κόκκαλη ή κύριο Γκαγκάτση.Οπότε το παιχνίδι νομικά θα παιχτεί στα ίσια.
ΟΚ... Καλά τα λες.... Ομως άλλο τι ισχύει στη Σκωτία και άλλο τι ισχύει στην Ελλάδα.... Δεν το γνωρίζω καλά το θέμα αλλά θα δούμε στο τέλος....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν υπαρχει θεμα να εχει προβλημα η σκωτια γιατι φιλαρακι οταν επαιζε στη σκωτια δεν ηταν παρανομο δηλαδη ηταν σε 2 ομαδες την ιδια χρονια και οχι σε 3

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχει θεμα να εχει προβλημα η σκωτια γιατι φιλαρακι οταν επαιζε στη σκωτια δεν ηταν παρανομο δηλαδη ηταν σε 2 ομαδες την ιδια χρονια και οχι σε 3
ρε Νίκο τι το κουράζουμε...... Ο βάζελος έγηινε ρεζίλι χτες με το σύνολο που παρουσιάσε. Ο Ολυμπιακός έγινε ρεζίλι με την ένσταση που κατέθεσε και ο Ντεμάκος που πανηγύριζε το γκολ από μούφα πέναλτι......... Ολοι ξετσίπωτοι, ο καθένας για δικούς του λόγους.... Ολοι όμως ΓΤΠ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε Νίκο τι το κουράζουμε...... Ο βάζελος έγηινε ρεζίλι χτες με το σύνολο που παρουσιάσε. Ο Ολυμπιακός έγινε ρεζίλι με την ένσταση που κατέθεσε και ο Ντεμάκος που πανηγύριζε το γκολ από μούφα πέναλτι......... Ολοι ξετσίπωτοι, ο καθένας για δικούς του λόγους.... Ολοι όμως ΓΤΠ.
πολυ σωστος

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δηλαδη τι; αυτο ηταν; τελος; εληξε το πρωταθλημα;

μπαααααααα....εχει ακομα δρομο το πρωταθλημα

που το ξερω εγω, οτι το περιφερομενο τσιρκο του πειραια 
δεν θα χασει βαθμους στους αγωνες που απομενουν;  ερωτηση κανω. το ξερω;

τιποτα δεν εχει κριθει. οτι και να φανταστεις μπορει να γινει σ´αυτο το πρωταθλημα
σιγουρα δεν εχει κριθει τιποτα και αν δεις γκελες απο ολους και οχι μονο απο εμας μην παραξενευτεις για μενα λογικο θα ειναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχεις χιούμορ ρε πουστράκι.... Σε πάω....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν την ξέχασε... Εχει πάει να καταθέσει στη Λωζάνη..........Οταν επιστρέψει θα επιστρέψει με τους βαθμούς στην Καλαμαριά.......
με την μαλακια της καλαμαριας διορθωθηκε η αδικια του καραισκακη με το μαιμου γκολ και πεναλτι :birdman:
παντως πιστευω οτι τωρα θα χασετε και αλλους βαθμους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως πιστευω οτι τωρα θα χασετε και αλλους βαθμους
τι με νοιάζει φίλε;.... Στ αρχίδια μου.... Ετσι οπως την έχουν καταντήσει την ομάδα..... και κούπα να πάρουν να την βάλουν στον κώλο τους....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι με νοιάζει φίλε;.... Στ αρχίδια μου.... Ετσι οπως την έχουν καταντήσει την ομάδα..... και κούπα να πάρουν να την βάλουν στον κώλο τους....
περα απο την πλακα και μενα δεν με ενδιαφερει αν το παρουμε η οχι,ειλικρινα περιμενω να δω αλλα πραγματα απο την ομαδα μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περα απο την πλακα και μενα δεν με ενδιαφερει αν το παρουμε η οχι,ειλικρινα περιμενω να δω αλλα πραγματα απο την ομαδα μου
έχω ξενερώσει τόσο πολύ που ούτε για χάβαλο δεν τους έχω τους μαλάκες.... Βαρέθηκα να τους κοροιδεύω συνέχεια... Εχει χάσει την πλάκα του....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγαπητοί μου...επειδη έχω αρκετούς επαγγελματικούς γνωστούς στην ξάνθη σας πληροφορώ τα έξης.....έχει βουίξει μέρες τώρα όλη η ξάνθη για το πρίμ που τους έταξε ο κρόκους...το ξέρουν και οι πέτρες...τι περιμέναμε λοιπόν.....όποιος αμφιβ'άλλει ας ρωτήσει...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αγαπητοί μου...επειδη έχω αρκετούς επαγγελματικούς γνωστούς στην ξάνθη σας πληροφορώ τα έξης.....έχει βουίξει μέρες τώρα όλη η ξάνθη για το πρίμ που τους έταξε ο κρόκους...το ξέρουν και οι πέτρες...τι περιμέναμε λοιπόν.....όποιος αμφιβ'άλλει ας ρωτήσει...
σταματα τις χαζομαρες,υπαρχουν και πιτσιρικαδες που τα πιστευουν αυτα και φανατιζοντε
να ανοιξεις θρεντ για τους φενταγιν που ηταν θυρα 7 πριν χρονια και γινανε θυρα 4
ουστ ρε :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σταματα τις χαζομαρες,υπαρχουν και πιτσιρικαδες που τα πιστευουν αυτα και φανατιζοντε
να ανοιξεις θρεντ για τους φενταγιν που ηταν θυρα 7 πριν χρονια και γινανε θυρα 4
ουστ ρε :grin:
αν θ΄'ελεις ρώτα στην ξάνθη....

πάντα οι φενταγίν ήταν θύρα 4..εδώ και 30 χρόνια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν θ΄'ελεις ρώτα στην ξάνθη....

πάντα οι φενταγίν ήταν θύρα 4..εδώ και 30 χρόνια
εισαι σιγουρος?νομιζω οτι ηταν 7 αλλα δεν ξερω κιολας δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι τους
απλα εκανα προπονηση κατω απο το γηπεδο και ετσι νομιζω οτι ηταν
ρωτησα στην ξανθη και μου ειπαν οτι τους εταξε ο αγγελοπουλος bmw :uglystupid: :uglystupid:
ακομα και ετσι να ειναι δεν σας δικαιολογει και εξαλλου μπορειτε να κανετε το ιδιο
εχουμε και εμεις ξανθη

Επισκέπτης
Ότι και να έχει γίνει είναι αδικαιολόγητο να χάσουμε σε τέτοιας σπουδαιότητας ματς. Eκεί φαίνεται και η μαγκιά της κάθε ομάδας. Έχει τάξει ο κρόκους πριμ στην Ξάνθη; Eμείς γαμάμε την Ξάνθη και βάζει το πριμ ο κρόκους στον κόλο του.Tώρα αν φάγαμε 3 από την Ξάνθη ΦTAIME MONO EMEIΣ. Aς αφήσουμε την κλαψομουνίαση στους γαύρους.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36

Θα φανεί όταν παίξει η Ξάνθη με τη μητρική ομάδα σε 2-3 αγωνιστικές, αν δεν κάνω λάθος. (Παραδοσιακά στήνει κώλο).

Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Και στους άλλους 5 αγώνες το ίδιο θα έχει ήδη κάνει. Το θέμα είναι ο δικός μας ο ανεπάγγελτος ηλίθιος τι κάνει...

Και μην τρελλαθούμε, η Ξάνθη δεν έπαιξε καμμιά μπαλάρα, στο ρελαντί φάγαμε 3 αστεία γκολ. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Και τα τρία από ΑΒΙΑΣΤΑ ΛΑΘΗ........Αυτό ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!

Και αυτό είναι το χειρότερο............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom