Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
εγω ελεγα οτι ταβανι ειναι το τοπ16 τυπε
ενταξει επεσα εξω για μια θεση
4οι βγηκαμε στο τοπ16 ενω εγω ελεγα 5οι
σιγα την διαφορα
η φετινη ευρωλιγκα ειναι πιο κατωτερη σε σχεση με τις προηγουμενες

Απολυτε θα έπεφτες παρα πολύ εξω ανννννννννν ο τεράστιος ΑΡΤΖΙ ( :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) εκανε καλυτερες επιλογές στις θεσεις του Μπανκς και του Καπόνο. Με δυο ακομη παικτες που θα εδιναν λυσεις ο παναθηναικός θα ηταν στο Λονδινο σημερα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απολυτε θα έπεφτες παρα πολύ εξω ανννννννννν ο τεράστιος ΑΡΤΖΙ ( :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) εκανε καλυτερες επιλογές στις θεσεις του Μπανκς και του Καπόνο. Με δυο ακομη παικτες που θα εδιναν λυσεις ο παναθηναικός θα ηταν στο Λονδινο σημερα...
ο μπανκς ειναι καλος παιχτης τυπε
αλλα οχι γιαυτο που παιζει ο αρτζι
τωρα πως τον διαλεξε μονο αυτος ξερει

για τον καπονο τα εχω γραψει χιλιαδες φορες

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
ο μπανκς ειναι καλος παιχτης τυπε
αλλα οχι γιαυτο που παιζει ο αρτζι
τωρα πως τον διαλεξε μονο αυτος ξερει

για τον καπονο τα εχω γραψει χιλιαδες φορες

Τελος παντων. Για μενα ο φετινός παναθηναικός ειναι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ. Δεν μου αρεσει να ειμαι η Λιμόζ του 2013. Θα μου πεις με τετοιο μπατζετ που εχουμε τετοια ομαδα φτιαχνεις και ο σκοπό αγιάζει τα μεσα . Ομως με προπονητη ΑΡΤΖΙ δεν θα δουμε κατι καλυτερο .Για αυτο και πιστευω οτι η λυση θα μπορούσε να ειναι ο Ιτούδης.

Δυσκολο βεβαια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελος παντων. Για μενα ο φετινός παναθηναικός ειναι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ. Δεν μου αρεσει να ειμαι η Λιμόζ του 2013. Θα μου πεις με τετοιο μπατζετ που εχουμε τετοια ομαδα φτιαχνεις και ο σκοπό αγιάζει τα μεσα . Ομως με προπονητη ΑΡΤΖΙ δεν θα δουμε κατι καλυτερο .Για αυτο και πιστευω οτι η λυση θα μπορούσε να ειναι ο Ιτούδης.

Δυσκολο βεβαια.
ιτουδης πρωτη επιλογη
ετσι οπως ειναι τα πραγματα και ο μπαναωτης δεν θα με χαλαγε
υπαρχουν και αλλες επιλογες απο ξενους
δεν ειναι η ζοτς ή αρτζι οπως πολλοι λενε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
τα βιντεκια στο youtube με το θεσσαλονικεα Ραπτοπουλο ειναι κορυφαια τυπε  :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Δυσκολο βεβαια.
μην τα ισοπεδωνεις ολλα.για θυμήσου τι ειχε κανει ο ζελικο το 2010 στην ευρωπη με πολυ καλυτερο υλικο

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
μην τα ισοπεδωνεις ολλα.για θυμήσου τι ειχε κανει ο ζελικο το 2010 στην ευρωπη με πολυ καλυτερο υλικο

Με μια διαφορά τυπε.

Αυτό που έβλεπες δεν ήταν αποκρουστικό . Γούσταρες να το βλέπεις .

Το φετινό πράμα ειναι αποκρουστικό . Ξύλο και των γονέων και στην επίθεση τραγικοί´

Επισκέπτης
Διώξτε τον Άρτζι και πάρτε Καλαφατάκη για να βλέπετε run 'n gun μπάσκετ να γουστάρετε. :rockon:

Επισκέπτης
Όπως παλιά στους Αμπελόκηπους, με Τζανή Σταυρακόπουλο,Παναγιωταράκο,Μανωλόπουλο,Αμάγια και Φάντεμπεργκ.
Έχετε και τον Μανωλόπουλο στο επιτελείο ήδη. Τί περιμένετε;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όπως παλιά στους Αμπελόκηπους, με Τζανή Σταυρακόπουλο,Παναγιωταράκο,Μανωλόπουλο,Αμάγια και Φάντεμπεργκ.
Έχετε και τον Μανωλόπουλο στο επιτελείο ήδη. Τί περιμένετε;
Πάλι καλά,που δεν είπες και τον "Φλώρο"........... :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Διώξτε τον Άρτζι και πάρτε Καλαφατάκη για να βλέπετε run 'n gun μπάσκετ να γουστάρετε. :rockon:

έχω ακούσει ότι αυτός ρίχνει και σφαλιάρες στους παίχτες. Είναι αλήθεια;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Επισκέπτης
Πάλι καλά,που δεν είπες και τον "Φλώρο"........... :rockon:
 :rockon:
έχω ακούσει ότι αυτός ρίχνει και σφαλιάρες στους παίχτες. Είναι αλήθεια;
Ο Καλάφας είναι μορφή γενικά.Δε νομίζω ότι είναι του στυλ του οι φάπες,όσο ξέρω δλδ. :dunno:
Σοβαρά τώρα,πιστεύω ότι γενικά στη σεζόν (αν εξαιρέσεις κάποιες λανθασμένες επιλογές παιχτών-αν ήταν κι όλες δικές του- όπως οι Πανκο,Καπόνο και Μπανκς, τις οποίες με τις προσθήκες των Λάσμε και Γκιστ τις ισοφάρισε για μένα),
αλλά κι ειδικά χθες ,ο Πεδουλάκης διάβασε πολύ καλά τα παιχνίδια και τους αντιπάλους.
Στη σειρά με την Μπάρτσα, ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας σας,επιβεβαιώνοντας τις ικανότητες των Ελληνων προπονητών.
Κάποια ρίσκα του βγήκαν,κάποια όχι.
Χθες μια χαρά κυκλοφορήσατε την μπάλα στη ζώνη.Βρήκατε όλα τα μακρινά σουτ με καλές προϋποθέσεις  που σας έδωσε η Μπάρτσα,μιας και σας έκοψε το παιχνίδι του άσσου σας με τους Λάσμε και Γκιστ.
Έεε,βγήκαν περισσότερα απ'τα δικά τους ρίσκα,παίζουν κι αυτοί μπάσκετ και μάλιστα καλό,τι να γίνει;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/podosfairo/article/394180-psaxnoyn-dikaiologies-sta-xartia]http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/394180-psaxnoyn-dikaiologies-sta-xartia[/url]

Όσον αφορά τον «θόρυβο» που δημιουργείται από «συγκεκριμένους» για το αν θα μας δοθεί αδειοδότηση, αυτό που έχουμε εμείς να πούμε είναι ότι αγώνες και διακρίσεις κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Αν όμως πρέπει να κερδιθούν και στα χαρτιά τότε αυτό ας αφεθούν να το αποφασίσουν αμερόληπτα και χωρίς παρεμβάσεις, αυτοί που νομιμοποιούνται γι αυτό και όχι όσοι αναζητούν δικαιολογίες για την πορεία της ομάδας τους σε...χαρτιά!

:tooth: :tooth: λαγοι...ομπρελλα κρατατε;;βρεχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom