Επισκέπτης
θα περάσεις καλά ειδικά Θεσσαλονίκη αλλά και Λάρισα αν πας εκεί στης κυρίες αρέσουν πολύ τα ξινά.ρε παιδιά..σε περίπτωση ισοβαθμίας ΠΑΟ γαύρου ποιός είναι 1ος?
επαγγελματικό ταξίδι σε θεσσαλία μακεδονία
θα περάσεις καλά ειδικά Θεσσαλονίκη αλλά και Λάρισα αν πας εκεί στης κυρίες αρέσουν πολύ τα ξινά.ρε παιδιά..σε περίπτωση ισοβαθμίας ΠΑΟ γαύρου ποιός είναι 1ος?
επαγγελματικό ταξίδι σε θεσσαλία μακεδονία
κανείς απο τα παρτάλια που μας διοικούν φίλε μου...ίσως η ΠΕΚ....η ελπίδα για αλλαγή πεθαίνει τελευταία....
Οχι.... Μετράνε πρώτα τα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και ο βάζελος έχει ένα παραπάνω. Αυτό βέβαια ισχύει στην ΟΥΕΦΑ.... δεν ξέρω εάν το έχει ασπασθεί η ΕΠΟ......πιθανόν να μετράει η καλύτερη επίθεση.
Δεν ισχύει με την καμία αυτό που λες ανεπιθύμητε!!! 100% guarantee!!!Οχι.... Μετράνε πρώτα τα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και ο βάζελος έχει ένα παραπάνω. Αυτό βέβαια ισχύει στην ΟΥΕΦΑ.... δεν ξέρω εάν το έχει ασπασθεί η ΕΠΟ......
αυτό ίσχυε πρόπερσι..... Θα ψάξω και για φέτος...Δεν ισχύει με την καμία αυτό που λες ανεπιθύμητε!!! 100% guarantee!!!
Θα μετρήσει και το παιχνίδι του κυπέλου?αυτό ίσχυε πρόπερσι..... Θα ψάξω και για φέτος...
Αυτό που παίζει ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας, είναι οι μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων αγώνες.
Σε πρώτη φάση μετράνε οι βαθμοί, που συγκέντρωσαν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν έχουν συγκεντρώσει τους ίδιους, το επόμενο κριτήριο είναι τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν και αυτά είναι τα ίδια (προσοχή δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ διπλό) πηγαίνουμε σε αγώνα μπαράζ. Δεν υπάρχει δηλαδή τρίτο κριτήριο (συνολική διαφορά γκολ στο πρωτάθλημα ας πούμε)
δεν αργεί λίγο η καλαμαριά να προσφύγει?....τι περιμένει?...να της δώσει ΄αδεια ο αντικειμενικός γκαγκάτσης?....ΦΤΟΥ...Καλησπέρα!
Είχα την έμπνευση να κάνω κάτι πιο "εποικοδομητικό" την ώρα του αγώνα. Εννοείται πως σπάστηκα και δεν έκατσα να δω φάσεις, οπότε δεν έχω γνώμη. Αλλά απ' ότι κατάλαβα το γαβροπαράρτημα έπαιξε "τελικό" και εμείς το πουλί μας.
Σύμφωνα με τη γκαγκατσική βαθμολογία οι απόγονοι είναι 2 βαθμούς μπροστά, σύμφωνα με την κανονική 1 πίσω.
Φυσικά η κατάπτυστη ομάδα της Ξάνθης θα στήσει κώλο με τα αρούρια, όπως κάνει κάθε χρόνο. Και η ΑΕΚ είναι το πιο πιθανό στραβοπάτημά τους (ΑΣΣΟ το βλέπω χωρίς τους παράγοντες κοράκια και φάρδος) μετά την Ελβετία. Εκεί (ΑΑΑΝ προσφύγει η Καλαμαριά) η κανονική βαθμολογία του πρωταθλήματος θα επανέλθει στους πίνακες.
Το θέμα είναι πως ΔΕ βλέπω να παίρνουμε εμείς το 3χ5=15....
Μετά απ' όλα αυτά, Η ΤΡΙΤΗ (βραδάκι) μπορεί ΑΝΕΤΑ να μες φτιάξει το ΚΕΦΙ
Βεβαίως εφόσον μετρήσει και το ματς της Καλαμαριάς.....Θα μετρήσει και το παιχνίδι του κυπέλου?
To σκεπτικό σου κάπου μπάζει φιλαράκο... Γιατί δηλαδή να τιμωρηθεί ο παίκτης, αφού τη μεταγραφή την έκανε η ομάδα? Και γιατί να μην τιμωρηθεί και η ομάδα αφού ο παίκτης αγωνίστηκε σε αυτήν? Προσπαθώ με το φτωχό μου το μυαλό να καταλάβω τι χάνω.......Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους,η βαθμολογία αυτή κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστή...Εχει γίνει προσφυγή στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) από τους δικηγόρους του ίδιου του Βάλνερ,όχι από την Καλαμαριά, και αναμένεται η απόφαση ή οποία σε κάθε περίπτωση θα βγεί πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.Στη χειρότερη περίπτωση να τιμωρηθεί ο ίδιος ο παίκτης,αλλά η ομάδα θα κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τους βαθμούς πίσω.
Εγώ θέλω λοιπόν να παραμείνει η βαθμολογία όπως έχει και την ώρα που θα βάζουν τις κορδέλες οι γαύροι στο Καραισκάκη για την φιέστα τους,να ανακοινωθεί η απόφαση που θα αθωώνει την Καλαμαριά...
Ο Κόκκαλης που γουστάρει να παίρνει τα πρωταθλήματα στα χαρτιά και στις αίθουσες της ΕΠΟ, ας πάρει κ αυτός μια φορά το τρομπόνι...
Κι ας μην το πάρουμε εμείς,ας το πάρει η ΑΕΚ που λέει ο λόγος,αρκεί να πληρώσει και μια φορά ο "γαμάω" του ελληνικού ποδοσφαίρου με το ίδιο νόμισμα...
Δε γίνεται αυτό με τίποτα.. σιγά μη βρει η Καλαμαριά το δίκιο της κόντρα στον Ολυμπιακό.. στην Ελλάδα ο μεγάλος τρώει τον μικρό..ποτέ το αντίστροφο.Μπορεί όταν ξεφύγει με 5 βαθμούς και έχει πάρει το πρωτάθλημα τελικά να δικαιωθεί!
..και εκτός αυτού,όταν βλέπεις τον Κόκκαλη να αναμειγνύεται ξαφνικά 7 αγωνιστικές πριν το τέλος.. ε.. δεν πονηρεύεσαι?Οτι ο ολυμπιακός θα πάρει πρωτάθλημα πλανάται στην ατμόσφαιρα.Πρωτάθλημα γνωριμιών και διασυνδέσεων είναι.Και ο βαρδινογιάννης στο παρελθόν τα ίδια δεν έκανε?
Μακάρι να βγω ψεύτης..