Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι οι τελικοί θα είναι αρκετά αμφίροποι φέτος! 4-5 παιχνίδια και ελπίζω να δούμε ματσάρες και χωρίς καφρίλες από πρεζάκηδες οπαδούς!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πιστεύω ότι οι τελικοί θα είναι αρκετά αμφίροποι φέτος! 4-5 παιχνίδια και ελπίζω να δούμε ματσάρες και χωρίς καφρίλες από πρεζάκηδες οπαδούς!
και οχι μαλακιες σαν αυτα που εγιναν στην μπαλα προχθες..ημουν μεσα και αηδιασα δικε μου....μακαρι να μην γινουν εναντιων του θρυλου στους τελικους  ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
παντως ευκολα η δυσκολα πειστευω οτι θα το παρει ο παο.το κινητρο θα ειναι τεραστιο για εμας.η δικια μας ομαδα φετος χτιστηκε.τωρα ξεκιναει η νεα μας μεγαλη πορεια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παντως ευκολα η δυσκολα πειστευω οτι θα το παρει ο παο.το κινητρο θα ειναι τεραστιο για εμας.η δικια μας ομαδα φετος χτιστηκε.τωρα ξεκιναει η νεα μας μεγαλη πορεια.
δεν σας βλεπω καλα φετος τυπε...για μενα ειναι αποτυχημενη η χρονια μεχρι στιγμης ειδικα στην ευρωπη :-

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και οχι μαλακιες σαν αυτα που εγιναν στην μπαλα προχθες..ημουν μεσα και αηδιασα δικε μου....μακαρι να μην γινουν εναντιων του θρυλου στους τελικους  ;)
Συμφωνώ απόλυτα τύπε! Χθες τα κοράκια έπαιξαν πολύ καλά και πολύ ισορροπημένα.. Γενικά γιορτή για το μπάσκετ ο χθεσινός τελικός! Ελπίζω και στους τελικούς εδώ να είναι ισάξια η διαιτησία και να μην ευννοήσει κανέναν..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δεν σας βλεπω καλα φετος τυπε...για μενα ειναι αποτυχημενη η χρονια μεχρι στιγμης ειδικα στην ευρωπη :-
το ακριβως αντιθετο.επιτυχημενη ειναι αν φανταστεις οτι η ομαδα ειναι εντελως καινουρια.ολοι μας ξεγραμμένους τον σεπτεβρη οταν άρχισε η χρονια.οι δικοι σας παιχτες βρισκονται πλεον με κλειστά ματια. 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συμφωνώ απόλυτα τύπε! Χθες τα κοράκια έπαιξαν πολύ καλά και πολύ ισορροπημένα.. Γενικά γιορτή για το μπάσκετ ο χθεσινός τελικός! Ελπίζω και στους τελικούς εδώ να είναι ισάξια η διαιτησία και να μην ευννοήσει κανέναν..
τυπε στην μπαλα αηδια προχθες...εγω πριν τον αγωνα ηθελα να το παρει ο αστερας.....τεσπα θα τα βρει μπροστα του ο χοντρος

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πιστεύεις δηλαδή ότι ο "εγώ έχω εφεύρει την αλητεία" θα το αφήσει έτσι? :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με την απόκτηση του Ραμέλ Κάρι οι περισσότεροι πίστεψαν πως τελείωσαν για φέτος και οι όποιες διορθωτικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό. Στην ΚΑΕ, όμως, αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα μια μεταγραφή παίκτη πριν τα πλέι οφ με στόχο φυσικά την οχύρωση της ομάδας ενόψει τελικών, καθώς μεγάλος στόχος ήταν και παραμένει η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εάν τελικά γίνει αυτή η κίνηση θα αφορά την θέση «τέσσερα» με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει ήδη τρεις παικτες στα υπόψιν του και όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Φυσικά ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι την Παρασκευή που τελειώνει η σχετική προθεσμία και σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή θα σημάνει και το τέλος του Μάρκους Μπανκς, καθώς οι θέσεις των ξένων είναι καλυμμένες. 

εχουν βαλει για εικονα του αρθρου τον αρτζι να δειχνει το νουμερο 4
http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/sites/default/files/imagecache/teaser/article/2013_05/PEDOULAKIS_0.jpg[/img[/URL]]

:banghead:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Καλά, αν κρίνω από τις προβλέψεις σου πριν τους αγώνες στο φάιναλ φόρ, μία με την τσσκα που δίψαγε για εκδίκηση κι ότι θα μας ξεπάτωνε και μία με την ρεάλ που δίψαγε για τον τίτλο επειδή είχε χρόνια να το πάρει, τότε μας βλέπω και φέτος πρωταθλητές  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τυποι μου νιωθω την ακατανικητη επιθυμια(...καλα μην το παρετε και κυριολεκτικα  :grin:) να δωσω ενα ρουφηχτο φιλι στο στομα σε ολους τους γαβρους του πανελληνιου  :rockon:
Δευτερη σερι χρονια που δουλεψαν και για εμας. Και αν περσυ(οπως και φετος ημιτελικο) νικησαν απλα την τσσκα και δεν την αφησαν να παει για το 7ο(θα την ξαναφταναμε ουτως ή αλλως) ο σημερινος τελικος ηταν ανακουφιση μπροστα στον εφιαλτη που εκτυλιχθηκε μπροστα στα ματια μου οταν η ρεαλ 'σκουπισε' την μακαμπι στα προημιτελικα. To 9o ευρωπαικο της....
Δεν εμφανιζεται συχνα η ρεαλ στα φαιναλ 4 πλεον, ευτυχως.

Μετα και τον σημερινο τελικο η καταταξη στην κορυφη παρεμεινε αμεταβλητη:

Ρεαλ Μαδριτης    8
Παναθηναικος     6
ΤΣΣΚΑ Μοσχας     6
Μακμπι Τελ Αβιβ  5
Βαρεζε           5

Ολυμπιακος       3
Mιλανο           3
Σπλιτ            3
Ριγα             3

Καντου           2
Μπαρτσελονα      2
Τσιμπονα         2
Βιρτους Μπολονια 2

Φτηνα την γλυτωσαμε φετος, βεβαια. Η τυχη παντα χρειαζεται.  :s&m_2:
Καποιος εκει πανω(αν και δεν πιστευω σε αυτα) μας αγαπαει  :priest:
Το θεμα ειναι οτι μια του κλεφτη(περσυ τσσκα), δυο του κλεφτη(φετος ρεαλ)....τριτη δεν νομιζω να την γλυτωσουμε.
Τα καλα νεα ειναι οτι η ομαδα εβγαλε την δυσκολοτερη χρονια της 15ετιας αλωβητη και ενισχυμενη. Ολοκαινουργια ομαδα, ετοιμη για μεγαλα πραγματα και παλι. Ο τρακης ψηθηκε και τα χωνει παλι και θα τα ξαναχωσει καλοκαιρι.

Τα κακα νεα ειναι οτι στην Ιταλια η Βαρεζε ξυπνησε απο τον ληθαργο ποσων χρονων και σαφως μπαινει και παλι στο παιχνιδι του κυνηγιου της κορυφης. Λεφτα πλεον εχει, φανελα εχει ασηκωτη, ερχεται και καβλωμενη...τεσπα δεν μασαμε πουθενα ως γνωστον.  :rockon:

Το κυνηγι της ρεαλ παραμενει ολοζωντανο τοσο για εμας οσο και για τους αλλους 3.
Της πορνης θα γινει απο του χρονου  :rockon:

ΥΓ. Στατιστικο νο2.
Μετα και την σημερινη κατακτηση της κουπας του γαβρου, η λιστα των χωρων με τις περισσοτερες κατακτησεις εχει ως εξης:

Ιταλια    13
Ισπανια   11
Ελλαδα     9
Ρωσια      6
Ισραηλ     5
Κροατια    5

Η πουτανα η βαρεζε εχει παιξει 10 τελικους(πηρε τους 5) και εκανε ολη την διαφορα η οποια δεν καλυπτεται ακομα και αν οι Ιταλοι ειναι ανυπαρκτοι εδω και 11 χρονια....ποσο μαλλον τωρα που επιστρεφει. Τεσπα, τους Ισπανους νομιζω οτι τουε εχουμε σε βαθος 5ετιας  ;)
κααααλαααα....τραγουδα....θα πεις και αληθεια...
η ουσια ειναι μια και μπακλαβας γωνια...οπως θες δεστο...
παντως χτες το βραδυ...

[move][size=90pt]ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πολυ σωστο το ποστ κατι μου λεει οτι οι παιχτες μας μετα τον χθεσινο θριαμβο του γαυρου θα τα παρουν και δεν θα τους αφησουν να παρουν πρωτάθλημα και ο τρακης το καλοκαιρι θα κανει τις κατάλληλες κινησεις ετσι ωστε τέτοια εποχη του χρονου να παναγηριζουμε το έβδομο.
Υ.Γ για να τα λέμε και ολλα η αμυνα της ρεαλ ηταν για τον μπουτσο.σαν να εβλεπα β εσκανα     
και εσυ επισης

[move][size=90pt]ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
κααααλαααα....τραγουδα....θα πεις και αληθεια...
η ουσια ειναι μια και μπακλαβας γωνια...οπως θες δεστο...
παντως χτες το βραδυ...

Ωπ εσκασε η πορνη του διαμαντιδη....
Η ουσια ειναι η γνωστη και τοσο κλασικη για τον φαρυγγα σου...
θα μιλησει ο ρουφιανος του σαιτ για....αληθειες  :2funny:

[size=40pt]6[/size]
Κλαψε...

[move][size=50pt]Σκουξε παλι τωρα παιδι του διαμαντιδη...στην πουτσα μια ζωη[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

[size=40pt]6[/size]
Κλαψε...

[move][size=50pt]Σκουξε παλι τωρα παιδι του διαμαντιδη...στην πουτσα μια ζωη[/size][/move]
τι να πεις ρε λαγε εσυ που εχεις γαυρο μπαμπα αλλα δεν σου το εχουν πει;;
η πουτσα σου μπηκε μερα και σου βγηκε νυχτα...τωρα ...διηγωντας τα να κλαις μπαγκς μπανυ...
και μην ξεχνας ...σεβασμος...ο μπαμπας εου ειναι γαυρος...ρωτα εκει που πρεπει και θα μαθεις την αληθεια  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε πουστη πινοκιο...7 χρονια στο σαιτ με εχουν πει πολλα...αλλα σωστα αλλα οχι...
αλλα ρε καριολη ψευτη ρουφιανο δεν με ειπε κανενας...
να'σαι καλα  :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Ρε τυποι βαζελοφρονες για να τελειωνει η καραμελιτσα με τα αστερια(πλανητες, κομητες και λοιπα αστρικα σωματα)
με τη λογικη σας η μεγαλυτερη ευρωπαικη ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι η Ρεαλ - ξερετε αυτη που πατησαμε κατω εμεις
χτες :2funny: - και η οποια εχει να ακουμπησει κουπα 18 χρονια :o, σημειωτεον..
Οποτε μετρηστε και ολα τ'αστερια του ουρανου, παντα για το παρον και το μελλον μιλαμε...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τι να πεις ρε λαγε εσυ που εχεις γαυρο μπαμπα αλλα δεν σου το εχουν πει;;
η πουτσα σου μπηκε μερα και σου βγηκε νυχτα...τωρα ...διηγωντας τα να κλαις μπαγκς μπανυ...
και μην ξεχνας ...σεβασμος...ο μπαμπας εου ειναι γαυρος...ρωτα εκει που πρεπει και θα μαθεις την αληθεια  ;)

Mικρο μου αρουρι....μην ανεβαζεις πιεση.
Τον γιο σου θα τον βγαλεις μητσο?
Την κορη σου δημητρα? Και το ζελικο ειναι καλο ονομα παντως.......

Και δυστυχως για σενα τα γραπτα μενουν...εδω και 3 βδομαδες που βγηκαν τα ζευγαρια στο φαιναλ φορ...δεν ειμαι για τα δοντακια σου βλεπεις. Δυστυχως για σενα...
Πες την εκει που σε παιρνει. Εδω το μενου εχει μονο πουτσα.....
τραβα τωρα να προκαλεσεις κανα μιουταρισμα παλι....ρουφ  :pipa1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Mικρο μου αρουρι....μην ανεβαζεις πιεση.
Τον γιο σου θα τον βγαλεις μητσο?
Την κορη σου δημητρα? Και το ζελικο ειναι καλο ονομα παντως.......

Και δυστυχως για σενα τα γραπτα μενουν...εδω και 3 βδομαδες που βγηκαν τα ζευγαρια στο φαιναλ φορ...δεν ειμαι για τα δοντακια σου βλεπεις. Δυστυχως για σενα...
Πες την εκει που σε παιρνει. Εδω το μενου εχει μονο πουτσα.....
τραβα τωρα να προκαλεσεις κανα μιουταρισμα παλι....ρουφ  :pipa1:
τα υπολοιπα δεν με νδιαφερουν...για το αλλο που οντως εχεις δικιο και δεν το περιμενα (το μιουταρισμα) επειδη δεν ειχα τετοιο σκοπο μολις καταλαβα την μαλακια μου προσπαθησα να επανορθωσω...
τα λαθη μου τα παραδεχομαι...ουδεις αλανθαστος...αλλα δεν ειχα προθεση...
εγω φοραω παντελονια και δεν υπεκφευγω...
οντως μαλακια μου...δεν ειχα μεν προθεση αλλα εγινε...
και δημοσια ...χωρις αναφορες και μαλακιες...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δεν τεκμηριωνω τιποτα.
ΕΛΠΙΖΩ ομως οτι ο γαβρος θα μου κανει την χαρη για 2η σερι χρονια να βγαλει off την cska.
Kαι στο αλλο η μπαρτσα την ρεαλ.
Μετα ας το παρει ειτε η μπαρτσα ειτε ο γαβρος.
Καρφι δεν μου καιγεται ποιος απο τους δυο. Αρκει να μην το παρουν cska ή ρεαλ.  :rockon:

6 εμεις, 6 αυτοι. 8 η ρεαλ.....
Γι αυτο σου λεω. Μπαρτσα ή θρυλαρα. Να παει καποιος απο τους δυο στα 3.
Παμε ρε θρυλαρα  :rockon:

Αυτα μονο πριν το f4.
Μετα τα προημιτελικα ειχαν γραφτει και αλλα και θα τα βρω το βραδυ...αλλα τι να ξερεις εσυ για αληθειες σωστα?
Παω για δουλεια......σκουξε ελευθερα  :pipa1:

ΥΓ. Ξερω οτι ζητησες συγγνωμη, μην αγχωνεσαι. Ειχες κανει επικη μαλακια. Τουλαχιστον την καταλαβες. Τα λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom