Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όχι δεν έχει, απλά σαν λαός είμαστε καλοί στα γιούρια και ανά δεκαετία κάνουμε κάτι ομαδικό και μόνο, για εθνικό επίπεδο και διεθνές σε επίπεδο συλλόγων ας μην μιλήσουμε διότι θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.
ενταξει ρε τυπε///δεν ειπα οτι ειμαστε ισπανια η αγγλια αλλα για δεκα εκατομμυρια μαλακες που ειμαστε μια χαρα ποδοσφαιρακι εχουμε  :sunglasses:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οταν ο παο και η αεκ επαιρναν τα πρωταθληματα,τοτε ναι ειχαμε ποδοσφαιρο. . . :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Απλά αυτό που επιτύχαμε με το μπάσκετ-συνεχής διάρκεια και αναγνώριση σαν μια υπερδύναμη στο παγκόσμιο χάρτη-σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο δεν το καταφέραμε στο ποδόσφαιρο με το επίτευγμα του 2004.
Οι λόγοι αμέτρητοι , δεν χρειάζεται να αναφερθούμε γιατί θα πλατειάσουμε πολύ την ανάλυση…

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έχει η Ελλάδα ποδόσφαιρο…

Καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που ασχολούνται οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Είναι δεδομένο αυτό.
Στα αθλητικά πάντα πρώτη είδηση και οι περισσότερες έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο, στα αθλητικά κέντρα οι περισσότεροι παίζουν ποδόσφαιρο, στις συζητήσεις περί αθλητικών υπερισχύει το ποδόσφαιρο κτλ.
Μην προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απλά αυτό που επιτύχαμε με το μπάσκετ-συνεχής διάρκεια και αναγνώριση σαν μια υπερδύναμη στο παγκόσμιο χάρτη-σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο δεν το καταφέραμε στο ποδόσφαιρο με το επίτευγμα του 2004.
Οι λόγοι αμέτρητοι , δεν χρειάζεται να αναφερθούμε γιατί θα πλατειάσουμε πολύ την ανάλυση…
ρε τυπε τον εαυτο σου θες; να κοροιδεψεις;;
τι συγκρινεις;;μπασκετ με ποδοσφαιρο;; :headbang:
ποσο πιο ευκολο ειναι να εχεις διακρισεςι στο μπασκετ οταν ασχολουνται σοβαρα μιαμιση χωρα και πεντε με εξι ομαδες σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο που ασχολειται ολος ο πλανητης και υπαρχουν εξι χωρες που οι πεντε πρωτες ομαδες των πρωταθληματων τους εχουν  πενταπλασιο μπατζετ απο την πρωτητης ελλαδας;;;
τι συγκρινεις;;το ενα ειναι βολτα στο παρκο με καλο καιρο και το αλλο πολεμος με πυρηνικα...
ειναι δυνατον να τεθει σοβαρη συζητηση με βασει την συγκριση των δυο αθληματων...
μια απλη αναγωγη θα κανω για να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ των δυο αθληματων...
σε μια ομαδα που τα δυο αθληματα της εχουν τεραστια διαφορα επιτυχιων το ενα με το αλλο....
τον πουστη βαλο....
δες λοιπον στο μπασκετ που ειναι οπως λεν αυτοι που ξερουν ο ενας ο μοναδικος ο δεν υπαρχει αλος και μπλα μπλα μπλα ...και σε ημιτελικο πρωταθληματος μαζευονται συγγενεις και φιλοι...
και προσεξε θα συγκρινω ιδια πραγματα οχι ευρωπαικα ματς η πεοκρισεις σε φαιναλ φορ και ρεστα....
οταν λοιπον στη μπαλλα που ειναι Ο καρπαζοεισπραχτορας και σε κατι περιεργα ματς μαζευει 5 και δεκα χιλιαδες κοσμο για πλακα...την ωρα που στο μπασκετ πανε δεν πανε στα αντιστοιχα ματς 500 ανθρωποι...
και σε μενα το ιδιο βεβαια...
αρα τι συζητας τωρα;;τις επιτυχιες που εχουμε στο μπασκετ με αυτες του ποδοσφαιρου;;ειναι δυνατον;;
στο ενα ασχολειται ολος ο πλανητης με χορηγους μπατζετ δισεκατομμυριων και και και στο αλλο πεντε γραφικοι....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν δεν κάνω λάθος και τα δυο είναι αθλήματα οπότε μπαίνουν στην ίδια κατηγορία, επίσης η αναφορά μου έγινε για το επίπεδο της χώρας μας και αδιαφορώ παντελώς για το χρήμα που ρίχνουν οι άλλες χώρες ( ας δουν την φτώχεια τους σε σύγκριση με τον χορό  των εκατομμυρίων που ρίχνουν για κάποιους που απλά παίζουν ένα άθλημα ).
Προσωπικά αναφέρομαι για την Ελλάδα για το τη κατάφερε να κτίσει με το μπάσκετ-διότι η απορία ήταν για ποιο λόγο μιλάμε για μπάσκετ-, τα αλλά περί δισεκατομμυρίων μου είναι αδιάφορα και καλό θα ήταν να απασχολούν τα ανάλογα υπουργεία των χωρών τους.
Τα σέβη μου…

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Σαν χώρα στο μπασκετ είναι το άθλημα που έχουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο ποδόσφαιρο ουσιαστικά δεν υπάρχουμε στον Ευρωπαικό χάρτη και βλέπεις ότι παίχτες μεγάλου βελινεκούς δυσκολα έρχονται στην Ελλάδα.

Επίσης στα f4 που συνήθως παίζει Ελληνική ομάδα αλλά και στα τελικά του Ελ.Πρωταθλήματος η τηλεθέαση ξεπερνάει και το 1.000.000 !

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σαν χώρα στο μπασκετ είναι το άθλημα που έχουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο ποδόσφαιρο ουσιαστικά δεν υπάρχουμε στον Ευρωπαικό χάρτη και βλέπεις ότι παίχτες μεγάλου βελινεκούς δυσκολα έρχονται στην Ελλάδα.

Επίσης στα f4 που συνήθως παίζει Ελληνική ομάδα αλλά και στα τελικά του Ελ.Πρωταθλήματος η τηλεθέαση ξεπερνάει και το 1.000.000 !
γιατι ειμαστε οπαδοι της νικης και του πανηγυριου...αυτος ειναι ο λογος που εχει τηλεθεαση το φαιναλ φορ (το αντιστοιχο τελικος και ημιτελικος του τσουλου οπου καλυτερα να μην σκεφτουμε τι θα γινοταν αν συμμετειχε ελληνικη ομαδα)
εγω θα ηθελα ειδικα ο βαζελος αλλα και σε δευτερο λογο εγω αναλογικα με τις επιτυχιες να ειχαν αν οχι γεματα ο βαζελος σε καθε ματς δεκα δεκαπεντε χιλιαδες κοσμο και εγω 8 με δεκα...
που και παλι θα υοπειπονταν παρασαγγας απο το ποδοσφαιρο οπου ο ανυποληπτος ποδοσφαιρικα βαζελος κοβει σε παιχνιδια της πλακας δεκα και δεκαπεντε χιλιαδες και εγω 25 και 30 χιλιαδες για πλακα...
η ουσια παραμενει πως ο ελληνας ασχολειται και τον ενδιαφερει πολυ περισσοτερο το ποδοσφαιρο απο οτι το μπασκετ αν και σαφως οι επιτυχιες στο μπασκετ ειναι κατα πολυ περισσοτερες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν δεν κάνω λάθος και τα δυο είναι αθλήματα οπότε μπαίνουν στην ίδια κατηγορία, επίσης η αναφορά μου έγινε για το επίπεδο της χώρας μας και αδιαφορώ παντελώς για το χρήμα που ρίχνουν οι άλλες χώρες ( ας δουν την φτώχεια τους σε σύγκριση με τον χορό  των εκατομμυρίων που ρίχνουν για κάποιους που απλά παίζουν ένα άθλημα ).
Προσωπικά αναφέρομαι για την Ελλάδα για το τη κατάφερε να κτίσει με το μπάσκετ-διότι η απορία ήταν για ποιο λόγο μιλάμε για μπάσκετ-, τα αλλά περί δισεκατομμυρίων μου είναι αδιάφορα και καλό θα ήταν να απασχολούν τα ανάλογα υπουργεία των χωρών τους.
Τα σέβη μου…
οπως το θετεις σιγουρα οι επιτυχιες στο μπασκετ ειναι σαφως περισσοτερες ...απλα σου εξηγω οτι ειναι πιο ευκολο να συμβει απλα γιατι ασχολουνται λιγοτεροι (με το μπασκετ)
δεν ειναι το ιδιο να εχεις να κοντραρεις τρεις τεσσερις αξιομαχους αντιπαλους απο οτι 32 ας πουμε...αυτο σου λεω...
απο εκει και περα πολλες επιτυχιες εχει και το πολο αλλα και το βολλευ ...και περισσοτερες απο το ποδοσφαιρο...ασχολειται κανεις;;

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγώ δεν θα ξεχάσω τα επιτεύγματα του 87-89-95-06, τα τρία Final Four του αθανάτου Άρη, τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ με κύπελλο κυπελλούχων και κόρατς, την δυναστεία επί 15 έτη του ΠΑΟ-η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα τα τελευταία χρόνια-, τον διπλό άθλο του Θρύλου-μια από τις τρεις ευρωπαϊκές ομάδες με το ίδιο  επίτευγμα-. Για να βάλω και τους  παίχτες που ακούγονται σε όλη την υφήλιο  ( Νικ,Φασούλας, Δράκος,Διαμαντίδης, Σπανούλης ) και μετά να με απασχολεί η κατάντια και η μιζέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ε όχι συνάδελφοι σε καμία περίπτωση.
Πόσους ανθρώπους ρωτώ έβγαλαν στους δρόμους αυτοί οι άθλοι…

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φυσικά και στο ευρωπαϊκό του 04 και αν είχαμε πανηγύρια, ένα θαύμα το οποίο όμως για πολλούς λόγους δεν αξιοποιήθηκε όσο το πρώτο θαύμα του 87 ( αθλητικό ήταν και αυτό άσχετα αν ήταν στο μπάσκετ ) το οποίο και άλλαξε όχι μόνο τα αθλητικά δεδομένα στην χώρα μας αλλά έφερε και τον ανάλογο επαγγελματισμό χάρη στον οποίο και πολλοί αθλητές πρέπει να κάνουν υποκλίσεις κάθε ημέρα που βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους. 

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εμεινε ο σκουληξ ο Λασμε. Δεν ηξερα οτι ειναι 32 χρονωνε.
Αμα ηταν πεντε χρονια πιο νεος, θα πηγαινε ΝΒΑ.
Για εφετος αξιζει να παρεις διαρκειας να βλεπεις τον Βαζελο.

Καλα μην κανετε χαρές, ο Ολυμπιακος θα εχει καλη ομαδα και εφετος... εαν δε μαλακιστει το σκαουτινγκ :jerking:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εμεινε ο σκουληξ ο Λασμε. Δεν ηξερα οτι ειναι 32 χρονωνε.
Αμα ηταν πεντε χρονια πιο νεος, θα πηγαινε ΝΒΑ.
Για εφετος αξιζει να παρεις διαρκειας να βλεπεις τον Βαζελο.

Καλα μην κανετε χαρές, ο Ολυμπιακος θα εχει καλη ομαδα και εφετος... εαν δε μαλακιστει το σκαουτινγκ :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρις Σπανούλη,Χαινς ,Λο,Αντιτς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

31 είναι ο Λάσμε!!

Κλείσε μου 1 τραπεζάκι στο ΣΕΦ οταν θα τραγουδήσει στην πρεμιέρα ο Πεντγουεη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρις Σπανούλη,Χαινς ,Λο,Αντιτς   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

31 είναι ο Λάσμε!!

Κλείσε μου 1 τραπεζάκι στο ΣΕΦ οταν θα τραγουδήσει στην πρεμιέρα ο Πεντγουεη   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: θα πουλανε και CD του οι κοκα-κολα-τσιπς-παιδια :grin:

Χαινς :'(
Ο Λο εφυγε; Σιγουρο αυτο;

Για τους αλλους δυο σκορδοκαιλα μου.

εντιτ¨32 διαβασα στο σπορφμ.γρ

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Ο Λο εφυγε; Σιγουρο αυτο;

Για τους αλλους δυο σκορδοκαιλα μου.

εντιτ¨32 διαβασα στο σπορφμ.γρ
Ο Λο με τις δηλώσεις που έκανε αποχαιρέτησε πρώτος  ;)

Ο Σπανουλης θα φύγει είναι πολλά τα λεφτα και είναι άπληστος  ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76