apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τύπε, ότι είναι ομορφάντρας δεν νομίζω ότι μπορείς να το αμφισβητήσεις. Τύφλα να 'χει ο Γιούρκας μπροστά του. Δεν θα τον ήθελες για γαμπρό σου;
τύπε, ότι είναι ομορφάντρας δεν νομίζω ότι μπορείς να το αμφισβητήσεις. Τύφλα να 'χει ο Γιούρκας μπροστά του. Δεν θα τον ήθελες για γαμπρό σου;
τυπε εχει κανει μυθικες εμφανισεις με την tokyo fc λενεκαριόλα τρέμετε....έρχεται ο νίντζα....ο παικταράς.....ο καρατέκα......ο μπρους λι.......ο γαμιάς σας.......ο παίκτης που θα σβήσει τον μέσι.........χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.................
παντως ειναι μπαλαδοφατσα τυπεγι αυτό δεν τον παίρνει η μπάρτσα.....μην χαθεί ο μέσι.......ούτε η γιουνάιτετ........τνο κλέψαμε μέσα απ τα χέρια της ρεάλ..........κολλητός με τον πίου......
Δηλαδη εσυ το είδες για 50-50?και στην πολη σας εσφαξαν τυπε;;τι γινεται ρε ...κυνηγι στο τοπι κυνηγι και εδω;;'
γαμησε τα τυπε...βρωμα και δυσωδια το μπασκετ...
τυπε ειναι η με την κορη του Μητσου η με κορη τυπα που ηταν χορηγος στην ομαδα κατι τετοιο ακουγεταιμεγάλε μου, νομίζω ότι ο Λούκας είναι παντρεμένος με συγγενικό μέλος της οικογένειας
αμφοτεροι θα αποκλειστουν τυπεΜετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα σχηματίστηκαν οι δύο νέοι όμιλοι του Top 16, οι οποίοι αποτελούνται από οκτώ ομάδες.
Στον πέμπτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (τρίτος στον Α' όμιλο), η Ρεάλ Μαδρίτης (πρώτη στον Α' ομίλο), η Ζαλγκίρις (πρώτη στον Γ' όμιλο), η Μάλαγα (δεύτερη στο Β' όμιλο), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δεύτερη στον Δ' όμιλο), η Εφές (τρίτη στον Γ' όμιλο), η Άλμπα Βερολίνου (τέταρτη στον Β' όμιλο) και η Μπάμπεργκ (τέταρτη στον Δ' όμιλο).
Στον 6ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός (δεύτερος στο Γ' όμιλο), υπάρχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ (πρώτη στο Β' όμιλο), η Μπαρτσελόνα (πρώτη στον Δ' όμιλο), η Κίμκι (δεύτερη στον Α' όμιλο), η Σιένα (τρίτη στον Β' όμιλο), η Μπεσίκτας (τρίτη στον Δ' όμιλο), η Φενέρμπαχτσε (τέταρτη στον Α' όμιλο) και η Κάχα Λαμποράλ (τέταρτη στον Γ' όμιλο).
Το τζάμπολ της δεύτερης φάσης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθούν 14 αγωνιστικές.
ακριβως...βεβαια εσεις που εχετε στηριξει την κυριαρχια σας στην σφυριχτρα και που εχετε συνοδοιπορους τους μασονους και εισατε η αγαπημενη ομαδα των παντων πλην γαυρων θα το αρνηθειτε...
φυσικα οι βολες ειναι στην ουσια 22 34 που απο μονο του κατι δειχνει...
φυσικα υπηρχε ανοχη στην ''αμυνα χταποδι'' του παο παλι...
παμε στις τελευταιες φασεις...
κλαψομουνες (μιλαω γενικα απολυτε οχι σε σενα προσωπικα απλα πηρα αφορμη το δικο σου ποστ) που εχετε μαθει στην αβαντα απο σπηκερ και δημοσιογραφους μια ερωτηση να κανω μονο...
πως γινεται να σου ''κλεψουν'' ενα ματς που εισαι 2 ποντους πισω ,μενουν 14 η 15 δευτερα και η μπαλλα ειναι στα χερια του αντιπαλου;;
ρωταω ξανα πως;;
μηπως ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ εσυ να στο ''κλεψουν'' για να κανεις ηρωικη εξοδο και να παρουσιασεις παλι μια ηττα σα νικη και να προλειανεις εδαφος μεσω του ντορου που ξερεις πως θα ακολουθησει για επομενες σφαγες αθωων ομαδων κλπ κλπ;;
ξαναρωταω...πως ''κλεβεις '' ματς απο ομαδα που ειναι 2 ποντους πισω μενουν 14 δευτερα και εχει κατοχη ο αντιπαλοςς
απλα το ματς ειναι κιμκι...επιλεγει ο πεδουλακης να το κανει μπουρδελο αμφισβητωντας την αποφαση για το αουτ που δινει στην κατοχη στην κιμκι (δεν εχω αποψη για την συγκεκριμενη φαση δεν ειδα ριπλει το εβλεπα με κατι βαζελους που αμεσως αρχισαν την γκρινια για σφαγες κλπ κλπ )τρωει 500 ταυ και ολα καλα και ολα ωραια κατευθεινα με την ληξη ξεκιναει η δημιουργια καινουριου αστικου μυθου περι σφαγης μπασκετικου παο ....
ελεος σιγα ρε δολοφονοι του αθληματος να μην σας λυπηθω κιολας..
μακαρι ειλικρινα μακαρι να ειχε γινει σφαγη και θα ειχα χυσει δυο κουταλια της σουπας σπερμα...
αλλα που;;
απατη παλι οπως μια ζωη και καλα να παρουσιαστουμε αδικημενοι...
γιαυτο καποιοι απλα λενε δυο λεξεις...
ΜΠΟΧΑ και ΒΡΩΜΑ...
ξαναλεω και μιλαω συγκεκριμενα...
θα απαντησω μονο σε σοβαρα επιχειρηματα...
1.δυο ποντους πισω
2. μενουν 14 δευτερα
3. κατοχη ο αντιπαλος
πως στο διαολο γινεται να σου κλεψουν τη νικη;;
ειχε αναγκη η κιμκι τις τ. ποινες;;
ποιος τις επεδιωξε;;
δεν ηξερε ο πεδουλακης οτι θα τις φαει;;
αδικα τις εφαγαν;;
οι διαιτητες που ηθελαν να σπρωξουν την κιμκι φοβηθηκαν μην γινει κανενα θαυμα στα 14 και το σιγουρεψαν ανακαλυπτοντας τεχ.ποινες;;
θα σας γαμαω μια ζωη λεγοντας αληθειες και θα σας ξεβρακωνω...
η αληθεια παει μπροστα...
κλαψε κλαψε αλλα οι βολες 22 34 (στην ουσια)
κλαψτε κιαλλο...οσο κλαιτε εσεις χυνω εγω...
του στρώσαν το χαλί φίλε....τώρα ή τα βάζει και παίρνει την ομάδα ή γίνεται ρόμπα και εξαφανίζεται......μέσος δρόμος δεν υπάρχει......του δίνουν ότι θέλει......και στο φινάλε άμα ρίξει 28 μύρια τότε χαλάλι του......θα φορέσουμε όλοι κελεμπίες.....Θέλω να δω τι θα λέτε όρισμένοι από εδώ αν βάλέι ο Φειζαλ τα λεφτά.
Αν προσεξατε η σταση της ΠΑΕ αλλάξε και απο εκεί που δεν τον έβρισκαν στο.. τηλ.τώρα ανοίγει ο δρόμος για έλεγχο στη ΠΑΕ ΚΑΙ συμμετοχή στην αυξηση του ΜΚ.
Και λέω εγώ θα κανουν ολοκληρη αυξηση ΜΚ για εναν αφραγκο,ενα πακιστανό η μηπως η επιταγη
που πήραν έχει "κάτι" μέσα???
τυπε πληροφοριες λενε οτι θα δεχτει ο πριγκηψτου στρώσαν το χαλί φίλε....τώρα ή τα βάζει και παίρνει την ομάδα ή γίνεται ρόμπα και εξαφανίζεται......μέσος δρόμος δεν υπάρχει......του δίνουν ότι θέλει......και στο φινάλε άμα ρίξει 28 μύρια τότε χαλάλι του......θα φορέσουμε όλοι κελεμπίες.....
ετσι τυπεσοβαρά τώρα.....στ αρχ'ίδια μου αν θα είναι πρίγκηπας ή γιούφτος ή σωματέμπορας ή μαχαιροβγάλτης ή καριόλης......όποιος βάλει λεφτά και μου κάνει την ομάδα μου μεγάλη εγώ θα τον στηρίζω.......αφου τύπε πράσινο κυλάει το αίμα μέσα μου.......του άλλαξα χρώμα γιατί το κόκκινο το σιχαίνομαι.....τ΄ακούς χυσίδη?.......
αλλά δεν το βλέπω....κανείς σοβαρός επενδυτής δεν δρά μ αυτόν τον τρόπο και ούτε έχει για εκπρόσωπο τον τσακαπούστη........
τυπε πληροφοριες λενε οτι θα δεχτει ο πριγκηψ
θα κανει μια αυξηση 28 μυρια τωρα και σε λιγους μηνες μια μεγαλυτερη ωστε να παρει το 90%
na δω τον αλαλαφουζο με κελεμπιατου στρώσαν το χαλί φίλε....τώρα ή τα βάζει και παίρνει την ομάδα ή γίνεται ρόμπα και εξαφανίζεται......μέσος δρόμος δεν υπάρχει......του δίνουν ότι θέλει......και στο φινάλε άμα ρίξει 28 μύρια τότε χαλάλι του......θα φορέσουμε όλοι κελεμπίες.....
Αν όντως είναι έτσι αλλάζει το σενάριο :