Δυο λογια για τη φετινη χρονια στο μπασκετ.
Πρωτα για την ομαδα μου.Ανελπιστα επιτυχημενη χρονια.Η ομαδα στην αρχη της χρονιας
ηταν υπο διαλυση αλλα καταφερε να παρει τα δυο τροπαια.Συμπτωση?Μπορει.
Τελειως λαθος επιλογες στην αρχη της χρονιας πανκο κλπ μετα μπανκς (θεωρω οτι χειροτερο εχει περασει τα τελευταια χρονια απο παο.
Παιχτης το πολυ Α2.Βγηκε του Αρτζυ τρομερα ο Λασμε και ο Γκιστ.Ο Λασμε ειναι τρομερα χρησιμος απο ολες τις αποψεις.
Οπως ειχε αναφερει και ενας φιλος προηγουμενως κανει πολυ πιο πολλες δουλειες απο πχ ενα κριστιτς.ναι μεν ο κριστιτς καλαθομηχανη επιθετικα αλλα μεχρι εκει.Ο λασμε θα παρει ριμπαουντ ,θα κοψει,θα μαρκαρει,θα κανει βρωμικη δουλεια,ασε που θα βαλει και 10 με 12 ποντους.
Ημουν υπερ Αρτζυ (σε σχεση με ελληνες προπονητες και κατι ξενους στυλ σκαριολο,ρεπεσα κλπ) αλλα δε ξερω.Δεν ειμαι αχαριστος και του βγαζω το καπελο για εφετος αλλα,πετυχε τον ολυμπιακο στη χειροτερη περιοδο της χρονιας και ο παο ηταν στο πικ του.
Του βγηκαν πραγματα περιεργα (το 4αρι στα πικ εν ρολλ να μπορει να μαρκαρει την αλλαγη,το κοντο δηλαδη κτλ.Βεβαια αυτο ηταν ικανοτητα των παιχτων που πηρε.)Προσωπικα καταλαβαινω τους υποστηρικτες οτι το μπασκετ δεν ειναι παιδικη χαρα και καλα στυλ νβα,δηλαδη αμυνα ,τακτικες κτλ,αλλα προσωπικα μου αρεσουν οι φυση επιθετικες ομαδες.Θα μου πειτε δεν εχει αποτελεσμα.Θυμαμαι τη Ζαλγκιρις ομως οταν πηρε την ευρωλιγκα.Βεβαια ειναι και τι παιχτες εχεις.Τεσ πα δεν επιμενω σε αυτο.
Εχω την αισθηση οτι φετος η μονη περιοδος που ο παο θα μπορουσε να κερδιεσει τον οσφπ ηταν αυτη τη περιοδο.
Καμμια αλλη στιγμη της χρονιας δε θα μπορουσε σε ρυθμο 5 αγωνων.
Πρεπει να κοψω λιγο γιατι εχω πολλα στο μυαλο μου και δε φτανουν ουτε 5 σεντονια.Προχωραω.
Για τη νεα σαιζον το να παρει παππα,γιανκοβιτς ειναι οτι καλυτερο.Πολυ καλοι,φερελπις νεοι με πολυ ταλεντο.Ειδικα ο παππας που εχει ηδη εμπειρειες και απο ισπανια.Γιανκοβιτς εργαλειο χρησιμο.
Απο τους υπαρχων,γκουιν εφυγε,τσαρτσαρης τελος και εχω τις αμφιβολιες μου αν πρεπει να μεινει ο σοφο η οχι.
Ημουν υπερμαχος στο να το παρουμε αλλα προσωπικα με απογοητευσε.
Ουκιτς ερωτηματικο για εμενα αν πρεπει να μεινει.Δε μπορω να βγαλω ακρη με αυτο το παιδι.Αψυχολογητος.
Για τελος νομιζω οτι πρεπει να βρει ενα καλο πλευ μακερ.Γιατι διαμαντιδης ο καρυ-ουκιτς ναι μεν μπορουν να βγαλουν 2 χρονιες ακομη ,αλλα οι μεγαλες ομαδες πρεπει να χτιζουν.
Αυτον που παντα ηθελα και το θεωρω πλευ τεραστιο ειναι ο Μαντζαρης.
Ο οσφπ παροτι εχασε πρωταθλημα ,η χρονια θεωρω πως ηταν ακρως πετυχημενοι.
Ηταν υπεροβιλκα ατυχος με τις επιλογες του και τραυματισμο μαντζαρη.
Δε μπορω επισης να μην υποκλιθω στο μπαρτζι αλλα τον θεωρω επιπεδο πεδουλακη.
Κυρια ευθυνη οι επιλογες του.Εχασα παιχνιδια (που κινδευεσε να μειενει ακομη και εκτος 8) πολλα με ευθυνη του καθαρα.
Αν εξαιρεσουμε το Χαινς που ειναι ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗΣ ουσιαστικα επαιζε χωρις ξενους και ψηλους.
Παουελ λιγος,γκετσε νταικορ,περκινς τιποτα,σερμαντινι μετριος (χωρις ευκαιριες),μαυροειδης μηδεν.
Εαν για καποιο λογο ειχε επιλεξει ενα απλα καλο αντι περκινς και ενα καλο ψηλο δε ξερω πως θα εχανε,
με το υπαρχων μομεντουν του οσφπ τα τελευταια 2 χρονια
Με αυτο που θα γραψω τωρα θα φαω κλωτσιες πιστευω αλλα ειναι η αποψη μου.
Ο Παπανικολαου κατ εμε ειναι ενας απλα μετριος παιχτης.Εδω θα ειμαστε και θα δουμε.
Νβα εαν καποτε παει που δε νομιζω δε θα κανει τιποτα.
Ειχε ενα καλο ποσοστο στα τριποντα,που ηταν πλασματικο.Αφηστε που απο καποιο σημειο και μετα (δε μου βγαινει απο το μυαλο αυτο) μπορουσε να εκτελεσει αλλα δε το εκανε για να μη χαλασει το σερι.Το παρατηρουσα πολυ προσεχτικα.
Παιχτης που το τραβηξε η ομαδα.
Για τη νεα χρονια εαν φυγουν Σπανουλης ,Χαινς,Λο δε τα βλεπω καλα τα πραγματα.Ο σπανουλης ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτη τη στιγμη στην ευρωπη,ειναι ηγετικη μορφη και αναντικαταστατος.
θα μπορουσα να γραψω και αλλα αλλα σταματαω.
*Εχουν γραφτει ανεπαναληπτες βλακειες στο θρεντ.Για ντοπαρισματα κτλ.Οσο ντοπαρισμενος ηταν ο οσφπ αλλα τοσο ηταν και ο παο.
*Αλλος συναδελφος εγραφε οτι και ντοπα να παρεις θα ευστοχεις καλυτερα? (δειγμα πως ποτε δεν εχει ασχοληθει με αθλητισμο),αυτο βεβαια δε σημαινει πως δε μπορεις να εχεις κριση,αλλα για πραγματα που δε γνωριζεις καλα,ρωτα,διαβασε ή μη μιλας.
*Επειχηρηματα παδικα δηλαδη δημοτικου,Επειχηρηματα που αναιρουνται απο πορηγουμενα ποστ των ιδιων.
*Γενικα τραγικα πραγματα.
*Γενικα ξεκολληστε ,ειναι αθλητισμος.
*Μαθετε και να χανετε
πης