Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι θα παρθεί η απόφαση για αδειοδότηση πριν ξεκινήσουν τα πλευ-οφς και εφ'όσον δεν μπορεί να παίξει ο ΠΑΣ ,θα παίξει ο ΠΑΟ? γιατί τότε θα έχει πλάκα..αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι με το 1 1/2 πόδι στα προκριματικά του Τσ. Λ...αν όμως παίξει ο ΠΑΟ στα πλέυ-οφς, είναι άλλη ιστορία

Η αποφαση για τις αδειοδοτησεις 8α παρθει μετα τα πλει-οφ, :headbang:
οποτε ο ΠΑΣ θα παιξει σιγουρα.
Παντως κι εγω εδω και καιρο ειχα ακουσει οτι τα Γιαννενα πολυ δυσκολα θα παρουν αδειοδοτηση για Europa.

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου... η για την ακριβεια Superleague για γελια... η φαση ειναι οτι αν ο φιναλιστ του κυπελου (παοκ η τριπολη) δεν βγει 1ος στα play of, τοτε ο 5ος δεν παει πουθενα... και αν τερματισει ο πας τελευταιος, τζαμπα γινεται ολη η φασαρια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου... η για την ακριβεια Superleague για γελια... η φαση ειναι οτι αν ο φιναλιστ του κυπελου (παοκ η τριπολη) δεν βγει 1ος στα play of, τοτε ο 5ος δεν παει πουθενα... και αν τερματισει ο πας τελευταιος, τζαμπα γινεται ολη η φασαρια...
το λέω, το ξαναλέω και χαλιέμαι περισσότερο που δεν το καταλαβαίνουνε τόσοι άνθρωποι
γελοίες ομάδες, γελοίες διοικήσεις, γελοίοι οπαδοί και γελοίο πρωτάθλημα

και κάθεστε και ασχολείστε και πωρώνεστε με το αν πήρε η μία ή η άλλη πρωτάθλημα και πόσο σωστό είναι...

είπαμε ...σαν λαός το έχουμε το θέμα μας...αλλά τόση μαζόχα πια;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
και κλααααααααααααμα οι γαυρινες

ουτε την μονακο δεν ζηλευουν ετσι που εφαγε 8

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κλααααααααααααμα οι γαυρινες

ουτε την μονακο δεν ζηλευουν ετσι που εφαγε 8
εσύ που ξέρεις από Ευρώπη.... για πες μου τι τηλεόραση να πάρω να σας βλέπω του χρόνου που θα παίζετε τσάμπιονς ληγκ;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το λέω, το ξαναλέω και χαλιέμαι περισσότερο που δεν το καταλαβαίνουνε τόσοι άνθρωποι
γελοίες ομάδες, γελοίες διοικήσεις, γελοίοι οπαδοί και γελοίο πρωτάθλημα

και κάθεστε και ασχολείστε και πωρώνεστε με το αν πήρε η μία ή η άλλη πρωτάθλημα και πόσο σωστό είναι...

είπαμε ...σαν λαός το έχουμε το θέμα μας...αλλά τόση μαζόχα πια;

κανεις λαθος...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΙΓΑΛΕΩ ..οι 2 φωτεινες εξαιρεσεις...

οι υπολοιποι νσ πανε να γαμηθουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανεις λαθος...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΙΓΑΛΕΩ ..οι 2 φωτεινες εξαιρεσεις...

οι υπολοιποι νσ πανε να γαμηθουν
και μετά μιλάς για κλάμα....
έλα, κάνε κανά ψυχικό, τόσα μεταναστόπουλα πουλάνε χαρτομάντηλα στα φανάρια....πάρε να κλάψεις...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπράβο παλικάρια....τους ξεκωλιάσατε τους GAY-ρους.......άξιοι.... :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
billy... σε τι αναφέρεσαι;; συγγνώμη για την άγνοιά μου, έτσι;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Μπράβο παλικάρια....τους ξεκωλιάσατε τους GAY-ρους.......άξιοι.... :rockon: :rockon: :rockon:
καλα ρε με προεδρα τουιτι απο τη μια
και με τελειωμενο πρεζακι απο την αλλη
εχεις μουτρα και μιλας  :birdman:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
«Καρφιά» Καραγκούνη σε Αλαφούζο!

Εμφύλιος για τον Νταμπίζα! Ο Γιώργος Καραγκούνης εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στη Γ.Σ!

Το σίριαλ Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται! Αυτή την φορά νέος πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη πρωινή Γ.Σ ήταν εκείνος που σύστησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο «τυπάρας», πάντως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε στον Αλαφούζο! Με μία σκληρή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρθηκε στον τρόπο που έφυγε το καλοκαίρι, ρίχνοντας ξεκάθαρες ευθύνες στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού»! Παράλληλα διέψευσε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στη πρόσληψη του Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Αλαφούζο να έχει κάνει τοποθέτηση στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την εμπλοκή μου στην πρόσληψη νέων στελεχών θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας για τα εξης:

Σέβομαι οποιονδήποτε έχει θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό , γιαυτό δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα για όσα ανακριβή και υποτιμητικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και με αφορούν. Επίσης είμαι διαρκώς συγκαταβατικός σε κάθε νέα πρόταση της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί μου.

Δεν θα ανεχτώ όμως, από άνθρωπους που με οδήγησαν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν στην αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, να μου αποδίδουν σήμερα έναν ρόλο “μυστικού συμβούλου“ η “μάνατζερ“ που προτείνει στελέχη και τεχνικούς διευθυντές.

Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου απέφυγα συστηματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρόμοια ζητήματα και ακριβώς το ίδιο πράττω και τώρα. Αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και συνεχίζω την καριέρα μου που με τόσες θυσίες έχω χτίσει.
Παραμένω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ποδοσφαιριστής...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Σας μεταφέρω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την απάντηση του τουιτεράκια

<<Δε ξέρω πώς βγήκαν αυτά τα πράγματα προς τα έξω..Παρερμηνεύτηκαν κάποια λεγόμενά μου..Ο Κίσσινγκερ,που είναι δηλωμένος εχθρός του ΠΑΟ, και τα ντόπια υποχείριά του, προσπαθούν να βλάψουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ΠΑΟ να κατακτήσει το διαγαλαξιακό κύπελλο>>

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Τράκης",respect............... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
dimitris.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom