Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και εκει στα ερασιτεχνικα,πεφτουν και σφαλιαρες,οι βλαχοι δεν αστειευονται :s&m_3:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Χάσαμε την μπάλα πόσα κυπελλάκια ήρθαν στο λιμάνι φέτος... Έχουμε βαρεθεί πλέον τους "Τζίτζικες" ΠΑΟ και ΜΠΑΟΚ(για ΑΕΚ δεν μιλάω πλέον, δεν υπάρχει και λόγος δεν παίζει Α Εθνική)Μάϊο-Σεπτέμβριο όλο λόγια και φωνές, μετά το πούλο αρμ! Δύσκολο να προσπαθείς στους χαμένους της ζωής να εξηγήσεις τι, πως και γιατί... Στην τελική και με διαιτησία και στημένα κτλ. που λέτε ότι είναι όλα... Ας έχετε τ'αρχίδια να έχετε πρόεδρους με αρχίδια που κάνουν μεταγραφές και τρώνε μεν αλλά δίνουν και για την ομάδα... Οι δικοί σας οι χαραμοφάηδες μόνο τρώνε!  :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Μονοι σας παιζετε ρε τυπε λογικο ειναι να τα σηκωσετε ολα. και εγω να παιζω μονος μου θα τα παρω ολα. οι υπολοιποι δεν ασχολουντε μαζι σας παιξτε μονοι σας πλεον.

Επισκέπτης
Μονοι σας παιζετε ρε τυπε λογικο ειναι να τα σηκωσετε ολα. και εγω να παιζω μονος μου θα τα παρω ολα. οι υπολοιποι δεν ασχολουντε μαζι σας παιξτε μονοι σας πλεον.
αν και ειμαι ολυμπιακος συμφωνω μαζι σου, εχεις δικιο

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
αν και ειμαι ολυμπιακος συμφωνω μαζι σου, εχεις δικιο
εγω ειμαι παναθηναικος φιλε αλλα μην φανατιζομαστε. ο ολυμπιακος παιζει μονος του μην γελιομαστε κ θα τα σηκωνει ολα. οταν ομως βρηκε ομαδα σοβαρη κ δεν μιλαω για υπερομαδα δεν εκανε τι....πο....τα!!!

Επισκέπτης
εγω ειμαι παναθηναικος φιλε αλλα μην φανατιζομαστε. ο ολυμπιακος παιζει μονος του μην γελιομαστε κ θα τα σηκωνει ολα. οταν ομως βρηκε ομαδα σοβαρη κ δεν μιλαω για υπερομαδα δεν εκανε τι....πο....τα!!!
εννοειται πως δεν φανατιζομαστε γιατι παντα πισω απο ολα υπαρχει το χρημα απλα λιγο γηπεδο μονο για το χαβαλε και το θεαμα εαν και οποτε αυτο υπαρχει
ελπιζω και εγω να γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
εννοειται πως δεν φανατιζομαστε γιατι παντα πισω απο ολα υπαρχει το χρημα απλα λιγο γηπεδο μονο για το χαβαλε και το θεαμα εαν και οποτε αυτο υπαρχει
ελπιζω και εγω να γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Τι προτείνεις ρε τύπε? Να σας δανείσει ο Μαρινάκης για να κάνετε μεταγραφές και να'χουμε ομάδες να παίζουμε? Σας φταίει κι εκεί ο Ολυμπιακός δηλαδή που έχετε αφραγκίες κτλ. Φιλαράκο λοιπόν επειδή είμαι ρεαλιστής, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ, διώξτε τα λαμόγια σας και πάρτε προέδρους με αρχίδια που δεν τρώνε μόνο αλλά και δίνουν στον κόσμο σας για να ανέβει το πρωτάθλημα... Δεν αρέσει ούτε και στους Ολυμπιακούς τώρα που έφυγε η ΑΕΚ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...  :grin: :grin: :grin:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Τι προτείνεις ρε τύπε? Να σας δανείσει ο Μαρινάκης για να κάνετε μεταγραφές και να'χουμε ομάδες να παίζουμε? Σας φταίει κι εκεί ο Ολυμπιακός δηλαδή που έχετε αφραγκίες κτλ. Φιλαράκο λοιπόν επειδή είμαι ρεαλιστής, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ, διώξτε τα λαμόγια σας και πάρτε προέδρους με αρχίδια που δεν τρώνε μόνο αλλά και δίνουν στον κόσμο σας για να ανέβει το πρωτάθλημα... Δεν αρέσει ούτε και στους Ολυμπιακούς τώρα που έφυγε η ΑΕΚ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...  :grin: :grin: :grin:
εγω δεν προτεινω τιποτα απολυτος,οποιος εχει το χρημα κυβερναει αλλα μην πετατε στα συνεφα κερδιζοντας τους πεθαμενους. εγω ημουν νεκρος φετος κ δεν με κερδισες ουτε 1 φορα γιατι κ εσυ δεν ειχες κατι το ιδιαιτερο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε να γαμησεις και τον Πλατανια,και τον Αστερα,και τον Οφη,και ολους.Αλλα οχι οταν δεν μπορεις σε εναν αγωνα να το κανεις,να το κανει για σενα ο διαιτητης.
Και ενταξει να το κανει τα προηγουμενα χρονια που ειχες αντιπαλους,να πεις δεν γαμιεται.Αλλα φετος που ετρεχες μονος σου,ειχες παλι σκανδαλωδεις διαιτησιες.
Σε εναν τελικο σε επαιξε μια ομαδα στα ισια και οι διαιτητες,που δεν ηταν 3 αλλα 5,τον καταγαμησαν τον Αστερα.3 φασεις που επηρεασαν τον αγωνα,ολες υπερ της μιας ομαδας.
Αυτα που βλεπουμε τα τελευταια 20 χρονια δηλαδη.Εσενα σαν ολυμπιακο σε ευχαριστει αυτο;

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τυπε να γαμησεις και τον Πλατανια,και τον Αστερα,και τον Οφη,και ολους.Αλλα οχι οταν δεν μπορεις σε εναν αγωνα να το κανεις,να το κανει για σενα ο διαιτητης.
Και ενταξει να το κανει τα προηγουμενα χρονια που ειχες αντιπαλους,να πεις δεν γαμιεται.Αλλα φετος που ετρεχες μονος σου,ειχες παλι σκανδαλωδεις διαιτησιες.
Σε εναν τελικο σε επαιξε μια ομαδα στα ισια και οι διαιτητες,που δεν ηταν 3 αλλα 5,τον καταγαμησαν τον Αστερα.3 φασεις που επηρεασαν τον αγωνα,ολες υπερ της μιας ομαδας.
Αυτα που βλεπουμε τα τελευταια 20 χρονια δηλαδη.Εσενα σαν ολυμπιακο σε ευχαριστει αυτο;

Τί να με ευχαριστεί ρε μαν... Έχω να πάω πάνω από χρόνο γήπεδο. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίζεται σε 3 εποχές.  1)προ '80 όπου έπαιζαν για την φανέλλα  2)'80-2000 και κάτι ψιλά όπου ήταν πουλημένο αλλά έβλεπες και θέαμα, γινόταν και τζερτζελές στα γήπεδα και 3)τα τελευταία 5 χρόνια που ΟΥΤΕ βλέπεις κάτι συγκινητικό, ούτε πνεύμα, ούτε ξύλο, ούτε φωνές και γενικά βλέπεις ένα γκρι κεκλεισμένων των θυρών... Κατάντια. Τώρα αν φταίει η κρίση? σαφώς και φταίει, αλλά φταίει και ότι ο κόσμος βλέπει ότι με ένα εισιτήριο δεν θα διασκεδάσει, δεν θα δει αγώνα, δεν θα ευχαριστηθεί μπάλλα... Γι'αυτό και τα διαρκείας έχουν πέσει στο ναδίρ, το ίδιο και τα κανονικά εισιτήρια... :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Βλέποντας παλιά βίντεο ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, βρήκα αυτό!
Όχι η τέλεια ομάδα, αλλά βλεπόταν, ειδικά με έναν τέτοιο αντίπαλο...στα ίδια περίπου ήταν και ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ....
Τώρα τι να κάτσεις να δεις, τον χρόνο σου θα χάσεις....

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
    Επειδή άκουσα για τελικούς μπάσκετ, πέρα απο το αφήστε να φτάσουν πρώτα  :2funny: δεν κατάλαβα, γιατί έχουν ξεκάθαρο φαβορί? Δύο καλές ομάδες για τα δεδομένα του ευρωπαικού μπάσκετ θα το παίξουν στα ίσια. Οκ έχει πλεονέκτημα έδρας και ψυχολογίας ο Ολυμπιακός. Το υλικό που το βρήκε για να είναι ξεκάθαρο φαβορί? Έγιναν η Ντρίμ Τιμ επειδή πήραν το ευρωπαικό? Δύο φορές μπράβο τους που το πήραν με αυτό το υλικό, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνεις στο φαίναλ φορ και να λές είμαστε το αουτσάιντερ με τις λιγότερες πιθανότητες, και μετά να λές ότι η ομάδα που δεν πήγε στο φαίναλ φόρ για ένα σούτ, δεν έχει πιθανότητες μπροστά μας. Σε ακούνε και γελάνε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν γαμιεται,και ερασιτεχνικο να παιζουμε,θα μενουμε μεχρι το τελος,δεν θα τρεχουμε να προλαβουμε το τραινο. :2funny: :2funny: :2funny:

ε δεν θα ειστε και πολλοι, σε ενα βανακι θα μπαινετε κ ετοιμοι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε δεν θα ειστε και πολλοι, σε ενα βανακι θα μπαινετε κ ετοιμοι
Eιδικα για αυτο να εισαι σιγουρος.Μην σου πω οτι θα κοβει η ΑΕΚ και περισσοτερα εισητηρια απο σας τις κυριες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διαμαντίδης: Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ!

Ο Διαμαντίδης παραδέχεται ότι στον τελικό του Λονδίνου ήταν με τον Ολυμπιακό και δηλώνει ότι ο Σπανούλης είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ, ενώ ο Φίλιππος Συρίγος αποκαλύπτει το "ρόλο" ενός Σοβιετικού διαιτητή στο Eurobasket του '87. 26 χρόνια μετά την κατάκτηση του Eurobasket, η "Αυτοψία" και Αντώνης Σρόιτερ (Πέμπτη, 00:00 στον Alpha) καταγράφουν το εθνικό μας σπορ.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Σαφώς όταν δεν είσαι στους τελικούς της Ευρωλίγκα και είσαι στην τηλεόραση, ζηλεύεις. Από την άλλη όμως, ότι είναι μια Ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ παρά την κρίση και τα προβλήματα που έχει. Ήμουν με την Ελληνική ομάδα και νομίζω το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι καλό για το Ελληνικό Μπάσκετ . Όταν είσαι στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις, το ίδιο καιο αντίπαλός σου και με αρκετά παιδιά (σ.σ. του Ολυμπιακού) ήμουν και στην Εθνική ομάδα και έχω ζήσει στιγμές που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω ποτέ και τις έζησα με αυτά τα παιδιά".

"Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε στο ΝΒΑ"

Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι οτι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί… Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πιστεύω ότι από τους Έλληνες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom