Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
έξαλλος ήμουνα φίλε από την αρχή... Αυτό το Σαββατοκύριακο είχανε κανονίσει ο βάζελος να είναι 2ος... αλλά δεν τους έκατσε ούτε το Σάββατο ούτε την Κυριακή.... Ρουφιάνοι πούστηδες του κερατά.....με γαύρο στους 51, βάζελο 49 και με το +3 από Καλαμαριά..... πήγαιναν στο ΟΑΚΑ με τις πουτάνες μουσουλμάνες εκδρομή.......
Αλλιώς τα λες στο κόκκινο θρεντ πάντως.
Με συνομιλητές τους γνωστούς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλιώς τα λες στο κόκκινο θρεντ πάντως.
Με συνομιλητές τους γνωστούς.
άλλο τι συζητάμε για μπάλλα και άλλο τα εξωγηπεδικά.... Εάν ο γαύρος έχει ομάδα να το πάρει και να ματώσει... Οχι περίπατο με λιακάδα. Σήμερα οι παίκτες για πρώτη φορά έδειξαν αγωνιστική στόφα νικητή. Αλλο εάν ο μαλάκας που τους προπονεί είναι ο μαλακαζάνι με άλλο διαβατήριο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και σου το ξαναλέω για να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.... εγώ πάντα θα λέω αυτό που βλέπω και όχι αυτό που σου αρέσει, ή αυτό που πρέπει για να πάρω το μέρος σου επειδή είσαι βάζελος, ή αριστερός. Εγώ σε νόρμες και καλούπια δεν μπαίνω. Κάνω παρέα με όλους και αν ο συνομιλητής έχει δράμι μυαλό θα του μιλήσω. Τέλος αυτό το θέμα γιατί με κουράζεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
έξαλλος ήμουνα φίλε από την αρχή... Αυτό το Σαββατοκύριακο είχανε κανονίσει ο βάζελος να είναι 2ος... αλλά δεν τους έκατσε ούτε το Σάββατο ούτε την Κυριακή.... Ρουφιάνοι πούστηδες του κερατά.....με γαύρο στους 51, βάζελο 49 και με το +3 από Καλαμαριά..... πήγαιναν στο ΟΑΚΑ με τις πουτάνες μουσουλμάνες εκδρομή.......
Θα δεχθώ λοιπόν οτι λες την αλήθεια (κάτι που επαναλαμβάνεις πολύ συχνά, λες και οι υπόλοιποι είμαστε καθ' έξιν ψεύτες), αν αύριο, σε διάλειμμα των εξωγηπεδικών χαριεντισμέτων σου με τον pleasure και τους γνωστούς που τον ακολουθούν σαν σκυλάκια, μιλήσεις με τα ίδια επιχειρήματα ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ που χρησιμοποιείς και εδώ.
Αμ έπος, αμ έργον.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και σου το ξαναλέω για να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.... εγώ πάντα θα λέω αυτό που βλέπω και όχι αυτό που σου αρέσει, ή αυτό που πρέπει για να πάρω το μέρος σου επειδή είσαι βάζελος, ή αριστερός. Εγώ σε νόρμες και καλούπια δεν μπαίνω. Κάνω παρέα με όλους και αν πο συνομιλητής έχει δράμι μυαλό θα του μιλήσω. Τέλος αυτό το θέμα γιατί με κουράζεις.
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ σαν τον μόνο που βλέπει;
Οι υπόλοιποι τι είμαστε; Τυφλοί;
Η μήπως κομματόσκυλα;
Κατέβα λίγο απο το καλάμι, έτσι για δοκιμή.
Και είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που το λέω φιλικά, αν και δεν ξεχνάω πως με αντιμετώπισες απο την αρχή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το τι είστε οι υπόλοιποι στ αρχίδια μου τα δύο. Εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου.
Σταμάτα να ερμηνεύεις τα λόγια των άλλων όπως γουστάρεις γιατί στο τέλος γίνεσαι αντιπαθής σε όλους.
Οτι έγραψα το έγραψα, ας μπουν να το διαβάσουν. Και εχω κάθε δικαίωμα να χαριεντίζομαι με όποιον θέλω είτε είναι γαύρος, είτε βάζελος, είτε αριστερός είτε δεξιός..... ΟΙ καποτες είναι για τον πούτσο και όχι για τη γλώσσα.......Εσύ μπορείς να τις φοράς όπου γουστάρεις. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ σαν τον μόνο που βλέπει;

Ρε πας καλά; Τα σκέφτεσαι καλά αυτά που γράφεις; Το μόνο δικαίωμα που στην ουσία έχω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου... .Για την πάρτη σου μίλα εσύ. Ρε με ένα πούστη που έχουμε μπλέξει.... :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το τι είστε οι υπόλοιποι στ αρχίδια μου τα δύο. Εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου.
Σταμάτα να ερμηνεύεις τα λόγια των άλλων όπως γουστάρεις γιατί στο τέλος γίνεσαι αντιπαθής σε όλους.
Οτι έγραψα το έγραψα, ας μπουν να το διαβάσουν. Και εχω κάθε δικαίωμα να χαριεντίζομαι με όποιον θέλω είτε είναι γαύρος, είτε βάζελος, είτε αριστερός είτε δεξιός..... ΟΙ καποτες είναι για τον πούτσο και όχι για τη γλώσσα.......Εσύ μπορείς να τις φοράς όπου γουστάρεις. 
Προφανώς θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω κριτικής.
Τυπικό δείγμα νάρκισσου.
Το σχολιάκι σου για τις καπότες, απλώς στο επιστρέφω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φιλικά τώρα όπως λες και συ....Πότε γάμησες τελευταία φορά;
Δεν είμαι και ο Lexington Steele όπως εσύ, αλλά κάτι κάνω.
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Αν κρίνω πάντως απο τα δικά σου ποσταρίσματα, εσύ τελευταία αρέσκεσαι στη χειροτεχνία, φαντασιωνόμενος τη Sophie Evans.
Κάνω λάθος;
Φιλικά, πάντα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ασε τώρα που το σκέφτομαι ξέχνα το... Το θρεντ λέγεται Πράσινε Θεέ Παναθηναικέ....
ΟΧι "φέρθυ γάμα ακόμα ένα θρέντ"..... Τελος. να σέβεσαι τους αλλους. εάν εχεις με καποιον όρεξη για κόντρα άνοιγε θρεντ για πάρτη του και πάρτη σου.... Τελεία.
Να σου απαριθμήσω πόσα θρεντ χάλασες χαριεντιζόμενος off topic με τον Υπουργό και τον Ντίκυ;
Scripta manent.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σαν την μυγα μες το γαλα ξεχωριζε χτες ο Σπυροπουλος απο τους υπολοιπους (Νιλσον, Μπουρμπο, Αρουαμπαρενα, Βυντρα).
Ξυπναααα Ρεχαγκελ, μεχρι και ο χεστης ο Πεσειρο  :uglystupid: του εδωσε αγωνα του μικρου, κανονισε να παιξεις παλι με τον Καψη (!) για μπακ στο Εuro.

[youtube=425,350]9VkeSQuZBio[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του ντέρμπι
Γιώργος Τριανταφυλλίδης - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 03/03/2008 15:16 - Τελ. ανανέωση : 03/03/2008 15:33
Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Παμπορίδη με αφορμή τις αποφάσεις του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Aναλυτικά:

"Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδας μας, στo πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Παμπορίδη με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την ίδια ανακοίνωση με την κοινή που εξέδωσαν Ηρακλής και ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα(!), αφήνοντας αιχμές για την εν γένει στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τα δύο υστερόγραφα που υπάρχουν στη δική του ανακοίνωση.Από το ξεκίνημα της περιόδου η ομάδα μας έχει σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή της για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθηση μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειες τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των "αρχόντων" της αναμέτρησης.
Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για την διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη. Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος - και ίσως το μεγαλύτερο - του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα μας ανήκει σε ένα Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα . Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υ.Γ.1 Κάθε ομοιότητα με προηγούμενη ανακοίνωση άλλων ομάδων είναι εντελώς συμπτωματική όπως και οι "τυχαίες ή μη αντιξοότητες" στις οποίες αμφότερες αναφέρονται.

Υ.Γ.2 Ανάμεσα στις κατά περίπτωση "κραυγές" και την "εκκωφαντική σιωπή", θα ήταν προτιμότερο να αναζητήσουμε όλοι με συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες, τη θεσμική κατοχύρωση ενός πιο δίκαιου και αδιάβλητου πλαισίου λειτουργίας του πρωταθλήματός μας.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα υστερόγραφα τα κλέψανε σαν ιδέα από την ΠΕΚ????????? ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ορκα να σου θυμησω την περιοδο 92-93 που εμεις ειχαμε παρει 3 νικες και ενα χ
και βγηκαμε τριτοι
εγω ειπα οτι την κουπα την βλεπω πρασινη
αλλα τα πρωταθληματα δεν τα παιρνουμε απο τα ντερμπι
αλλα απο τις μικρες ομαδες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ορκα να σου θυμησω την περιοδο 92-93 που εμεις ειχαμε παρει 3 νικες και ενα χ
και βγηκαμε τριτοι
εγω ειπα οτι την κουπα την βλεπω πρασινη
αλλα τα πρωταθληματα δεν τα παιρνουμε απο τα ντερμπι
αλλα απο τις μικρες ομαδες
Νίκο...
Ακου παλλικάρι μου γιατί είσαι μικρός ακόμη και να μάθεις να σέβεσαι τον Μεγαλύτερο ;) :grin: :grin: :grin:
Το ματς με Καλαμαριά συο δίνει από τώρα (άκουσέ με) +3 βαθμούς......
Εάν μετά την Τετάρτη δεις τον Γαύρο καβάλα στη βαθμολογία εδώ είμαστε να ξανασυζητήσουμε τη θέση σου.....
Ο Βάζελος φέτος έχει πιθανότητες αλλά θα φτύσει αίμα. Μετα αυτά που είδα ΣΚ, οι πιθανότητες γαυροβάζελου είναι ίδιες...
Και κάτι ακόμα... Σε δύο κυριακές ο γαύρος θα κάνει εκδρομη στο ΟΑΚΑ και να υπολογίζεις και άλλα 3 ποντάκια......ΧΑ ΛΑ ΡΑ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νίκο...
Ακου παλλικάρι μου γιατί είσαι μικρός ακόμη και να μάθεις να σέβεσαι τον Μεγαλύτερο ;) :grin: :grin: :grin:
Το ματς με Καλαμαριά συο δίνει από τώρα (άκουσέ με) +3 βαθμούς......
Εάν μετά την Τετάρτη δεις τον Γαύρο καβάλα στη βαθμολογία εδώ είμαστε να ξανασυζητήσουμε τη θέση σου.....
Ο Βάζελος φέτος έχει πιθανότητες αλλά θα φτύσει αίμα. Μετα αυτά που είδα ΣΚ, οι πιθανότητες γαυροβάζελου είναι ίδιες...
Και κάτι ακόμα... Σε δύο κυριακές ο γαύρος θα κάνει εκδρομη στο ΟΑΚΑ και να υπολογίζεις και άλλα 3 ποντάκια......ΧΑ ΛΑ ΡΑ
αληθεια ποσο εισαι εσυ?
κοιτα αυτα που λεμε ειναι τα πιστευω μας
και δυστυχως ο ολυμπιακος δεν ειναι για κουπα
τι να πω το παιχνιδι με τον ατρομητο το εχει ο παο
ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων
οτι ο πρωτος τα παιρνει ολα τα παιχνιδια στο τελος
ποσο μαλλον που ειναι και ο μοναδικος στοχος

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά για ΠΑΟ πρωταθλητή η απόδοση έγινε σήμερα 1.75 από 1.85 την περασμένη βδομάδα. Το 2.30 παραμένει για Ενστασιακό. Το 8.00 από 7.00 για την ΑΕΚ δεν το συζητάω (). Ο αστείος βανδής θα κάνει όπως έκανε χθες και όταν και αν σκοράρει η ομάδα του και με την ομάδα της ΕΠΟ?

Θεωρώ πως πρέπει να ματώσουμε για την κούπα. Τα κοράκια δεν πρόκειται να ηρεμήσουν. Έχουμε 8 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ αγώνες. Είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ..... ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom