Επισκέπτης
έχει πέσει σύρμα στον τελετάρχη και σύντομα θα πάρουμε τα σχετικά πμ.Ελπίζω να γίνει αναπλήρωση σε ταβερνίδια....
έχει πέσει σύρμα στον τελετάρχη και σύντομα θα πάρουμε τα σχετικά πμ.Ελπίζω να γίνει αναπλήρωση σε ταβερνίδια....
φυλάνε και καβάντζα το ματς με Καλαμαριά.συνοψίζω..σαββατοκύριακο πα΄ραγκας....χτές αποβολή και πολλά άλλα στο τηγάνι..σήμερα πέτσινο πέναλτυ....ο γαύρος τα δίνει όλα όπως κάθε χρόνο στο τέλος για ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ....άντε να δούμε αν θα δείξουμε χαρακτήρα και αντισταθούμε...που χλωμό το βλέπω...είδωμεν...
κάβα αρίωνα κάβαφυλάνε και καβάντζα το ματς με Καλαμαριά.
εντάξει το παρατραβάς... Πέναλτυ σήμερα δεν έπαιρνες εάν δεν φόραγες κίτρινη φανέλλα. Να λες καλά που δεν έδωσε και κίτρινη και επιθετικό φαουλ...
καλα πιστευει κανεις οτι ο παο θα παρει κουπα με τον ηλιθιο προεδρο του. σημερα ηταν στημενο το ματς για τον γαυρο
οπως εκοψα τον διαιτητη(τρομαρα του) στο ημιχρονο στα αποδυτηρια πρεπει να callαρε τον σωκρατη στο κοκκινο τηλεφωνο και να τον ρωτησε"κ.σωκρατη ποσο θελετε να το ληξω?" η απαντηση του κ.σωκρατη μαλλον ηταν..."ληξτο 1" οπερ και προσπαθησε να το φερει ασσο το ματσακι(αν και δεν καταλαβα γιατι δεν τον βολευε το χ καθοτι η αεκ θα εμενε τριτη και καταιδρωμενη),αλλα του τα χαλασε ο ματος με τον ποστιγκα!βουτια εκαναν ολοι και επαιρναν φαουλ σημερα..κυριως της ΑΕΚ,αλλα ο διαιτητης ηταν για γελια..πρεπει να εγιναν τουλαχιστον 10 φαουλ που δεν εδωσε υπερ του παναθηναικου!παντως και ο πεσειρο ειναι πολυ κωλοστρα!εχεις ρε μεγαλε μεσα τον μανουτσο και μου βαζεις αλλαγη τον μυταρα?μου βγαζεις τον σαλπιγγιδη και μου βαζεις τον βυντρα ενω εχεις ισοφαρισει και εχεις παρει την ψυχολογια μαζι σου?ελεος ρε πορτογαλε.....επικοινωνα με τον εγκεφαλο σου καποια στιγμη γιατι θα μεινεις στην ιστορια μαζι με τον μαλεζανι ως οι προπονητες που εδωσαν μονοι τους το πρωταθλημα στον ολυμπιακο!ελεος!
εντάξει το παρατραβάς... Πέναλτυ σήμερα δεν έπαιρνες εάν δεν φόραγες κίτρινη φανέλλα. Να λες καλά που δεν έδωσε και κίτρινη και επιθετικό φαουλ...
Είδες τι έγραψα; Δεν είπα ότι δεν ήταν. Είπα ότι φανέλα πράσινη σήμερα πέναλτυ ΔΕΝ έπαιρνε........ Ο πούστης ήταν στημένος σήμερα....Ακόμα και ο Αντωνίου το είπε με μειδίαμα στο σχολιασμό των φάσεων.....Σεβαστή η γνώμη σου, ο ΒΑΡΟΥΧ και ο Φινοκαλιώτης πάντως το χαρακτήρισαν πέναλτυ
Φίλε από την αρχή έπαιζε ΑΕΚ στα φάουλ και τις κάρτες... Τα πούστικα παιχνίδια των διαιτητών δεν είναι ένα κωλοπέναλτυ... Είναι οι μικροπουστιές από την αρχή του αγώνα.... Τα μάθαμε χρόνια τώρα με την παράγκα..... Χειρουργικές επεμβάσεις. Πάντως οι παίκτες του βάζελου μου φάνηκαν προετοιμασμένοι και γι αυτό δεν πήραν πολλές κίτρινες για διαμαρτυρία......Ήταν στημένος. Δεν φόραγε τυχαία την κόκκινη φανέλλα...
Φίλε από την αρχή έπαιζε ΑΕΚ στα φάουλ και τις κάρτες... Τα πούστικα παιχνίδια των διαιτητών δεν είναι ένα κωλοπέναλτυ... Είναι οι μικροπουστιές από την αρχή του αγώνα.... Τα μάθαμε χρόνια τώρα με την παράγκα..... Χειρουργικές επεμβάσεις. Πάντως οι παίκτες του βάζελου μου φάνηκαν προετοιμασμένοι και γι αυτό δεν πήραν πολλές κίτρινες για διαμαρτυρία......
έξαλλος ήμουνα φίλε από την αρχή... Αυτό το Σαββατοκύριακο είχανε κανονίσει ο βάζελος να είναι 2ος... αλλά δεν τους έκατσε ούτε το Σάββατο ούτε την Κυριακή.... Ρουφιάνοι πούστηδες του κερατά.....με γαύρο στους 51, βάζελο 49 και με το +3 από Καλαμαριά..... πήγαιναν στο ΟΑΚΑ με τις πουτάνες μουσουλμάνες εκδρομή.......Για τα φάουλ (πρώτα απ' όλα) υποκλίθηκα στο post του master frapadar.
Kαι, NAI. Ήταν μιλημένοι οι δικοί μας όλοι. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για διαιτησία κόντρα 20-80.
Ο βΔέλλας έπαιζε συνέχεια βρώμικα. Όπως παίζει πάντα δλδ, με χέρια. Αλλιώς ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ! Το ψαλίδι είναι νομίζω από τον Παπασταθόπουλο. Που επίσης παίζει βρώμικα πάντα. Η φάση που κάνει τάκλιν ο μπαρμπαβΔέλλας (αργότερα) είναι μέσα στη μικρή περιοχή. Σιγά μην έδινε πέναλτυ.....