Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ακουστηκε το ποιος ειναι ο συμπαικτης
Για Cosco καπου διάβασα..
Ναι και εγω το ακουσα...μακαρι να γινει και να δυναμωσει και ο βαζελος.Ακουστηκε το ποιος ειναι ο συμπαικτης
εγω παντως θυμαμαι τις φυλλαδες καθε μερα να γραφουν για πριγκιπα και τσακα οπως και στα ραδια να παιρνει τηλεφωνα ο κοσμακης και να ρωταει αμα υπαρχουν νεα απο το μετωπο :S
Φιλε αμα με παρακολουθεις και ας ειμαι Παναθηναικος εχω εκθειασει το Σπανουλη αρκετες φορες.ρε τυπε υπαρχει μπογκντανοβιτς;;; δεν σου βγαινει να πεις σπανουλης;
Ακουστηκε το ποιος ειναι ο συμπαικτης
Ο Σαβιδης μαθαινει...Θυμησου απλα τα πρωτα χρονια του κοκκαλη,πριν παρει τον Θωμα και φερει τα πανω κατω στην διαιτησια..για μενα μακαρι να μπει δυνατα ο τρακης και ο καθε τρακης,γιατι ο βαγγελας ετσι οπως ειναι η κατασταση στο πρωταθλημα δεν εχει αναγκη να επενδυει χοντρα λεφτα για να παιρνει το πρωταθλημα αφου δεν υπαρχει ουτε και φετος ανταγωνισμος,τα ιδια ελεγαν και στον παοκ για σαββιδη και οι παικτες που εφερε ηταν ο νινης ο σπυροπουλος ο γκαρσια κατι ισπανοι της πλακας και ο δανεικος στοχ που ηδη εχει αρχισει η γιουχα
ενω οι αλλοι που απευθυνεται τουε τρχουν απο τα μπατζακια; επειδη τυγχανει βα ξερω εναν απο αυτους ουτε δεκαρα τσακιστει δεν θα βαλουν οι περισσοτεροι απο αυτους που καθοταν διπλα του στην παρουσιασει, κι ας ειναι και πρωην προεδροι.....Τα έχει, να είσαι σιγουρότερος κι από σίγουρος. Αλλά ας πούμε ότι είσαι στην θέση του: Θέλεις να χτίσεις ένα γήπεδο για την ομάδα σου που ΔΕΝ θα ανήκει σ' εσένα αλλά στην ομάδα και υπάρχουν τρόποι να βρεις λεφτά από παντού. Θα τα έβαζες όλα εσύ;
ωερς ωρες λες τρελες για το παναθηναικο αλλα γενικα εισαι μεγαλη μορφη.το σκατο εχει αρχισει να τρεχει αναμεσα στους γλουτους ηδη...
αργα αργα...
σταγονιτσες αρχικα...
εσυ λοιπον γιατι λες να γινονται ολα αυτα;Μπορεί και να έχεις δίκιο. Αλλά! Αν το συζητάμε εδώ στο μπου λες να μην το έχουν μάθει οι Γιαννακό και να προετοιμάζονται για έλεγχο;
...Ο βαγγελας μπροστα σε σαβιδη,μελισσανιδη,τρακη,ειναι προβατο επι σφαγη...και εχει πολυ ψαχνο..
Παλι καλα που γνωριζεις,ηδη εχουν βαλει οι Παππας,Γκουμας,Χατζηιωαννου.Δεν καταλαβαινεις και δεν σε κατηγορω γιατι δεν εχεις και το μυαλο να καταλαβεις,ποσο ψωμι εχει για ολους ενα γηπεδο..Για αυτο και τους εχει πιασει ολους πρεμουρα τωρα να συμετεχουν.Με αυτον τον σκοπο ειχαν μπει και το 2004,για να σωσουν την ΑΕΚ μπηκαν;Τον ιδιο σκοπο ειχαν..Απλα ψαξε λιγο να δεις ποσα εβαλε ο κοκκαλης οταν εχτισε το γηπεδο του,ποσα εβγαζε μετα με την χρηση του,και ποσα εβγαλε οταν το πουλησε..Και συνεχισε να πιστευεις οτι το εχτισε για τον ολυμπιακο..η οτι σας ανηκει..ενω οι αλλοι που απευθυνεται τουε τρχουν απο τα μπατζακια; επειδη τυγχανει βα ξερω εναν απο αυτους ουτε δεκαρα τσακιστει δεν θα βαλουν οι περισσοτεροι απο αυτους που καθοταν διπλα του στην παρουσιασει, κι ας ειναι και πρωην προεδροι.....
- Σαββίδης: Τρελές άκρες, που δεν έχει ο Βαγγέλας. Αλλά ο Ιβάν θα παραμείνει κύριος και δεν θα πέσει στο δάπεδο του Βαγγέλα. Ίσως το κάνει αν δει ότι κινδυνεύει η επένδυσή του.
- Μελισσανίδης: Τα ξέρει τα κόλπα καλύτερα απ' τον Βαγγέλα. Γι αυτό κι ο Βαγγέλας έχει "στριμωχτεί" ήδη, δες κυρίως το θέμα ΟΠΑΠ. Α! Και ο Μελλισανίδης μπροστά στον Βαγγέλα είναι αυτό που έλεγαν οι Τρύπες: Γριά πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της.
- Ο Τράκης είναι άρρωστος, έχεο κολλητηλίκια, δε νομίζω ότι φοβάται. Εκτιμώ ότι αν δεν ήταν σίγουρος, δεν θα έβγαινε στην κόντρα.
το σκατο εχει αρχισει να τρεχει αναμεσα στους γλουτους ηδη...
αργα αργα...
σταγονιτσες αρχικα...
τα αρχιδια μου εχουν βαλει, ασε ρε μαστερακο, εχουν βαλει!! εδω σε λιγο θα βαλετε στις εκκλησιες στη φιλαδελφεια ειδικο παγκαρι για το γηπεδο!! αν ειχαν βαλει θα τρεχατε να γλυψετε το παπαρι του σγουρου να σας ΄΄ φυλαξει 20 μυρια;Παλι καλα που γνωριζεις,ηδη εχουν βαλει οι Παππας,Γκουμας,Χατζηιωαννου.Δεν καταλαβαινεις και δεν σε κατηγορω γιατι δεν εχεις και το μυαλο να καταλαβεις,ποσο ψωμι εχει για ολους ενα γηπεδο..Για αυτο και τους εχει πιασει ολους πρεμουρα τωρα να συμετεχουν.Με αυτον τον σκοπο ειχαν μπει και το 2004,για να σωσουν την ΑΕΚ μπηκαν;Τον ιδιο σκοπο ειχαν..Απλα ψαξε λιγο να δεις ποσα εβαλε ο κοκκαλης οταν εχτισε το γηπεδο του,ποσα εβγαζε μετα με την χρηση του,και ποσα εβγαλε οταν το πουλησε..Και συνεχισε να πιστευεις οτι το εχτισε για τον ολυμπιακο..η οτι σας ανηκει..
Όλες τους και μόνοι μας.
για μενα μακαρι να μπει δυνατα ο τρακης και ο καθε τρακης,γιατι ο βαγγελας ετσι οπως ειναι η κατασταση στο πρωταθλημα δεν εχει αναγκη να επενδυει χοντρα λεφτα για να παιρνει το πρωταθλημα αφου δεν υπαρχει ουτε και φετος ανταγωνισμος,τα ιδια ελεγαν και στον παοκ για σαββιδη και οι παικτες που εφερε ηταν ο νινης ο σπυροπουλος ο γκαρσια κατι ισπανοι της πλακας και ο δανεικος στοχ που ηδη εχει αρχισει η γιουχα
τα αρχιδια μου εχουν βαλει, ασε ρε μαστερακο, εχουν βαλει!! εδω σε λιγο θα βαλετε στις εκκλησιες στη φιλαδελφεια ειδικο παγκαρι για το γηπεδο!! αν ειχαν βαλει θα τρεχατε να γλυψετε το παπαρι του σγουρου να σας ΄΄ φυλαξει 20 μυρια;