You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για το πουτσο το παιχνιδι
κλειδωσε η πρωτη θεση στην κανονικη περιοδο
αντε να δουμε στους τελικους
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ασε μας μωρε μαλακα και εσυ...πλακα κανεις...τι τελικους θες να δεις με τα παλιοτραβεστι τα δικα μου;;πλακα κανεις;;εκατο πλεονεκτηματα να ειχα που να παρω πρωταθλημα με αυτους τους χεστες...να πανε να γαμηθουνε...εισαι μαγκας στο μπασκετ και τελος...τα αλλα ειναι αρχιδιες...και τονυ και ανστοπουλος και αρχιδια καπαμα...για το πουτσο το παιχνιδι
μας δουλευεις και εσυ...εχεις αγχους για τους τελικους μη τυχον και σου κανουνε διπλο αυτες οι αδερφες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε περιμενε να ενσωματωθουν οι 2 νεοι παιχτεςασε μας μωρε μαλακα και εσυ...πλακα κανεις...τι τελικους θες να δεις με τα παλιοτραβεστι τα δικα μου;;πλακα κανεις;;εκατο πλεονεκτηματα να ειχα που να παρω πρωταθλημα με αυτους τους χεστες...να πανε να γαμηθουνε...εισαι μαγκας στο μπασκετ και τελος...τα αλλα ειναι αρχιδιες...και τονυ και ανστοπουλος και αρχιδια καπαμα...
μας δουλευεις και εσυ...εχεις αγχους για τους τελικους μη τυχον και σου κανουνε διπλο αυτες οι αδερφες
μπορει να κανουν την διαφορα
αλλα γιατι δεν επαιζαν πανω στον διαμαντιδη οταν εκανε το 4ο φαουλ?
επρεπε να δωσει την εντολη ο μπαρτζι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.348
- Πόντοι
- 22.266
ti ειναι αυτα που διαβαζω απο το χρηστιδη??
μαλλον δεν βλεπω καλα και προσφατα εκανα και εγχειρηση στα ματια μου
μαλλον μου τα φαγε τα λεφτα ο οφθαλμιατρος
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ασε μας μωρε μαλακα και εσυ...πλακα κανεις...τι τελικους θες να δεις με τα παλιοτραβεστι τα δικα μου;;πλακα κανεις;;εκατο πλεονεκτηματα να ειχα που να παρω πρωταθλημα με αυτους τους χεστες...να πανε να γαμηθουνε...εισαι μαγκας στο μπασκετ και τελος...τα αλλα ειναι αρχιδιες...και τονυ και ανστοπουλος και αρχιδια καπαμα...
κλαααααααααααααψε
και προσκυνα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τυπε περιμενε να ενσωματωθουν οι 2 νεοι παιχτες
επρεπε να δωσει την εντολη ομπαρτζιΣπανούλης.
ναι ο μαλάκας. Τι έκανε; Κοιμόταν;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ti ειναι αυτα που διαβαζω απο το χρηστιδη??
πηρε τα χαπια του σημερα. γιατι μεχρι τωρα μας ειχε φλομωσει με τη διαιτησια και την παραγκα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπονοεις οτι ο σπανουλης δινει εντολες τυπε?ναι ο μαλάκας. Τι έκανε; Κοιμόταν;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Βρωμοπουστα φερε πισω τον χριστιδη,που τον κρυβεις;τον απηγαγες για να μας ζητησεις λυτρα παλιοκαριολη;ασε μας μωρε μαλακα και εσυ...πλακα κανεις...τι τελικους θες να δεις με τα παλιοτραβεστι τα δικα μου;;πλακα κανεις;;εκατο πλεονεκτηματα να ειχα που να παρω πρωταθλημα με αυτους τους χεστες...να πανε να γαμηθουνε...εισαι μαγκας στο μπασκετ και τελος...τα αλλα ειναι αρχιδιες...και τονυ και ανστοπουλος και αρχιδια καπαμα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και στο ημιχρονο για διαιτησια ελεγε τυπεπηρε τα χαπια του σημερα. γιατι μεχρι τωρα μας ειχε φλομωσει με τη διαιτησια και την παραγκα
ο χρηστιδης ειναι τυπος
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και στο ημιχρονο για διαιτησια ελεγε τυπε
ο χρηστιδης ειναι τυπος
ε τοτε μετα χαπακωθηκε. να βαλει μυαλο να τα παιρνει κανονικα τα χαπια του.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εσυ μας δουλευεις κανονικα και καλα μας κανεις...κανεις τεχνικη αναλυση σε ματς που ο ενας επαιζε με τα αρχιδια εξω και ο αλλος φοραγε κυλοτες...τυπε περιμενε να ενσωματωθουν οι 2 νεοι παιχτες
επρεπε να δωσει την εντολη ο μπαρτζι
ναι στο ημιχρονο ελεγα για διαιτησια γιατι μου ειχαν δωσει το δικαιωμα...στο δευτερο ομως εστρωσαν και στο τεταρτο χεστηκαν πανω τους...ποια διαιτησια να πω;;εγω σεβομαι τον εαυτο μου δεν ειμαι κωλοτρυπιδα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λογικα ειδε στα τελευταια 5 λεπτα που εκαναν 6 σερι λαθη τυπε και απογοητευτηκεε τοτε μετα χαπακωθηκε. να βαλει μυαλο να τα παιρνει κανονικα τα χαπια του.
παντως πολυ κακο σημερα το παιχνιδι
νομιζω απτα χειροτερα που εχω δει μεταξυ των 2 ομαδων
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δίκαιη νίκη του ΠΑΟ σήμερα. Η διαιτησία ήταν καλή αν και άφησε ξύλο το κανε και για τις 2 ομάδες. Φυσικά την περίμενα την ήττα, αλλά είδα κάποια θετικά που μου άρεσαν όπως ότι παίξαμε άμυνα αυτή τη φορά και δεν παρουσιάσαμε την αδράνεια που είχαμε στο ματς του Κυπέλλου. Αυτή τη στιγμή είναι φανερή η έλλειψη αθλητικότητας στον Ολυμπιακό. Αν βγει ο Μουν και επιστρέψει δυνατός ο Πετγουει θα αλλάξουν κάπως οι ισορροπίες. Αυτός ο Κόλινς αλήτης κανονικός ο τύπος. Γι αυτό είχε πλακωθεί στα μπουκέτα μέσα στον αγώνα και στο NBA
Στους επόμενους αγώνες με ΠΑΟ θα φανεί αν ο Μπάρτζι είναι παντελώς μυρωδιάς ή αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Γενικά με χαλάει λίγο το νεύρο που βγάζει πλέον. Αρρωσταίνει κάπως την ομάδα. Τελικά ο Μπέγκιτς μάλλον παίρνει πούλο και παίζουμε με τρίτο σέντερ Καββαδά. λολ
Στους επόμενους αγώνες με ΠΑΟ θα φανεί αν ο Μπάρτζι είναι παντελώς μυρωδιάς ή αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Γενικά με χαλάει λίγο το νεύρο που βγάζει πλέον. Αρρωσταίνει κάπως την ομάδα. Τελικά ο Μπέγκιτς μάλλον παίρνει πούλο και παίζουμε με τρίτο σέντερ Καββαδά. λολ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο καρυ ηταν πολυ καλος στο α ημιχρονοΓκιστ και Φώτσης σήμερα πολλή ενέργεια ο γαύρος είχε ενέργεια στο πρώτο ημιχρόνιο μετά έκατσε, ενδεικτικό και το χασμουρητό του νίγκα που καθόταν στον πάγκο και το έπιασε η κάμερα ντροπή :S
και ο μητσαρας οταν επρεπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K