Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο, κ μένα μου έκανε εντύπωση.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Και γιατί τον προφυλακίσανε τότε; Δεν υπήρξε αιτιολόγηση απο την αστυνομία;
Θέλω να πω, γιατί δεν προφυλακίσανε εσένα η εμένα, που είμαστε επίσης οπαδοί του ΠΑΟ;
Σωστη η παρατηρηση σου
Βασικα βαριεμαι να γραφω!!! γι αυτο σου  απαντησα πριν τοσο συνοπτικα.
Απλα ατυχε να ειναι σε λαθος μερος λαθος ωρα. Ειχε αφησει το μηχανακη του σε κοντινη αποσταση απο καποιες βομμβες μολοτοφ που βρεθκαν κρυμμενες πισω απο  κατι θαμνους την ημερα του ματς παο οσφπ στο βολει.
Ο βλακας ειχε κατι βιντεακια στο κινητο του απο επεισοδια με αναρχικους. Κατοπιν σωματικης και ψυχολογικης βιας ομολογησε και υπεγραψε οτι συμετειχε σ αυτα . Οχι ομως και οτι του ανηκαν  οι μολοτοφ.
Μαζι μ αυτον πιασανε και αλλους 5 οι οποιοι ειχαν παρκαρει κοντα στο μερος με τα μπουκαλια αλλα αφεθηκαν ελευθεροι.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σωστη η παρατηρηση σου
Βασικα βαριεμαι να γραφω!!! γι αυτο σου  απαντησα πριν τοσο συνοπτικα.
Απλα ατυχε να ειναι σε λαθος μερος λαθος ωρα. Ειχε αφησει το μηχανακη του σε κοντινη αποσταση απο καποιες βομμβες μολοτφ που βρεθκαν κρυμμενες πισω απο  κατι θαμνους την ημερα του ματς παο οσφπ στο βολει.
Ο βλακας ειχε κατι βιντεακια στο κινητο του απο επεισοδια με αναρχικους. Κατοπιν σωματικης και ψυχολογικης βιας ομολογησε και υπεγραψε οτι συμετειχε σ αυτα . Οχι ομως και οτι του ανηκαν  οι μολοτοφ.
Μαζι μ αυτον πιασανε και αλλους 5 οι οποιοι ειχαν παρκαρει κοντα στο μερος με τα μπουκαλια αλλα αφεθηκαν ελευθεροι.

ΑΝ πάντως ανήκαν σ' αυτόν οι μολότωφ (λέω ΑΝ), οπότε και σκόπευε να τις χρησιμοποιήσει, κακώς συνελήφθη και προφυλακίστηκε, κατά τη γνώμη σου;

Με δυο λόγια, είναι θεμιτή η χρήση μολότωφ κατά αντίπαλων οπαδών (αλλά και περαστικών) χωρίς ποινικές κυρώσεις;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Με δυο λόγια, είναι θεμιτή η χρήση μολότωφ κατά αντίπαλων οπαδών (αλλά και περαστικών) χωρίς ποινικές κυρώσεις;

Ειμαι της γνωμης,  οτι μεταξυ τους τα χουλιγκανια ας βγαλουν τα ματια τους,  αρκει να μην ενοχλουν ανθρωπους που δεν φταινε σε τιποτα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα τα πραγματα.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ειμαι της γνωμης,  οτι μεταξυ τους τα χουλιγκανια ας βγαλουν τα ματια τους,  αρκει να μην ενοχλουν ανθρωπους που δεν φταινε σε τιποτα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα τα πραγματα.

Οπότε ας έχουμε και νεκρούς κάποτε;

Η αμφιβάλλεις οτι θα φτάσουμε ως εκεί; (Αν υποτεθεί οτι δεν έχουμε φτάσει ήδη, ο νεκρός στη Λάρισα με κομμένη την καρωτίδα, απο αντικείμενο που πετάχτηκε, δεν σου λέει τίποτα;)

Και παρακάμπτω το γεγονός οτι το δικαίωμα να πηγαίνουν στο γήπεδο δεν το έχουν μόνο τα χουλιγκάνια.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Επειδή το παιδί είναι εξπέρ στο να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα, μην ελπίζεις... Όλα καλά και όλα ωραία αλλά όλο βατράχια βλέπω στον ξύπνιο μου...
Το Σάββατο έχει την συνέχεια. Αν πάρει το διπλό, έχουμε μπει για τα καλά στο δρόμο, αν όχι πάλι θα παραστρατήσουμε. Μάτζο(που λέει και ο Γκόντζο-ς) έτσι πρέπει να παίζεις σε κάθε ματς και όχι μόνο σε αυτά που σε παρακολουθούνε. Διώχτε Γκαλίνοβιτς-Εμπέντε, βασικός ο Τζόρβας με αναπληρωματικό τον Φερνάντεζ. Οπωσδήποτε. Αυτό που βλέπω βασικά είναι ότι ο Μουνιόθ χρειάστηκε κάπου ένα τρίμηνο να πάρει τα νερά της ομάδας. Δηλαδή αν τον είχαμε από τον Ιούλιο, κατά τον Νοέμβριο θα είχαμε παίξει στοιχειώδη μπάλα... Αλλά το συνάχι βλέπεις...
Όσο για την φάση του Γκαλίνοβιτς, τραγικός για άλλη μια φορά, αλλά μια ερώτηση: Στην ίδια φάση ο Νικοπολίδης, τι πιστεύετε ότι θα γινόταν? Ας μας εξηγήσει λοιπόν κάποιος από τους αρχιδιαιτητές, τους τηλεαναλυτές, επιτρέπεται το μαρκάρισμα στον κίπερ? Τεσπά, αλλάξαμε μήνα και μέρα για να προκριθούμε... ʼντε και το Σάββατο τώρα.

Δεν τον μαρκαρε,με τη πλατη κατα λαθος τη πηρε!Εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ τεραστιου μεγεθους ο Γκαλινοβιτς,ΑΠΛΑ!
Οσον αφορα για το ματς στο Μπουγατσογηπεδο,εαν φερουμε Χ ας πουμε,παλι μιζερια?ΟΧΙ!Το πρωταθλημα,εξαρταται απο το γαβρο και τις τασεις αυτοκτονιας του...Δεν θα μιζεριασουμε για κατι που χαθηκε απο το πρωτο γυρο!Στα παπαρια μας.Για μενα ρεαλιστικοι στοχοι ειναι η κατακτηση του κυπελου,η δευτερη θεση και πανω απ'ολα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ στον ΜΟΥΝΙΟΘ να μεινει το καλοκαιρι!Να του δωσει ο ΣΩΦΕΡ την ομαδα εν λευκω.Αυτο μπορει να το κανει τουλαχιστον το καθυστερημενο παιδι της βρυκολακο-οικογενειας. :boobies:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΑΝ πάντως ανήκαν σ' αυτόν οι μολότωφ (λέω ΑΝ), οπότε και σκόπευε να τις χρησιμοποιήσει, κακώς συνελήφθη και προφυλακίστηκε, κατά τη γνώμη σου;
μολοτωφ να λεμε το "εκτοξευμενο"φλεγομενο αντικειμενο γιατι αυτα τα περι αποθηκευμενων μολοτωφ τα ακουω με δυσπιστια.
βλεπουμε τοσες μολοτωφ στη τηλεοραση χωρις συληψη και τωρα φυλακιζουν για "κρυμενες"?????
ενα δοχειο βενζινα ειναι ενα δοχειο βενζινα!!!!
και το ποιος το βαζει εκει ποιος το εξεταζει?????
και αν το βαλουν εκει που παρκαρω ειναι δικο μου???
για να παρακολουθησουμε το θεμα λιγο γιατι εμενα μου βρωμαει σκηνοθεσια ΓΑΔΑ οχι Γαβρα...........

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Λιμα εχουμε και ειναι ευκολο να τους ξεφορτωθουμε το καλοκαιρι.Το θεμα ειναι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ!Αυτο μπορει να το κανει ο ΣΩΦΕΡ?Οχι αλλες αλχημειες πια.Καλο υλικο υπαρχει,ενα καλο προπονητη βρηκαμε που αποδιδει,βλεπουμε και λιγη μπαλα υστερα απο χρονια,ας μην τα κανουμε μανταρα παλι... :uglystupid: .Αντε να δουμε τι θα γινει το καλοκαιρι,τωρα ολα καλα κι ωραια ειναι...γλυκαθηκαμε και δινουμε ενα προσωρινο συγχωροχαρτι στη ΣΩΦΕΡΑΤΖΑ.Προσωρινοτατο :dancing:
μάγκες συγχωροχάρτι στον σοφέρ ΠΟΤΕ, ακόμα και μπαρτσελόνα να μας κάνει. αυτά π[ου περάσαμε χρόνια δεν ξεπλένονται. ε όχι να μας γράφει στ' αρχιδια του ξαι να τον συγχωρήσουμε... :hammer:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
μολοτωφ να λεμε το "εκτοξευμενο"φλεγομενο αντικειμενο γιατι αυτα τα περι αποθηκευμενων μολοτωφ τα ακουω με δυσπιστια.
βλεπουμε τοσες μολοτωφ στη τηλεοραση χωρις συληψη και τωρα φυλακιζουν για "κρυμενες"?????
ενα δοχειο βενζινα ειναι ενα δοχειο βενζινα!!!!
και το ποιος το βαζει εκει ποιος το εξεταζει?????
και αν το βαλουν εκει που παρκαρω ειναι δικο μου???
για να παρακολουθησουμε το θεμα λιγο γιατι εμενα μου βρωμαει σκηνοθεσια ΓΑΔΑ οχι Γαβρα...........

Γι' αυτό άλλωστε και παρέθεσα το ΑΝ είναι δικές του οι μολότωφ, φυσικά και δεν έχω σε καμμία υπόληψη τη ΓΑΔΑ και τις μεθόδους της.

Όταν οι μολότωφ όμως εκτοξεύονται (και συχνά κατά ανυποψίαστων περαστικών), νομίζω οτι θα συμφωνείς κι εσύ οτι η πράξη ΕΠΙΣΥΡΕΙ ποινικές κυρώσεις. Με δυο λόγια θέλω να πω το εξής: Κύριε, είσαι μάγκας και τσαμπουκαλεύεσαι με τους απέναντι οπαδούς; (Αν και προσωπικά θα ήθελα να σε δω να τσαμπουκαλεύεσαι με την εξουσία και όχι με τον -αντίπαλης ομάδας- εξ ίσου φουκαρά μ' εσένα). Όταν λοιπόν το κάνεις και σε μαγκώσουν (και φυσικά ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ στο δικαστήριο η ενοχή σου), τότε θα πας μέσα. Και εκεί δεν έχει, απο μένα τουλάχιστον, "λευτεριά στους φυλακισμένους οπαδούς".

Πως να στο πω; Αν και κατανοώ τους λόγους για τους οποίους υπήρξε μια οργάνωση σαν την 17Ν (και φυσικά η δράση της ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ πριν απ' όλα), στο βαθμό που ο Κουφοντίνας π.χ. συνελήφθη και πήρε την πολιτική ευθύνη για τις ενέργειες της οργάνωσης, δεν διανοούμαι οτι δεν θα πάει κιόλας φυλακή. Αλλιώτικα, είναι σαν να αθωώνω τον Περίανδρο και τη Χρυσή Αυγή, των οποίων η δράση ήταν μεν αποκρουστική, αλλά κι αυτοί έδρασαν με βάση τον μαλακισμένο πολιτικό εγκέφαλο που διαθέτουν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζέλια ,τι μαλάκας αυτός ο Γκότζος.Λέει οτι ο Δέλλας προφασίστηκε τραυματισμό,για να μην του κάνουν το αντιτόμπινγκ.Λες κ το που θα μείνει 1 μήνα έξω,λίγο είναι.Πολύ μαλάκας.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Βαζέλια ,τι μαλάκας αυτός ο Γκότζος.Λέει οτι ο Δέλλας προφασίστηκε τραυματισμό,για να μην του κάνουν το αντιτόμπινγκ.Λες κ το που θα μείνει 1 μήνα έξω,λίγο είναι.Πολύ μαλάκας.
Εγω δεν τον παω γιατι ειναι τσατσος του Τζιγγερ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
monimo κάποιος σου την λέει στο ''οι τίτλοι του δαφνοστεφανωμένου''.
monimo ,επειδή εγώ δεν έχω,μπορείς να ανεβάσεις καμμιά ωραία φώτο που να την λέει στους γαυρους.Ανεβασε την, στα θρεντ τους.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Αντε μωρη πρεζα κανε το διπλο μεσα στην τουμπα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ο Γκοτζος,ο Νικολογιάννης και οι λοιποί 'παναθες' ειναι ο καρκίνος της ομάδας μας..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ο Γκοτζος,ο Νικολογιάννης και οι λοιποί 'παναθες' ειναι ο καρκίνος της ομάδας μας..

Ο Γκότζος είναι μίζερος... Απορώ πως έγινε παναθηναίκός. Ο Νικολογιάννης δεν προκαλεί πολλές φορές, αλλά βγάζει μια κακομοιριά. Ο Γκότζος έχει πει αρκετές φορές κάποια σωστά πράγματα αλλά ο τρόπος που τα λέει και η εν γένει νοοτροπία του αναιρούν όποιο δίκιο έχει.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Και    τωρα  σειρα  στο  κυπελλο  παιρνει  το  παραρτημα  του  γαυρου , η  Ξανθη .  Εχετε  παρατηρησει    πως  η  πιο  αντιπαθητικη  φατσα    του  ελληνικου  ποδοσφαιρου , ο  Πανοπουλος   :jerking: , γλειφει  τους    συμπαθεις  ακριτες ?  Ελεος  πια  με  τον  τσατσο  του  Κοκκαλη :tickedoff:....εκανε  πως  δεν  ηξερε  τιποτα  για    την  μετακινηση  του  Λεμονη    στον  γαυρο  ενω  ταυτοχρονα  πουλαγε  Τοροσιδη .

Λιγες  μερες  μεινανε  για  το  rave  party  της  χρονιας :dancing:.  Το  επομενο  Σαββατο  ,  στις  10  Φεβρουαριου , στο  ΟΑΚΑ  ,  η  πρασινη  Dream Team  θα  ισοπεδωνει  αυτους  που  τολμησαν  να  αμφισβητησουν    την  αυτοκρατορια  ;).  Θυμαστε  τι  ελεγαν    στην  αρχη  της  χρονιας  περι  ευρωπαικου  μεσα  στο  ΟΑΚΑ  :uglystupid: ??    Διαφορα  κατω  των  20  ποντων  θα  θεωρηθει  αποτυχια  για  την  green Dream Team.

Y.Γ. Παυλο-Θεε , απομονωσε  τα  10-15  ελεεινα  υποκειμενα  που  προβοκατορικα  θα    δημιουργησουν  προβλημα  πετωντας  αντικειμενα κλπ κλπ . Θα  ειναι    sold-out  με  20000  κοσμο  να  χαιρεται  το  μπασκετ  και  να  τραγουδα  το  "χορτο  μαγικο"  αποθεωνοντας    την    ομαδα  που  μας  εχει  χαρισει  απιστευτες  συγκινησεις....Δεν  εχουμε  αναγκη  αυτα  τα    10  ρεντικολα  να  μας  χαλανε  την  διαθεση...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Ο γαβρος του βορρα εκανε το χρεος του  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories