Επισκέπτης
Καλα ρε αρχιδαρα , ενας μαλακας ειμαι που καθησα και περασα το χρονο μου μαζι σου
εχεις δικιο.........
οταν δεν εχετε τι να πείτε για την ομάδα ,πλακώνεστε
Καλα ρε αρχιδαρα , ενας μαλακας ειμαι που καθησα και περασα το χρονο μου μαζι σου
εχεις δικιο.........
«Πολεμάμε σε έναν άνισο πόλεμο»!
Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού τιτίβισε για την 1η αγωνιστική της Super League και το ποδοσφαιρικό κατεστημένο.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο twitter:
Ξεκινάμε με νέο όραμα , νέα ομάδα , νέους στόχους , με δικά μας παιδιά ! Ξέρουμε ότι πολεμάμε σε έναν άνισο πόλεμο !
Με Χρηματισμούς , Στημένα , Διαπλοκή , με Υποδικο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο με το ένα χέρι δεμένο από τα χρέη και την διαφθορά του χτες !
Ομως όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ενωμένοι ! Θα αγωνισθούμε και θα κερδίσουμε ! Γιατί εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε παντού !
Δυνατοί και αποφασισμένοι ! Να προστατέψουμε την Λεωφόρο !Μην τους δώσουμε δικαιώματα ακόμα και όταν μας αδικούν συνωμοτουν και μας κλέβουν!
Με όποιον τροπο μπορεί ο καθένας να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας ! Να χτίσουμε την Νέα Λεωφόρο και να επιστρέψουμε τιμωροί και εκδικητες !
ΤΙΜΩΡΟΙ και ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ..................
Ποιο Μ Α Λ Α Κ Α Σ............ πεθαινεις............
ωραια μπαλα ο παναθηναικος και με πιτσιρικια ελληνες...
Σας πηραν το ρεκορ;και στο 58 δευτερολεπτο(νεο ρεκορ),δοθηκε πεναλτυ. . .
ευρωπη θα πανηγυριζουν μαζι σας οταν θα παιζουν,μιλαω για τη καινουργια αρχη που κανουν καποιες ομαδεςΠως το βλεπεις το εχει το πρωταθλημα;.............
Γ εθνικη εσυ και γρηγορα. . .Σας πηραν το ρεκορ;
κωλοτρυπιδα ακου καλα...σου γαμαω οτι εχεις ...σιγα να μην κανω μπλοκ εσενα στα πι μι...μπλοκ τους εχω ολους ηλιθιε εδω και χρονια...βλακα...θα σου κοψω το ιντερνετ...ασε τις πολυχρωμες μαλακιες ...αδερφη εισαι και το γνωριζεις...οχι στο σωμα μιας και δεν εχω κατι με τις αδερφες αλλα στην ψυχη...εισαι κωλοτρυπιδα μεγαλη...εκανες μεγαλη μαλακια που ψαχτηκες μαζι μου....ερχονται πολλαπλες πουτσες ...θα βλαστημησεις την ωρα και την στιγμη που ανακατευτηκες με την παρτη μου....Ειλωτα.............
με πληροφορησαν οτι αναφερθηκες σε μενα οσο ελειπα....μαλλον επειδη δεν ειχες(ως συνηθως) τα καλαμπαλικια να απαντησεις τοτε που τις ετρωγες τις ταπες στο σαιτ.....
Το λοιπον τσιμπουκωτη λακεδαιμονιων.
Σου πα οτι για σενα η ιστορια εχει ηδη γραφτει. Εδω θα μαστε καθε Ιουνιο. Την μοιρα σου την ξερεις.
Κανε με block σε ολα τα pm οσο γουσταρεις. Γνωστο οτι εισαι και μεγαλη κοτουλα αλλωστε. Ο kaza δεν ξεχνα. Ειδικα τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. Η μοιρα σου σε αυτο το σαιτ εχει σφραγιστει εκεινη την ημεραπαιδι του διαμαντιδη. Να το θυμασαι. Το νου σου κοτουλα περιωπης :-*
Γραψε τωρα καμια 300ρια posts οσο θα λειπω. Εννοια σου και θα τα ξαναπουμε ειλωτακο :-*