Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
φουφουτε πολυ καλα κανει ο βαγγελας και ψαχνεται... γουσταρω με 1000

οταν ψαχνονταν ο πατερας ηταν καλα, ετσι ;;;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
α ρε λεσια...βγαζετε και γλωσσα

"Ρινγκο" τον φώναζαν για την αγάπη του στα όπλα

α ρε τακαρε....και εκατο να ειμαι, και στον ταφο να παω, θα το φωναζω....
ρε ζιουζιτσου τα ιδια σκατα εισασταν στην χουντα,και οι δυο ευνοηθηκατε το ιδιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
απο το aeklive ειναι, ψηφοφορια οπαδων της αεκ
το ανεβασε ο cmpunk
(επειδη το παιζεις μητερα τερεζα  :cheesy:...ολοι καθαροι και μονο ο θρυλος κλεβει και αρπαζει...)  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απο το aeklive ειναι, ψηφοφορια οπαδων της αεκ
το ανεβασε ο cmpunk
(επειδη το παιζεις μητερα τερεζα  :cheesy:...ολοι καθαροι και μονο ο θρυλος κλεβει και αρπαζει...)  
ολοι εχουν κλεψει και εχουν αρπαξει,εγω αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι λες μαλακια
για τον βαζελο και την χουντα γιατι τα ιδια σκατα εισασταν τοτε.Επισης το οτι μου βαζεις
μια ψηφοφορια απο ενα οπαδικο σαιτ τι σημαινει;Οτι θα αρχισει και η ΑΕΚ να κανει τα ιδια και να
κανει δικη της παραγκα;Δεν παιζει αυτο.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
δεν θα κανει δικη της παραγκα, οχι επειδη δεν θελει, αλλα επειδη δεν μπορει. αυτο θελω να πω...
επισης, οτι οι οπαδοι/φιλαθλοι της αεκ θα ηθελαν παραγκα(οπως και εφερε στο φως η ψηφοφορια)

αλλος ομως εξουσιαζει...και οι αλλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση του(με καθε θεμιτο, αλλα και αθεμιτο τροπο ;))

συνεπως ειναι χαζομαρα να σκουζουν "οι αλλοι", απλα επειδη ο θρυλος ειναι ο ελεφαντας που τσαλαπαταει τα μυρμηγκια...λεγε με αεκ, παναθηναικο, παοκ, κτλ κτλ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν θα κανει δικη της παραγκα, οχι επειδη δεν θελει, αλλα επειδη δεν μπορει. αυτο θελω να πω...
επισης, οτι οι οπαδοι/φιλαθλοι της αεκ θα ηθελαν παραγκα(οπως και εφερε στο φως η ψηφοφορια)

αλλος ομως εξουσιαζει...και οι αλλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση του(με καθε θεμιτο, αλλα και αθεμιτο τροπο ;))

συνεπως ειναι χαζομαρα να σκουζουν "οι αλλοι", απλα επειδη ο θρυλος ειναι ο ελεφαντας που τσαλαπαταει τα μυρμηγκια...λεγε με αεκ, παναθηναικο, παοκ, κτλ κτλ
Επειδη δεν θελει,οχι επειδη δεν μπορει.Ο μελισσαν τον χοντρο τον εχει για μια χαψια.Αυτο το
εχουν καταλαβει οσοι λιγοι εχουν μυαλο στον γαυρο,και ριχνουν συνεχως χολη σε καθε γαυροσαιτ.
Στην θεση του γαυρου εγω την ΑΕΚ δεν θελω να την δω ποτε τυπε,το τι κανουν οι αλλοι δεν με ενδιαφερει.
Με την ιδια λογικη σου,ειναι χαζομαρα να σκουζεις και εσυ στο μπασκετ,αφου σε καταγαμει ο βαζελος.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Επειδη δεν θελει,οχι επειδη δεν μπορει.Ο μελισσαν τον χοντρο τον εχει για μια χαψια.Αυτο το
εχουν καταλαβει οσοι λιγοι εχουν μυαλο στον γαυρο,και ριχνουν συνεχως χολη σε καθε γαυροσαιτ.
Στην θεση του γαυρου εγω την ΑΕΚ δεν θελω να την δω ποτε τυπε,το τι κανουν οι αλλοι δεν με ενδιαφερει.
Με την ιδια λογικη σου,ειναι χαζομαρα να σκουζεις και εσυ στο μπασκετ,αφου σε καταγαμει ο βαζελος.

δε σκουζω τυπε εγω για το μπασκετ...μονο ευρωπη με ενδιαφερει στο μπασκετακι... το πρωταθλημα εκει εγω το εχω μονο για το χαβαλο...για να περναει η ωρα
το ξαναλεω, μονο ευρωπη με ενδιαφερει εκει...και νομιζω τα παω καλα...και στις face to face κοντρες (παντα για ευρωπη μιλαω)τον βαζελο του εχω κανει τον πατο σα βαρελι...

υγ. Ο μελισσαν τον χοντρο τον εχει για μια χαψια
εδω δε μπορεσα...ελιωσα :2funny: :2funny: :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

χμμμμ, δηλαδη δεν θελεις να παιζεις τσουλου, δεν θελεις να παιρνεις πρωταθληματα, δεν θελεις να βλεπεις παικταραδες, δεν θελεις φιεστες, δεν θελεις γηπεδαρα....

Ε ΤΟΤΕ, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ;;;

ξερω ξερω, ειναι ιδεα η αεκ :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσο περναει ο καιρος μου φαινεται οτι το καλυτερο ντηλ της τελευταιας πενταετιας ηταν η ανταλλαγη Πανκο - Γκιστ
Αποδυκνυεταιι πολυτιματοτας.
Μπορει να λυση τα χερια του προπονητη.
ματουκλες εκει στην μαγαλα τυπε :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
ειναι επικ η ανταλλαγη πανκο/γκιστ   :headbang:

απολυτε νομιζω παιρνει καλο πραμα ο γκιστ...πολυ ενεργεια....
και ο διαμαντιδης πολυ φρεσκαδα βγαζει αποτομα

με πεθανες εκει που λες για τον κινεζο και τον πεδουλακη  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειναι επικ η ανταλλαγη πανκο/γκιστ   :headbang:

απολυτε νομιζω παιρνει καλο πραμα ο γκιστ...πολυ ενεργεια....
και ο διαμαντιδης πολυ φρεσκαδα βγαζει αποτομα

με πεθανες εκει που λες για τον κινεζο και τον πεδουλακη  :grin:
τυπε ο λασμε σημερα ειχε ταση για εμετο λες να τον πειραξε το σταφ? :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
καπως ετσι αρχισε και ο λο... :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αντε να γραψουμε και κανα σεντονακι εδω μετα την λιβερπουλαρα, μετα μια βολτιτσα και στα του πασοκ(οι μεγαλες αγαπες τιμωνται παντα) και στις κωλοκορασιδες και πουλο γιατι δεν λεει να ξανακολλησουμε  :2funny:

Λοιπον. Ο αλ αφουζ ρισπεχτ.
Χωρις πλακα. Πηρε προπονητικο(εστω και ημιτελες) για την ομαδα, μπορει να φτιαξει και την λεωφορο απο το πουθενα(εστω 20ρα μια χαρα ειναι αν ειναι συγχρονη).
Ο βαρδινοαποτετοιος 30 χρονια αυτα δεν μπορουσε να τα κανει...α?  :rolleyes:
Καλα για βγαινοπατεροπολεμηδες δεν μιλαω τι να πω αλλωστε

Αν ειναι ναρθει καποιος μελλοντικα να εχει πραγματα να παιξει μπαλα. Προπονητικο, γηπεδο.
...αρκει οποιος ερθει-αν ερθει καποτε- να μην διαλυσει αυτο που εκανε ο αλ αφουζ αγωνιστικα.
Εστω και απο αναγκη βγαλαμε ενα σωρο πιτσιρικια. Καποια απο αυτα(λαγος, ρισβανης, μαρινακης ,καπινο) ειναι για πολλα πραγματα. Καποια αλλα(τριανταφυλλοπουλος, χουχουμης) οχι.
Κλωναριδης μια χαρα. Εγω γουσταρω και καρελη και ντινα(δεν ειπα οτι ειναι για βασικοι).
Στους ξενους ολο το κρεντιτ στον νταμπιζα(ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΑ οργανωμενα μουνοφτυματα! Στον ΝΤΑΜΠΙΖΑ. Ναι αυτον που επαιξε στον μαουνιερη. Γιατι ΞΕΡΕΙ μπαλα και τιμαει την ομαδα που δουλευει τωρα. ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ μου αν γουσταρετε. ΨΟΦΟ ΟΛΟΙ μουνοφτυματα)
Μπεργκ, Νανο, Ατζαγκουν, Πρανιτς, Πετριτς, Μεντες δικοι του.
Και Μπαιραμι δικος του, πασο. Και Σιλντεφελντ. Πασο κι εδω. 6/8 ειναι ασχημα?
Και με ΑΥΤΑ τα λεφτα?
ΡΕ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΦΙΓΚΕΡΟΑ με 200 χιλιαρικα! Στον ΠΕΤΡΙΤΣ με αλλα τοσα. 400 στον μπεργκ. 5 χρονια πριν αν σας ελεγαν οτι θα ειχατε ΠΑΓΚΙΤΕΣ επιθετικους ΦΙΓΚΕΡΟΑ και ΠΕΤΡΙΤΣ θα κανατε τσιμπουκια στον κωστακη τον γκοντζο(μεγαλη η χαρη του που χαθηκε αυτο το τσιμπουκι)! ΤΟΤΕ που υπηρχαν τα φραγκα αν τους ειχατε τσιμπουκια θα κανατε ρε!!!!!!!!
Τοτε που υπηρχαν φραγκα ποιους παιρναμε? Τον γκεκα, τον ροντριγκο τον σοουζα και τον αντε το ελαφακι ρουκαβινα???????????????? Τον χρηστο το μελισση??????
Και με ποσα φραγκα θυμαστε??????? ΤΟΥΜΠΕΚΙ λοιπον. Μοκο ρε. Ξεφτιλισμενοι.

Βγαινει ευρωπη η ομαδα(αρκει να παρει αδεια ετσι? μην ξεχνιομαστε) και το μελλον λεει οτι με αυτο το πλανο(χαμηλο μεχρι αηδιας μπατζετ, πωληση 1-2 παικτω καθε καλοκαιρι, μια συμμετοχουλα στο γιουροπα καθε χρονο και ΠΛΗΡΗ ελευθερια σε αναστασιου, νταμπιζα στα μεταγραφοαγωνιστικα) σε 3 χρονια ξεχρεωσαμε. Χωρις αρθρα 99, 69 και 666.
Αντεχετε 3 χρονακια χωρις τσου λου πρωταθληματα κυπελα και τα αρχιδια του καραμπελα(οχι της λεβαντε ρε ζουλαπια)? Ανταμειβεστε. Δεν αντεχετε? Τραβατε στον βγενοπουλο και καλα στεφανα.
Αφου η Γ δεν σας εκανε περσυ(ωστε να προλαβετε μαζι με τα χανουμια σε 2 χρονια ναστε παλι Α χωρις χρεη) η μονη λυση ειναι αυτη. Αλλη δεν υπαρχει.
Τσακες κλπ ειναι για τον φουφη(ενας ειναι ο φουφης-γραφεις ακομα εσυ καμαρι μου? Χαιρετισμους)

.................αν εκοβες και την μονιμη κλαψα ρε τουιτυ για διαιτητες, παραρτηματα αρχιδια μυδια θα καναμε χωριο. Εισαι αδυναμος, κλαψας και αντιπαθητικος ομως. Παραδεχομαι βεβαια οτι εισαι εδω. Και εχεις τελικα ενα πλανο το οποιο οντως σωζει την ομαδα. Απο ολους τους υπολοιπους ησουν καλυτερος τελικα. Αυτο βεβαια το λες και καταντια.......αυτα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/article2604446.ece/ALTERNATES/w620/PEDOULAKIS_2001.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.nutsaboutpop.de/wp-content/uploads/2012/06/120604_ozzyosbourne.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Στα της σπυριαρας.
Λοιπον το γραφω τωρα που ειναι ολοι και καλα χαρουμενοι. Τον πεδουλακη τον γουσταρω απο την αρχη και οποιος θελει βλεπει τι εχω γραψει κατα καιρους. Τα καλυτερα παντα. Γεμιζει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παπουτσια με ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ.
ΟΜΩΣ.

Αυτο το πραγμα που παιζει ο παναθηναικος τον τελευταιο μηνα που κερδιζει συνεχεια δεν ξερω τι ειναι, αλλα με κανει να ανησυχω.
Γαμαμε αμυντικα, δεν εχουμε αντιπαλο ουτε σε ευρωπη ουτε πουθενα. Μπραβο αρτζι, κρεντιτ.
Μπραβο γιατι βρηκες την λυση να ξεκουραζεις μητσο και λασμε , γκσιτ οποτε πρεπει.
Και ο καρι μια χαρα και μασιουλις, μπραμος, φωτσης καλυπτουν.
ΟΜΩΣ!
Ρε αγορι μου τον Παππα και τον Γιανκοβιτς γιατι τους πηραμε? :rolleyes:
Για να τους κοιταμε στα δοντια? Ειναι οι καλυτεροι(μαζι με ουκιτς) επιθετικα παικτες της ομαδας και ΔΕΝ παιζουν!
Ειναι αυτοι που μπορουν να δωσουν αλλη διασταση στο παιχνιδι.
Ο Παππας ειναι οπως ηταν ο Σπανουλης στο Μαρουσι(για οσους θυμουνται). Ο Γιανκοβιτς ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απ οτι ηταν ο πατερας του! ΕΙΝΑΙ!
Βαλτους μεσα γαμωτο οταν δεν τραβαει η ομαδα επιθετικα!
5 τριποντα εντος εδρας με τον μαουνιερη?????????????????????
Και επειδη κερδισαμε? Και μονο καρεκλες με τις φανελες να αφηναμε παλι θα κερδιζαμε!
Ειναι δυνατον να βαζεις μονο 5 τριποντα εντος εδρας? Μα 58 ποντους γαμω τον αντιχριστο μου??????????????????????? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???????
 Με την μπαρτσα τι θα γινει?????????????????? Θα κλεισει τον ναβαρο(ΝΟΜΟΣ. Ο ναβαρο ΔΕΝ κλεινεται. Ειναι καθαρα θεμα ΗΜΕΡΑΣ. Δεν εχει προβλημα να τα μπουμπουναει με το ενα ποδι και απο τα 9 μετρα. Το προβλημα ειναι οτι μπορει να τα βαζει οποτε εχει χερι και εχει συχνα) και θα αφησει τους αλλους να βαρανε απεξω????? Θα τα χασει και Ο Πουερτας? Και ο Λασα? Και αυτος που νικησε τον γαβρο(ο 14 που δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα)?????????????

Και αν δεν τα χασουν? Πεδουλακη αυτο το στυλ λεει ειτε οτι θα δεχτεις μονο 50 ποντους ειτε οτι θα φας 30 ποντους στο κεφαλι. Θελω να πιστευω οτι υπαρχει plan B ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ ν εχουμε τον καλυτερο δημιουργικο παικτη στην ευρωπη(μητσος) εξαιρετικους σουτερ(καρι, μητσος, ουκιτς, φωτσης, γιανκοβιτς, μπραμος, παππας), φοργουορντ και σεντερ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αθλητικους(φωτσης, γκιστ, λασμε, μπατιστ απλα η καλυτερη φοντ λαιν στην ευρωπη) και να παιζουμε ετσι επιθετικα.  ΑΜΑΡΤΙΑ.

Φτιαξτο αρτζι γιατι δεν θα ειναι ολοι χεσμενοι σαν τον μαουνιερη οταν παιζουν μαζι μας....ο ναβαρο δεν ειναι σπανουλης.
Και ο ομπραντοβιτς δεν ειναι μπαρτζωκας. Αναμενω βελτιωση.

Φετος η ρεαλ ειναι ακομα καλυτερη απο περσυ αλλα εχει κανει το ιδιο λαθος με την τσσκα πριν 3-4 χρονακια. Τραινο τωρα που ΔΕΝ πρεπει.
ΚΑΜΙΑ σημασια δεν εχει η κανονικη διαρκεια σε top16 και πρωταθλημτα. Βγες και 4ος στο top16 και 4ος στο πρωταθλημα. ΔΕΝ εχει σημασια. Μονο τα νοκ αουτ μετρανε και σε τετοιο επιπεδο δεν υπαρχουν εδρες(αυτα ειναι για ηλιθιους). Μονο η κατασταση της καθε ομαδας μετραει στα νοκ αουτ.

Κοινως νομιζω οτι η ρεαλ στο f4 αν παει δεν θα το παρει. Θυμιζω οΤι εχει 8.
Ειμαστε στα 6. Αν το κανουμε το τρελο φετος φτανουμε πλεον σε αποσταση αναπνοης. Αν δεν γινει φετος, τουλαχιστον μην το παρει η ρεαλ και η τσσκα.

Ας το παρει η μπαρτσα, ας το παρει και ο μαουνιερης. Ειλικρινα στον πουτσο μου αρκει σε 5 χρονακια απο τωρα να μπορω να το πω:
ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΚΑΠΟΥΤ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Ειμαστε πλεον πολυ κοντα αδερφια. Αρκει να μην το παρει η ρεαλ...(και τωρα ισως καποιοι καταλαβαινετε γιατι πρεπει να ευχαριστειτε τον μαουνιερη που την εκοψε περσυ...)

Αρτζι τα παμε ετσι δικε μου? Σε παω, ξερεις που βρισκεσαι, ομπραντοβιτς δεν θα γινεις ποτε(ουτε καν θα πλησιασεις βασικα) και παμε. Αρκει να ξεκολλησεις λιγακι...αντρε μπραβο.

ΥΓ: Αρτζι. Απο δω και περα ο ΜΠΑΤΙΣΤ παιζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12-13 λεπτα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Μονο ρυθμο θελει.
ΚΑΡΥΔΙΑ εχει μεγαλυτερα απ ολους τους αμερικανους που χω δει στην ευρωπη(μονο ο μαικλ της μπαρτσα-και του μακεδονικου :grin:-) τον πλησιαζε και συγκρινεται μαζι του.
Ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΑΡΧΗΓΟΣ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Μην εισαι μαλακας χωρις λογο........στον μαουνιερη ψαχνουν σεντερ με καραμπινα. Τωρα αν τους εδινες τον μιχαλαρα θα τον εβαζαν ΒΑΣΙΚΟ ακομα και στα 37(ποιος ντανστον, μπεγκιτς, σιμονς...οι μαλακες εχασαν χαιντς και αντι να παρουν ιδιου τυπου παικτη πηραν το ξυλαγκουρο τον μπεγκιτς  :jerking:......μεχρι και ο παλαιστης ο αντιτς ο αμπαλος τους λειπει....εδινε καμια ΜΑΠΑ οποτε χρειαζοταν, εκοβε τσαμουκα. Ναι μαλακες, γελατε. Νομιζετε οτι μπασκετ ειναι μονο σαμπονις, ρατζα και γκασολ. Χρειαζονται και οι αντιτς, πετσαρσκι και μπερκ-τον θυμαστε τον ιρλανδο τον καβλεα ρε? Για τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ρε. Το ΠΑΘΟΣ. Τα γαμημενα τα ΚΑΡΥΔΙΑ. Ο αντιτς δεν θα κανε περα τον Λασμε και τον Γκιστ αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το ΠΑΛΕΥΕ. τΩΡΑ ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ? ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ? Καλος δεν λεω...οχι για βασικος ομως. Δεν πας με σφεντονες απεναντι σε τανκς....)

Γι αυτο σου λεω αγορακι μου αρτζι. Δωσε ρυθμο στον ΜΠΑΤΙΣΤΑΡΟ τον βιαστη.
Γερικο σκαρι, μπαρουτοκαπνισμενο ομως. Βαλτον καλα. Ξερει αυτος τι να κανει.

Αυτα γιατι βαρεθηκα. Αντε τα λεμε σε κανα χρονο παλι  :2funny:
Καλα να στε ρε  :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
(ΝΟΜΟΣ. Ο ναβαρο ΔΕΝ κλεινεται. Ειναι καθαρα θεμα ΗΜΕΡΑΣ. Δεν εχει προβλημα να τα μπουμπουναει με το ενα ποδι και απο τα 9 μετρα. Το προβλημα ειναι οτι μπορει να τα βαζει οποτε εχει χερι και εχει συχνα)

:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom