Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
πλάκα κάνεις....εδώ πήραμε Σιμονς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρις Σπανούλη,Χαινς ,Λο,Αντιτς![]()
![]()
![]()
31 είναι ο Λάσμε!!
Κλείσε μου 1 τραπεζάκι στο ΣΕΦ οταν θα τραγουδήσει στην πρεμιέρα ο Πεντγουεη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά άκου να δεις
πέρσι εγώ ήμουνα ο πρώτος που είπα από το καλοκαίρι πως θα παίρναμε τον πούλο λόγω χάλια ομάδας.
τελικά κατάπια τη γλώσσα μου μια και πήραμε ευρωπαϊκό, αν και όπως έχω πει θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν κρατήσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, κάναμε βήμα πίσω.
:μην τον υποτιμάται τον γαυρο....
απλα χωρις Σπανούλη και Χάινς ισως και χωρίς Λο ξεκινάς απο την αρχή.πλάκα κάνεις....εδώ πήραμε Σιμονς
αλλά άκου να δεις
πέρσι εγώ ήμουνα ο πρώτος που είπα από το καλοκαίρι πως θα παίρναμε τον πούλο λόγω χάλια ομάδας.
τελικά κατάπια τη γλώσσα μου μια και πήραμε ευρωπαϊκό, αν και όπως έχω πει θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν κρατήσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, κάναμε βήμα πίσω.
έχει μακρύ δρόμο η μεταγραφική περίοδος στα μπασκετικά.
Και μην ξεχνάς πως ο ΠΑΟ φέτος έφτιαξε ομάδα μετά το χειμώνα.... και τελικά πήρε το πρωτάθλημα.
Οπότε, μην προτρέχεις...
δεν νομιζω τυπεΣαν πολύ αργεί η ανακοίνωση για Διαμαντίδη. Ελπίζω να μην τον πήρε κανά τηλέφωνο κανένας Ζότς κι έχουμε άλλα....! :S :S :S
Oύτε εγώ αλλά....shit happens! :- :- :- :-δεν νομιζω τυπε
για να δουμε...Oύτε εγώ αλλά....shit happens! :- :- :- :-
Μην την πάθουμε από κάτι που το είχαμε σίγουρο... και άντε βολέψου με Καλάθη μετά!για να δουμε...
αη παιξε με τα καφενεια ρε τυπε,πιο ευκολη κληρωση δεν γινοτανμαλακας εισαι![]()
![]()
κλαψεεεε :'( :'(αη παιξε με τα καφενεια ρε τυπε,πιο ευκολη κληρωση δεν γινοταν
Δες τις ομαδες που κληρώθηκες απο το Β,Γ,Δ γκρουπ δες και τις δικές μου και πες την αλήθεια αν έξαιρέσεις την Μπάγιερν (την μπασκετική όμως όχι την ποδοσφαιρική )ποιά ομάδα σου είναι πιο δυσκολη απο τον ομιλο σου?αη παιξε με τα καφενεια ρε τυπε,πιο ευκολη κληρωση δεν γινοταν