Επισκέπτης
Πρώτη φορά θα΄ναι?Tαράτσα άμα κάνεις όπως η φάτσα του αβατάρ σου σε βλέπω να μείνεις με τη χούφτα ......
Πρώτη φορά θα΄ναι?Tαράτσα άμα κάνεις όπως η φάτσα του αβατάρ σου σε βλέπω να μείνεις με τη χούφτα ......
αυτό μένει Θεσσαλονίκη.Που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια arion?
Join the ClubΠρώτη φορά θα΄ναι?
αρίωνα σταμάτα γιατί εμείς θα μείνουμε στον τόποαυτό μένει Θεσσαλονίκη.
πάρ το αβατάρ σου απ τη μούρη μου ρε..........Γραφειο συνοικεσιων?
Κατι τετοιο ''μυριζει΄΄
Δωσε τα δικα σου ξεκωλα και σου χαριζω τα teeny ξεκωλαπάρ το αβατάρ σου απ τη μούρη μου ρε..........
Το'κανες και αυτό το thread π@@@@να!!!!!αυτό μένει Θεσσαλονίκη.
και γιατί να μην κάνουμε παρέα όλοι μαζί δηλαδής.....Δωσε τα δικα σου ξεκωλα και σου χαριζω τα teeny ξεκωλα
Μεσα.και γιατί να μην κάνουμε παρέα όλοι μαζί δηλαδής.....
Χαρασό πσολαρά μου.....Μεσα.
Αρκετα εγαμηθη ενα ακομα θρεντ.
Ας μη το συνεχισουμε man
ΓαυροΞανθιώτες;;;Kαλησπέρα!
Το "spamming" του φίλτατου Αρίονα, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ. Και με περισσότερες πληροφορίες ;)
Αν παίξουμε καλά θα νικήσουμε τους γαβροξανθιώτες. Αλλά να ματώσουμε τη φανέλα! Σε άλλους στήνονται στα 4. Σε μας δεν πρόκειται!
O Ρόκο-Κρόκους-Κασκαντέρ δε θέλει ξιφομάχο και τους ΑΡΑΒΕΣ που είναι από πίσω. Ομάδα ΜΕΓΑΛΗ με ΠΡΑΣΙΝΑ (ιερό χρώμα Ισλάμ) και με γήπεδο δίπλα στο τζαμί της Αθήνας. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
Με τον ανεπάγγελτο ηλίθιο και την κωλοοικογένεια στο κουμάντο ο κατάσκοπος ελέγχει τα πράγματα. ;)
Η Ξάνθη δεν άνοιξε τα μπούτια το 2003 ΕΠΙΣΗΜΑ ("...δεν ανακόπτουμε την ορμή του πρωταθλητή....")? Ίσως το γεγονός ότι ΔΕΝ είμαι πέτρα δικαιολογεί εν μέρει την άγνοιά μου.
Καλημέρα!