Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 4BA83EBCD11B19109FB3167C29B6C5FE.jpg
    4BA83EBCD11B19109FB3167C29B6C5FE.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρις Σπανούλη,Χαινς ,Λο,Αντιτς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

31 είναι ο Λάσμε!!

Κλείσε μου 1 τραπεζάκι στο ΣΕΦ οταν θα τραγουδήσει στην πρεμιέρα ο Πεντγουεη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλάκα κάνεις....εδώ πήραμε Σιμονς

αλλά άκου να δεις
πέρσι εγώ ήμουνα ο πρώτος που είπα από το καλοκαίρι πως θα παίρναμε τον πούλο λόγω χάλια ομάδας.
τελικά κατάπια τη γλώσσα μου μια και πήραμε ευρωπαϊκό, αν και όπως έχω πει θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν κρατήσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, κάναμε βήμα πίσω.

έχει μακρύ δρόμο η μεταγραφική περίοδος στα μπασκετικά.
Και μην ξεχνάς πως ο ΠΑΟ φέτος έφτιαξε ομάδα μετά το χειμώνα.... και τελικά πήρε το πρωτάθλημα.
Οπότε, μην προτρέχεις...

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η σημερινή αποστολή του ΠΑΟ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Καρνέζης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ρισβάνης.

ΜΕΣΟΙ: Μπαϊράμι, Ζέκα, Ντίνας, Λαγός, Δώνης, Κουσίδης, Σταματάκης, Αναστασόπουλος.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης.

ουτε για γ εθνικη κανει

Επισκέπτης
αλλά άκου να δεις
πέρσι εγώ ήμουνα ο πρώτος που είπα από το καλοκαίρι πως θα παίρναμε τον πούλο λόγω χάλια ομάδας.
τελικά κατάπια τη γλώσσα μου μια και πήραμε ευρωπαϊκό, αν και όπως έχω πει θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν κρατήσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, κάναμε βήμα πίσω.
:rolleyes:
Και να ειχες πει μονο αυτη την παπαρια...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
πλάκα κάνεις....εδώ πήραμε Σιμονς

αλλά άκου να δεις
τελικά κατάπια τη γλώσσα μου μια και πήραμε ευρωπαϊκό, αν και όπως έχω πει θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν κρατήσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, κάναμε βήμα πίσω.  :thumbsup:

έχει μακρύ δρόμο η μεταγραφική περίοδος στα μπασκετικά.
Και μην ξεχνάς πως ο ΠΑΟ φέτος έφτιαξε ομάδα μετά το χειμώνα.... και τελικά πήρε το πρωτάθλημα.
Οπότε, μην προτρέχεις...
απλα χωρις Σπανούλη και Χάινς ισως και χωρίς Λο ξεκινάς απο την αρχή.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Συμφωνία για Μαυρία!

Ο Χάρης Μαυρίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σάντερλαντ, δίνοντας παράλληλα στον Παναθηναϊκό ένα ανεπανάληπτο... δώρο, μια οικονομική ανάσα 4 εκατομμυρίων ευρώ! Σαν να έμπαινε δηλαδή το «τριφύλλι» στους ομίλους του Europa League ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα και η απαίτηση να επενδυθούν χρήματα από αυτά στην ενίσχυση της ομάδας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία των δύο ομάδων στην πρόταση που έκανε η Σάντερλαντ στον Παναθηναϊκό. Απομένoυν οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Το θέμα ξεκίνησε πριν δεκαπέντε μέρες στην Ελλάδα, όταν οι Άγγλοι μέσω του τεχνικού τους διευθυντή κατέθεσαν πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ (συν ένα) η οποία και απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.  Επανήλθαν ανεβαίνοντας στα τρία (συν ένα) ποσό που με βάση τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία φιξαρίστηκε στο πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό καθώς εκτός από το Αμβούργο πέρασε και από την Αγγλία.

Όπως είναι λογικό, ο Μαυρίας είναι χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή, μιας και θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο πιο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου.

www.sport-fm.gr/article/sumfwnia-gia-mauria/685519]http://www.sport-fm.gr/article/sumfwnia-gia-mauria/685519[/url]

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Σαν πολύ αργεί η ανακοίνωση για Διαμαντίδη. Ελπίζω να μην τον πήρε κανά τηλέφωνο κανένας Ζότς κι έχουμε άλλα....!  :S :S :S

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Αν δεν τελειώσει ως την Παρασκευή αρχίζει και βρωμάει η δουλειά! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κωλοφαρδοι με ολα τα καφενεια τυχατε

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
αη παιξε με τα καφενεια ρε τυπε,πιο ευκολη κληρωση δεν γινοταν
Δες τις ομαδες που κληρώθηκες απο το Β,Γ,Δ γκρουπ δες και τις δικές μου και πες την αλήθεια αν έξαιρέσεις την Μπάγιερν (την μπασκετική όμως όχι την ποδοσφαιρική )ποιά ομάδα σου είναι πιο δυσκολη απο τον ομιλο σου?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μου έφυγε ένα βάρος παίδες. Δεν ξέρω γιατί αλλά τον άτιμο τον Σέρβο τον φοβόμουν πάααααααααααρα πολύ μην του αλλάξει τα μυαλά του δικού μας σε συνδυασμό με τα φράγκα των Τούρκων! ΕΥΤΥΧΩΣ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΑΡΧΗΓΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom