ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εκτορα τυπε με ξεσξεπασες...δεν μπορω να σου κρυφτω αλλο ...ντρεπομαι
αν ντρεποσουνα δε θα ησουνα ο ξεφτιλας που εισαι. το δυστυχημα ειναι οτι εισαι ΚΑΙ αδιαντροπος.
εκτορα τυπε με ξεσξεπασες...δεν μπορω να σου κρυφτω αλλο ...ντρεπομαι
εισαι πολυ μπροστα... εισαι μπρουταλ αντρας..
ναι ρε τυπε...αυτο ειπα...και με την ριτας ΚΑΙ χτες...με την λαμποραλ παιξαμε χτες τυπε :S
πιστεψε με...με εχεις καει να ντρεπομαι...εισαι η φωνη της συνιδησης μου...αν ντρεποσουνα δε θα ησουνα ο ξεφτιλας που εισαι. το δυστυχημα ειναι οτι εισαι ΚΑΙ αδιαντροπος.
ελα σχιστοματη ... ηταν ολοι οι κλωνοι σου στην εξεδρα της σαχτιορ προχτες...γυρισες για να κανεις την ουρα μου σε ολα τα θρεντ ρε ανηλικο θυμα? πικραμενος απο το καλημερα παλι?
δηλαδη δεν ειναι κυλοτα;;εισαι πολυ μπροστα... εισαι μπρουταλ αντρας..
αυτα που του δινει ο αντι για να το παιζει νταης και μπρουταλ εδω μεσα ουτε για κυλοτες δεν του φτανουνδηλαδη δεν ειναι κυλοτα;;
χτες ηταν 50-50 τυπεναι ρε τυπε...αυτο ειπα...και με την ριτας ΚΑΙ χτες...
δεν καταλαβες κατι η κατι αλλο θες να πεις και δεν καταλαβα εγω;
εγω ξερω οτι ειναι τσαμπουκι δυνατο και κλειενι και ραντεβου θανατου αμα λαχει...αυτα που του δινει ο αντι για να το παιζει νταης και μπρουταλ εδω μεσα ουτε για κυλοτες δεν του φτανουν
συμφωνουε τυπε...50 υπερ σου και 50 κατα της κουτσα...το ιδιο λεμε αλα με αλλα λογιαχτες ηταν 50-50 τυπε
Υπηρχε και ποτε περιοδος που δεν ηταν μαλακες;Ρε μαλακες Βαζελοι χαρηκατε με το γκολ που εφαγε ο Γαυρος στο 90 μεσα στην Παρι, βγαινετε με πρωτοσελιδα του Καβανι...και δεν μπορειτε να κερδισετε ουτε εναν Απολλωνα
Εκτος και αν ξεκινησατε τα τσιμπουκια στον Τιγρη απο τωρα γιατι παιζετε για την 4η θεση φετος
Ποσο μαλακες.....
Ρε μαλακες Βαζελοι χαρηκατε με το γκολ που εφαγε ο Γαυρος στο 90 μεσα στην Παρι, βγαινετε με πρωτοσελιδα του Καβανι...και δεν μπορειτε να κερδισετε ουτε εναν Απολλωνα
Εκτος και αν ξεκινησατε τα τσιμπουκια στον Τιγρη απο τωρα γιατι παιζετε για την 4η θεση φετος
Ποσο μαλακες.....
Νασαι καλα ρε τρακη που μας φτιαχνεις τη μερα............
Μαλλον και αυτοι οι παιχτες του βαζελου ειναι κ ο τ ε ς .....
σαν καποιους πριν απο χρονια ............ κατι παθαινουν οι παιχτες του βαζελου οταν
πατανε το χορταρι της ριζουπολης.......