Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
%CE%9B%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%861.jpg
:rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
kai το δημοτης αιγαλεω παπαρα δικηγορε του πουστη απο την αργεντινη ηρθε;;
και τι σημαινει απο την αργεντινη ξερεις;;
αν ισχυαν οι υπογραφες ΔΕΝ αθα ηταν εξυπνοπουλι μου πλαστες...ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ηταν γνησια αρα δεν ηρθαν απο καμμια αργεντινη...προφανως απο το προξενειο αργεντινης ειπαν οτι δεν εξεδωσαν κανενα εγγραφο...
οπως και απο τον δημο ....αιγαλεω  :2funny: :2funny:
τιποτα αλλη μαλακια εχεις να μας πεις για να υπερασπιστεις την πρωτη σου μαλακια;;
τι θα πει ρε στοκε πλαστοπγραφια;;οτι εγω εβαλα για σενα υπογραφη χωρις εσυ να το γνωριζεις  :jerking: :jerking:
το νου σου γιατι πιο μαλακας πεθαινεις...
ηρθαν λεει απο την αργεντινη  :2funny: :2funny: :2funny:
πλαστογραφησε το προξενειο εγγραφα στο ...ονομα του...αλλα δεν το ηξερε...
αχαχαχαχαχχαχα
για να εγκλωβισει σε πλεκτανη  την τιμια και ηθικη ομαδα  :2funny: :2funny: :2funny:
δαχτυλος του μαρινακη αχαχαχαχαχχαχαχα
πλαστογραφω τον εαυτο μου αχαχαχαχαχαχαχαχ
σταματα ρε μαλακα μαστερ...

μασα ρε μαλακα ....μασα...τι θες και μιλας  :2funny: :2funny:
Υ.Γ.αστο οπως ειναι ...μην προσπαθησεις να το σωσεις...χειροτερο θα το κανεις...ακου με....αστο να παει στο διαολο...θα γυρισει σελιδα το θρεντ και θα ξεχαστει  :2funny: :2funny:
εχεις πει πολλα αλλα αυτο ηταν το κορυφαιο αχαχαχαχχαχχαχαχαχα
βρε παιχτη μου,διαβασε λιγο και σταματα να εκτιθεσαι συνεχως.Προσπαθω να σε προστατεψω γιατι γελανε μαζι σου μεχρι και τα σκριπτς του μπου.
Λεει καθαρα οτι η ομοσπονδια της Αργεντινης μεσω τελεξ εστειλε εγγραφο οτι ο ροτσα ειναι ομογενης.
οτι ακριβως ειχε γινει και με τα σαπακια που ειχατε φερει εσεις επι χουντας.Η διαφορα σας ειναι οτι επειδη ο ροτσα ηταν παιχταρα,κανατε εσεις καταγγελια και το εψαξαν μετα
και ανακαλυψαν την παρασπονδια.Το να κοκορευεσαι οτι εισαι μαγκας εσυ επειδη εκανες πουστια και δεν σε επιασαν,ε ειναι μαλακια,με συγχωρεις δηλαδη.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Καλισπερα  ,εγκω  κσαντερφο  μπουμπλη  απο  εγκαλεο.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παρε το προπονητικο σου κεντρο και το πουλο Μαριαννας γιε..

tzigger.jpg

GATE_13_1966.png

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι τον βριζεις ρε συ;Να φυγει δεν θελατε; :think:
Να μην ξανακουσω το ονομα του θελω και λογω του προπονητικου κεντρου το ξανακουσα.
Ας βρουν καπου αλλου να προπονειται η ομαδα,με τον Μαριαννας γιο και την οικογενεια θα ασχολουμαστε παλι :huh:

Tzigger_xorigos_osfp.jpg

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως λεω κι εγω.Δεν αναφερθηκα καθολου στη νομικη πλευρα,
αλλα στο αν ηταν σωστη και ηθικη σαν πραξη η ελληνοποιηση.
Κατι αναλογο εγινε στο μπασκετ και στις αρχες του 90 με τις δεκαδες ελληνοποιησεις πρωην Γιουγκοσλαβων+Σοβιετικων(Τομιτς,Ταρλατς,Σοκ,Κουουσμα κλπ.)υπο την ανοχη της πολιτειας και της ομοσπονδιας.
Το οτι δεν τιμωρηθηκε καμια ομαδα,δεν σημαινει οτι ηταν κατι σωστο.
Για μενα λοιπον οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο....
Σύντροφε στο τελευταίο συμφωνούμε απόλυτα. Δίκαιο και ηθική δεν συμβαδίζουν πάντα.
Στο ότι δεν τιμωρήθηκε κάποια ομάδα από όλες όσες είχαν κάνει χρήση της εγκυκλίου της χούντας οφείλεται στο ότι οι τότε ενέργειές τους ήταν σύννομες, οπότε και φυσικά δεν μπορούσαν να τιμωρηθούν (ενδεχόμενα σε ένα δικαιοκρατικό κράτος όχι στη χούντα να υπήρχε ποινική ευθύνη του ΓΓΑ Ασλανίδη :2funny: !! Πιάσε το αυτό και κούρεψτο δηλ.).
Το θέμα είναι ότι το 1980  (περίπτωση Μουμπλή) υπήρχε νομοθεσία που παραβιάστηκε κατάφωρα.
Στα λοιπά παραπέμπω στο πόστ του Χρηστίδη. Λίγο άκομψο βέβαια αλλά σωστό.
Τέλος από μένα μ' αυτή την ιστορία.   

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
βρε παιχτη μου,διαβασε λιγο και σταματα να εκτιθεσαι συνεχως.Προσπαθω να σε προστατεψω γιατι γελανε μαζι σου μεχρι και τα σκριπτς του μπου.
Λεει καθαρα οτι η ομοσπονδια της Αργεντινης μεσω τελεξ εστειλε εγγραφο οτι ο ροτσα ειναι ομογενης.
οτι ακριβως ειχε γινει και με τα σαπακια που ειχατε φερει εσεις επι χουντας.Η διαφορα σας ειναι οτι επειδη ο ροτσα ηταν παιχταρα,κανατε εσεις καταγγελια και το εψαξαν μετα
και ανακαλυψαν την παρασπονδια.Το να κοκορευεσαι οτι εισαι μαγκας εσυ επειδη εκανες πουστια και δεν σε επιασαν,ε ειναι μαλακια,με συγχωρεις δηλαδη.

xaxaxaxaxxax...ρε μαλακα σου ειπα αστο μην πας να το σωσεις...δεν γινεται πιο μαλακας ...πεθαινεις...
αφου δεν με ακουσες ξευτιλισου κιαλλο...
εγω με το δικο σου λινκ θα σε κανω ρομπα...

www.onlycy.com/supermpala/62204-ρότσα-ή-μπουμπλής-62204]http://www.onlycy.com/supermpala/62204-ρότσα-ή-μπουμπλής-62204[/url]

Τότε άρχισε να βγαίνει στο προσκήνιο, ότι το «telex» που έβγαλε η ομοσπονδία Αργεντινής για την Ελληνοποίηση του Ρότσα ήταν πλαστό.

νοιωθεις τι θα πει πλαστο;;οτι εγραφε ποδοσφαιρικη ομοσπονδια αργεντινης αλλα ειχες υπογραψει... εσυ  :2funny: :2funny:
μπορΕις να νοιωσεις ;;;αν ειχε υπογραψει ο προεδρος της αργεντινικης ομοσπονδιας απλα ΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟ
:2funny: :2funny:
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...
ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ  διορθωσεις...διασκεδασε μας  :2funny: :2funny:
και δωσε μας και ερμηνεια τι σημαινει πλαστο...ειμαι περιεργος :2funny: :2funny:χυνω ρε μαλακα δεν υπαρχεις...
40 χρονια φουρναρης εχω δει και αν εχω δει...αλλα σαν κα σενα κανεις  :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
xaxaxaxaxxax...ρε μαλακα σου ειπα αστο μην πας να το σωσεις...δεν γινεται πιο μαλακας ...πεθαινεις...
αφου δεν με ακουσες ξευτιλισου κιαλλο...
εγω με το δικο σου λινκ θα σε κανω ρομπα...

www.onlycy.com/supermpala/62204-ρότσα-ή-μπουμπλής-62204]http://www.onlycy.com/supermpala/62204-ρότσα-ή-μπουμπλής-62204[/url]

Τότε άρχισε να βγαίνει στο προσκήνιο, ότι το «telex» που έβγαλε η ομοσπονδία Αργεντινής για την Ελληνοποίηση του Ρότσα ήταν πλαστό.

νοιωθεις τι θα πει πλαστο;;οτι εγραφε ποδοσφαιρικη ομοσπονδια αργεντινης αλλα ειχες υπογραψει... εσυ  :2funny: :2funny:
μπορΕις να νοιωσεις ;;;αν ειχε υπογραψει ο προεδρος της αργεντινικης ομοσπονδιας απλα ΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟ
:2funny: :2funny:
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...
ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ  διορθωσεις...διασκεδασε μας  :2funny: :2funny:
και δωσε μας και ερμηνεια τι σημαινει πλαστο...ειμαι περιεργος :2funny: :2funny:χυνω ρε μαλακα δεν υπαρχεις...
40 χρονια φουρναρης εχω δει και αν εχω δει...αλλα σαν κα σενα κανεις  :rockon: :rockon:
Βρε συ χριστιδη κανεις τον βλακα επιτηδες για να μου σπας τα νευρα;Στο ξαναειπα,ποιος απεδειξε οτι το χαρτι το πλαστογραφησε ο βαζελος
για να τιμωρηθει;Και στο λεω με την λογικη την δικη σας,οταν λεγαμε για τον κοκκαλη και μου λεγατε,εχεις αποδειξη;Και εγω σου λεω,ναι ηταν πλαστογραφημενο
το χαρτι,εσυ εχεις αποδειξη οτι ηταν απο τον βαζελο;Ε δεν μπορω να στο κανω πιο κατανοητο ρε πουστη μου.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Βρε συ χριστιδη κανεις τον βλακα επιτηδες για να μου σπας τα νευρα;Στο ξαναειπα,ποιος απεδειξε οτι το χαρτι το πλαστογραφησε ο βαζελος
για να τιμωρηθει;Και στο λεω με την λογικη την δικη σας,οταν λεγαμε για τον κοκκαλη και μου λεγατε,εχεις αποδειξη;Και εγω σου λεω,ναι ηταν πλαστογραφημενο
το χαρτι,εσυ εχεις αποδειξη οτι ηταν απο τον βαζελο;Ε δεν μπορω να στο κανω πιο κατανοητο ρε πουστη μου.
Αφού ότι λέει το κράτος είναι σωστό τότε το ΑΣΕΑΔ που αθώωσε τον ΠΑΟ θα έχει δίκιο έτσι; :think:

Μία μέρα μετά τις σχετικές δηλώσεις το ΑΣΕΑΔ αθωώνει τον Παναθηναϊκό και ο πρόεδρος των «πράσινων» ανακαλεί την απόφαση του, και η ομάδα κατεβαίνει στο γήπεδο

Κι αφού το κράτος και οι νόμοι του είναι σωστοί, άρα καλά έκανε και μας έκοψε τα χρέη με το αρ. 44, να 'σαι καλά ρε χυσίδη για δικηγόρο θα σε πάρω. :2on1:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
θα αρχίσω τα καντήλια μου φαίνεται...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεν προκειται τετοια ωρα να κατσω να αποδεικνυω τα αυτονοητα και να απανταω στην καθε μαλακια του καθε πικραμενου και χυμενου αντιολυμπιακου...
προσωπικα γνωριζω τι πουστηδες ειστε απλα σας κανω ρομπες για να τα βλεπουν κατι ομοιδεατες μου που ειναι ''ευαισθητοι'' και καμμια φορα νοιωθουν την ανακη να σας απολογηθουν...
σς γραφω στις ξυρισμενες αρχιδαρες μου την κανω και αντε γαμηθειτε....
40 καριολες και τα μυαλα στα κγκελα...
καλα ταξιδια οι μεν στις Γ εθνικες και οι δε καλες μαχες με καλλονες και απολλωνες για την σωτηρια..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν προκειται τετοια ωρα να κατσω να αποδεικνυω τα αυτονοητα και να απανταω στην καθε μαλακια του καθε πικραμενου και χυμενου αντιολυμπιακου...
προσωπικα γνωριζω τι πουστηδες ειστε απλα σας κανω ρομπες για να τα βλεπουν κατι ομοιδεατες μου που ειναι ''ευαισθητοι'' και καμμια φορα νοιωθουν την ανακη να σας απολογηθουν...
σς γραφω στις ξυρισμενες αρχιδαρες μου την κανω και αντε γαμηθειτε....
40 καριολες και τα μυαλα στα κγκελα...
καλα ταξιδια οι μεν στις Γ εθνικες και οι δε καλες μαχες με καλλονες και απολλωνες για την σωτηρια..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μαλακα αλλαξε κασετα,μην λες ολα τα ιδια οταν σε κανουν ρομπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom