Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Διαμαντίδης: Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ!

Ο Διαμαντίδης παραδέχεται ότι στον τελικό του Λονδίνου ήταν με τον Ολυμπιακό και δηλώνει ότι ο Σπανούλης είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ, ενώ ο Φίλιππος Συρίγος αποκαλύπτει το "ρόλο" ενός Σοβιετικού διαιτητή στο Eurobasket του '87. 26 χρόνια μετά την κατάκτηση του Eurobasket, η "Αυτοψία" και Αντώνης Σρόιτερ (Πέμπτη, 00:00 στον Alpha) καταγράφουν το εθνικό μας σπορ.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Σαφώς όταν δεν είσαι στους τελικούς της Ευρωλίγκα και είσαι στην τηλεόραση, ζηλεύεις. Από την άλλη όμως, ότι είναι μια Ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ παρά την κρίση και τα προβλήματα που έχει. Ήμουν με την Ελληνική ομάδα και νομίζω το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι καλό για το Ελληνικό Μπάσκετ . Όταν είσαι στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις, το ίδιο καιο αντίπαλός σου και με αρκετά παιδιά (σ.σ. του Ολυμπιακού) ήμουν και στην Εθνική ομάδα και έχω ζήσει στιγμές που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω ποτέ και τις έζησα με αυτά τα παιδιά".

"Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε στο ΝΒΑ"

Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι οτι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί… Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πιστεύω ότι από τους Έλληνες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί".

Τους τσίτωσε τους βάζελους ο αρχηγός Διαμαντίδης! Έσπευσαν στα σχόλια και στο φέησμπουκ να απαξιώσουν το Σπανούλη!  :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λίγες ώρες μετά την εξέταση των φακέλων των πρώτων ομάδων από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, διέρρευσαν οι ομάδες που έχουν πρόβλημα, με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά τον Άρη να είναι… εκτεθειμένοι!

Αντιθέτως Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ δεν έχουν πρόβλημα και θα αδειοδοτηθούν κανονικά!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν ελλείψεις σε ότι αφορά την εγγυητική επιστολή που πρέπει να καταθέσουν (περίπου 10 εκ. οι πράσινοι και 700.000 ευρώ οι Ηπειρώτες).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Διαμαντίδης: Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ!

Ο Διαμαντίδης παραδέχεται ότι στον τελικό του Λονδίνου ήταν με τον Ολυμπιακό και δηλώνει ότι ο Σπανούλης είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ, ενώ ο Φίλιππος Συρίγος αποκαλύπτει το "ρόλο" ενός Σοβιετικού διαιτητή στο Eurobasket του '87. 26 χρόνια μετά την κατάκτηση του Eurobasket, η "Αυτοψία" και Αντώνης Σρόιτερ (Πέμπτη, 00:00 στον Alpha) καταγράφουν το εθνικό μας σπορ.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Σαφώς όταν δεν είσαι στους τελικούς της Ευρωλίγκα και είσαι στην τηλεόραση, ζηλεύεις. Από την άλλη όμως, ότι είναι μια Ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ παρά την κρίση και τα προβλήματα που έχει. Ήμουν με την Ελληνική ομάδα και νομίζω το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι καλό για το Ελληνικό Μπάσκετ . Όταν είσαι στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις, το ίδιο καιο αντίπαλός σου και με αρκετά παιδιά (σ.σ. του Ολυμπιακού) ήμουν και στην Εθνική ομάδα και έχω ζήσει στιγμές που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω ποτέ και τις έζησα με αυτά τα παιδιά".

"Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε στο ΝΒΑ"

Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι οτι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί… Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πιστεύω ότι από τους Έλληνες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί".
ο σπανουλης θα εβγαινε να πει ποτε κατι τετοιο δεν νομιζω

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ολοι θυμομαστε το περασμα του σπανουλη απτην αμερικη τυπε

Δεν το λέει ειρωνικά τύπε.. Ο Σπανούλης πήγε σε λάθος ομάδα με λάθος προπονητή.. Ήθελε να τον κάνει σουτέρ θέσης, από παίκτη δημιουργό και γι αυτό έφυγε.. Ο ίδιος το δήλωσε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν το λέει ειρωνικά τύπε.. Ο Σπανούλης πήγε σε λάθος ομάδα με λάθος προπονητή.. Ήθελε να τον κάνει σουτέρ θέσης, από παίκτη δημιουργό και γι αυτό έφυγε.. Ο ίδιος το δήλωσε.
Τυπε οντως,και εγω ετσι πιστευω.Ηταν ατυχος ο Σπαν,μπορουσε καλυτερα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν λες ατακες στυλ
στην ελλαδα ημουν σαν τον μαγκρειντι
και σου απαντα ο προπονητης ναι αλλα εδω εχουμε τον πραγματικο μαγκρειντι

οταν σου βγαζουν παρατσουκλι turnover machine

οταν βαζεις την μαμα σου να παιρνει τηλ τον τυφωνα και να τον παρακαλαει καθε μερα να τον φερει πισω γιατι στην αμερικη δεν αντεχει και εχει ψυχολογικα προβληματα

δεν την λες και πετυχημενη πορεια

ας εκανε υπομονη να ζητουσε trade και να δοκιμαζε και σε αλλες ομαδες,οπως κανουν εκατονταδες παιχτες

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε οντως,και εγω ετσι πιστευω.Ηταν ατυχος ο Σπαν,μπορουσε καλυτερα.

Τύπε πέρα του ότι ήταν άτυχος έμεινε και μόνο ένα χρόνο λόγω του προπονητή.. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχε μείνει.. Ακόμα και ο μέγιστος Πέτροβιτς στην πρώτη χρονιά του ήταν παγκίτης στο NBA.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οταν λες ατακες στυλ
στην ελλαδα ημουν σαν τον μαγκρειντι
και σου απαντα ο προπονητης ναι αλλα εδω εχουμε τον πραγματικο μαγκρειντι

οταν σου βγαζουν παρατσουκλι turnover machine

οταν βαζεις την μαμα σου να παιρνει τηλ τον τυφωνα και να τον παρακαλαει καθε μερα να τον φερει πισω γιατι στην αμερικη δεν αντεχει και εχει ψυχολογικα προβληματα

δεν την λες και πετυχημενη πορεια

ας εκανε υπομονη να ζητουσε trade και να δοκιμαζε και σε αλλες ομαδες,οπως κανουν εκατονταδες παιχτες

Τύπε αυτά η πράσινη τα λέει? :grin:
Για τα ψυχολογικά και τη μάνα του εννοώ..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οι ιδιοι οι αμερικανοι τυπε

Τέσπα αν και πιστεύω ότι αυτά που ειπώθηκαν μέσα έχουν στοιχεία υπερβολής σίγουρα ο ένας χρόνος που έκατσε ήταν άκρως αποτυχημένος.. Ωστόσο πάντα πίστευα λόγω στυλ παιχνιδιού και ικανοτήτων ότι είναι παίκτης που έπρεπε να βρίσκεται εκεί.. Πιστεύω ότι και ο Διαμαντίδης αυτό εννοεί ότι λόγω στυλ παιχνιδιού και ατομικών επιθετικών ικανοτήτων θα ήταν αυτός (από τους Έλληνες της γεννιάς) με την πιο μεγάλη προοπτική να στεριώσει!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τέσπα αν και πιστεύω ότι αυτά που ειπώθηκαν μέσα έχουν στοιχεία υπερβολής σίγουρα ο ένας χρόνος που έκατσε ήταν άκρως αποτυχημένος.. Ωστόσο πάντα πίστευα λόγω στυλ παιχνιδιού και ικανοτήτων ότι είναι παίκτης που έπρεπε να βρίσκεται εκεί.. Πιστεύω ότι και ο Διαμαντίδης αυτό εννοεί ότι λόγω στυλ παιχνιδιού και ατομικών επιθετικών ικανοτήτων θα ήταν αυτός (από τους Έλληνες της γεννιάς) με την πιο μεγάλη προοπτική να στεριώσει!
τυπε μην ξεχνας οτι και εσεις τα λεγατε πριν ερθει στον ολυμπιακο
μηχανη λαθων τον ανεβαζατε
v for vlakas τον κατεβαζατε
στην αμερικη κανενας σημερινος ελληνας παιχτης δεν μπορει να παιξει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε μην ξεχνας οτι και εσεις τα λεγατε πριν ερθει στον ολυμπιακο
μηχανη λαθων τον ανεβαζατε
v for vlakas τον κατεβαζατε
στην αμερικης κανενας σημερινος ελληνας παιχτης δεν μπορει να παιξει

Τύπε και πολλοί ακόμα τον βρίζουν και γαύροι ακόμα(εντάξει τώρα με την κούπα σταμάτησαν αρκετοί :grin: ).. Εμένα ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος μου Έλληνας παίκτης.. Πάντα απολάμβανα να τον βλέπω να παίζει και τον θεωρούσα το μεγαλύτερο ταλέντο..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε αυτά η πράσινη τα λέει? :grin:
Για τα ψυχολογικά και τη μάνα του εννοώ..
οχι αλλα ηταν γνωστο και τα λεγαμε μεταξυ μας οι παναθηναικοι πριν ακομα φυγει
οι μισοι τον ηθελαν οι αλλοι μισοι οχι
την ειχαν ονομασει σπανουλιαδα αυτην την συζητηση :grin:

το ειχα γραψει και εγω εδω πριν ακομα παει στον ολυμπιακο αν δεν κανω λαθος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε και πολλοί ακόμα τον βρίζουν και γαύροι ακόμα(εντάξει τώρα με την κούπα σταμάτησαν αρκετοί :grin: ).. Εμένα ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος μου Έλληνας παίκτης.. Πάντα απολάμβανα να τον βλέπω να παίζει και τον θεωρούσα το μεγαλύτερο ταλέντο..
και εγω τον θεωρουσα καλο παιχτη τυπε
απο τοτε που ηταν ακομα σε εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom