Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρεσιταλ αρτζι σημερα
κανενα επιθετικο πλανο
πιστευω οτι ακομα και οι υποστηρικτες του σημερα αλλαξαν γνωμη
θα γραψω οτι γραφω απτην αρχη της χρονια
αρτζι παραιτησου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δυο λογκια για το ματσακι.κριμα που χασαμε  την προκριση μεσα απ τα δικα μας χερια.σημερα φανηκε πιο πολυ απο όλη την χρονια οτι μας λειπει καθαροαιμος σουτερ.παντως το σημερινο ματσακι θα το ειχε παρει για πλακα ο παο του 11.παρολαυτα πειστευω οτι φετος καναμε υπερβαση μεχρι εδω που φτασαμε.
ειχαμε καθαροαιμο σουτερ τυπε
αλλα ηταν αργος στην αμυνα :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο αλλος ο καμενος δινει πριμ προκρισης στους μαλακες :headbang:
αν εχει λιγη τσιπα ο αρτζι δεν θα το δεχτει
ουκιτς παραιτησου παρεα με τον αρτζι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρεσιταλ αρτζι σημερα
κανενα επιθετικο πλανο
αρτζι παραιτησου
φιλε μου γιατι τετοια εμμονη με τον αρτζι??αν παρατηρησες σχεδον ολλα τα χαμενα σουτ ηταν ελευθερα.αυτο ηταν αποτελεσμα του καλου πλανου απ τη μερια του προπονητη μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυο λογκια για το ματσακι.κριμα που χασαμε  την προκριση μεσα απ τα δικα μας χερια.σημερα φανηκε πιο πολυ απο όλη την χρονια οτι μας λειπει καθαροαιμος σουτερ.παντως το σημερινο ματσακι θα το ειχε παρει για πλακα ο παο του 11.παρολαυτα πειστευω οτι φετος καναμε υπερβαση μεχρι εδω που φτασαμε.
ΑΥΤΗ την Μπαρτσελόνα έπρεπε ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟ να την είχε περάσει. Μεγάλη μαλακία που δεν την πατήσατε στην Αθήνα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος πάντων...
από πλευράς κούπας...η ΤΣΣΚΑ θα το πάρει
οπότε πολύ κουβέντα για το τίποτα.
Δεν νομίζω πως η Ρεάλ μπορεί να την κοντράρει

αφού πλέον οι ελλ. ομάδες έχουνε μεγαλώσει τόσο ώστε η συμμετοχή στο Φ4 να μην θεωρείται μεγάλο επίτευγμα...

από κει και πέρα πιστεύω πως στο πρωτάθλημα έχετε τον πρώτο λόγο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τέλος πάντων...
από πλευράς κούπας...η ΤΣΣΚΑ θα το πάρει
οπότε πολύ κουβέντα για το τίποτα.
Δεν νομίζω πως η Ρεάλ μπορεί να την κοντράρει

αφού πλέον οι ελλ. ομάδες έχουνε μεγαλώσει τόσο ώστε η συμμετοχή στο Φ4 να μην θεωρείται μεγάλο επίτευγμα...

από κει και πέρα πιστεύω πως στο πρωτάθλημα έχετε τον πρώτο λόγο.
δεν νομίζω ο ολυμπιακος εχει τον πρωτο λόγο.σιγουρα στα περισσότερα  ματς θα μας παιξουν ζώνη.ο αρτζι πρεπει να βρει λυση σε αυτο το προβλημα 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
δεν νομίζω ο ολυμπιακος εχει τον πρωτο λόγο.σιγουρα στα περισσότερα  ματς θα μας παιξουν ζώνη.ο αρτζι πρεπει να βρει λυση σε αυτο το προβλημα   
μπα οι ελληνικες ομαδες δεν παιζουν σχεδον ζωνη φιλε!!καμια μπασκετικη ελληνικη ομαδα δεν επαιζε ζωνα και παντα οι ελληνικες ομαδες απεναντι σε μια καλη ζωνη ειχανε προβληματα απο εποχης αρη και εθνικης 1987

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Πάμε γερά μωρη τριφυλάρααααααααααααααααααααααα......................... :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φέτος ο Ολυμπιακός είναι 40% κάτω από πέρσι για διάφορους λόγους.
Ο κυριότερος είναι η έλλειψη παικτών κλειδιά. Λείπει το 5άρι που θα ντουμπλάρει τον Χάινς - ειδικά σε περίπτωση ψηλού αθλητικού σέντερ της αντίπαλης ομάδας. Λείπει ο Μάτζαρης που ήταν κλειδί πέρσι. Λείπει επίσης ουσιαστικά και ο καλός Σπανούλης. Δεν ξέρω αν γίνει κάποια θεαματική βελτίωσή του ξαφνικά, αλλά μέχρι τώρα είναι κατώτερος των προσδοκιών.

Σύμφωνοι πως και ο ΠΑΟ δεν είναι υπερομάδα, αντιθέτως μάλιστα, αλλά έχει μεγαλύτερο κίνητρο (νομίζω) να αποδείξει πως θα τα καταφέρει ΚΑΙ φέτος που άλλαξε ομάδα εντελώς.

Άσε που και από "συνωμοσιακής" άποψης αν το δεις, οι φωνές του Τράκη εντός μετράνε πολύ περισσότερο από ό,τι εκτός και πιάνουνε τόπο οι "επικοινωνιακοί" ελιγμοί του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα οι ελληνικες ομαδες δεν παιζουν σχεδον ζωνη φιλε!!καμια μπασκετικη ελληνικη ομαδα δεν επαιζε ζωνα και παντα οι ελληνικες ομαδες απεναντι σε μια καλη ζωνη ειχανε προβληματα απο εποχης αρη και εθνικης 1987
δεν ξέρω για τις άλλες ομάδες (νομίζω συμφωνώ και εκεί) αλλά ο Ολυμπιακός δεν ξέρει τη λέξη ζώνη

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
φέτος ο Ολυμπιακός είναι 40% κάτω από πέρσι για διάφορους λόγους.
Ο κυριότερος είναι η έλλειψη παικτών κλειδιά. Λείπει το 5άρι που θα ντουμπλάρει τον Χάινς - ειδικά σε περίπτωση ψηλού αθλητικού σέντερ της αντίπαλης ομάδας. Λείπει ο Μάτζαρης που ήταν κλειδί πέρσι. Λείπει επίσης ουσιαστικά και ο καλός Σπανούλης. Δεν ξέρω αν γίνει κάποια θεαματική βελτίωσή του ξαφνικά, αλλά μέχρι τώρα είναι κατώτερος των προσδοκιών.

Σύμφωνοι πως και ο ΠΑΟ δεν είναι υπερομάδα, αντιθέτως μάλιστα, αλλά έχει μεγαλύτερο κίνητρο (νομίζω) να αποδείξει πως θα τα καταφέρει ΚΑΙ φέτος που άλλαξε ομάδα εντελώς.

Άσε που και από "συνωμοσιακής" άποψης αν το δεις, οι φωνές του Τράκη εντός μετράνε πολύ περισσότερο από ό,τι εκτός και πιάνουνε τόπο οι "επικοινωνιακοί" ελιγμοί του.
σωστα όλα αυτα που λες αλλα στους τελικους θα παιξει παρα πολυ μεγαλο ρολο η εδρα.σχεδον ολοι οι παιχτες του παναθηναικου δεν ξερουν τι παει να πει σεφ οταν ειναι καταμεστο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε μου γιατι τετοια εμμονη με τον αρτζι??αν παρατηρησες σχεδον ολλα τα χαμενα σουτ ηταν ελευθερα.αυτο ηταν αποτελεσμα του καλου πλανου απ τη μερια του προπονητη μας.
σε 2.5 παιχνιδια που επαιξε ζωνη ο πασκουαλ μονοι μας σουταραμε τυπε
μας αφηνε με αλλα λογια
το ποσοστο μας το ξερεις
οταν δεν μπαινουν τα 3ποντα και συνεχιζεις να δινεις εντολη για σουτ ή εισαι μαλακας ή δεν εχεις πλαν μπι
δηλωσεις αρτζι
ψαχναμε ασσο αλλα μολις ειδαμε ελευθερο τον καπονο δεν μπορουσαμε να μην τον παρουμε
τον εχει 2 μηνες,δεν βγαζει κανενα συστημα για να σουταρει,τον διωχνει ο ιδιος
φαντασου να ειχαμε καπονο στα παιχνιδια με μπαρτσελονα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ρεσιταλ αρτζι σημερα
κανενα επιθετικο πλανο
αρτζι παραιτησου

Εισαι τουλαχιστον αδικος. Οτι εφτασες μεχρι εδω την στιγμη που το καλοκαιρι ελεγες ετσι οπως παμε ουτε top16 δεν θα φτασουμε ειναι μεγαλη επιτυχια.
Εχασες 3-2 απο την μπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας. Το οποιο καλλιστα θα μπορουσες να εχεις σπασει.
Φυσικα και εχει κανει λαθη, αλλα λαθη εχουν κανει αλλοι κι αλλοι.
Πολυ επιτυχημενος ειναι ο πεδουλακης οπως και η ομαδα και ευτυχως αυτο αναγνωριζεται απο τον γιαννακοπουλο.
Του χρονου με αυτον τον προπονητη και αυτην την ομαδα(με 2 παικτες- Φωτσης κι ενας κοντος) παμε για κουπα παλι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εισαι τουλαχιστον αδικος. Οτι εφτασες μεχρι εδω την στιγμη που το καλοκαιρι ελεγες ετσι οπως παμε ουτε top16 δεν θα φτασουμε ειναι μεγαλη επιτυχια.
εγω ελεγα οτι ταβανι ειναι το τοπ16 τυπε
ενταξει επεσα εξω για μια θεση
4οι βγηκαμε στο τοπ16 ενω εγω ελεγα 5οι
σιγα την διαφορα
η φετινη ευρωλιγκα ειναι πιο κατωτερη σε σχεση με τις προηγουμενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom