Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τύποι....θα σας σκισει τον πάτο ο τσάκας...........φήμες λένε ότι την έχει 25 πόντους.......................................................................................την κοιλιά........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βυντρικός και αντιτζιγκερικός...
αυτες οι 2 εννοιες δεν πανε μαζι ομως φιλε μου... χωρις φυσικα να εννοω οτι εισαι τζιγγερικος, αλλα μην ξεχνας ποιον ευχαριστησε τον σεπτεμβρη του 2011 στην υποτιθεται τελευταια του συνεντευξη ο σωφερ, και ποιος εχει αυτη την στιγμη το υψηλοτερο συμβολαιο στην ομαδα με 800.000 !! (αν ξερετε αλλη ομαδα στον κοσμο που το δεξι μπακ να παιρνει τα περισσοτερα, να μου την πειτε)

και κατι για τους πριγκηπολαγνους:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτες οι 2 εννοιες δεν πανε μαζι ομως φιλε μου... χωρις φυσικα να εννοω οτι εισαι τζιγγερικος, αλλα μην ξεχνας ποιον ευχαριστησε τον σεπτεμβρη του 2011 στην υποτιθεται τελευταια του συνεντευξη ο σωφερ, και ποιος εχει αυτη την στιγμη το υψηλοτερο συμβολαιο στην ομαδα με [size=16pt]800.000[/size] !! (αν ξερετε αλλη ομαδα στον [size=16pt]κοσμο[/size] που το δεξι μπακ να παιρνει τα περισσοτερα, να μου την πειτε)

και κατι για τους πριγκηπολαγνους:

νομίζω ότι ο ντάνι αλβες παίρνει λίγο παραπάνω  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
H λιλ τον Ντεμπουσί επίσης

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ίσως κι ο αρμπελόα της ρεαλ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ο κοντοες  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο Μουλόπουλος του Λεβαδειακού, δεν νομίζω να τα παίρνει πάντως

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ισως δεν καταλαβατε τι εννοουσα, η8ελα να πω βρειτε μου μια ομαδα που ενας αμυντικος (!) να παιρνει τα περισσοτερα απο ολους τους παιχτες... οχι τα 800 που παιρνει ο βυντρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εννοεί να υπάρχει ομάδα που να παίρνει το δεξί μπακ τα περισσότερα λεφτά στην ομάδα ρε μαλάνθρακες  :grin:
Όχι περισσότερα από το Βύντρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ισως δεν καταλαβατε τι εννοουσα, η8ελα να πω βρειτε μου μια ομαδα που ενας αμυντικος (!) να παιρνει τα περισσοτερα απο ολους τους παιχτες... οχι τα 800 που παιρνει ο βυντρα

Πιάσε κόκκινο

Δεξί μπακ είπες πριν, αμυντικούς μπορώ να σου βρω ακόμα πιο πολλές ομάδες

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Τέτοια προκλητική διαιτησία δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί.
Με το ζόρι να δώσουν τη νίκη στη Κίμκι.
Παρόλα αυτά, δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και με τη προσθήκη του Καπόνο θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Να σου Θυμήσω F4 Βερολίνου το 2009 στον τελικό με CSKA τον Αρτεάγκα που τον κυνήγαγε ο Zeljko μετά το ματς να του γαμήσει τα πρέκια  :grin:

και

Β) Την απάράδεκτη διαιτησία του περσινου ημιτελικού στο F4 στην Πόλη πάλι με αντίπαλο την CSKA  :grin:

Aυτά για μένα ήταν χειρότερα γιατί ηταν ματς που κρίνανε τίτλο τελικός και ημιτελικός.

Σήμερα η διαιτησία θύμισε Πόλη σε 1 λεπτό 4 ανάποδα σφυρίγματα και με το ματς στην ισοπαλία.Απλά κρίθηκε η θέση.

Με πρωτιά θα στέλναμε την Ρεαλ στον άλλο όμιλο και θα ήταν με Μπάρτσα,Μακάμπι και Ολυμπιακό οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν ήθελαν να περάσουμε εμείς πρώτοι και η Ρεάλ 2η   :grin:

ΤΟΡ 16 (27/12-5/4)

Ε' ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης (Α1)
Παναθηναϊκός (Α3)
Ουνικάχα (Β2)
Άλμπα Βερολίνου (Β4)
Γ1
Αναντολού Εφές (Γ3)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Δ2)
Μπάμπεργκ (Δ4)

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ
Κίμκι (Α2)
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Α4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Β1)
Σιένα (Β3)
Γ2
Γ4
Μπαρτσελόνα (Δ1)
Μπεσίκτας (Δ3)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να σου Θυμήσω F4 Βερολίνου το 2009 στον τελικό με CSKA τον Αρτεάγκα που τον κυνήγαγε ο Zeljko μετά το ματς να του γαμήσει τα πρέκια  :grin:
η διαιτησια του αρτεαγκα δεν θα ξαναυπαρξει σε τελικο τυπε
ο θανασης του πετουσε 100ευρα και ο σαρας τον πηγαινε κωλοφερατζα βριζοντας τον :grin:

μετα απο λιγες μερες τον εδειραν σε ενα παιχνιδι ισπανικου πρωταθληματος :rockon:
1 χρονο δεν σφυριξε ευρολιγκα
και απο τοτε δεν τον εχουν βαλει ποτέ διαιτητη σε παιχνιδι μας αν δεν κανω λαθος

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
η διαιτησια του αρτεαγκα δεν θα ξαναυπαρξει σε τελικο τυπε
ο θανασης του πετουσε 100ευρα και ο σαρας τον πηγαινε κωλοφερατζα βριζοντας τον :grin:

μετα απο λιγες μερες τον εδειραν σε ενα παιχνιδι ισπανικου πρωταθληματος :rockon:
1 χρονο δεν σφυριξε ευρολιγκα
και απο τοτε δεν τον εχουν βαλει ποτέ διαιτητη σε παιχνιδι μας αν δεν κανω λαθος
Μας σφύριξε φέτος ή πέρσι νομίζω .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βγαλε και τις 6 απο τ.π και λοιπα 22-34 τυπε :grin:
ακριβως...βεβαια εσεις που εχετε στηριξει την κυριαρχια σας στην σφυριχτρα και που εχετε συνοδοιπορους τους μασονους και εισατε η αγαπημενη ομαδα των παντων πλην γαυρων θα το αρνηθειτε...
φυσικα οι βολες ειναι στην ουσια 22 34 που απο μονο του κατι δειχνει...
φυσικα υπηρχε ανοχη στην ''αμυνα χταποδι'' του παο παλι...
παμε στις τελευταιες φασεις...
κλαψομουνες (μιλαω γενικα απολυτε οχι σε σενα προσωπικα απλα πηρα αφορμη το δικο σου ποστ) που εχετε μαθει στην αβαντα απο σπηκερ και δημοσιογραφους μια ερωτηση να κανω μονο...
πως γινεται να σου ''κλεψουν'' ενα ματς που εισαι 2 ποντους πισω ,μενουν 14 η 15 δευτερα και η μπαλλα ειναι στα χερια του αντιπαλου;;
ρωταω ξανα πως;;
μηπως ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ εσυ να στο ''κλεψουν'' για να κανεις ηρωικη εξοδο και να παρουσιασεις παλι μια ηττα σα νικη και να προλειανεις εδαφος μεσω του ντορου που ξερεις πως θα ακολουθησει για επομενες σφαγες αθωων ομαδων κλπ κλπ;;
ξαναρωταω...πως ''κλεβεις '' ματς απο ομαδα που ειναι 2 ποντους πισω μενουν 14 δευτερα και εχει κατοχη ο αντιπαλοςς
απλα το ματς ειναι κιμκι...επιλεγει ο πεδουλακης να το κανει μπουρδελο αμφισβητωντας την αποφαση για το αουτ που δινει στην κατοχη στην κιμκι (δεν εχω αποψη για την συγκεκριμενη φαση δεν ειδα ριπλει το εβλεπα με κατι βαζελους που αμεσως αρχισαν την γκρινια για σφαγες κλπ κλπ )τρωει 500 ταυ και ολα καλα και ολα ωραια κατευθεινα με την ληξη ξεκιναει η δημιουργια καινουριου αστικου μυθου περι σφαγης μπασκετικου παο ....
ελεος σιγα ρε δολοφονοι του αθληματος να μην σας λυπηθω κιολας..
μακαρι ειλικρινα μακαρι να ειχε γινει σφαγη και θα ειχα χυσει δυο κουταλια της σουπας σπερμα...
αλλα που;;
απατη παλι οπως μια ζωη και καλα να παρουσιαστουμε αδικημενοι...
γιαυτο καποιοι απλα λενε δυο λεξεις...
ΜΠΟΧΑ και ΒΡΩΜΑ...
ξαναλεω και μιλαω συγκεκριμενα...
θα απαντησω μονο σε σοβαρα επιχειρηματα...
1.δυο ποντους πισω
2. μενουν 14 δευτερα
3. κατοχη ο αντιπαλος
πως στο διαολο γινεται να σου κλεψουν τη νικη;;
ειχε αναγκη η κιμκι τις τ. ποινες;;
ποιος τις επεδιωξε;;
δεν ηξερε ο πεδουλακης οτι θα τις φαει;;
αδικα τις εφαγαν;;
οι διαιτητες που ηθελαν να σπρωξουν την κιμκι φοβηθηκαν μην γινει κανενα θαυμα στα 14 και το σιγουρεψαν ανακαλυπτοντας τεχ.ποινες;;
θα σας γαμαω μια ζωη λεγοντας αληθειες και θα σας ξεβρακωνω...
η αληθεια παει μπροστα...
κλαψε κλαψε αλλα οι βολες 22 34 (στην ουσια)
κλαψτε κιαλλο...οσο κλαιτε εσεις χυνω εγω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε σεις τι ωραιος και μαγικος κοσμος ειναι αυτος που εχετ φτιαξει και ζειτε εσεις και τα φιλαρακια σας οι δημοσιογραφοι....
στο ποδοσφαιρο σας κλεβει ο κακος γαυρος και σας κυνηγαει το βρωμικο παρασκηνιο εσας τον πρεσβη ενω στο μπασκετ προελαυνει η καθαρη και τιμια αρμαδα με την αξια της και το σπαθι της και πλακωνει τον γαυρο στην καρπαζια στα ισα και δεν τον αφηνει να σηκωσει κεφαλι...και ενιοτε με κοντρα διαιτησια....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολα καλα μαγκες...μην ξυπνατε ποτε...ειναι ωραιος αυτος ο κοσμος...
ειναι ωραια αυτη η πραγματικοτητα  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

και

Β) Την απάράδεκτη διαιτησία του περσινου ημιτελικού στο F4 στην Πόλη πάλι με αντίπαλο την CSKA  :grin:

Aυτά για μένα ήταν χειρότερα γιατί ηταν ματς που κρίνανε τίτλο τελικός και ημιτελικός.

Σήμερα η διαιτησία θύμισε Πόλη σε 1 λεπτό 4 ανάποδα σφυρίγματα και με το ματς στην ισοπαλία.Απλά κρίθηκε η θέση.
και στην πολη σας εσφαξαν τυπε;;τι γινεται ρε ...κυνηγι στο τοπι κυνηγι και εδω;;'
γαμησε τα τυπε...βρωμα και δυσωδια το μπασκετ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α...και για να μην ξεχνιομαστε....
ειτε με σφαγη ειτε χωρις εγω....