Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποτέ ξανά ομάδα εταιρία ??? και θα πηγαίνουμε στο έτσι δηλαδή ???
φιλε οταν λεω ποτε ξανα ομαδα εταιρια, εννοω οτι ο σωφερ δεν αγαπουσε καθολου την ομαδα, την εβλεπε σαν αγγαρεια και τον ενοιαζε μονο λογιστικα να ειναι ενταξει... δηλαδη να μην χρωσταει και ας μην παιρνει τιτλους... τα εκατομμυρια απο τις πορειες στην Ευρωπη τα εβαζαν στη τσεπη τους οι κατσικοκλεφτες απο το Ρεθυμνο, και εφερναν στην ομαδα σαπακια και παικτες απο το πανερι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι μπλοκ λες εσυ να ειναι ρε μεγαλε? νοσταλγων και τσατσων του τζιγγερ...

ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΠΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ-ΚΟΣΜΟΣ!
Πονατε ρε πουτανακια, και πονατε γιατι οπως λεει και ο Δημητρακης για το μπασκετ, τωρα ΧΟΡΕΥΕΤΕ!
Και χορευετε στα καρβουνα γιατι ο Αλαφουζος ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΜΑΓΚΙΑ σας εχει κοψει καθε χαρτζηλικι, καθε προσβαση και καθε κουβεντα. Εχετε εκει 2 κωλοσαιτ με 2 προφιλ ο καθενας, συνολο 6 ιντερνετικοι «Παναθηναικαρες» και χτυπιεστε, βγαζετε χολη με καθε νικη, με καθε θετικη εξελιξη.
Ο Φορεας (τρομαρα σας, μαθατε και τον φορεα, λακηδες), η διοικηση του ΑΟ, το ΠΑΝΚΙ, ο ενας, ο αλλος, οποιος ειναι εδω και βαζει πλατη στην ομαδα και στον Συλλογο σας τσουζει, σας ξεσκιζει. ΞΥΔΑΚΙ και αλατακι στις πληγες. Ετσι κι αλλιως στο γηπεδο δεν ησασταν ποτε! Με πληρωμενα διαρκειας και χαρτζηλικακι και παλι μονο στα ντερμπυ και στα ευρωπαικα. Ολο το χρονο ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ, εχει γινει ο κωλος σας πλακε, με τρυπα στη μεση.
Ποια υγεία βγάζει η ομάδα ρε,καμένε.... :uglystupid:
Μεταξύ μας πόσο χρόνων είσαι? Γήπεδο τσάμπα....πηδαμε κάγκελα και έτσι? :pipa2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o αστέρας τρίπολης πάει για το διπλό σημερα

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Ειναι κομβικό το σημερινό παιγνίδι. Για σκεφθήτε το

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν φοβάμαι σήμερις.......έχω μπαιράμι,μέντες,δυόσμο,μανταρίνι,λέμονλάιμ, και ότι γεύση καραμέλας θ'ελετε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποια υγεία βγάζει η ομάδα ρε,καμένε.... :uglystupid:
Μεταξύ μας πόσο χρόνων είσαι? Γήπεδο τσάμπα....πηδαμε κάγκελα και έτσι? :pipa2:
αστο μεγαλε... κατσε στο καναπε σου και μην ασχολεισαι... αληθεια εχεις πατησει ποτε σου στον ταφο του Ινδου..?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αστο μεγαλε... κατσε στο καναπε σου και μην ασχολεισαι... αληθεια εχεις πατησει ποτε σου στον ταφο του Ινδου..?
Ηλίθιε 37 ετών είμαι......έχω προλάβει μπάσκετ με Βίδα - Στεργάκο κτλ........... :s&m_1:
"Σουβλατζής" είσαι (με πιάνεις ε..... ;)).........? :jerking:
Εμείς πληρώναμε διαρκείας και εσύ έβριζες τη μάνα του Τζίγκερ (φιλικό Τζένοα) και "έκαιγες" το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Μακάμπι την επόμενη χρονιά.........και άσε τον καναπέ.....τύπε......μπερδεύεσαι.....

Ζήτω το ΝΤΕΡΜΠΙ......ο Γκότζος...ο Μαλεζανιακός...ο ΜπιΤσκαν....ο Σίγκουρτσον..........η κ.Κάτια....ο σοφέρ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εχω παιξει κουπονάκι στοιχήματος παιχνίδια από την σουπερ λιγδα

ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2-3 ΓΚΟΛ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ηλίθιε 37 ετών είμαι......έχω προλάβει μπάσκετ με Βίδα - Στεργάκο κτλ........... :s&m_1:
"Σουβλατζής" είσαι (με πιάνεις ε..... ;)).........? :jerking:
Εμείς πληρώναμε διαρκείας και εσύ έβριζες τη μάνα του Τζίγκερ (φιλικό Τζένοα) και "έκαιγες" το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Μακάμπι την επόμενη χρονιά.........και άσε τον καναπέ.....τύπε......μπερδεύεσαι.....

Ζήτω το ΝΤΕΡΜΠΙ......ο Γκότζος...ο Μαλεζανιακός...ο ΜπιΤσκαν....ο Σίγκουρτσον..........η κ.Κάτια....ο σοφέρ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
.η κ.Κάτια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ωραια, αφου εισαι μεγαλος και ευτηχως οχι νοσταλγος και τουλουμπακι, να σε ρωτησω κατι: Θεωρεις οτι η νεα διοικηση του Ερασιτεχνη, με οσα εχει καταφερει ως τωρα, αποτελειται απο σουβλατζηδες..?

Πριν που εγραψα για υγεια, εννοω τα εξης: Λάθος πάσα του Μέντες. Χειροκρότημα. Ανεπιτυχής ντρίπλα του Καρέλη. Χειροκρότημα. Γιόμα στο πουθενά από τον Σίλντεφελντ. Χειροκρότημα. Ισοφάριση του Εργοτέλη. Χειροκρότημα και αύξηση των... ντεσιμπέλ στη φωνή και το τραγούδι. Αυτή η Λεωφόρος βγάζει υγεία, ενέργεια, μυρίζει Παναθηναϊκό και στηρίζει με τον πιο έμπρακτο και ξεκάθαρο τρόπο την νέα προσπάθεια. Κάνει πράξη το «στις χαρές και τις λύπες μαζί». Δεν είναι της λογικής «στηρίζω» πριν το παιχνίδι και στην πρώτη λάθος πάσα αρχίζει τα «γαλλικά» και την γκρίνια.
Ειδικα μετα την ισοφαριση και τις χειρονομιες που εκανε ο Διαμαντακος στη 13 εβλεπες ακομα και αυτους που ηταν στα επισημα να ξεσηκωνονται και να φωναζουν...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ωραια, αφου εισαι μεγαλος και ευτηχως οχι νοσταλγος και τουλουμπακι, να σε ρωτησω κατι: Θεωρεις οτι η νεα διοικηση του Ερασιτεχνη, με οσα εχει καταφερει ως τωρα, αποτελειται απο σουβλατζηδες..?

Πριν που εγραψα για υγεια, εννοω τα εξης: Λάθος πάσα του Μέντες. Χειροκρότημα. Ανεπιτυχής ντρίπλα του Καρέλη. Χειροκρότημα. Γιόμα στο πουθενά από τον Σίλντεφελντ. Χειροκρότημα. Ισοφάριση του Εργοτέλη. Χειροκρότημα και αύξηση των... ντεσιμπέλ στη φωνή και το τραγούδι. Αυτή η Λεωφόρος βγάζει υγεία, ενέργεια, μυρίζει Παναθηναϊκό και στηρίζει με τον πιο έμπρακτο και ξεκάθαρο τρόπο την νέα προσπάθεια. Κάνει πράξη το «στις χαρές και τις λύπες μαζί». Δεν είναι της λογικής «στηρίζω» πριν το παιχνίδι και στην πρώτη λάθος πάσα αρχίζει τα «γαλλικά» και την γκρίνια.
Ειδικα μετα την ισοφαριση και τις χειρονομιες που εκανε ο Διαμαντακος στη 13 εβλεπες ακομα και αυτους που ηταν στα επισημα να ξεσηκωνονται και να φωναζουν...

Τύπε είμαι πολύ παλιός όπως κατάλαβες.....έχω ξενερώσει πλέον.....με τον Καράφλα.......τους Βασιλαράδες κτλ.......
Πάω να δω την ομάδα τώρα,γιατί είμαι καμμένος με Πανάθα έτσι και αλλιώς............. :rockon: :rockon: :rockon:

Panathinaikos-icon.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom