Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε, ότι είναι ομορφάντρας δεν νομίζω ότι μπορείς να το αμφισβητήσεις. Τύφλα να 'χει ο Γιούρκας μπροστά του. Δεν θα τον ήθελες για γαμπρό σου;
VYNTRA11.JPG

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καριόλα τρέμετε....έρχεται ο νίντζα....ο παικταράς.....ο καρατέκα......ο μπρους λι.......ο γαμιάς σας.......ο παίκτης που θα σβήσει τον μέσι.........χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καριόλα τρέμετε....έρχεται ο νίντζα....ο παικταράς.....ο καρατέκα......ο μπρους λι.......ο γαμιάς σας.......ο παίκτης που θα σβήσει τον μέσι.........χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εχει κανει μυθικες εμφανισεις με την tokyo fc λενε :rockon:

και απο μικρος ηταν παναθηναικος φυσικα
ειχε αφισα του βαμβακουλα στο δωματιο του

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γι αυτό δεν τον παίρνει η μπάρτσα.....μην χαθεί ο μέσι.......ούτε η γιουνάιτετ........τνο κλέψαμε μέσα απ τα χέρια της ρεάλ..........κολλητός με τον πίου...... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γι αυτό δεν τον παίρνει η μπάρτσα.....μην χαθεί ο μέσι.......ούτε η γιουνάιτετ........τνο κλέψαμε μέσα απ τα χέρια της ρεάλ..........κολλητός με τον πίου...... :2funny: :2funny: :2funny:
παντως ειναι μπαλαδοφατσα τυπε :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
και στην πολη σας εσφαξαν τυπε;;τι γινεται ρε ...κυνηγι στο τοπι κυνηγι και εδω;;'
γαμησε τα τυπε...βρωμα και δυσωδια το μπασκετ...
Δηλαδη εσυ το είδες για 50-50?  :grin:

Θα σου θυμίσω το μεσα εξω απο το παρκε του Τεοντοσιτς και τα βηματα στην επόμενη φάση που δεν δυνονται!!!

Το φάουλ στον Σάρας .

Θες και άλλα ?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μεγάλε μου, νομίζω ότι ο Λούκας είναι παντρεμένος με συγγενικό μέλος της οικογένειας
τυπε ειναι η με την κορη του Μητσου η με κορη τυπα που ηταν χορηγος στην ομαδα κατι τετοιο ακουγεται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα σχηματίστηκαν οι δύο νέοι όμιλοι του Top 16, οι οποίοι αποτελούνται από οκτώ ομάδες.

Στον πέμπτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (τρίτος στον Α' όμιλο), η Ρεάλ Μαδρίτης (πρώτη στον Α' ομίλο), η Ζαλγκίρις (πρώτη στον Γ' όμιλο), η Μάλαγα (δεύτερη στο Β' όμιλο), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δεύτερη στον Δ' όμιλο), η Εφές (τρίτη στον Γ' όμιλο), η Άλμπα Βερολίνου (τέταρτη στον Β' όμιλο) και η Μπάμπεργκ (τέταρτη στον Δ' όμιλο).

Στον 6ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός (δεύτερος στο Γ' όμιλο), υπάρχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ (πρώτη στο Β' όμιλο), η Μπαρτσελόνα (πρώτη στον Δ' όμιλο), η Κίμκι (δεύτερη στον Α' όμιλο), η Σιένα (τρίτη στον Β' όμιλο), η Μπεσίκτας (τρίτη στον Δ' όμιλο), η Φενέρμπαχτσε (τέταρτη στον Α' όμιλο) και η Κάχα Λαμποράλ (τέταρτη στον Γ' όμιλο).

Το τζάμπολ της δεύτερης φάσης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθούν 14 αγωνιστικές.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα σχηματίστηκαν οι δύο νέοι όμιλοι του Top 16, οι οποίοι αποτελούνται από οκτώ ομάδες.

Στον πέμπτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (τρίτος στον Α' όμιλο), η Ρεάλ Μαδρίτης (πρώτη στον Α' ομίλο), η Ζαλγκίρις (πρώτη στον Γ' όμιλο), η Μάλαγα (δεύτερη στο Β' όμιλο), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δεύτερη στον Δ' όμιλο), η Εφές (τρίτη στον Γ' όμιλο), η Άλμπα Βερολίνου (τέταρτη στον Β' όμιλο) και η Μπάμπεργκ (τέταρτη στον Δ' όμιλο).

Στον 6ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός (δεύτερος στο Γ' όμιλο), υπάρχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ (πρώτη στο Β' όμιλο), η Μπαρτσελόνα (πρώτη στον Δ' όμιλο), η Κίμκι (δεύτερη στον Α' όμιλο), η Σιένα (τρίτη στον Β' όμιλο), η Μπεσίκτας (τρίτη στον Δ' όμιλο), η Φενέρμπαχτσε (τέταρτη στον Α' όμιλο) και η Κάχα Λαμποράλ (τέταρτη στον Γ' όμιλο).

Το τζάμπολ της δεύτερης φάσης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθούν 14 αγωνιστικές.
αμφοτεροι θα αποκλειστουν τυπε

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θα το σηκώσει ο Αρτζι τύπε. (ο μπούρτζι και ο λουλάς δε ξέρω τι θα κάνουν).

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Θέλω να δω τι θα λέτε όρισμένοι από εδώ αν βάλέι ο Φειζαλ τα λεφτά.

Αν προσεξατε η σταση της ΠΑΕ αλλάξε και απο εκεί που δεν τον έβρισκαν στο.. τηλ.τώρα ανοίγει ο δρόμος για έλεγχο στη ΠΑΕ ΚΑΙ συμμετοχή στην αυξηση του ΜΚ.

Και λέω εγώ θα κανουν  ολοκληρη αυξηση ΜΚ για  εναν αφραγκο,ενα πακιστανό η μηπως η επιταγη
που  πήραν έχει "κάτι" μέσα???

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ακριβως...βεβαια εσεις που εχετε στηριξει την κυριαρχια σας στην σφυριχτρα και που εχετε συνοδοιπορους τους μασονους και εισατε η αγαπημενη ομαδα των παντων πλην γαυρων θα το αρνηθειτε...
φυσικα οι βολες ειναι στην ουσια 22 34 που απο μονο του κατι δειχνει...
φυσικα υπηρχε ανοχη στην ''αμυνα χταποδι'' του παο παλι...
παμε στις τελευταιες φασεις...
κλαψομουνες (μιλαω γενικα απολυτε οχι σε σενα προσωπικα απλα πηρα αφορμη το δικο σου ποστ) που εχετε μαθει στην αβαντα απο σπηκερ και δημοσιογραφους μια ερωτηση να κανω μονο...
πως γινεται να σου ''κλεψουν'' ενα ματς που εισαι 2 ποντους πισω ,μενουν 14 η 15 δευτερα και η μπαλλα ειναι στα χερια του αντιπαλου;;
ρωταω ξανα πως;;
μηπως ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ εσυ να στο ''κλεψουν'' για να κανεις ηρωικη εξοδο και να παρουσιασεις παλι μια ηττα σα νικη και να προλειανεις εδαφος μεσω του ντορου που ξερεις πως θα ακολουθησει για επομενες σφαγες αθωων ομαδων κλπ κλπ;;
ξαναρωταω...πως ''κλεβεις '' ματς απο ομαδα που ειναι 2 ποντους πισω μενουν 14 δευτερα και εχει κατοχη ο αντιπαλοςς
απλα το ματς ειναι κιμκι...επιλεγει ο πεδουλακης να το κανει μπουρδελο αμφισβητωντας την αποφαση για το αουτ που δινει στην κατοχη στην κιμκι (δεν εχω αποψη για την συγκεκριμενη φαση δεν ειδα ριπλει το εβλεπα με κατι βαζελους που αμεσως αρχισαν την γκρινια για σφαγες κλπ κλπ )τρωει 500 ταυ και ολα καλα και ολα ωραια κατευθεινα με την ληξη ξεκιναει η δημιουργια καινουριου αστικου μυθου περι σφαγης μπασκετικου παο ....
ελεος σιγα ρε δολοφονοι του αθληματος να μην σας λυπηθω κιολας..
μακαρι ειλικρινα μακαρι να ειχε γινει σφαγη και θα ειχα χυσει δυο κουταλια της σουπας σπερμα...
αλλα που;;
απατη παλι οπως μια ζωη και καλα να παρουσιαστουμε αδικημενοι...
γιαυτο καποιοι απλα λενε δυο λεξεις...
ΜΠΟΧΑ και ΒΡΩΜΑ...
ξαναλεω και μιλαω συγκεκριμενα...
θα απαντησω μονο σε σοβαρα επιχειρηματα...
1.δυο ποντους πισω
2. μενουν 14 δευτερα
3. κατοχη ο αντιπαλος
πως στο διαολο γινεται να σου κλεψουν τη νικη;;
ειχε αναγκη η κιμκι τις τ. ποινες;;
ποιος τις επεδιωξε;;
δεν ηξερε ο πεδουλακης οτι θα τις φαει;;
αδικα τις εφαγαν;;
οι διαιτητες που ηθελαν να σπρωξουν την κιμκι φοβηθηκαν μην γινει κανενα θαυμα στα 14 και το σιγουρεψαν ανακαλυπτοντας τεχ.ποινες;;
θα σας γαμαω μια ζωη λεγοντας αληθειες και θα σας ξεβρακωνω...
η αληθεια παει μπροστα...
κλαψε κλαψε αλλα οι βολες 22 34 (στην ουσια)
κλαψτε κιαλλο...οσο κλαιτε εσεις χυνω εγω...

βγάλε τις παρωπίδες ρε συ... έλεος!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Θέλω να δω τι θα λέτε όρισμένοι από εδώ αν βάλέι ο Φειζαλ τα λεφτά.

Αν προσεξατε η σταση της ΠΑΕ αλλάξε και απο εκεί που δεν τον έβρισκαν στο.. τηλ.τώρα ανοίγει ο δρόμος για έλεγχο στη ΠΑΕ ΚΑΙ συμμετοχή στην αυξηση του ΜΚ.

Και λέω εγώ θα κανουν  ολοκληρη αυξηση ΜΚ για  εναν αφραγκο,ενα πακιστανό η μηπως η επιταγη
που  πήραν έχει "κάτι" μέσα???
του στρώσαν το χαλί φίλε....τώρα ή τα βάζει και παίρνει την ομάδα ή γίνεται ρόμπα και εξαφανίζεται......μέσος δρόμος δεν υπάρχει......του δίνουν ότι θέλει......και στο φινάλε άμα ρίξει 28 μύρια τότε χαλάλι του......θα φορέσουμε όλοι κελεμπίες.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
του στρώσαν το χαλί φίλε....τώρα ή τα βάζει και παίρνει την ομάδα ή γίνεται ρόμπα και εξαφανίζεται......μέσος δρόμος δεν υπάρχει......του δίνουν ότι θέλει......και στο φινάλε άμα ρίξει 28 μύρια τότε χαλάλι του......θα φορέσουμε όλοι κελεμπίες.....
τυπε πληροφοριες λενε οτι θα δεχτει ο πριγκηψ
θα κανει μια αυξηση 28 μυρια τωρα και σε λιγους μηνες μια μεγαλυτερη ωστε να παρει το 90%

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σοβαρά τώρα.....στ αρχ'ίδια μου αν θα είναι πρίγκηπας ή γιούφτος ή σωματέμπορας ή μαχαιροβγάλτης ή καριόλης......όποιος βάλει λεφτά και μου κάνει την ομάδα μου μεγάλη εγώ θα τον στηρίζω.......αφου τύπε πράσινο κυλάει το αίμα μέσα μου.......του άλλαξα χρώμα γιατί το κόκκινο το σιχαίνομαι.....τ΄ακούς χυσίδη?....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αλλά δεν το βλέπω....κανείς σοβαρός επενδυτής δεν δρά μ αυτόν τον τρόπο και ούτε έχει για εκπρόσωπο τον τσακαπούστη........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σοβαρά τώρα.....στ αρχ'ίδια μου αν θα είναι πρίγκηπας ή γιούφτος ή σωματέμπορας ή μαχαιροβγάλτης ή καριόλης......όποιος βάλει λεφτά και μου κάνει την ομάδα μου μεγάλη εγώ θα τον στηρίζω.......αφου τύπε πράσινο κυλάει το αίμα μέσα μου.......του άλλαξα χρώμα γιατί το κόκκινο το σιχαίνομαι.....τ΄ακούς χυσίδη?....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αλλά δεν το βλέπω....κανείς σοβαρός επενδυτής δεν δρά μ αυτόν τον τρόπο και ούτε έχει για εκπρόσωπο τον τσακαπούστη........
ετσι τυπε
οποιος βαζει λεφτα να παρει την ομαδα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
na δω τον αλαλαφουζο με κελεμπια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom