Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον Φιγκερόα σε ομάδα της Μαλαισίας

Στη Μαλαισία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουτσιάνο Φιγκερόα και συγκεκριμένα στην ομάδα Johor Darul Takzim FC, την οποία έκανε αποδεκτή ο Παναθηναϊκός, έναντι σημαντικού χρηματικού αντίτιμου ύψους 1 εκ. δολαρίων.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αργενινός επιθετικός δήλωσε -μεταξύ άλλων- στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται ότι «... λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Πηγή:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τα άλλα ο Σαβιόλα είναι για Ουζμπεκιστάν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρεις μεγάλη μπάλα αγόρι μου :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και κάποιοι ψάχνουν ακόμη τον μίστερ μαλάκα του μπουρδέλα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ώρες ώρες η ζωή είναι πολύ πουτάνα, κοίτα ειρωνεία! Μας έλεγε η μπαλαδόφατσα ότι ο σαβιόλα θα καταληξει ουζμπεκιστάν κι αυτόν που είχέ θεό κατέληξε... Μαλαισία!!!
Μαλαισία!!!
[size=20pt]Μαλαισία!![/size]
Μαλάκα το γράφω και δεν το πιστεύω!   :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο επόμενος που θα παει ουζμπεκισταν κλπ ειναι ο μπεργκ  :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ώρες ώρες η ζωή είναι πολύ πουτάνα, κοίτα ειρωνεία! Μας έλεγε η μπαλαδόφατσα ότι ο σαβιόλα θα καταληξει ουζμπεκιστάν κι αυτόν που είχέ θεό κατέληξε... Μαλαισία!!!
Μαλαισία!!!

Έχει και ένα δίκιο ότι ο Σαβιόλα είναι πατσαβούρης πάντως!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και που΄σαι κυλοτα...εριξα μια ματια στο αλλο που οδηγεις την κουρσα και ειδα οτι σε ενοχλησ και πιστευεις οτι σε ψηφιζουν οι γαυροι...
ενημερωτικα προσωπικα δεν σε ψηφισα...υστερα να εχεις το νου σου οτι γελοιποιησαι μονιμως...μπορει να στο λεμε πεντε δεκα καθημερινα αλλα πολυ περισσοτεροι το βλεπουνχωρις να στο λενε...
οτι μαλακιες και αν λες πριν απο δυο λεπτα επειδη τα γραπτα μενουν εγινες ξανα πουτανα...εχει χαθει το μετρημα...
αλλα εσενα στον πουτσο σου ...ειναι μακρυς ο δρομος της επιτυχιας να αναδειχθεις κορυφαιος μαλακας...

Ο μπόλντης κατηγορεί τον σταμ για κλώνους, ο πορνόπαπος τους 'φασίστες' κι ο μάστερ τους γαύρους.
Ένας να παραδεχτεί ότι είναι μαλάκας δε θα υπάρξει   :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο μπόλντης κατηγορεί τον σταμ για κλώνους, ο πορνόπαπος τους 'φασίστες' κι ο μάστερ τους γαύρους.
Ένας να παραδεχτεί ότι είναι μαλάκας δε θα υπάρξει   :2funny:
Εσυ το παραδεχεσαι ας πουμε,και θες να το παραδεχτουν και οι αλλοι; :think:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμένα με ψηφίζουν κλωνοι αυτονών που στέλνω κουβά με τις προβλέψεις μου :grin: 
Κανεναν δεν στελνεις κουβα,εισαι στανταρακι.Οποιος παιζει τα αντιθετα απο αυτα που λες,
κερδιζει.αν και προχθες κατι εκανες. :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1479067_557565604312228_1297944165_n.jpg

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Με 4,5 μυρια Ευρω για 3 χρονια στα 32 του θα ηταν τρελος να μην πηγαινε  :grin:
Σιγουρα θα λειψει απο την ομαδα αλλα νομιζω οτι το deal ηταν πολυ καλο + για τον ΠΑΟ.
750 χιλιαδες δεν ειναι και λιγα,ειδικα στην κατασταση που βρισκομαστε ! !
+250 τα χρωστουμενα που χαρισε.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Φιγκερόα: "Στεναχωριέμαι που αφήνω μία τόσο καλή ομάδα" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του σε ομάδα της Μαλαισίας αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι αφήνει τον Παναθηναϊκό. Νταμπίζας: "Τίμησε το συμβόλαιό του"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή και είναι κάτι πολύ καλό για το τέλος της καριέρας μου. Αλλά από την άλλη είμαι πολύ δυσαρεστημένος που αφήνω αυτή την ομάδα που μου έδωσε τόση αγάπη και λατρεία. Με σεβάστηκαν σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο. Με σεβάστηκαν σε όλα, ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι. Και πραγματικά στεναχωριέμαι για τους οπαδούς που με στήριξαν όλο αυτόν τον καιρό.

Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι ένα δυναμικό άθλημα. Και ήρθε μια πρόταση πολύ σημαντική για μένα και την οικογένειά μου, την οποία σκεφτήκαμε να αποδεχτούμε. Και είναι κάτι που δεν έδωσε τρομερή χαρά στον σύλλογο από την αρχή. Από την άλλη όμως είμαι χαρούμενος γιατί βοήθησε πολύ τον σύλλογό μας και είμαι χαρούμενος με το καινούριο μου συμβόλαιο και για την ομάδα φυσικά.

Στεναχωριέμαι που αφήνω έναν τόσο καλό σύλλογο. Και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν πάρα πολύ. Αλλά δυστυχώς έτσι έγινε, έγινε πολύ γρήγορα, καθώς στην Μαλαισία οι καιροί είναι διαφορετικοί από άλλες χώρες. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα. όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που με βοήθησε να είμαι εδώ και να νιώθω άνετα".

Απο  ακρη  σε  ακρη  σε  ολη  την  οικουμενη  πληθος  κοσμου  κλαιει  με  μαυρο  δακρυ  για  την  απωλεια  του  μεγαλου  αυτου  παιχταρα................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• north-korea-funera_2094540i.jpg
    north-korea-funera_2094540i.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 14

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βλακαρχε καποιος εχει διαρευσει βιντεο σου να λες συνθηματα.Βρες τον να του κανεις μηνυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom