Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτα μονο πριν το f4.
Μετα τα προημιτελικα ειχαν γραφτει και αλλα και θα τα βρω το βραδυ...αλλα τι να ξερεις εσυ για αληθειες σωστα?
Παω για δουλεια......σκουξε ελευθερα  :pipa1:

ΥΓ. Ξερω οτι ζητησες συγγνωμη, μην αγχωνεσαι. Ειχες κανει επικη μαλακια. Τουλαχιστον την καταλαβες. Τα λεμε
ναι ρε ...τα ειχες πει...δεν ειπα κατι αλλο...απλα θεωρω οτι τα ειπες για παρηγορια σε περιπτωση που το παρω...δεν πιστευω οτι υγιης και με σωας τας φρενας βαζελος θα υποστηριζε γαυρο για αυτο το λογο...
για το αλλο σου λεω εχεις δικιο...ητανε μαλακια δεν ειχα ομως προθεση...και εγω τρελλαθηκα μολις ειδα το μιουτ και τοτε πηρα χαμπαρι την μαλακια μου...εννοειται πως ειμαι καθετα αντιθετος στο φιμωμα ...και ειδικα να ειμαι εγω ο λογος...
ειπαμε...κανενας αλανθαστος...
βλεπεις οτι δεν σου πουλαω τρελλα με μα και μου  ;)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τα υπολοιπα δεν με νδιαφερουν...για το αλλο που οντως εχεις δικιο και δεν το περιμενα (το μιουταρισμα) επειδη δεν ειχα τετοιο σκοπο μολις καταλαβα την μαλακια μου προσπαθησα να επανορθωσω...
τα λαθη μου τα παραδεχομαι...ουδεις αλανθαστος...αλλα δεν ειχα προθεση...
εγω φοραω παντελονια και δεν υπεκφευγω...
οντως μαλακια μου...δεν ειχα μεν προθεση αλλα εγινε...
και δημοσια ...χωρις αναφορες και μαλακιες...
Υπαρχει αλανθαστος Πουθενιδη7,ο σουπερ προεδρος σου στο ποδοσφαιρο που τον φτυνουν και νομιζει οτι βρεχει.
Οσο για τα παντελονια που φορας,μαλλον εχεις μπερδεψει τα παντελονια με τις κοκκινες φουστες.
Γυρος θριαμβου εγινε το Σαββατο στο τελικο κυπελλου που η ομαδα σου κερδισε αντρικεια;;;
Ευτυχως υπαρχουν και γαυροι που καταλαβαινουν,δεν ειναι ολοι υπαλληλοι σαν τους πουθεναδες της 7 που κανουν
οτι τους πει ο προεδρος :birdman:

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Υπαρχει αλανθαστος Πουθενιδη7,ο σουπερ προεδρος σου στο ποδοσφαιρο που τον φτυνουν και νομιζει οτι βρεχει.
Οσο για τα παντελονια που φορας,μαλλον εχεις μπερδεψει τα παντελονια με τις κοκκινες φουστες.
Γυρος θριαμβου εγινε το Σαββατο στο τελικο κυπελλου που η ομαδα σου κερδισε αντρικεια;;;
Ευτυχως υπαρχουν και γαυροι που καταλαβαινουν,δεν ειναι ολοι υπαλληλοι σαν τους πουθεναδες της 7 που κανουν
οτι τους πει ο προεδρος :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/fashion/2012/SEPTEMBER/KREMASTRES/KLEPSIDRA/resized/99pounds-karenmillen_600_600.jpg[/img[/URL]]

[/quote]μωρη καριολα ξερεις οτι σε παω αν και εισαι αρρωστος ...
γιαυτο θα σου απαντησω με ευχη...
αντε γαμησου  :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μωρη καριολα ξερεις οτι σε παω αν και εισαι αρρωστος ...
γιαυτο θα σου απαντησω με ευχη...
αντε γαμησου  :2funny:
Κι εγω σε παω,μου εχεις χαρισει ατελειωτο γελιο και ευχομαι να συνεχισεις ετσι..
Εγω σου ευχομαι να παρεις ακομα 3 ευρωπαικα στο μπασκετ και να φτασεις τον Παναθηναικο σε τροπαια
για να εχει και λιγο ενδιαφερον διοτι βαρεθηκαμε να σας γλενταμε και να κλαψουριζετε :2funny: :2funny:

547593_380435225311902_966449550_n.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο ολιβερ η τολιβερ η καπως ετσι ειναι...ο μανατζερ του ειναι κολλητος μου ..εχει και εισιλο και ουκιτς...εχει φερει και τον καρι που πηρατε τωρα...
που παιζει αυτος τυπε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που παιζει αυτος τυπε?
ατλαντα χωκς τυπε...αποκλειστηκανε την κυριακη στην φαση των 8 απο το NBA...
ΤΕΣΣΑΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑς...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙς ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ναι ρε ...τα ειχες πει...δεν ειπα κατι αλλο...απλα θεωρω οτι τα ειπες για παρηγορια σε περιπτωση που το παρω...δεν πιστευω οτι υγιης και με σωας τας φρενας βαζελος θα υποστηριζε γαυρο για αυτο το λογο...

Οταν εισαι τοσο κοντα στην κορυφη των παντων(κοινως η ομαδα με τους περισσοτερους τιτλους σε ολη την ευρωπη) θα πρεπει να εισαι τεζα στοκος για να θυσιασεις αυτο το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ(γιατι πως αλλιως να χαρακτηριστει η εκθρονιση της ρεαλ?) για να καθεσαι να μανουριαζεις με τον ...γαβρο! Ειναι χαζο, ειναι στενομυαλο, ειναι ηλιθιο...πως αλλιως να το πω?
Ειναι το εγκλημα που εκανε ο βαζελος στο ποδοσφαιρο το 2003 οταν διελυσε ολη την ομαδα για να παει να παρει.....πρωταθλημα(την στιγμη που 3 σερι χρονιες γαμουσε στην ευρωπη και ολα εδειχναν οτι η κατακτηση του ΟΥΕΦΑ ηταν στοχος ΕΦΙΚΤΟΣ).
Ειναι το ιδιο εγκλημα που εκανες εσυ περσυ οταν κατεβηκες χαλαρος με τους ουκρανους της μεταλιστ και αποκλειστηκες για να εξασφαλισεις το.....39ο.  :uglystupid:
Την στιγμη που μπορουσες να κυνηγησεις το Europa..... :headbang:
Τοσο μυαλο ειχατε περσυ... οσο ειχαμε κι εμεις το 2003 :uglystupid:
Και εννοειται οτι θεωρω τον ευατο μου υγιη πλεον σαν οπαδο...δεν ημουν παντα ετσι  :uglystupid:
Δεν υποστηριξα τον γαβρο σε δυο σερι φαιναλ φορ επειδη...ειμαι ελληνας  :uglystupid:
Το εκανα γιατι αυτο με συμφερει τωρα. Και αν του χρονου ξαναεξελιχθουν ετσι τα πραγματα, μην εχεις αμφιβολια. Παλι με τον γαβρο θα ειμαι.
Δεν γαμηθηκαμε 15 ολοκληρα χρονια να φτιαξουμε ολοκληρη δυναστεια για να φτασουμε τοσο κοντα και να τα γκρεμισουμε ολα επειδη πηρε ο γαβρος 2 ευρωπαικα. Ας παρει και αλλο! Οταν φτασεις στα 5, ξαναμιλαμε. Αν δεν εχω φτασει εγω την ρεαλ δηλαδη μεχρι τοτε...

Το τι πιστευεις εσυ και τι οχι απο τα παραπανω, δεν ειναι κατι που με απασχολει μεγαλε.
Το αποτελεσμα μετραει. Και το αποτελεσμα ειναι οτι σε 2 χρονιες που δεν καταφερα να παω φαιναλ φορ, οι μεγαλοι μου αντιπαλοι δεν ξεφυγαν....ολα κομπλε λοιπον  :rockon:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οταν εισαι τοσο κοντα στην κορυφη των παντων(κοινως η ομαδα με τους περισσοτερους τιτλους σε ολη την ευρωπη) θα πρεπει να εισαι τεζα στοκος για να θυσιασεις αυτο το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ(γιατι πως αλλιως να χαρακτηριστει η εκθρονιση της ρεαλ?) για να καθεσαι να μανουριαζεις με τον ...γαβρο! Ειναι χαζο, ειναι στενομυαλο, ειναι ηλιθιο...πως αλλιως να το πω?
Δεν υποστηριξα τον γαβρο σε δυο σερι φαιναλ φορ επειδη...ειμαι ελληνας  :uglystupid:
Το εκανα γιατι αυτο με συμφερει τωρα. Και αν του χρονου ξαναεξελιχθουν ετσι τα πραγματα, μην εχεις αμφιβολια. Παλι με τον γαβρο θα ειμαι.
Δεν γαμηθηκαμε 15 ολοκληρα χρονια να φτιαξουμε ολοκληρη δυναστεια για να φτασουμε τοσο κοντα και να τα γκρεμισουμε ολα επειδη πηρε ο γαβρος 2 ευρωπαικα. Ας παρει και αλλο! Οταν φτασεις στα 5, ξαναμιλαμε. Αν δεν εχω φτασει εγω την ρεαλ δηλαδη μεχρι τοτε...

Το τι πιστευεις εσυ και τι οχι απο τα παραπανω, δεν ειναι κατι που με απασχολει μεγαλε.
Το αποτελεσμα μετραει. Και το αποτελεσμα ειναι οτι σε 2 χρονιες που δεν καταφερα να παω φαιναλ φορ, οι μεγαλοι μου αντιπαλοι δεν ξεφυγαν....ολα κομπλε λοιπον  :rockon:
δειτε δικαιολογια που βρηκε ο ανθρωπος για να δικαιολογησει την πικρα του :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom