KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Στη θυρα 8!Να βλεπω τη τσοντα πανοραμικα
συγχαρηρια για την νικη επι του παοκ!!!ετσι βεντουζα!!!!
ο ΠΑΟΚ εδειξε σημερα οτι πραγματικα εχει εναν παικταρα κλασης αλλα ειναι απελπιστικα μονος του........MIECIEL.....καμμια ομαδα δεν εχει αυτον τον παικτη......πραγματικα μου θυμιζει κατι απο ντρογμπα.....και με πολυ περισσοτερη τεχνικη πανω του.......αν δεν ειχε αυτος ο παικτης τα προβληματα των τραυματισμων σιγουρα θα εμενε στην πορτο και ισως και σε μεγαλυτερη ομαδα...
Δικιο εχεις Vasos!Οι δικοι μας σκαουτερ-γατονια Λουβαρης και Λιβαθηνος πως δεν τον εχουν δει τον Μιετσελ?Επισης το μπακ του ΠΑΣ τον μαυρουλη,οχι αυτον που χτυπησαν,τον αλλο με ενα γαλλικο ονομα.Παιχτουρα μεγαλη!
Υ.Γ:Σημερα συνειδητοποιησα ο Μορις στη μερα του ποσο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ειναι.Παντα τετοια Νασιφ!
ο ΠΑΟ ρε τον ηθελε παλια τον μιετσελ....τον ειχε παρει κιολας αλλα τον αποδεσμευσε πανω στο εξαμηνο λογω του τραυματισμου του......οντως αυτος ο μαυρος μπακ ηταν πολυ καλος....αξιζει να τον προσεξουμε........σε οτι αφορα τον μορις πρεπει να παραδεχτουμε οτι αν προσεχει τα επιπολαια λαθη που κανει σχετικα συχνα ειναι αναντικαταστατος καθοτι εχει γρηγορη κινηση στον χωρο,καλη τεχνικη για αμυντικο....και ταχυτητα στη σκεψη....και κατι ακομη.....περα απο τους νινη,μαντζιο που δειχνουν οτι ειναι αξιολογοι(ειδικα ο μικρος) με εκανε μερικως να αλλαξω γνωμη και ο μποβιο.......ηταν πραγματικα νομιζω η καλυτερη του φετινη εμφανιση.....πρωτη φορα τον ειδα τοσο δημιουργικο......και κατεβηκε επιτελους με την μπαλα γρηγορα και καθετα...εστω και σε 2 φασεις.........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
Βλεπεις μπαλα Vaso!O Μποβιο ηταν ΑΛΛΟΣ παικτης σημερα.
Ισως να ηταν κουρασμενος.Επισης,για να πω και τη κακια μου,πολυ καλο εκανε στην ομαδα οτι δεν επαιξε το σαπακι ο Βικτορ σημερα!Τελειως αχρηστος και δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχει.Ο Παπ ΦΑΝΤΑΣΜΑ,ειδικα στη φαση του τετ-α-τετ φανηκε λες και ειναι 35 χρονων,σαν να βλεπα τον Τζορτζεβιτς.Και μου δινει την εντυπωση πως ειναι μη αναστρεψιμη η κατασταση του,σωματικα.Καμμια σχεση πια με τον ΠΑΠ του νταμπλ.Παντως περα απο την οπαδικη πλακα,ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ εγινε σημερα..