Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
www.gazzetta.gr/football/article/516952/poies-alles-pae-ehoyn-forologiki-enimerotita-pics]http://www.gazzetta.gr/football/article/516952/poies-alles-pae-ehoyn-forologiki-enimerotita-pics[/url]

ποσο πιο ξευτιλα πλεον;;να σας λενε οι οπαδοι του πας αλασκουζο  :2funny: :2funny: :2funny:
οχι οι γαυροι αλλα οι γιαννιωτες...οτι βαζετε τρικλοποδιες στον πας για να παρετε στα χαρτια την πεμπτη θεση  :2funny: :2funny:
αλασκουζος ...αχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
To γελας ρε καραγκιοζη ;
Το 3-ο στο εξοχικο το ξεχασες ; ουστ απο δω βλαμμενε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
To γελας ρε καραγκιοζη ;
Το 3-ο στο εξοχικο το ξεχασες ; ουστ απο δω βλαμμενε
γελαω γιατι εισαι μαλακας ...και εσυ και το μπουρδελο που υποστηριζεις και ο προεδρος σου...ο αλασκουζος αχαχαχαχχαχαχα..
αλασκουζος λεμε ρε  :2funny: :2funny:
ο καταλληλος προεδρος στην καταλληλη ομαδα  :2funny: :2funny:
δειξε μας την ενημεροτητα σου ρε τρυπιε....
εμπρος ταπωσε τους....μπλου βαγιερος...
αυτοι ειναι οι αντιπαλοι σου νουμερο...οι μπλου βαγιερος  :2funny: :2funny:
ελα τωρα πιθηκε...απαντα μου σε αυτα με το 3-0  :2funny: :2funny:
ουγκ...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
..

Συνημμένα

• Starxidia_Mas.jpg
    Starxidia_Mas.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 11
  • Starxidia_Mas-1.png
    Starxidia_Mas-1.png
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενταξει πιθηκε ....και δυο παραθεσεις πολλες ηταν...κανονικα επρεπε να χαραμισω για παρτη σου ενα ουγκ και ενα μπε...μην φανταζεσαι οτι θα μπω μεσημεριατικα με τον καθε μαλακα λαγο σε διαδικασια ανταλλαγης ψευτομαγκιων και φωτο...παιξε το πουλακι σου μονος σου...
α που'σαι...μην ξεχασεις την ενημεροτητα λαγε... :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ρε πουστη χαζος εισαι;;μαλακιες του λες μαλακιες σου λεει...τι δεν καταλαβαινεις;;
πνευμα πουλας το ιδιο σου κανει...και του βαζεις χερι; :headbang:
ασχετα τι σκατα ειναι ο ενας και τι ο αλλος (γαυρος η χανουμα)
εγω δυο χρηστες βλεπω χωρις να κοιταω χρωμα...αντικειμενικα...και παντελονατα...
αρχιζεις και λες για παστιτσα και δημοσιογραφους στο γαυρο σου απανταει στο ιδιο μηλος και του βαζεις χερι και ειρωνευεσαι  :headbang: :headbang:
ελεος ρε πουστη τι γινεται; :think:
Ο τύπος έχει μπει και κάνει έξυπνα και καλά σχόλια για να πικάρει και να πειράξει βάζελους κι αεκτζήδες, εγώ απλά δείχνω ότι το πιάσαμε το στυλάκι του και είναι βαρετό και καθόλου πρωτότυπο. Εσύ γιατί μπαίνεις στη μέση δεν καταλαβαίνω, εντελώς τυχαίο ότι είναι γαύρος. Τις μαλακίες με τα παντελονάτα να τα λες στον εαυτό σου μπας και τα πιστέψεις, κι άσε τους μοντ να κάνουν το σερίφη αν χρειάζεται.
Άσε που μοιάζει πάρα πολύ με άλλον "έξυπνο" σχολιαστή του ιδίου στυλ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο τύπος έχει μπει και κάνει έξυπνα και καλά σχόλια για να πικάρει και να πειράξει βάζελους κι αεκτζήδες, εγώ απλά δείχνω ότι το πιάσαμε το στυλάκι του και είναι βαρετό και καθόλου πρωτότυπο. Εσύ γιατί μπαίνεις στη μέση δεν καταλαβαίνω, εντελώς τυχαίο ότι είναι γαύρος. Τις μαλακίες με τα παντελονάτα να τα λες στον εαυτό σου μπας και τα πιστέψεις, κι άσε τους μοντ να κάνουν το σερίφη αν χρειάζεται.
Άσε που μοιάζει πάρα πολύ με άλλον "έξυπνο" σχολιαστή του ιδίου στυλ.
εγω ειπα παντελονατα αυτο που ειδα...γραφει ενας γαυρος κατι πεταγεσαι και αρχιζεις για τα παστιτσια της γιαγιας σου...πνευματακι δηλαδη ...και σου αρχιζει ο τυπος στο ιδιο στυλ και εσυ του βαζεις χερι οτι κανει πνευμα...τωρα αν εχετε προηγουμενα εγω δεν το ξερω...ουτε μοντ ειμαι ,απλη παρατηρηση εκανα οπως αλλοι κανουν σε μενα και δεν τρεχει τιποτα...ασχετα ποιος ειναι γαυρος και ποιος χανουμης αυτο ειδα αυτο ειπα...
οσο για το αν ειμαι παντελονατος εχω την αποψη μου εσυ εχεις την δικια σου ,κανενα προβλημα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και εσεις οταν σας ριξαμε την 35αρα πρωταθλητες Ευρωπης ησασταν γελοιε!

Κι εμένα η γιαγιά μου μια φορά είχε φτιάξει ένα παστίτσιο...

αλλά μετά δεν ξανάφτιαξε γιατί της τα έφαγε τα λεφτά ο Ψωμιάδης

Όχι μετά δεν ξανάφτιαξε γιατί πέθανε.

ε τωρα ερχεται ο "τιγρης",που ξερεις μπορει να την αναστησει :grin:

Μπα δεν του αρέσει το σιτεμένο κρέας. Μοσχαροκεφαλή είναι το αγαπημένο του.

1.jpg

μπα το αγαπημενο του ειναι το λαθρεμποριο και να χειροκροταει τον μονοφθαλμο αντωνη. . . ;)

Πω-πω πικάρισμα, τι πνεύμα, τι μαεστρία, τι κοφτερή σκέψη. Δημοσιογράφος στο Γαύρο είσαι;

αυταααα....μια εικονα χιλιες λεξεις...λεει ο ρεντ κατι στο θρεντ του βαζελου και πεταγεσαι και κανεις τον πονηριδη...τωρα γιατι μετα ζητας ρεστα απο καποιον που κανει επισης τον πονηριδη οταν το εχεις κανει πρωτος εσυ δεν μπορω να καταλαβω...
τεσπα ειπα την αποψη μου με συγχωρεις κιολας αν παρεξηγηθηκες απλα αυτο ειδα αυτο ειπα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
εγω ειπα παντελονατα αυτο που ειδα...γραφει ενας γαυρος κατι πεταγεσαι και αρχιζεις για τα παστιτσια της γιαγιας σου...πνευματακι δηλαδη ...και σου αρχιζει ο τυπος στο ιδιο στυλ και εσυ του βαζεις χερι οτι κανει πνευμα...τωρα αν εχετε προηγουμενα εγω δεν το ξερω...ουτε μοντ ειμαι ,απλη παρατηρηση εκανα οπως αλλοι κανουν σε μενα και δεν τρεχει τιποτα...ασχετα ποιος ειναι γαυρος και ποιος χανουμης αυτο ειδα αυτο ειπα...
οσο για το αν ειμαι παντελονατος εχω την αποψη μου εσυ εχεις την δικια σου ,κανενα προβλημα...
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις θέμα, σε κανέναν δε βάζω χέρι. Τα χαζά σχολιάκια του ειρωνεύομαι γιατί ο τύπος το μόνο που κάνει είναι να πετάει σχολιάκια και καλά για να πικάρει και περνιέται για ξύπνιος. Γούστο μου καπέλο μου. :s&m_2:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις θέμα, σε κανέναν δε βάζω χέρι. Τα χαζά σχολιάκια του ειρωνεύομαι γιατί ο τύπος το μόνο που κάνει είναι να πετάει σχολιάκια και καλά για να πικάρει και περνιέται για ξύπνιος. Γούστο μου καπέλο μου. :s&m_2:
αρχοντα της γραφιδας,συγγνωμη που κανουμε κανενα σχολιο,εστω και χαζο,κατ εσε τον πανεξυπνο,για να περναει η ωρα και να κανουμε και λιγη πλακα,παντα χωρις βρισιες. . .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αρχοντα της γραφιδας,συγγνωμη που κανουμε κανενα σχολιο,εστω και χαζο,κατ εσε τον πανεξυπνο,για να περναει η ωρα και να κανουμε και λιγη πλακα,παντα χωρις βρισιες. . .
Ρε συ τωρα που πηρατε Σαβιολα και Ροζιτσκι λες  να πατε καναν ημιτελικο ευρωπαικο να φταστε τουλαχιστον την ΑΕΚ που εχει παει 2 φορες; :think:

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ημιτελικό μόνο ;
Γιατί  όχι  τελικό ; Από  ποιόν  ν' αποκλειστούν  δηλαδή  στον  ημιτελικό ;  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα προσπαθω να ειμαι το ιδιο ειρωνικος με αυτον,ουτε αυτο δεν πιανεις;
να σου κανω κονε με καμια τουριστρια να ξεμπουκαρεις γιατι δεν σε βλεπω καλα,ειδα
πριν και να κανεις και καλο σχολιο για τον βαζελο και τρελαθηκα.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
τύπε κάνε όσα σχόλια θέλεις χαζά ή έξυπνα αρκεί να μην είναι μόνο και μόνο για να ενοχλήσεις τους άλλους. έχεις κάνει κανένα σχόλιο που να μην είναι αρνητικό ή ειρωνικό; έχεις γράψει την άποψή σου πουθενά χωρίς ειρωνείες ή εξυπνάδες; γι αυτό σε "κυνήγησα" λίγο για να δεις πόσο ενοχλητικό είναι. αν γουστάρεις να συνεχίσεις έτσι κανένα πρόβλημα από μένα, σε λίγο θα σε αγνοούν όλοι εδώ μέσα αν το κάνεις όμως.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Διαβαζω καλα?
Παμε για Γκοχου στο ποδοσφαιρο?

Μπασκετ μποχου ποδοσφαιρο Γκοχου? :grin:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΤΟΡΕΣ...  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....
ΣΤΙΣ 21.00 ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ... ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΓΟΥΣ ΕΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ... ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ hooligans των spray ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΕΥΡΩ...  ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΠΡΕΥ... ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ COREO.. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙ.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΝ... ΟΠΟΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ....ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ... ΤΟ ΠΑΝΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ...ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...

μεγαλε δεν ξερεις που σου πανε τα 4.
ξεφτιλιζεσαι απλα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ναι πουστη λαγε...με τη διαφορα οτι το ενα διακοπηκε και σου απενειμαν τον τιτλο στα χαρτια ενω πουστη φλωρε τρεχαντηρι το αλλο δεν διακοπηκε, συνεχιστηκε και ξανα σου απενειμαν τιτλο...
καταλαβες φλωρε;;
οπαδε της φαπας αν διακοπταν εκεινο το ματς το 2006 επρεπε να ειχαν διακοψει και το προηγουμενο στο σεφ καρπαζοεισπρακτορα..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον,η σημερινη αποφαση της uefa ηταν ενα μεγαλο χαστουκι για την εικονα κυριως της ομαδας.
Ισως να εχουμε+προβλημα με τις μεταγραφες,θα δουμε τις επομενες ωρες....
Παντως νομιζω οτι ειναι δυσκολο να δικαιωθουμε στο cas.

Δεν πήρε την άδεια ο Παναθηναϊκός

Η UEFA απέρριψε τον φάκελο του Παναθηναϊκού για την παρουσία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής σεζόν.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση ανέφερε:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.
Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom