DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έχεις δίκιο, κ μένα μου έκανε εντύπωση.
Σωστη η παρατηρηση σουΚαι γιατί τον προφυλακίσανε τότε; Δεν υπήρξε αιτιολόγηση απο την αστυνομία;
Θέλω να πω, γιατί δεν προφυλακίσανε εσένα η εμένα, που είμαστε επίσης οπαδοί του ΠΑΟ;
Σωστη η παρατηρηση σου
Βασικα βαριεμαι να γραφω!!! γι αυτο σου απαντησα πριν τοσο συνοπτικα.
Απλα ατυχε να ειναι σε λαθος μερος λαθος ωρα. Ειχε αφησει το μηχανακη του σε κοντινη αποσταση απο καποιες βομμβες μολοτφ που βρεθκαν κρυμμενες πισω απο κατι θαμνους την ημερα του ματς παο οσφπ στο βολει.
Ο βλακας ειχε κατι βιντεακια στο κινητο του απο επεισοδια με αναρχικους. Κατοπιν σωματικης και ψυχολογικης βιας ομολογησε και υπεγραψε οτι συμετειχε σ αυτα . Οχι ομως και οτι του ανηκαν οι μολοτοφ.
Μαζι μ αυτον πιασανε και αλλους 5 οι οποιοι ειχαν παρκαρει κοντα στο μερος με τα μπουκαλια αλλα αφεθηκαν ελευθεροι.
Με δυο λόγια, είναι θεμιτή η χρήση μολότωφ κατά αντίπαλων οπαδών (αλλά και περαστικών) χωρίς ποινικές κυρώσεις;
Ειμαι της γνωμης, οτι μεταξυ τους τα χουλιγκανια ας βγαλουν τα ματια τους, αρκει να μην ενοχλουν ανθρωπους που δεν φταινε σε τιποτα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα τα πραγματα.
Επειδή το παιδί είναι εξπέρ στο να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα, μην ελπίζεις... Όλα καλά και όλα ωραία αλλά όλο βατράχια βλέπω στον ξύπνιο μου...
Το Σάββατο έχει την συνέχεια. Αν πάρει το διπλό, έχουμε μπει για τα καλά στο δρόμο, αν όχι πάλι θα παραστρατήσουμε. Μάτζο(που λέει και ο Γκόντζο-ς) έτσι πρέπει να παίζεις σε κάθε ματς και όχι μόνο σε αυτά που σε παρακολουθούνε. Διώχτε Γκαλίνοβιτς-Εμπέντε, βασικός ο Τζόρβας με αναπληρωματικό τον Φερνάντεζ. Οπωσδήποτε. Αυτό που βλέπω βασικά είναι ότι ο Μουνιόθ χρειάστηκε κάπου ένα τρίμηνο να πάρει τα νερά της ομάδας. Δηλαδή αν τον είχαμε από τον Ιούλιο, κατά τον Νοέμβριο θα είχαμε παίξει στοιχειώδη μπάλα... Αλλά το συνάχι βλέπεις...
Όσο για την φάση του Γκαλίνοβιτς, τραγικός για άλλη μια φορά, αλλά μια ερώτηση: Στην ίδια φάση ο Νικοπολίδης, τι πιστεύετε ότι θα γινόταν? Ας μας εξηγήσει λοιπόν κάποιος από τους αρχιδιαιτητές, τους τηλεαναλυτές, επιτρέπεται το μαρκάρισμα στον κίπερ? Τεσπά, αλλάξαμε μήνα και μέρα για να προκριθούμε... ʼντε και το Σάββατο τώρα.
μολοτωφ να λεμε το "εκτοξευμενο"φλεγομενο αντικειμενο γιατι αυτα τα περι αποθηκευμενων μολοτωφ τα ακουω με δυσπιστια.ΑΝ πάντως ανήκαν σ' αυτόν οι μολότωφ (λέω ΑΝ), οπότε και σκόπευε να τις χρησιμοποιήσει, κακώς συνελήφθη και προφυλακίστηκε, κατά τη γνώμη σου;
μάγκες συγχωροχάρτι στον σοφέρ ΠΟΤΕ, ακόμα και μπαρτσελόνα να μας κάνει. αυτά π[ου περάσαμε χρόνια δεν ξεπλένονται. ε όχι να μας γράφει στ' αρχιδια του ξαι να τον συγχωρήσουμε...Λιμα εχουμε και ειναι ευκολο να τους ξεφορτωθουμε το καλοκαιρι.Το θεμα ειναι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ!Αυτο μπορει να το κανει ο ΣΩΦΕΡ?Οχι αλλες αλχημειες πια.Καλο υλικο υπαρχει,ενα καλο προπονητη βρηκαμε που αποδιδει,βλεπουμε και λιγη μπαλα υστερα απο χρονια,ας μην τα κανουμε μανταρα παλι... .Αντε να δουμε τι θα γινει το καλοκαιρι,τωρα ολα καλα κι ωραια ειναι...γλυκαθηκαμε και δινουμε ενα προσωρινο συγχωροχαρτι στη ΣΩΦΕΡΑΤΖΑ.Προσωρινοτατο
μολοτωφ να λεμε το "εκτοξευμενο"φλεγομενο αντικειμενο γιατι αυτα τα περι αποθηκευμενων μολοτωφ τα ακουω με δυσπιστια.
βλεπουμε τοσες μολοτωφ στη τηλεοραση χωρις συληψη και τωρα φυλακιζουν για "κρυμενες"?????
ενα δοχειο βενζινα ειναι ενα δοχειο βενζινα!!!!
και το ποιος το βαζει εκει ποιος το εξεταζει?????
και αν το βαλουν εκει που παρκαρω ειναι δικο μου???
για να παρακολουθησουμε το θεμα λιγο γιατι εμενα μου βρωμαει σκηνοθεσια ΓΑΔΑ οχι Γαβρα...........
Εγω δεν τον παω γιατι ειναι τσατσος του Τζιγγερ.Βαζέλια ,τι μαλάκας αυτός ο Γκότζος.Λέει οτι ο Δέλλας προφασίστηκε τραυματισμό,για να μην του κάνουν το αντιτόμπινγκ.Λες κ το που θα μείνει 1 μήνα έξω,λίγο είναι.Πολύ μαλάκας.
Εγω δεν τον παω γιατι ειναι τσατσος του Τζιγγερ.
Ο Γκοτζος,ο Νικολογιάννης και οι λοιποί 'παναθες' ειναι ο καρκίνος της ομάδας μας..
το πουλο...