redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
στην αρσεναλ πηγε;Πολύς πόνος...
"Στεναχωριέμαι που αφήνω μία τόσο καλή ομάδα"
στην αρσεναλ πηγε;Πολύς πόνος...
"Στεναχωριέμαι που αφήνω μία τόσο καλή ομάδα"
Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον Φιγκερόα σε ομάδα της Μαλαισίας
Στη Μαλαισία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουτσιάνο Φιγκερόα και συγκεκριμένα στην ομάδα Johor Darul Takzim FC, την οποία έκανε αποδεκτή ο Παναθηναϊκός, έναντι σημαντικού χρηματικού αντίτιμου ύψους 1 εκ. δολαρίων.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αργενινός επιθετικός δήλωσε -μεταξύ άλλων- στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται ότι «... λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».
Πηγή:
Κατά τα άλλα ο Σαβιόλα είναι για Ουζμπεκιστάν
Ξέρεις μεγάλη μπάλα αγόρι μου
Και κάποιοι ψάχνουν ακόμη τον μίστερ μαλάκα του μπουρδέλα;
Ώρες ώρες η ζωή είναι πολύ πουτάνα, κοίτα ειρωνεία! Μας έλεγε η μπαλαδόφατσα ότι ο σαβιόλα θα καταληξει ουζμπεκιστάν κι αυτόν που είχέ θεό κατέληξε... Μαλαισία!!!
Μαλαισία!!!
[size=20pt]Μαλαισία!![/size]
Μαλάκα το γράφω και δεν το πιστεύω!
και που΄σαι κυλοτα...εριξα μια ματια στο αλλο που οδηγεις την κουρσα και ειδα οτι σε ενοχλησ και πιστευεις οτι σε ψηφιζουν οι γαυροι...
ενημερωτικα προσωπικα δεν σε ψηφισα...υστερα να εχεις το νου σου οτι γελοιποιησαι μονιμως...μπορει να στο λεμε πεντε δεκα καθημερινα αλλα πολυ περισσοτεροι το βλεπουνχωρις να στο λενε...
οτι μαλακιες και αν λες πριν απο δυο λεπτα επειδη τα γραπτα μενουν εγινες ξανα πουτανα...εχει χαθει το μετρημα...
αλλα εσενα στον πουτσο σου ...ειναι μακρυς ο δρομος της επιτυχιας να αναδειχθεις κορυφαιος μαλακας...
Έχει και ένα δίκιο ότι ο Σαβιόλα είναι πατσαβούρης πάντως!
δεν έχεις άδικο σε αυτόΈχει και ένα δίκιο ότι ο Σαβιόλα είναι πατσαβούρης πάντως!
Εσυ το παραδεχεσαι ας πουμε,και θες να το παραδεχτουν και οι αλλοι;Ο μπόλντης κατηγορεί τον σταμ για κλώνους, ο πορνόπαπος τους 'φασίστες' κι ο μάστερ τους γαύρους.
Ένας να παραδεχτεί ότι είναι μαλάκας δε θα υπάρξει
Πατσαβούρης ξεπατδαβούρης, τα παστέλια του τα ρίχνει όποτε βρίσκει ευκαιρία.Έχει και ένα δίκιο ότι ο Σαβιόλα είναι πατσαβούρης πάντως!
Εσυ το παραδεχεσαι ας πουμε,και θες να το παραδεχτουν και οι αλλοι;
Είμαι μαλάκας με περικεφαλαία, αλλά με ψηφο ακόμα δεν είμαι
Eχεις 15 μεχρι τωρα.Αν βγαλεις απο εμενα τους κλωνοψηφους,παιζει και να με περνας.Είμαι μαλάκας με περικεφαλαία, αλλά με ψηφο ακόμα δεν είμαι
Εσυ μην γελας,εισαι ανευ συναγωνισμου για αυτο δεν σε βαλαμε.
Εσυ μην γελας,εισαι ανευ συναγωνισμου για αυτο δεν σε βαλαμε.
Κανεναν δεν στελνεις κουβα,εισαι στανταρακι.Οποιος παιζει τα αντιθετα απο αυτα που λες,Εμένα με ψηφίζουν κλωνοι αυτονών που στέλνω κουβά με τις προβλέψεις μου
[size=20pt]Μαλαισία!![/size]
Μαλάκα το γράφω και δεν το πιστεύω!
Βλακαρχε καποιος εχει διαρευσει βιντεο σου να λες συνθηματα.Βρες τον να του κανεις μηνυση.