Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να σας το κανονίσω για ψυρρή...ταβερνίδιον με ζωντανή μουσική καθημερινή....και φίλος ο τραγουδιστής?...για πέστε του τελετάρχη..αν είναι πέστε μου να κλείσω τραπέζιον ...να ρίξουμε και καμμιά ζειμπεκιά......άντε μούχλες..κουνηθείτε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συνοψίζω..σαββατοκύριακο πα΄ραγκας....χτές αποβολή και πολλά άλλα στο τηγάνι..σήμερα πέτσινο πέναλτυ....ο γαύρος τα δίνει όλα όπως κάθε χρόνο στο τέλος για ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ....άντε να δούμε αν θα δείξουμε χαρακτήρα και αντισταθούμε...που χλωμό το βλέπω...είδωμεν...

Επισκέπτης
συνοψίζω..σαββατοκύριακο πα΄ραγκας....χτές αποβολή και πολλά άλλα στο τηγάνι..σήμερα πέτσινο πέναλτυ....ο γαύρος τα δίνει όλα όπως κάθε χρόνο στο τέλος για ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ....άντε να δούμε αν θα δείξουμε χαρακτήρα και αντισταθούμε...που χλωμό το βλέπω...είδωμεν...
φυλάνε και καβάντζα το ματς με Καλαμαριά.

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλα πιστευει κανεις οτι ο παο θα παρει κουπα με τον ηλιθιο προεδρο του. σημερα ηταν στημενο το ματς για τον γαυρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα πιστευει κανεις οτι ο παο θα παρει κουπα με τον ηλιθιο προεδρο του. σημερα ηταν στημενο το ματς για τον γαυρο

οπως εκοψα τον διαιτητη(τρομαρα του) στο ημιχρονο στα αποδυτηρια πρεπει να callαρε τον σωκρατη στο κοκκινο τηλεφωνο και να τον ρωτησε"κ.σωκρατη ποσο θελετε να το ληξω?" η απαντηση του κ.σωκρατη μαλλον ηταν..."ληξτο 1" οπερ και προσπαθησε να το φερει ασσο το ματσακι(αν και δεν καταλαβα γιατι δεν τον βολευε το χ καθοτι η αεκ θα εμενε τριτη και καταιδρωμενη),αλλα του τα χαλασε ο ματος με τον ποστιγκα!βουτια εκαναν ολοι και επαιρναν φαουλ σημερα..κυριως της ΑΕΚ,αλλα ο διαιτητης ηταν για γελια..πρεπει να εγιναν τουλαχιστον 10 φαουλ που δεν εδωσε υπερ του παναθηναικου!παντως και ο πεσειρο ειναι πολυ κωλοστρα!εχεις ρε μεγαλε μεσα τον μανουτσο και μου βαζεις αλλαγη τον μυταρα?μου βγαζεις τον σαλπιγγιδη και μου βαζεις τον βυντρα ενω εχεις ισοφαρισει και εχεις παρει την ψυχολογια μαζι σου?ελεος ρε πορτογαλε.....επικοινωνα με τον εγκεφαλο σου καποια στιγμη γιατι θα μεινεις στην ιστορια μαζι με τον μαλεζανι ως οι προπονητες που εδωσαν μονοι τους το πρωταθλημα στον ολυμπιακο!ελεος!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για να δούμε τι θα πει τώρα ο πουστοβαρούχας στην νετ.....ετοιμάζομαι για καντήλια..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
οπως εκοψα τον διαιτητη(τρομαρα του) στο ημιχρονο στα αποδυτηρια πρεπει να callαρε τον σωκρατη στο κοκκινο τηλεφωνο και να τον ρωτησε"κ.σωκρατη ποσο θελετε να το ληξω?" η απαντηση του κ.σωκρατη μαλλον ηταν..."ληξτο 1" οπερ και προσπαθησε να το φερει ασσο το ματσακι(αν και δεν καταλαβα γιατι δεν τον βολευε το χ καθοτι η αεκ θα εμενε τριτη και καταιδρωμενη),αλλα του τα χαλασε ο ματος με τον ποστιγκα!βουτια εκαναν ολοι και επαιρναν φαουλ σημερα..κυριως της ΑΕΚ,αλλα ο διαιτητης ηταν για γελια..πρεπει να εγιναν τουλαχιστον 10 φαουλ που δεν εδωσε υπερ του παναθηναικου!παντως και ο πεσειρο ειναι πολυ κωλοστρα!εχεις ρε μεγαλε μεσα τον μανουτσο και μου βαζεις αλλαγη τον μυταρα?μου βγαζεις τον σαλπιγγιδη και μου βαζεις τον βυντρα ενω εχεις ισοφαρισει και εχεις παρει την ψυχολογια μαζι σου?ελεος ρε πορτογαλε.....επικοινωνα με τον εγκεφαλο σου καποια στιγμη γιατι θα μεινεις στην ιστορια μαζι με τον μαλεζανι ως οι προπονητες που εδωσαν μονοι τους το πρωταθλημα στον ολυμπιακο!ελεος!

Απλά υποκλίνομαι!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τάπε σωστά ο μαλάκας...δεν ήταν πέναλτυ και στο τέλος έγινε πέναλτυ και δεν τόδωσε///////τα σχόλια δικά σας...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
εντάξει το παρατραβάς... Πέναλτυ σήμερα δεν έπαιρνες εάν δεν φόραγες κίτρινη φανέλλα. Να λες καλά που δεν έδωσε και κίτρινη και επιθετικό φαουλ...

Σεβαστή η γνώμη σου, ο ΒΑΡΟΥΧ και ο Φινοκαλιώτης πάντως το χαρακτήρισαν πέναλτυ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σεβαστή η γνώμη σου, ο ΒΑΡΟΥΧ και ο Φινοκαλιώτης πάντως το χαρακτήρισαν πέναλτυ
Είδες τι έγραψα; Δεν είπα ότι δεν ήταν. Είπα ότι φανέλα πράσινη σήμερα πέναλτυ ΔΕΝ έπαιρνε........ Ο πούστης ήταν στημένος σήμερα....Ακόμα και ο Αντωνίου το είπε με μειδίαμα στο σχολιασμό των φάσεων.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Ήταν στημένος. Δεν φόραγε τυχαία την κόκκινη φανέλλα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτός ο εκλεκτός συνομιλητής μερικών, ο pleasure, που χάθηκε αλήθεια;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ήταν στημένος. Δεν φόραγε τυχαία την κόκκινη φανέλλα...
Φίλε από την αρχή έπαιζε ΑΕΚ στα φάουλ και τις κάρτες... Τα πούστικα παιχνίδια των διαιτητών δεν είναι ένα κωλοπέναλτυ... Είναι οι μικροπουστιές από την αρχή του αγώνα.... Τα μάθαμε χρόνια τώρα με την παράγκα..... Χειρουργικές επεμβάσεις. Πάντως οι παίκτες του βάζελου μου φάνηκαν προετοιμασμένοι και γι αυτό δεν πήραν πολλές κίτρινες για διαμαρτυρία......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό δε που μου έμεινε περισσότερο δεν είναι το πέναλτυ, όσο το τάκλιν ψαλίδι του πουσταρά του Δέλλα στον Εντόι που τον οδήγησε και σε αλλαγή... Η πουτάνα το είδε μπροστά στα μάτια του και ούτε παρατήρηση δεν έκανε στον παλιόπουστα τον Δέλλα.....Ο ορισμός της κίτρινης μιλάμε... Ο ορισμός......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλε από την αρχή έπαιζε ΑΕΚ στα φάουλ και τις κάρτες... Τα πούστικα παιχνίδια των διαιτητών δεν είναι ένα κωλοπέναλτυ... Είναι οι μικροπουστιές από την αρχή του αγώνα.... Τα μάθαμε χρόνια τώρα με την παράγκα..... Χειρουργικές επεμβάσεις. Πάντως οι παίκτες του βάζελου μου φάνηκαν προετοιμασμένοι και γι αυτό δεν πήραν πολλές κίτρινες για διαμαρτυρία......

Για τα φάουλ (πρώτα απ' όλα) υποκλίθηκα στο post του master frapadar.

Kαι, NAI. Ήταν μιλημένοι οι δικοί μας όλοι. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για διαιτησία κόντρα 20-80.

Ο βΔέλλας έπαιζε συνέχεια βρώμικα. Όπως παίζει πάντα δλδ, με χέρια. Αλλιώς ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ! Το ψαλίδι είναι νομίζω από τον Παπασταθόπουλο. Που επίσης παίζει βρώμικα πάντα. Η φάση που κάνει τάκλιν ο μπαρμπαβΔέλλας (αργότερα) είναι μέσα στη μικρή περιοχή. Σιγά μην έδινε πέναλτυ.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τα φάουλ (πρώτα απ' όλα) υποκλίθηκα στο post του master frapadar.

Kαι, NAI. Ήταν μιλημένοι οι δικοί μας όλοι. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για διαιτησία κόντρα 20-80.

Ο βΔέλλας έπαιζε συνέχεια βρώμικα. Όπως παίζει πάντα δλδ, με χέρια. Αλλιώς ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ! Το ψαλίδι είναι νομίζω από τον Παπασταθόπουλο. Που επίσης παίζει βρώμικα πάντα. Η φάση που κάνει τάκλιν ο μπαρμπαβΔέλλας (αργότερα) είναι μέσα στη μικρή περιοχή. Σιγά μην έδινε πέναλτυ.....
έξαλλος ήμουνα φίλε από την αρχή... Αυτό το Σαββατοκύριακο είχανε κανονίσει ο βάζελος να είναι 2ος... αλλά δεν τους έκατσε ούτε το Σάββατο ούτε την Κυριακή.... Ρουφιάνοι πούστηδες του κερατά.....με γαύρο στους 51, βάζελο 49 και με το +3 από Καλαμαριά..... πήγαιναν στο ΟΑΚΑ με τις πουτάνες μουσουλμάνες εκδρομή.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom