redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
βρε παιχτη μου,διαβασε λιγο και σταματα να εκτιθεσαι συνεχως.Προσπαθω να σε προστατεψω γιατι γελανε μαζι σου μεχρι και τα σκριπτς του μπου.kai το δημοτης αιγαλεω παπαρα δικηγορε του πουστη απο την αργεντινη ηρθε;;
και τι σημαινει απο την αργεντινη ξερεις;;
αν ισχυαν οι υπογραφες ΔΕΝ αθα ηταν εξυπνοπουλι μου πλαστες...ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ηταν γνησια αρα δεν ηρθαν απο καμμια αργεντινη...προφανως απο το προξενειο αργεντινης ειπαν οτι δεν εξεδωσαν κανενα εγγραφο...
οπως και απο τον δημο ....αιγαλεω
τιποτα αλλη μαλακια εχεις να μας πεις για να υπερασπιστεις την πρωτη σου μαλακια;;
τι θα πει ρε στοκε πλαστοπγραφια;;οτι εγω εβαλα για σενα υπογραφη χωρις εσυ να το γνωριζεις
το νου σου γιατι πιο μαλακας πεθαινεις...
ηρθαν λεει απο την αργεντινη
πλαστογραφησε το προξενειο εγγραφα στο ...ονομα του...αλλα δεν το ηξερε...
αχαχαχαχαχχαχα
για να εγκλωβισει σε πλεκτανη την τιμια και ηθικη ομαδα
δαχτυλος του μαρινακη αχαχαχαχαχχαχαχα
πλαστογραφω τον εαυτο μου αχαχαχαχαχαχαχαχ
σταματα ρε μαλακα μαστερ...
μασα ρε μαλακα ....μασα...τι θες και μιλας
Υ.Γ.αστο οπως ειναι ...μην προσπαθησεις να το σωσεις...χειροτερο θα το κανεις...ακου με....αστο να παει στο διαολο...θα γυρισει σελιδα το θρεντ και θα ξεχαστει
εχεις πει πολλα αλλα αυτο ηταν το κορυφαιο αχαχαχαχχαχχαχαχαχα
Γιατι τον βριζεις ρε συ;Να φυγει δεν θελατε;Παρε το προπονητικο σου κεντρο και το πουλο Μαριαννας γιε..
Να μην ξανακουσω το ονομα του θελω και λογω του προπονητικου κεντρου το ξανακουσα.Γιατι τον βριζεις ρε συ;Να φυγει δεν θελατε;
Σύντροφε στο τελευταίο συμφωνούμε απόλυτα. Δίκαιο και ηθική δεν συμβαδίζουν πάντα.Αυτο ακριβως λεω κι εγω.Δεν αναφερθηκα καθολου στη νομικη πλευρα,
αλλα στο αν ηταν σωστη και ηθικη σαν πραξη η ελληνοποιηση.
Κατι αναλογο εγινε στο μπασκετ και στις αρχες του 90 με τις δεκαδες ελληνοποιησεις πρωην Γιουγκοσλαβων+Σοβιετικων(Τομιτς,Ταρλατς,Σοκ,Κουουσμα κλπ.)υπο την ανοχη της πολιτειας και της ομοσπονδιας.
Το οτι δεν τιμωρηθηκε καμια ομαδα,δεν σημαινει οτι ηταν κατι σωστο.
Για μενα λοιπον οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο....
βρε παιχτη μου,διαβασε λιγο και σταματα να εκτιθεσαι συνεχως.Προσπαθω να σε προστατεψω γιατι γελανε μαζι σου μεχρι και τα σκριπτς του μπου.
Λεει καθαρα οτι η ομοσπονδια της Αργεντινης μεσω τελεξ εστειλε εγγραφο οτι ο ροτσα ειναι ομογενης.
οτι ακριβως ειχε γινει και με τα σαπακια που ειχατε φερει εσεις επι χουντας.Η διαφορα σας ειναι οτι επειδη ο ροτσα ηταν παιχταρα,κανατε εσεις καταγγελια και το εψαξαν μετα
και ανακαλυψαν την παρασπονδια.Το να κοκορευεσαι οτι εισαι μαγκας εσυ επειδη εκανες πουστια και δεν σε επιασαν,ε ειναι μαλακια,με συγχωρεις δηλαδη.
Βρε συ χριστιδη κανεις τον βλακα επιτηδες για να μου σπας τα νευρα;Στο ξαναειπα,ποιος απεδειξε οτι το χαρτι το πλαστογραφησε ο βαζελοςxaxaxaxaxxax...ρε μαλακα σου ειπα αστο μην πας να το σωσεις...δεν γινεται πιο μαλακας ...πεθαινεις...
αφου δεν με ακουσες ξευτιλισου κιαλλο...
εγω με το δικο σου λινκ θα σε κανω ρομπα...
www.onlycy.com/supermpala/62204-ρότσα-ή-μπουμπλής-62204]http://www.onlycy.com/supermpala/62204-ρότσα-ή-μπουμπλής-62204[/url]
Τότε άρχισε να βγαίνει στο προσκήνιο, ότι το «telex» που έβγαλε η ομοσπονδία Αργεντινής για την Ελληνοποίηση του Ρότσα ήταν πλαστό.
νοιωθεις τι θα πει πλαστο;;οτι εγραφε ποδοσφαιρικη ομοσπονδια αργεντινης αλλα ειχες υπογραψει... εσυ
μπορΕις να νοιωσεις ;;;αν ειχε υπογραψει ο προεδρος της αργεντινικης ομοσπονδιας απλα ΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟ
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...
ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ διορθωσεις...διασκεδασε μας
και δωσε μας και ερμηνεια τι σημαινει πλαστο...ειμαι περιεργος χυνω ρε μαλακα δεν υπαρχεις...
40 χρονια φουρναρης εχω δει και αν εχω δει...αλλα σαν κα σενα κανεις
Αφού ότι λέει το κράτος είναι σωστό τότε το ΑΣΕΑΔ που αθώωσε τον ΠΑΟ θα έχει δίκιο έτσι;Βρε συ χριστιδη κανεις τον βλακα επιτηδες για να μου σπας τα νευρα;Στο ξαναειπα,ποιος απεδειξε οτι το χαρτι το πλαστογραφησε ο βαζελος
για να τιμωρηθει;Και στο λεω με την λογικη την δικη σας,οταν λεγαμε για τον κοκκαλη και μου λεγατε,εχεις αποδειξη;Και εγω σου λεω,ναι ηταν πλαστογραφημενο
το χαρτι,εσυ εχεις αποδειξη οτι ηταν απο τον βαζελο;Ε δεν μπορω να στο κανω πιο κατανοητο ρε πουστη μου.
δεν προκειται τετοια ωρα να κατσω να αποδεικνυω τα αυτονοητα και να απανταω στην καθε μαλακια του καθε πικραμενου και χυμενου αντιολυμπιακου...
προσωπικα γνωριζω τι πουστηδες ειστε απλα σας κανω ρομπες για να τα βλεπουν κατι ομοιδεατες μου που ειναι ''ευαισθητοι'' και καμμια φορα νοιωθουν την ανακη να σας απολογηθουν...
σς γραφω στις ξυρισμενες αρχιδαρες μου την κανω και αντε γαμηθειτε....
40 καριολες και τα μυαλα στα κγκελα...
καλα ταξιδια οι μεν στις Γ εθνικες και οι δε καλες μαχες με καλλονες και απολλωνες για την σωτηρια.....