Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαρούλι δε χώνω και καλά κάνω κατά τη γνώμη μου. Σε ένα σάπιο σύστημα κανένας "ξύπνιος" επενδυτής δε "καίει" τα χρήματα του. Ο ρώσος βάζει χρήματα για άλλους λόγους τους οποίους δε θα ήθελα να αναλύσω για δικούς μ λόγους.
και γιατι δεν εμφανιζεται ο πρασινος μαρινακης και ο πρασινος κοκκαλης;;μηπως δεν υπαρχουν;; :2funny:
να παρουν αυτοι το συστημα οπωως το πηρε ο βαγγελας...με το μαρουλι...να γινουν ισχυροι και να τους προσκυνανε οπως τον χοντρο;;μηπως γιατι ολα αυτα ειναι παραμυθια;;μηπως γιατι δεν υπαρχει κανενα σαπιο συστημα αλλα σαπια μυαλα που τα βολευει να υπαρχει ''σαπιο συστημα'' για να κρυβουν την ανυπαρξια τους;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πολύ κουλτουρα και πολυ λαδι...
η ουσια ειναι οτι παλι φαγατε μεγαλοπρεπεσταη φαπα παλι εγω εχυσα σαν τρελλος κλπ κλπ...τα υπολοιπα τα πως και τα γιατι ψαχτε τα να τα βρειτε εσεις οι μαλακες που εχετε τον κοκκινο σβερκο...
εγω χυνω και θα χυνω και θα χυνω...
εις τους αιωνες των αιωνων...
Σε 2-3 χρονια που ο πρωταθλητης δεν θα παιζει ομιλους αλλα προκριματικα εκει να δω αν θα χαιρεσαι  ;)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και γιατι δεν εμφανιζεται ο πρασινος μαρινακης και ο πρασινος κοκκαλης;;μηπως δεν υπαρχουν;; :2funny:
να παρουν αυτοι το συστημα οπωως το πηρε ο βαγγελας...με το μαρουλι...να γινουν ισχυροι και να τους προσκυνανε οπως τον χοντρο;;μηπως γιατι ολα αυτα ειναι παραμυθια;;μηπως γιατι δεν υπαρχει κανενα σαπιο συστημα αλλα σαπια μυαλα που τα βολευει να υπαρχει ''σαπιο συστημα'' για να κρυβουν την ανυπαρξια τους;;

γιατί στο εξήγησα. διάβασε ξανά το post μ. Αν δε το κατάλαβες δε πειράζει με τις υγείες σου.. :boobies: :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγώ σου είπα ρε φίλε διαλυμένος είμαι πάλι τα ίδια θα λέμε; Εσύ γιατί χαίρεσαι δεν έχω καταλάβει ακόμη μου απαντάς σε αυτό;
γιατι εγω ειμαι αυτος που χυνει ρε τυπε,,,τα ιδια θα λεμε;;λες να μην χαιρεται ενας που χυνει;;χαιρομαι για κατι νικολογιαννηδες βασιλαραδες πρασινοφρουρους αθανασιου κλπ κλπ...
μιλαμε για πολυ σπερμα...αλλο να στα λεω κι αλλο να τα βλεπεις  :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σε 2-3 χρονια που ο πρωταθλητης δεν θα παιζει ομιλους αλλα προκριματικα εκει να δω αν θα χαιρεσαι  ;)

ωχ ωχ έχουμε να γελάμε προβλέπω αποκλεισμούς απο Ιούλιο μήνα απο τίποτα Αλβανικορουμάνικες ομάδες :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
κατι πουτανες γαμικουλιξ και σια κρυβονται τωρα ...γαμω τα παντελονια τους...
αν πανε καλα γιαυτους τα πραγματα την πεμπτη θα ξαναεμφανιστουν...μιλαμε για πολυ σερνικα  :jerking:
Καλησπεριζω το απολυτο αρσενικο του site με τα κοκκινα φουστανια του. :sunglasses:
Τι εγινε ρε στρουμφακι,δεν χορτασες φαπες την προηγουμενη εβδομαδα και επειδη
κερδισες στο φιλικο την Ξανθη πηρες τα πανω σου;;;; :birdman:
Ησουν,εισαι και θα εισαι πρωταθλητης στα στημενα και στις ενστασεις :birdman:

Συνημμένα

• 549712_10151124221179801_419014955_n.jpg
    549712_10151124221179801_419014955_n.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωχ ωχ έχουμε να γελάμε προβλέπω αποκλεισμούς απο Ιούλιο μήνα απο τίποτα Αλβανικορουμάνικες ομάδες :2funny: :2funny:
και αυτα μπαναλ κια χιλιοειπωμενα ειναι...
ολοι οι καρπαζωμενοι και χιλιοχυμενοι εδω αι 15 χρονια ονειρευεστε διαφορα που θα οδηγησουν στην πτωση του αυτοκρατορα...ειχατε βγαλει ετοιμοθανατο τον σωκρατη πρεζακια τον γιο του ειχατε κανει πολυμετοχικοτητες με καμμια 2200 ρια αμπραμοβιτς ειχατε βαλει τον βαγγελα φυλακη τωρα ελπιζετε να μην παιζει ο γαυρος ομιλους...
ρε σας εχω πει...θα βρεξει πουτσες ψαχτε για ομπρελλες ...δεν γλυτωνετε

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγω για να μαι ειλικρινής σήμερα πίστευα η ξάνθη θα τρωγε καμια 4άρα για ξέσπασμα αλλά έπεσα έξω. Μάλλον κρατάει δυνάμεις ο Θρύλος για τη Πέμπτη :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ολοι οι καρπαζωμενοι και χιλιοχυμενοι εδω αι 15 χρονια ονειρευεστε διαφορα που θα οδηγησουν στην πτωση του αυτοκρατορα...ειχατε βγαλει ετοιμοθανατο τον σωκρατη πρεζακια τον γιο του ειχατε κανει πολυμετοχικοτητες με καμμια 2200 ρια αμπραμοβιτς ειχατε βαλει τον βαγγελα φυλακη τωρα ελπιζετε να μην παιζει ο γαυρος ομιλους...

εντάξει αγόρι μ είσαι θεός μ έχεις κάνει και κλαίω απ τα γέλια. Να σαι καλά ειλικρινά :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω για να μαι ειλικρινής σήμερα πίστευα η ξάνθη θα τρωγε καμια 4άρα για ξέσπασμα αλλά έπεσα έξω. Μάλλον κρατάει δυνάμεις ο Θρύλος για τη Πέμπτη :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μιας και αγαπας το ελληνικο ποδοσφαιρο γενικα και νοσταλγεις παλιες καλες μερες να υποθεσω θα εισαι μαζι μου την πεμπτη;;μπας και κρατησουμε οτι μπορουμε ορθιο στο εξωτερικο;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εντάξει αγόρι μ είσαι θεός μ έχεις κάνει και κλαίω απ τα γέλια. Να σαι καλά ειλικρινά :cheesy:
τυπε ολες οι πουτανες μολις τις ξεβρακωσω - στριμωξω τα ιδια λενε...κριμα πιστευα οτι θα πρωτοτυπουσες...εκανα λαθος..εισαι κλασσικος πουστης ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ελπιζει κανεις να μην παιζει ο γαυρος ομιλους κατσε να μας περασει η τουρκια
και βλεπεις μετα αν θα πεζεις εσυ η οποιοδηποτε αλλος τσαμπιονς λιγκ.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τωρα σοβαρα να μιλησουμε εγω πραγματικα τους λυπαμαι...ειναι δυσκολο να παραδεχτεις ποσο μαλακας εισαι και να αντιληφθεις οτι για την ομαδα σου ...γκειμ οβερ...
τι να λεμε...φαπες απο οποιον μιλαει ελληνικα στη μπαλλα,το μπασκετ τους το κοψαμε...βολλευ Α2,πολο πνιγονται
τι να κανουνε;;να σταματησουν ξαφνικα να ασχολουνται;;το παλεψανε φετο με διαιτησιες και ρεστα στο σκαυ και στο βαζελετα αλλα με μειον 31 μεχρι και ο περικλης βαζελακης σημερα ειπε αληθειες  :2funny:
το πηρε αποφαση και στο -31 καταλαβε ποσο εχει ξευτιλιστει και ειπε αληθειες...
Υ.Τ.-20 πρωταθληματα μπαγκς μπανηδες... :2funny: :2funny:
Ποιο μπασκετ μας εκοψες μωρη κυρια,την προηγουμενη Κυριακη δεν εχασες στα ισια στον τελικο;;;
Αυτος ο Διαμαντιδης τελικα σου εχει κανει μεγαλη ζημια απο τα ανεπαναληπτα γλεντια :sunglasses:
Φαααααααααααπ,φααααααααααααπ

Συνημμένα

• 399349_10151582380869899_949039085_n.png
    399349_10151582380869899_949039085_n.png
    225,3 KB · Εμφανίσεις: 15

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

καλά το πας. Πρωτα απ όλα έχεις πολύ χιούμορ και μπράβο σ. Κάνε όμως κάτι σε προκαλώ. Κράτα όλα αυτά τα ποστ σου σε ένα στικάκι και βάλτα να τα δεις σε καμια 10 χρόνια που θα χεις άλλα προβλήματα και υποχρεώσεις σσοβαρότερες απ τον Ολυμπιακό. Θα θελα πολύ να δω τη φάτσα σου και να ξαναμιλήσουμε.

Καληνύχτα σου. ;)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τυπε μιας και αγαπας το ελληνικο ποδοσφαιρο γενικα και νοσταλγεις παλιες καλες μερες να υποθεσω θα εισαι μαζι μου την πεμπτη;;μπας και κρατησουμε οτι μπορουμε ορθιο στο εξωτερικο;;

για να μαι ειλικρινής πάντα είμαι με τις Ελληνικές ομάδες εκτός όταν παίζει ο Ολυμπιακός κυρίως για στοιχηματικούς λόγους γιατί με πάει ταμείο με τα οβερ του στην Ευρώπη :cheesy: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλά το πας. Πρωτα απ όλα έχεις πολύ χιούμορ και μπράβο σ. Κάνε όμως κάτι σε προκαλώ. Κράτα όλα αυτά τα ποστ σου σε ένα στικάκι και βάλτα να τα δεις σε καμια 10 χρόνια που θα χεις άλλα προβλήματα και υποχρεώσεις σσοβαρότερες απ τον Ολυμπιακό. Θα θελα πολύ να δω τη φάτσα σου και να ξαναμιλήσουμε.

Καληνύχτα σου. ;)
αυτο στο χωριο μου μερικοι το λενε καλαματιανο ...αλλου κωλοτουμπα ;)
μια χαρα ανελυσες και συγγραψες για ενα ασοβαρο θεμα...απλα ξεχασες να βαλεις τον δρακο κυριε ιωαννη...μελισσανιδη εννοω  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μην ασχολεισαι με τις κοκκινοσκουφιτσες ρε billy.
Πρεπει να ξεσπασουν καπου για τις φαπες που εφαγαν την προηγουμενη εβδομαδα. ;)
Χαλαρά ρε.........θα ακούσουν και τίποτα μπινελίκια οι πιτσιρικάδες,δεν πειράζει!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom