Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
130 ο γαύρος.

Χμμμ...14 τίτλοι διαφορά.

Οπου να 'ναι και με τον αλαφούζο πΑρεδρο θα σας φτάσουμε λιμανίσια παλιόμουνα... :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν φταιει ο αλαφουζος που ο ερασιτεχνης εδιωξε τον σταθοκωστοπουλο στο βολλει πχ.  ;)
Μην του τα φορτωνουμε και ολα ε?  ;)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΧΟΥμορ κάνω.

Εξάλλου τα έχουμε πει πολλάκις εδώ μέσα.

Για όλα φταίει το βαρδινογιαννέϊκο...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ΧΟΥμορ κάνω.

Εξάλλου τα έχουμε πει πολλάκις εδώ μέσα.

Για όλα φταίει το βαρδινογιαννέϊκο...

Και παλι δεν θα συμφωνησω. Οι Βαρδινογιαννηδες εκαναν πραγματα που δεν εχει κανει αλλη οικογενεια στον ελληνικο αθλητισμο.
Το προπονητικο της Παιανιας φτιαχτηκε το 1981.
Το επομενο συγχρονο προπονητικο στην χωρα φτιαχτηκε το ...2002. Του Ηρακλη επι Μυτιληναιου.

Επισης το προφιλ του παναθηναικου στην Ευρωπη δεν φτιαχτηκε στο Ουεμπλει και ας ειναι αυτη η πορεια η κορωνα. Φτιαχτηκε στα '80ς, συνεχιστηκε στα '90ς και ολοκληρωθηκε αρχες '00ς.

Σαφως και εκανε πολλα λαθος πραγματα, αλλα εκανε και πολλα θετικα.
Και μονο το οτι διελυσε τους συνδεσμους μεσα '90ς, ηταν μια κινηση ασυλληπτη για τα ελληνικα δεδομενα.
Μην παμε μακρια. Δες τι επαθε η ΑΕΚ απο τους οργανωμενους τα τελευταια χρονια σε ολα σχεδον τα αθληματα. Την διελυσαν τυπε.

Κατι το οποιο οφειλουμε να λαβουμε σοβαρα υπ'οψιν τωρα που οι οργανωμενοι του βαζελου 'επαναδραστηριοποιουνται'(πανο εναντια σε βυντρα/σπυροπουλο κλπ)
Αυτο ειναι το μεγαλο λαθος του αλαφουζου μεχρι στιγμης. Οχι τα υπολοιπα.
Ξαναδινει δυναμη στους συνδεσμους. Πρεπει να αντιδρασουμε τωρα.
Αν δεν αντιδρασουμε...το προσφατο παραδειγμα της ΑΕΚ στο ποδοσφαιρο ειναι οδηγος για το τι θα συμβει  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
AEK νομίζω είναι
δεν έχει οικογενειακή σχέση με τον παίκτη τον Παπαϊωάννου τον παλιό της ΑΕΚ?
πού θα είσαι Μάη; γιατί εγώ μια βόλτα από το Ναό θα την περάσω στα μέσα Μαη.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρεις ότι μιλάς σε πρώην συνδεσμίτη (Cockney's εν έτει 1990);  :rockon: :rockon: :rockon:

To κακό που έκανε αυτή η οικογένεια με το δικτατορικό και αυταρχικό τρόπο που διοικούσε την ομάδα, ήταν πολύ μεγαλύτερο από κάποια τυχόν καλά που έγιναν και ορισμένα εξ αυτών εντελώς τυχαία!

Μη μου πεις ότι ήθελε ο βαρδινογιάννης να φτάσει την ομάδα το 1996 στους 4.
Αν το ήθελε πραγματικά, θα έκανε μεταγραφές και σχεδιασμό το προηγούμενο καλοκαίρι. Πράγματα που δεν έκανε. Απλά του έκατσε η φάση (με την ομάδα που είχε φτιάξει ο Οσιμ) και τα κονόμησε χοντρά δίνοντας μόνο ψίχουλα.

Για το Βλάση πάντως συμφωνώ μαζί σου. Ηταν μέγα λάθος που έφυγε. Θα παίρναμε ευρωπαϊκό τίτλο με αυτόν στην προεδρία. Δεν τον έδιωξε ο βαρδινογιάννης όμως αυτόν, οι κοντοί τον έδιωξαν...(όπως έφαγαν και τον Φάδερ)  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ξέρεις ότι μιλάς σε πρώην συνδεσμίτη (Cockney's εν έτει 1990);  :rockon: :rockon: :rockon:

To κακό που έκανε αυτή η οικογένεια με το δικτατορικό και αυταρχικό τρόπο που διοικούσε την ομάδα, ήταν πολύ μεγαλύτερο από κάποια τυχόν καλά που έγιναν και ορισμένα εξ αυτών εντελώς τυχαία!

Μη μου πεις ότι ήθελε ο βαρδινογιάννης να φτάσει την ομάδα το 1996 στους 4.
Αν το ήθελε πραγματικά, θα έκανε μεταγραφές και σχεδιασμό το προηγούμενο καλοκαίρι. Πράγματα που δεν έκανε. Απλά του έκατσε η φάση (με την ομάδα που είχε φτιάξει ο Οσιμ) και τα κονόμησε χοντρά δίνοντας μόνο ψίχουλα.

Για το Βλάση πάντως συμφωνώ μαζί σου. Ηταν μέγα λάθος που έφυγε. Θα παίρναμε ευρωπαϊκό τίτλο με αυτόν στην προεδρία. Δεν τον έδιωξε ο βαρδινογιάννης όμως αυτόν, οι κοντοί τον έδιωξαν...(όπως έφαγαν και τον Φάδερ)  ;)

Και γω πρωην συνδεσμιτης ειμαι τυπε. Ζωγραφου 1996. Μετα ειδα δυο-τρια σκηνικα ομως κι εκοψα λασπη μονιμα.
Δικιο ειχε, ημασταν απαραδεκτοι.
Δεν συμφωνουμε, αλλα δεν πειραζει  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν θα είμαι, καλή διασκέδαση.
Τώρα ξέρεις τα κατατόπια ;)
:offtopic:
τώρα μπορώ να σου πω και για 5-6 άλλα εφόσον βρεθείς στην ευχάριστη θέση να είσαι έτοιμος να πας.
οφφ τόπικ...

αλήθεια ποιό είναι το θέμα μας τώρα εδώ;

γιατί εγώ μετά από τα βυζόμπαλα της Παπαϊωάννου έχασα την μπάλα ...

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενα χρονο κοντα και ακομα να βγαλουμε συμπερασμα ποιανου ειναι μπροστινος ο Αλαφουζος. Μεχρι στιγμης η εκτιμηση που κανω ειναι : Τζιγγερ 50%(με αποπροσανατολιζει το γεγονος οτι τον βριζουν Κατιες-Τουλουμποειδη)-Μαρινακης 30%-Βγενοπουλος 20%. Εσεις τι αποψη εχετε;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ενα χρονο κοντα και ακομα να βγαλουμε συμπερασμα ποιου ειναι μπροστινος ο Αλαφουζος. Μεχρι στιγμης η εκτιμηση που κανω ειναι : Τζιγγερ 50%(με αποπροσανατολιζει το γεγονος οτιντον βριζουν Κατιες-Τουλουμποειδη)-Μαρινακης 30%-Βγενοπουλος 20%. Εσεις τι αποψη εχετε;

Οτι δεν ειναι κανενος. Απλα ειδε φως και μπηκε. Και επειδη δεν υπαρχει κανεις για να τον βγαλει κιολας, θα τον εχουμε και του χρονου. Αυτο θα πει χαρα  :rockon:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ο Τσάκας που χάθηκε ρε παίδες;
Που είναι αυτή η ψυχή;
Μου έλειψε, δε σας το κρύβω... :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Βασικά εμένα μου έλειψε η μουτσούνα του και τα σχόλια του για τους κωλόγαυρους.

Πολύ θα γούσταρα να τον είχαμε υπεύθυνο Τύπου και επικοινωνίας και να τα χώνει στον κουράδα τον καραπαπά και τον γερο-τράγο τον μπάρμπα-σάββα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το αστείο με τον δηλωμένο αντιπαναθηναϊκό, Νίκο Νταμπίζα και την προσπάθεια... αγιοποιήσης του θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Ο άνθρωπος όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό δήλωσε αντιπαναθηναϊκός από παιδί και αυτό δεν αλλάζει. Ούτε το πιστόλι στον κρόταφο του έβαλαν, ούτε τίποτα. Το ήθελε και το είπε για να φανεί αρεστός στα πρόβατα.

Το να ακούγονται, όμως, απίστευτα πράγματα για να δικαιολογηθεί αυτή η δήλωση και μάλιστα από πρόεδρο του Παναθηναϊκού πάει πολύ. Ακούστηκε λοιπόν από τον Γιάννη Αλαφούζο το εξής : «Η δήλωση αυτή δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν ήταν μικρός τα αδέρφια του τον έδερναν που ήταν Παναθηναϊκοί και για αυτό δήλωσε αντιπαναθηναϊκός».

Χωρίς σχόλιο το παραπάνω, αλλά σε λίγο θα μας πουν ότι ήταν Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, οργανωμένος και κατά της «Παράγκας», έχοντας βραβευτεί μάλιστα και από τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Βέβαια η... πληρωμένη απάντηση δεν άργησε να έρθει. «Είναι κλεπταποδόχος, καθώς ως μέλος του Ολυμπιακού έτρωγε το ψωμί των παικτών μας με τη διαιτησία»...

Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ..! Ας τον μαζεψει καποιος... δεν ξερει οτι η Λεωφορος δεν εχει κατακομβες σαν την βουλη..?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχει λήξει το θέμα "νταμπίζα" για τον Παναθηναϊκό;
Στη θέση του πήραμε το Μητσάρα αν δεν κάνω λάθος.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Βασικά εμένα μου έλειψε η μουτσούνα του και τα σχόλια του για τους κωλόγαυρους.

Πολύ θα γούσταρα να τον είχαμε υπεύθυνο Τύπου και επικοινωνίας και να τα χώνει στον κουράδα τον καραπαπά και τον γερο-τράγο τον μπάρμπα-σάββα!!!   :2funny: :2funny: :2funny:
θεικες στιγμες θα ζουσαμε

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχει λήξει το θέμα "νταμπίζα" για τον Παναθηναϊκό;
Στη θέση του πήραμε το Μητσάρα αν δεν κάνω λάθος.
τα δεδομενα ως τωρα ειναι οτι θα παρει και ο νταμπιζας καποιο ποστο... κατι σαν σκαουτερ μαλλον.. δεν θα φαινεται πουθενα οπως δεν φαινοταν και ο βαρελα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι και τον Νταμπιζα ρε !!!!!!!!!!!!

Γαμω το σανο σου καραφλοπουστα μπινε !!!!!!!

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Καλησπέρα παρέα .

Εχετε ακούσει τίποτα για Σταύρο νιαρχο τζούνιορ για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom