Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
καλή συνέχεια orca.. πάω για ύπνο!

Καληνύχτα :)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Eπιστροφή από το γήπεδο. Δύσκολος ο αγώνας. Οι βλάχοι έπαιξαν με μεγάλο πάθος. Με εμάς όλοι παίζουν για την "ιστορία τους". Και καλά κάνουν. Με τους άλλους παίζουν "περίεργα", βάζουν αυτογκόλ, τρώνε γκολ - καραμπόλες... Να δούμε...  Οι απόγονοι δύσκολα θα κάνουνε γκέλα. Δεν θα τους "αφήσουν" τα κοράκια και κάποιοι ..."αντίπαλοι".

....πες τα ρε μαγκα , πες τα , βλεπεις μπαλα....επομενο ματς με το γαβροπαραρτημα του Πανοπουλου , εναν ανθρωπο  που δεν θα ευχοσουν να ειχε αφεντικο ουτε ο χειροτερος εχθρος σου , βλεπεις σκατοφατσα και βγαζεις συμπερασμα....εκει να δεις ποσο λυσσασμενα θα παιξουν....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ..θα την πετάξει έξω ο άραψ και θα τρέχουνε....αν τον βάλει ναπαίξει ο μαλάκας..και δεν κάνει ροτέισον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μωρέ..θα την πετάξει έξω ο άραψ και θα τρέχουνε....αν τον βάλει ναπαίξει ο μαλάκας..και δεν κάνει ροτέισον
τρεις πουτάνες ομάδες φίλε κάθε χρόνο λυσσάνε με το βάζελο..
Η Κέρκυρα, η Ξάνθη και η Λάρισα. Με αυτή δε την πουτάνα την Κέρκυρα, το τι κάβλα ένιωσα πέρσι που έπεσε τελευταίο λεπτό από τη γριά, ούτε όταν χάνει ο γαύρος το πρωτάθλημα ένα πράμα.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γουστάρω να τους πηδήξουμε....να νoιώσω σαν να τα αμολάω σε μπαρμπριζ scoda....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αρέσω παιοδί μου αρέσω....πως να το κάνουμεεεεεεεεεεεεεε......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αρέσω παιοδί μου αρέσω....πως να το κάνουμεεεεεεεεεεεεεε......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το κάνεις κέφι το Βουλγαράκι?

963623-3-rr.jpg

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε..αληθινό είναι?.ή μούφα....μέσα είμαι.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για στέιλε πμ για τα περαιτέρω...

Επισκέπτης
για στέιλε πμ για τα περαιτέρω...
μου έχουν καθυστερήσει η μαλάκες την μεταφορά του τηλεφώνου και του Ιντερνέτ στο νέο μου γραφείο κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, μόλις μου το φέρουν θα σε καλέσω για καφέ και θα δεις ζωντανά πως γίνετε το καμάκι αλλά Βουλγαρία.

Επισκέπτης
αυτό δουλεύει σε ένα ρεστοράν κοντά στην πλατεία Καραισκάκη

Συνημμένα

• 1086470-1-rr.jpg
    1086470-1-rr.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 12

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αναμένω εναγωνίως...να συμβάλλω στην σύσφιξη της φιλίας των δύο λαών.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν γνωρίζεις κανένα Βούλγαρο εκεί πάνω πες του να σε βοηθήσει να γραφτείς στο σάιτ γνωριμιών  έχει και μερικά κομμάτια που είναι Θεσσαλονίκη.
αν γνωρίζεις κανένα Βούλγαρο εκεί πάνω πες του να σε βοηθήσει να γραφτείς στο σάιτ γνωριμιών  έχει και μερικά κομμάτια που είναι Θεσσαλονίκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom