Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ουτε νουρες υπάρχουν , ούτε Τσάκες ... η πραγματικότητα είναι αυτή που ζούμε
images

:think:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε γαυρε που αμς λες για βολλευ και πολο...λες κ ασχολειστε με αυτα...50 ατομα σε ακθε αγωνα εχετε...

στην Ελλαδα εχουμε εναμιση αθλημα...μπαλιτσα κ μπασκετακι...

κ για τη μπαλιτσα εμεις εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια...

αλλα κ εσεις μη νομιζετε εχετε ομαδα...
απλα οι αλλοι ειναι μπουρδελα κ τα παιρνετε τωρα..(γιατι 2-3 χρονια πριν τα παιρνατε πετσινα..)

κ περα απο τα κορακια πατε σε ολη την επαρχια κ παιζετε φιλικα....

γιατι ολοι ειναι δικοι σας...κ μετα παμε εμεις κ μας σπανε τα ποδια...

ενα χαλι κ μιοσ ειστε κ στην Ευρωπη εχει παλι να πεσει πολλη φαπα....

αλλα σας εχεουν κανει πλυση εγκεφαλου με τις κουπες οι προεδροι σας που δε σας νοιαζει τιποτα αλλο....(η κανετε πως δε σας νοιαζει..)

δε σας νοιαζει κ καλα η Ευρωπη...δε σας νοιαζουν οι τεσσαρες κτλ...

κ η πλακα ειναι πως ο χοντρος εχει ακνει τρελλη μπαζα απο τσουλου κ πωλησεις κ σας δουλευει ψιλο γαζι

απλα να παιρνετε κουπες σε μια ψαρωκωσταινα που κανεις δεν ενδιαφερεται θελετε

ξερεις πχ ποιος πηρε πρωταθλημα Σλοβακιας χωρις να γκουγκλαρεις? σιγα μην ξερεις...ετσι ειναι κ το Ελλαδισταν.....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
φαντασου να ξερεις την 7η της σλοβακιας  :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο χαμενα τα εχετε ρε λαγοι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αδερφε εγω τα ξερω τα χαλια μου...

εσυ νομιζεις οτι εισαι Μπαρτσελονα... ενω εισαι ενα χαλι και μισο...

δηλαδη σου αρεσει η μπαλα που παιζεις? πλακα κανεις? ενα ματς σοβαρο επαιξες κ εφαγες τεσσαρα μεσα στο ..απορθητο καστρο σου....

εδω περσι με τα μεγαλυτερα χαλια...με το ζορι μου πηρες χ στο Καραισκακη κ ΟΑΚΑ επρεπε να χασεις...ακομα κ οι γαυροι το παραδεχτηκαν....

μη μιλησουμε για τον τελικο κυπελλου με Αστερα...

για 1η φορα στην ιστορια των τελικων κυπελλου, οι οπαδοι του νικητη αποχωρησαν πριν την απονομη του κυπελλου...

μονο οι μισθοφοροι κ υπαλληλοι σε Ιντρακομ, Ιντραλοτ, Κοκκαλη, Μαρινακη κτλ..αρχισυνδεσμιτες της 7 μεινανε να πανηγυρισουν αλλοενα πετσινο τιτλο...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αδερφε εγω τα ξερω τα χαλια μου...

εσυ νομιζεις οτι εισαι Μπαρτσελονα... ενω εισαι ενα χαλι και μισο...

δηλαδη σου αρεσει η μπαλα που παιζεις? πλακα κανεις? ενα ματς σοβαρο επαιξες κ εφαγες τεσσαρα μεσα στο ..απορθητο καστρο σου....

εδω περσι με τα μεγαλυτερα χαλια...με το ζορι μου πηρες χ στο Καραισκακη κ ΟΑΚΑ επρεπε να χασεις...ακομα κ οι γαυροι το παραδεχτηκαν....

μη μιλησουμε για τον τελικο κυπελλου με Αστερα...

για 1η φορα στην ιστορια των τελικων κυπελλου, οι οπαδοι του νικητη αποχωρησαν πριν την απονομη του κυπελλου...

μονο οι μισθοφοροι κ υπαλληλοι σε Ιντρακομ, Ιντραλοτ, Κοκκαλη, Μαρινακη κτλ..αρχισυνδεσμιτες της 7 μεινανε να πανηγυρισουν αλλοενα πετσινο τιτλο...
νομιζεις...
εγω ξερω οτι ειμαι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα μακραν...και δεν ειμαι ευρωπεος

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ευτυχώς θα παίξουμε με κόσμο με τον γαυρο...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ελα ρε γαυρε που αμς λες για βολλευ και πολο...λες κ ασχολειστε με αυτα...50 ατομα σε ακθε αγωνα εχετε...

στην Ελλαδα εχουμε εναμιση αθλημα...μπαλιτσα κ μπασκετακι...

κ για τη μπαλιτσα εμεις εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια...

αλλα κ εσεις μη νομιζετε εχετε ομαδα...
απλα οι αλλοι ειναι μπουρδελα κ τα παιρνετε τωρα..(γιατι 2-3 χρονια πριν τα παιρνατε πετσινα..)

κ περα απο τα κορακια πατε σε ολη την επαρχια κ παιζετε φιλικα....

γιατι ολοι ειναι δικοι σας...κ μετα παμε εμεις κ μας σπανε τα ποδια...

ενα χαλι κ μιοσ ειστε κ στην Ευρωπη εχει παλι να πεσει πολλη φαπα....

αλλα σας εχεουν κανει πλυση εγκεφαλου με τις κουπες οι προεδροι σας που δε σας νοιαζει τιποτα αλλο....(η κανετε πως δε σας νοιαζει..)

δε σας νοιαζει κ καλα η Ευρωπη...δε σας νοιαζουν οι τεσσαρες κτλ...

κ η πλακα ειναι πως ο χοντρος εχει ακνει τρελλη μπαζα απο τσουλου κ πωλησεις κ σας δουλευει ψιλο γαζι

απλα να παιρνετε κουπες σε μια ψαρωκωσταινα που κανεις δεν ενδιαφερεται θελετε

ξερεις πχ ποιος πηρε πρωταθλημα Σλοβακιας χωρις να γκουγκλαρεις? σιγα μην ξερεις...ετσι ειναι κ το Ελλαδισταν.....

σωστότατος , βλέπουν οι σοβαροί ξένοι πως το πρωτάθλημα το παίρνει μια ομάδα με το όνομα Ολυμπιακός και γελάνε , κάτι σαν πρωτάθλημα Μολδαβίας μας έχουν , που το παίρνει η Σερίφ , απορρώ πως μας έχουν ακόμα στους ομίλους του Τσαμπιονς Λ. Σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχουμε και τυπικά στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιροπλανήτη , θα είμαστε εδώ στη μιζέρια μας !!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σωστότατος , βλέπουν οι σοβαροί ξένοι πως το πρωτάθλημα το παίρνει μια ομάδα με το όνομα Ολυμπιακός και γελάνε , κάτι σαν πρωτάθλημα Μολδαβίας μας έχουν , που το παίρνει η Σερίφ , απορρώ πως μας έχουν ακόμα στους ομίλους του Τσαμπιονς Λ. Σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχουμε και τυπικά στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιροπλανήτη , θα είμαστε εδώ στη μιζέρια μας !!
φαντασου λοιπον τα γελια που κανουν οταν ακουνε ...panathinaikos    :2funny: :2funny: :2funny:

what the fuck? λενε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τώρα τι μου λέτε εσείς, εγώ περιμένω πως και πως την 12ην Οκτωβρίου! Κουρτίνα 1: 3D ,  Κουρτίνα 2: Λάσμε και το καλύτερο..... κουρτίνα 3: Οικογένεια Γιαννακόπουλοι! 
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

κουρτίνα 4: :rockon:
URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και η σεριφ το χανει οπως και η ροζεμποργκ

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
και η σεριφ το χανει οπως και η ροζεμποργκ

φαντάσου , μόνο εδώ γίνονται αυτά , γι'αυτό έχω ξεκόψει με αυτά , διότι γενικώς δεν αξίζει να ασχολήσε , παλιά τα έβλεπα αλλιώς πιο οπαδικά , τώρα ;;; Pretty Bra .. εεεε συγνώμη , στον πούτσο μου ήθελα να πω !!

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Δηλαδή εμεις αν είχαμε πρόεδρο το Μαρινάκι ή κάποιον άλλο σαν τον Μαρινάκι, θα μας έπεφτε άσχημε? Για να συνέλθουμε λίγο.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
ο παναθηναικος βεβαια εχει παιξει τελικο τσουλου, εχει παιξει 2φορες ημιτελικο τσουλου, εχει ολα τα ρεκορ εισητηριων, εχει σαν συλλογος τους περισσοτερους τιτλους, εχει...τις παναγιας τα ματια εχει

εγω απο την αλλη, ειμαι στην ελλαδα ο καλυτερος κλεφτης μακραν...
κατι ειναι και αυτο...

Δεν έχεις και άδικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom