Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
Που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια arion?
αυτό μένει Θεσσαλονίκη.

443190-1-rr.jpg

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Γραφειο συνοικεσιων?
Κατι τετοιο ''μυριζει΄΄

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
και μετά το ευχάριστο διάλλειμα με τις βουλγάρες του αρίωνα.. έχω αγωνία να δω αυτό το παιχνίδι με την Ξάνθη.. βέβαια είτε ξεσκιστούν είτε δεν ξεσκιστούν εμείς πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.. να πάμε οργανωμένα εννοώ γιατί ποδόσφαιρο με την έννοια του θεάματος δεν πρόκειται να δούμε..

Τεσπα.Πάντως θυμάστε το 2003 την τελευταία αγωνιστική Ξάνθη-οσφπ..με νίκη ο οσφπ έπαιρνε το πρωτάθλημα και η ξάνθη με δική της νίκη έβγαινε ουέφα.Και οι 2 είχαν κίνητρα αλλά η Ξάνθη παρ'όλα αυτά κατέβηκε με τη δεύτερη ομάδα ...χαλαρά δλδ. και το τελικό 1-5 ,παρακαλώ μόνο έκπληξη δεν ήταν.Σε άλλη χώρα θα'ταν μεγάλο ντέρμπι ..αλλά..

Πέμπτη μην ξεχνιόμαστε.. 21.45 με Σιένα :rockon:

(βέβαια στα αρχίδια σας με τόσες βουλγάρες που μαζεύτηκαν εδώ μέσα :2funny:)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Aman,ο Καζαμπουμπου.
Πως μαυρισες ετσι? :2funny:

ΥΓ Τραγελαφικος και μοιραιος ο Κροκους με αυτη την απροβλεπτη κινηση.
Μας εστειλε παλι. :jerking:
Τι πινεις Σωκρατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς??? :jerking:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Kαλησπέρα!  :)

Το "spamming" του φίλτατου Αρίονα, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ. Και με περισσότερες πληροφορίες  ;)

Αν παίξουμε καλά θα νικήσουμε τους γαβροξανθιώτες. Αλλά να ματώσουμε τη φανέλα! Σε άλλους στήνονται στα 4. Σε μας δεν πρόκειται!  :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαλησπέρα!  :)

Το "spamming" του φίλτατου Αρίονα, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ. Και με περισσότερες πληροφορίες  ;)

Αν παίξουμε καλά θα νικήσουμε τους γαβροξανθιώτες. Αλλά να ματώσουμε τη φανέλα! Σε άλλους στήνονται στα 4. Σε μας δεν πρόκειται!  :sunglasses:
ΓαυροΞανθιώτες;;;
Είναι γνωστό και στις πέτρες πως η Ξάνθη αποτελούσε πάντα φιλαράκι της ΑΕΚ. Τα πιο εύκολα απογευματα περνούσε πάντα. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός πάντα μάτωνε. Το γεγονός πως εσείς ζοριζόσασταν μέχρι τώτα πάνω εκεί (λίγο) είχε πάντα να κάνει με το οτι δεν είχατε ομάδα. Κι επειδή ούτε τώρα έχει ο ΠΑΟ, πάλι θα ζοριστείτε....αλλά...θα το πάρετε....είναι θέλημα...προέδρου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όρκα, δεν θα διαφωνίσω πως η απόφαση φαίνεται να είναι εκτός λογικής, αν και φυσικά όταν είσαι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες. Αλλά από την άλλη, δεν ξέρω και πολλές ομάδες που να παίρνουνε πρωτάθλημα....να κάνουνε και νταμπλ....και μετά να διώχνουνε τον προπονητή τους για ευχαριστώ.
Και τα ευχαριστώ του αυτοκινητοσπάστη....είναι πασίγνωστα.
Αλλά μου αρέσει που τώρα ξεχάσατε όλοι τις ενωτικές κινήσεις και τους Βγανόπουλους. Ξαφνικά ο αυτοκινητοσπάστης έγινε ο καλύτερος πρόεδρος πάλι κωλοτούμπες μου;
Α, ρε πούστη μου....ψιλό γαζί μας δουλεύουνε. Μόλις είδε ο Κρόκερμαν πως ο Τζίγγερ είναι σε δυσχερή θέση, αμέσως έγινε δεκανίκι του να πάρετε πρωτάθλημα...μην τυχόν και δεν τα τρώνε μαζί κάθε χρόνο....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
O Ρόκο-Κρόκους-Κασκαντέρ δε θέλει ξιφομάχο και τους ΑΡΑΒΕΣ που είναι από πίσω. Ομάδα ΜΕΓΑΛΗ με ΠΡΑΣΙΝΑ (ιερό χρώμα Ισλάμ) και με γήπεδο δίπλα στο τζαμί της Αθήνας. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

Με τον ανεπάγγελτο ηλίθιο και την κωλοοικογένεια στο κουμάντο ο κατάσκοπος ελέγχει τα πράγματα.  ;)

Η Ξάνθη δεν άνοιξε τα μπούτια το 2003 ΕΠΙΣΗΜΑ ("...δεν ανακόπτουμε την ορμή του πρωταθλητή....")? Ίσως το γεγονός ότι ΔΕΝ είμαι πέτρα δικαιολογεί εν μέρει την άγνοιά μου.  :think:

Καλημέρα!  :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το έγραψα και στο θρεντ μας. Το μόνο που έχω εγώ σαν ελαφρυντικό σκέψης (ο θεός να την κάνει σκέψη) είναι πως σε ενδεχόμενη 2η θέση ήθελε να έχει έναν προπονητή από την αρχή της "προετοιμασίας" που φέτος θα είναι μικρή λόγω προκριματικών.
Εγώ σου λέω και πάλι, το πρόβλημα μου δεν είναι πως άλλαξε το συγκεκριμένο προπονητή, αλλά πως δεν τον αφήνει να κάνει έργο 2-3 χρόνια. Η υπομονή είναι το πρόβλημά μου.
Και βέβαια, αν παρατηρήσεις με ψυχρό μάτι την κατάσταση, ενώ είχαμε μια χαρά ελπίδες να χτυπήσουμε τον τίτλο, τώρα πια δεν νομίζω πως το πιστεύει κανείς.
Αλλά με τον ΠΑΟ δεν ξέρω τι να περιμένω αδερφέ. Αυτοί οι μαλάκες που έχουν τις ομάδες είναι ικανοί να τις έχουν χωρίς προπονητές 10 χρόνια για πλάκα. Εγώ πιστεύω πως και ο Πεσέιρο θα φύγει ασχέτως αποτελέσματος.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
O Ρόκο-Κρόκους-Κασκαντέρ δε θέλει ξιφομάχο και τους ΑΡΑΒΕΣ που είναι από πίσω. Ομάδα ΜΕΓΑΛΗ με ΠΡΑΣΙΝΑ (ιερό χρώμα Ισλάμ) και με γήπεδο δίπλα στο τζαμί της Αθήνας. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

Με τον ανεπάγγελτο ηλίθιο και την κωλοοικογένεια στο κουμάντο ο κατάσκοπος ελέγχει τα πράγματα.  ;)

Η Ξάνθη δεν άνοιξε τα μπούτια το 2003 ΕΠΙΣΗΜΑ ("...δεν ανακόπτουμε την ορμή του πρωταθλητή....")? Ίσως το γεγονός ότι ΔΕΝ είμαι πέτρα δικαιολογεί εν μέρει την άγνοιά μου.  :think:

Καλημέρα!  :)

Δεν κατάλαβα... μουσουλμάνοι θα γίνουμε; Εγώ πετσάκι δεν κόβω! Τέλος!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Α ναι... και στηρίζει Βαρδινοτζών σήμερα ο Βγενάκης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom