Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο το ποστ το σημερινο για οποιον εχει την παραμικρη αξιοπρεπεια και αρχιδια να πει αληθειες ειναι το απολυτο ξεβρακωμα της ''αντικειμενικης'' εφημεριδας goal news....
κατ'αρχην μια ρητορικη ερωτηση...
ποιο ηταν ποιο σοβαρο και αξιου λογου γεγονος;;
η κατακτηση της ελληνικης κουπας η της ευρωπαικης ;;
ειπαμε ρητορικη εννοειται η κατακτηση της ευρωπαικης...
παμε να δουμε λοιπον τα χτυπηματα τα πρωτοσελιδα της συγκεκριμενης εφημεριδας στις ιδιες κτ'αντιστοιχια στιγμες των δυο ομαδων ΜΕΤΑ την κατακτηση των δυο αυτων τιτλων...
ξεκιναμε τρεις μερες μετα την κατακτηση της κουπας απο τον βαζελο....πηρε την κουπα τεταρτη 12-6-13 και δεστε το πρωτοσελιδο της γκολ το σαββατο15-6-13...

Συνημμένα

• 3 μερες μετα πουστης.jpg
    3 μερες μετα πουστης.jpg
    196,5 KB · Εμφανίσεις: 15

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παμε τωρα τρεις μερες μετα ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑCK TO BACK και την πρωτη κατακτηση γιουρολιγκας απο ελληνα προπονητη  :dancing:

Συνημμένα

• θρυλος τρεις μερες μετα χαχαχα.jpg
    θρυλος τρεις μερες μετα χαχαχα.jpg
    184,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βλεπουμε λοιπον οτι τρεις μερες μετα την κατακτηση του ελληνικου πρωταθληματος (απο τον γκοντα και τον σχοινα) η εφημεριδα ονειρευεται εφταστερους (που σημαινει οτι για να υπαρχει εφταστερος ΔΕΝ θα υπαρχει τετραστερος αρα η κωλοφυλλαδα δειχνει ευθεως την επιθυμια της ) ενω μετα την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της δευτερης συνεχομενης ευρολιγκας απο τον θρυλο τρεις μερες μετα (τις ιδιες με το πρωτοσελιδο για τον 7στερο) το χτυπημα της κωλοφυλλαδας ειναι ''εποχη τιγρη'' και τ'αρχιδια μου κουνιουνται  :2funny:
μας τελειωσε το ευρωπαικο  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παμε τωρα την επομενη της φιεστας μετα το ελληνικο αλλα και μετα το ευρωπαικο...
παμε πρωτα απο τον αγαπημενο της 7στερο  :2funny: σημερινο δηλαδη...

Συνημμένα

• φιεστα πουστη.jpg
    φιεστα πουστη.jpg
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 15

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
βλεπουμε λοιπον οτι τρεις μερες μετα την κατακτηση του ελληνικου πρωταθληματος (απο τον γκοντα και τον σχοινα) η εφημεριδα ονειρευεται εφταστερους (που σημαινει οτι για να υπαρχει εφταστερος ΔΕΝ θα υπαρχει τετραστερος αρα η κωλοφυλλαδα δειχνει ευθεως την επιθυμια της ) ενω μετα την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της δευτερης συνεχομενης ευρολιγκας απο τον θρυλο τρεις μερες μετα (τις ιδιες με το πρωτοσελιδο για τον 7στερο) το χτυπημα της κωλοφυλλαδας ειναι ''εποχη τιγρη'' και τ'αρχιδια μου κουνιουνται  :2funny:
μας τελειωσε το ευρωπαικο  :2funny:
kala ρε χρηστιδη σε ειχα για μεγαλο κοντα στα περασμενα αντα!!οποτε με κριτικη ικανοτητα!!μην μου πεις οτι τωρα καταλαβες αυτες τις βρωμοβαζελοφυλλαδες!!!!!
μισθοφοροι βαζελοδημοσιογραφοι ειναι!!!!και η πλακα ειναι οτι και καλα το παιζουν αντικειμενικες και παπαρια εφημεριδες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ριχτε τωρα μια ματια και στο πως αντιμετωπισε η συγκεκριμενη κωλοφυλλαδα του μπραουδακη και του δηματου την φιεστα μετα την ανεπαναληπτη και ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ επιτυχια της κατακτησης της ευρωπαικης κουπας απο την ιδια ομαδα...
και κλειστε τα ματια και ονειρευτειτε ποιο θα ηταν το πρωτοσελιδο αν την επιτυχια την ειχε κανει ο πουστης ο βρωμερος συλλογος...
αυτα να βλεπουν κατι ''ευαισθητοι'' ολυμπιακαρες που γιουχαρουν αποδοκιμαζουν και σκιζουν διαρκειας...
Υ.Γ. για οσους καμμια φορα απορουν γιατι οι λαγοι τρελλαινονται με την παρτη μου....δεν ειναι ουτε οι χυσαδες ουτε τα μπινελικια που τους ριχνω...
ειναι κατι τετοια ποστ που τους ξεβρακωνω με ντοκουμεντα τους τρελλαινω και δεν μπορουν να πουν τιποτα αλλο απο αναρθρες κραυγες και ουγκ και μπε...
απολαυστε το πρωτοσελιδο της ''αντικειμενικης'' γκολ νιους με την ησυχια σας ...των κ.κ. μπραουδακη και δηματου ...

Συνημμένα

• φιεστα θρυλου.jpg
    φιεστα θρυλου.jpg
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
kala ρε χρηστιδη σε ειχα για μεγαλο κοντα στα περασμενα αντα!!οποτε με κριτικη ικανοτητα!!μην μου πεις οτι τωρα καταλαβες αυτες τις βρωμοβαζελοφυλλαδες!!!!!
μισθοφοροι βαζελοδημοσιογραφοι ειναι!!!!και η πλακα ειναι οτι και καλα το παιζουν αντικειμενικες και παπαρια εφημεριδες
:2funny: :2funny: ρε τυπε εγω τα ξερω και τα λεω χρονια τωρα...δεν το κανω για παρτη μου..προσπαθω να ξυπνησω καποιους συγαυρους που διαβαζουν γκολ και πανε και σκιζουν διαρκειας και γιουχαρουν την διοικηση ...προσεξε...δε λεω ζητανε μεταγραφες και απαιτουν πραγματα ...λεω γιουχαρουν και βριζουν...εχει διαφορα το ενα απο το αλλο  ;)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
:2funny: :2funny: ρε τυπε εγω τα ξερω και τα λεω χρονια τωρα...δεν το κανω για παρτη μου..προσπαθω να ξυπνησω καποιους συγαυρους που διαβαζουν γκολ και πανε και σκιζουν διαρκειας και γιουχαρουν την διοικηση ...προσεξε...δε λεω ζητανε μεταγραφες και απαιτουν πραγματα ...λεω γιουχαρουν και βριζουν...εχει διαφορα το ενα απο το αλλο  ;)
απλα πραματα ς σε μπαλα θελι ενα 10αρι ενα 6αρι ενα δεξι μπακ-απο πρωτο ραφι για τσαμπιονσ λιγκ και θελει και πιστωση χρονου ο μιτσελ
ισως κανενα winger
τωρα για μπασκετ κρατας την ομαδα οπως ειναι και το πολυ στη θεση του χαινσ τον πετγουη ή αν φυγει ο γκεγκεβιστσιους παιρνεις παπα-προσοχη ειναι το επομενο next big greek thin san πει μεικερ και τον βαζεις για σουτη γκαρντ
και διωχνεις μαυροειδη και παουελ και παιρνεις ενα πρωτοκλασατο σεντερ τυπου κριστιτσ για να ξεκουραζει τον σπανουλη με τα πικερολ για να παιρνα με σιγουρια στο ζωγραφιστο η μπαλα και ο αντιπαλος να φοβατει τον σεντερ σου μην κανει και επιθεση
δηλαδη ή κρατας την ομαδα οπως εχει η αν φυγουν το πολυ 2-3 παιχτης κανεις αυτες τις μικροαλλαγες
ςξαλλου το ειπαμε ο βαζελος πηρε π[ρωταθλημα με το καταστρευτικο μπασκετ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ και οχι να κανει αγκρεσιβ μπασκετ και συνηθως αυτου του τυπου η ομαδες ειναι με ημερομηνια ληξεις σσ μιλαω για τον φετινο παο και οχι τον παλαιοτερων ετων
απλως οι κωλοφυλλαδες δημιουργουν κλιμα καταστροφηςς στο γαυρο χωρις να υπαρχει
ειδες καμια φυλλαδα να γραφει για τα αισχη της κεδ και διααιτησιας???????????????????????????????????????????????? γιατι αν ειδες στειλτη μου στην ξάνθη να την κανω κορνιζα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δυο λογια για τη φετινη χρονια στο μπασκετ.
Πρωτα για την ομαδα μου.Ανελπιστα επιτυχημενη χρονια.Η ομαδα στην αρχη της χρονιας
ηταν υπο διαλυση αλλα καταφερε να παρει τα δυο τροπαια.Συμπτωση?Μπορει.

Τελειως λαθος επιλογες στην αρχη της χρονιας πανκο κλπ μετα μπανκς (θεωρω οτι χειροτερο εχει περασει τα τελευταια χρονια απο παο.
Παιχτης το πολυ Α2.Βγηκε του Αρτζυ τρομερα ο Λασμε και ο Γκιστ.Ο Λασμε ειναι τρομερα χρησιμος απο ολες τις αποψεις.
Οπως ειχε αναφερει και ενας φιλος προηγουμενως κανει πολυ πιο πολλες δουλειες απο πχ ενα κριστιτς.ναι μεν ο κριστιτς καλαθομηχανη επιθετικα αλλα μεχρι εκει.Ο λασμε θα παρει ριμπαουντ ,θα κοψει,θα μαρκαρει,θα κανει βρωμικη δουλεια,ασε που θα βαλει και 10 με 12 ποντους.

Ημουν υπερ Αρτζυ (σε σχεση με ελληνες προπονητες και κατι ξενους στυλ σκαριολο,ρεπεσα κλπ) αλλα δε ξερω.Δεν ειμαι αχαριστος και του βγαζω το καπελο για εφετος αλλα,πετυχε τον ολυμπιακο στη χειροτερη περιοδο της χρονιας και ο παο ηταν στο πικ του.
Του βγηκαν πραγματα περιεργα (το 4αρι στα πικ εν ρολλ να μπορει να μαρκαρει την αλλαγη,το κοντο δηλαδη κτλ.Βεβαια αυτο ηταν ικανοτητα των παιχτων που πηρε.)Προσωπικα καταλαβαινω τους υποστηρικτες οτι το μπασκετ δεν ειναι παιδικη χαρα και καλα στυλ νβα,δηλαδη αμυνα ,τακτικες κτλ,αλλα προσωπικα μου αρεσουν οι φυση επιθετικες ομαδες.Θα μου πειτε δεν εχει αποτελεσμα.Θυμαμαι τη Ζαλγκιρις ομως οταν πηρε την ευρωλιγκα.Βεβαια ειναι και τι παιχτες εχεις.Τεσ πα δεν επιμενω σε αυτο.
Εχω την αισθηση οτι φετος η μονη περιοδος που ο παο θα μπορουσε να κερδιεσει τον οσφπ ηταν αυτη τη περιοδο.
Καμμια αλλη στιγμη της χρονιας δε θα μπορουσε σε ρυθμο 5 αγωνων.
Πρεπει να κοψω λιγο γιατι εχω πολλα στο μυαλο μου και δε φτανουν ουτε 5 σεντονια.Προχωραω.

Για τη νεα σαιζον το να παρει παππα,γιανκοβιτς ειναι οτι καλυτερο.Πολυ καλοι,φερελπις νεοι με πολυ ταλεντο.Ειδικα ο παππας που εχει ηδη εμπειρειες και απο ισπανια.Γιανκοβιτς εργαλειο χρησιμο.
Απο τους υπαρχων,γκουιν εφυγε,τσαρτσαρης τελος και εχω τις αμφιβολιες μου αν πρεπει να μεινει ο σοφο η οχι.
Ημουν υπερμαχος στο να το παρουμε αλλα προσωπικα με απογοητευσε.
Ουκιτς ερωτηματικο για εμενα αν πρεπει να μεινει.Δε μπορω να βγαλω ακρη με αυτο το παιδι.Αψυχολογητος.
Για τελος νομιζω οτι πρεπει να βρει ενα καλο πλευ μακερ.Γιατι διαμαντιδης ο καρυ-ουκιτς ναι μεν μπορουν να βγαλουν 2 χρονιες ακομη ,αλλα οι μεγαλες ομαδες πρεπει να χτιζουν.
Αυτον που παντα ηθελα και το θεωρω πλευ τεραστιο ειναι ο Μαντζαρης.

Ο οσφπ παροτι εχασε πρωταθλημα ,η χρονια θεωρω πως ηταν ακρως πετυχημενοι.
Ηταν υπεροβιλκα ατυχος με τις επιλογες του και τραυματισμο μαντζαρη.
Δε μπορω επισης να μην υποκλιθω στο μπαρτζι αλλα τον θεωρω επιπεδο πεδουλακη.
Κυρια ευθυνη οι επιλογες του.Εχασα παιχνιδια (που κινδευεσε να μειενει ακομη και εκτος 8) πολλα με ευθυνη του καθαρα.
Αν εξαιρεσουμε το Χαινς που ειναι ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗΣ ουσιαστικα επαιζε χωρις ξενους και ψηλους.
Παουελ λιγος,γκετσε νταικορ,περκινς τιποτα,σερμαντινι μετριος (χωρις ευκαιριες),μαυροειδης μηδεν.
Εαν για καποιο λογο ειχε επιλεξει ενα απλα καλο αντι περκινς και ενα καλο ψηλο δε ξερω πως θα εχανε,
με το υπαρχων μομεντουν του οσφπ τα τελευταια 2 χρονια
Με αυτο που θα γραψω τωρα θα φαω κλωτσιες πιστευω αλλα ειναι η αποψη μου.
Ο Παπανικολαου κατ εμε ειναι ενας απλα μετριος παιχτης.Εδω θα ειμαστε και θα δουμε.
Νβα εαν καποτε παει που δε νομιζω δε θα κανει τιποτα.
Ειχε ενα καλο ποσοστο στα τριποντα,που ηταν πλασματικο.Αφηστε που απο καποιο σημειο και μετα (δε μου βγαινει απο το μυαλο αυτο) μπορουσε να εκτελεσει αλλα δε το εκανε για να μη χαλασει το σερι.Το παρατηρουσα πολυ προσεχτικα.
Παιχτης που το τραβηξε η ομαδα.
Για τη νεα χρονια εαν φυγουν Σπανουλης ,Χαινς,Λο δε τα βλεπω καλα τα πραγματα.Ο σπανουλης ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτη τη στιγμη στην ευρωπη,ειναι ηγετικη μορφη και αναντικαταστατος.

θα μπορουσα να γραψω και αλλα αλλα σταματαω.

*Εχουν γραφτει ανεπαναληπτες βλακειες στο θρεντ.Για ντοπαρισματα κτλ.Οσο ντοπαρισμενος ηταν ο οσφπ αλλα τοσο ηταν και ο παο.
*Αλλος συναδελφος εγραφε οτι και ντοπα να παρεις θα ευστοχεις καλυτερα? (δειγμα πως ποτε δεν εχει ασχοληθει με αθλητισμο),αυτο βεβαια δε σημαινει πως δε μπορεις να εχεις κριση,αλλα για πραγματα που δε γνωριζεις καλα,ρωτα,διαβασε ή μη μιλας.
*Επειχηρηματα παδικα δηλαδη δημοτικου,Επειχηρηματα που αναιρουνται απο πορηγουμενα ποστ των ιδιων.
*Γενικα τραγικα πραγματα.

*Γενικα ξεκολληστε ,ειναι αθλητισμος.
*Μαθετε και να χανετε

πης :rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Δυο λογια για τη φετινη χρονια στο μπασκετ.
Πρωτα για την ομαδα μου.Ανελπιστα επιτυχημενη χρονια.Η ομαδα στην αρχη της χρονιας
ηταν υπο διαλυση αλλα καταφερε να παρει τα δυο τροπαια.Συμπτωση?Μπορει.

Τελειως λαθος επιλογες στην αρχη της χρονιας πανκο κλπ μετα μπανκς (θεωρω οτι χειροτερο εχει περασει τα τελευταια χρονια απο παο.
Παιχτης το πολυ Α2.Βγηκε του Αρτζυ τρομερα ο Λασμε και ο Γκιστ.Ο Λασμε ειναι τρομερα χρησιμος απο ολες τις αποψεις.
Οπως ειχε αναφερει και ενας φιλος προηγουμενως κανει πολυ πιο πολλες δουλειες απο πχ ενα κριστιτς.ναι μεν ο κριστιτς καλαθομηχανη επιθετικα αλλα μεχρι εκει.Ο λασμε θα παρει ριμπαουντ ,θα κοψει,θα μαρκαρει,θα κανει βρωμικη δουλεια,ασε που θα βαλει και 10 με 12 ποντους.

Ημουν υπερ Αρτζυ (σε σχεση με ελληνες προπονητες και κατι ξενους στυλ σκαριολο,ρεπεσα κλπ) αλλα δε ξερω.Δεν ειμαι αχαριστος και του βγαζω το καπελο για εφετος αλλα,πετυχε τον ολυμπιακο στη χειροτερη περιοδο της χρονιας και ο παο ηταν στο πικ του.
Του βγηκαν πραγματα περιεργα (το 4αρι στα πικ εν ρολλ να μπορει να μαρκαρει την αλλαγη,το κοντο δηλαδη κτλ.Βεβαια αυτο ηταν ικανοτητα των παιχτων που πηρε.)Προσωπικα καταλαβαινω τους υποστηρικτες οτι το μπασκετ δεν ειναι παιδικη χαρα και καλα στυλ νβα,δηλαδη αμυνα ,τακτικες κτλ,αλλα προσωπικα μου αρεσουν οι φυση επιθετικες ομαδες.Θα μου πειτε δεν εχει αποτελεσμα.Θυμαμαι τη Ζαλγκιρις ομως οταν πηρε την ευρωλιγκα.Βεβαια ειναι και τι παιχτες εχεις.Τεσ πα δεν επιμενω σε αυτο.
Εχω την αισθηση οτι φετος η μονη περιοδος που ο παο θα μπορουσε να κερδιεσει τον οσφπ ηταν αυτη τη περιοδο.
Καμμια αλλη στιγμη της χρονιας δε θα μπορουσε σε ρυθμο 5 αγωνων.
Πρεπει να κοψω λιγο γιατι εχω πολλα στο μυαλο μου και δε φτανουν ουτε 5 σεντονια.Προχωραω.

Για τη νεα σαιζον το να παρει παππα,γιανκοβιτς ειναι οτι καλυτερο.Πολυ καλοι,φερελπις νεοι με πολυ ταλεντο.Ειδικα ο παππας που εχει ηδη εμπειρειες και απο ισπανια.Γιανκοβιτς εργαλειο χρησιμο.
Απο τους υπαρχων,γκουιν εφυγε,τσαρτσαρης τελος και εχω τις αμφιβολιες μου αν πρεπει να μεινει ο σοφο η οχι.
Ημουν υπερμαχος στο να το παρουμε αλλα προσωπικα με απογοητευσε.
Ουκιτς ερωτηματικο για εμενα αν πρεπει να μεινει.Δε μπορω να βγαλω ακρη με αυτο το παιδι.Αψυχολογητος.
Για τελος νομιζω οτι πρεπει να βρει ενα καλο πλευ μακερ.Γιατι διαμαντιδης ο καρυ-ουκιτς ναι μεν μπορουν να βγαλουν 2 χρονιες ακομη ,αλλα οι μεγαλες ομαδες πρεπει να χτιζουν.
Αυτον που παντα ηθελα και το θεωρω πλευ τεραστιο ειναι ο Μαντζαρης.

Ο οσφπ παροτι εχασε πρωταθλημα ,η χρονια θεωρω πως ηταν ακρως πετυχημενοι.
Ηταν υπεροβιλκα ατυχος με τις επιλογες του και τραυματισμο μαντζαρη.
Δε μπορω επισης να μην υποκλιθω στο μπαρτζι αλλα τον θεωρω επιπεδο πεδουλακη.
Κυρια ευθυνη οι επιλογες του.Εχασα παιχνιδια (που κινδευεσε να μειενει ακομη και εκτος 8) πολλα με ευθυνη του καθαρα.
Αν εξαιρεσουμε το Χαινς που ειναι ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗΣ ουσιαστικα επαιζε χωρις ξενους και ψηλους.
Παουελ λιγος,γκετσε νταικορ,περκινς τιποτα,σερμαντινι μετριος (χωρις ευκαιριες),μαυροειδης μηδεν.
Εαν για καποιο λογο ειχε επιλεξει ενα απλα καλο αντι περκινς και ενα καλο ψηλο δε ξερω πως θα εχανε,
με το υπαρχων μομεντουν του οσφπ τα τελευταια 2 χρονια
Με αυτο που θα γραψω τωρα θα φαω κλωτσιες πιστευω αλλα ειναι η αποψη μου.
Ο Παπανικολαου κατ εμε ειναι ενας απλα μετριος παιχτης.Εδω θα ειμαστε και θα δουμε.
Νβα εαν καποτε παει που δε νομιζω δε θα κανει τιποτα.
Ειχε ενα καλο ποσοστο στα τριποντα,που ηταν πλασματικο.Αφηστε που απο καποιο σημειο και μετα (δε μου βγαινει απο το μυαλο αυτο) μπορουσε να εκτελεσει αλλα δε το εκανε για να μη χαλασει το σερι.Το παρατηρουσα πολυ προσεχτικα.
Παιχτης που το τραβηξε η ομαδα.
Για τη νεα χρονια εαν φυγουν Σπανουλης ,Χαινς,Λο δε τα βλεπω καλα τα πραγματα.Ο σπανουλης ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτη τη στιγμη στην ευρωπη,ειναι ηγετικη μορφη και αναντικαταστατος.

θα μπορουσα να γραψω και αλλα αλλα σταματαω.

*Εχουν γραφτει ανεπαναληπτες βλακειες στο θρεντ.Για ντοπαρισματα κτλ.Οσο ντοπαρισμενος ηταν ο οσφπ αλλα τοσο ηταν και ο παο.
*Αλλος συναδελφος εγραφε οτι και ντοπα να παρεις θα ευστοχεις καλυτερα? (δειγμα πως ποτε δεν εχει ασχοληθει με αθλητισμο),αυτο βεβαια δε σημαινει πως δε μπορεις να εχεις κριση,αλλα για πραγματα που δε γνωριζεις καλα,ρωτα,διαβασε ή μη μιλας.
*Επειχηρηματα παδικα δηλαδη δημοτικου,Επειχηρηματα που αναιρουνται απο πορηγουμενα ποστ των ιδιων.
*Γενικα τραγικα πραγματα.

*Γενικα ξεκολληστε ,ειναι αθλητισμος.
*Μαθετε και να χανετε

πης :rockon: :rockon: :rockon:

φιλε ξερεις πολλα κανταρια μπασκετ
και εγω ειμαι εωτευμενος με το μπασκετ και μετα με την ομαδα
σε παραδεχομαι περιπου τα ιδια πραμματα εχω γραψει παλαιοτερα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε ξερεις πολλα κανταρια μπασκετ
και εγω ειμαι εωτευμενος με το μπασκετ και μετα με την ομαδα
σε παραδεχομαι περιπου τα ιδια πραμματα εχω γραψει παλαιοτερα
ακριβως φιλε.ας εβλεπα θεαμα και ας εχανε η ομαδα μου οσο και οσο. :headbang2: :headbang2: :headbang2:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
α ναι και κατι ακομη.
Ποσο ζοντωβολα αυτοι που δε βγηκαν απο το σεφ.
Ακου και λογικη,για να πουν οτι ο παο πηρε το πρωταθλημα στα χαρτια :headbang:

Το σεναριο δυσκολο,αλλα αν για καποιο λογο ο οσφπ γυριζε το παιχνιδι, το πρωταθλημα για τον ολυμπιακο θα παιζοταν σε ενα παιχνιδι.
Στο 4ο στο οακα.Γιατι σε 5ο ματς στο σεφ ο παναθηναικος δε θα ειχε καμμια τυχη.
Υποθετικα σεναρια γιατι με αν δε γινονται πραγματικοτητες , αλλα ποτε δε ξερεις.
Μη λεω και τα τετριμενα σε 1.28 4 ποντοι διαφορα δεν ειναι δα και το αγυριστο.

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
α ναι και κατι ακομη.
Ποσο ζοντωβολα αυτοι που δε βγηκαν απο το σεφ.
Ακου και λογικη,για να πουν οτι ο παο πηρε το πρωταθλημα στα χαρτια :headbang:

Το σεναριο δυσκολο,αλλα αν για καποιο λογο ο οσφπ γυριζε το παιχνιδι, το πρωταθλημα για τον ολυμπιακο θα παιζοταν σε ενα παιχνιδι.
Στο 4ο στο οακα.Γιατι σε 5ο ματς στο σεφ ο παναθηναικος δε θα ειχε καμμια τυχη.
Υποθετικα σεναρια γιατι με αν δε γινονται πραγματικοτητες , αλλα ποτε δε ξερεις.
Μη λεω και τα τετριμενα σε 1.28 4 ποντοι διαφορα δεν ειναι δα και το αγυριστο.
ακομα και να συνεχιζοταν το ματς, δυσκολα θα το γυριζε ο οσφπ μετα απ' οσα εγιναν... αλλα ακομα και να το γυριζε, νομιζεις οτι θα ηταν ευκολο σε ενα καταμεστο ΟΑΚΑ? ο φετινος οσφπ δεν θα μπορουσε να μας νικησει 3 συνεχομενες φορες και το 5ο ματς που λες, εννοειται οτι θα γινοταν χωρις οπαδους

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το πουστράκι με το μουστάκι και το καπέλο στη χτεσινή φιέστα σιέστα το είδε κανείς;  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πως φαινεται οτι σας ετσουτσε η διπλη πουτσα στο εξοχικο..............  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δις πρωταθλητες ευρωπης σου λεει ........ Πφφφφφφφφφφφφφ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ακομα και να συνεχιζοταν το ματς, δυσκολα θα το γυριζε ο οσφπ μετα απ' οσα εγιναν... αλλα ακομα και να το γυριζε, νομιζεις οτι θα ηταν ευκολο σε ενα καταμεστο ΟΑΚΑ? ο φετινος οσφπ δεν θα μπορουσε να μας νικησει 3 συνεχομενες φορες και το 5ο ματς που λες, εννοειται οτι θα γινοταν χωρις οπαδους
Φιλε οντως η λογικη κατα τη διαρκεια των αγωνων ελεγε παναθηναικος.
Απλως δε θελει πολυ να αλλαξουν οι ισοροπιες και η ψυχολογια.
Οπως επισης εχω την εντυπωση πως η τιμωρια του οσφπ θα ισχυε απο τη νεα περιοδο και οχι κατα τη διαρκεια των πλευ οφ
καθοτι η εκδικαση θα γινοταν σε καμμια 10 ημερες.(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο)
Αλλα μιλαμε υποθετικα.ω γεγονε γεγονε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom