Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού αποκλειστήκαμε από αυτούς τους ξυλοκόπους.. Δεν παίξαμε καθόλου άσχημα αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα των φάσεων.Αυτό μας έκαψε πιστεύω..μου θυμίζει και το ματς με τον ακατανόμαστο για το πρωτάθλημα ..το 1-1.Θυμάστε τι φάσεις χάσαμε.

Προς το τέλος πάντως έπρεπε να κρατηθούμε και λίγο πίσω.. όχι να κλειστούμε στην περιοχή μας.. αλλά τα χαφ θα μπορούσαν να παίξουν λίγο πιο αμυντικά έτσι ώστε να κρατήσουμε το 1-0.(τι ήθελε ο μάτος στην επίθεση?)

Οι αντίπαλοι είχαν μόνο έναν παίκτη..τον Νόβο.. που τον είδα πιο κινητικό απ'τους άλλους.. αλλά γενικά οι rangers από τεχνική.. μηδέν γι'αυτό το θεωρώ και άδικο που αποκλειστήκαμε από αυτούς.

Τέλος, για τον κόσμο μας να πω κάτι ... χθες στο μπάσκετ οταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο άρχισε ολόκληρο γήπεδο να σείεται και κόπηκαν τα πόδια του αντιπάλου.. αν είχαμε αυτόν τον κόσμο σήμερα ίσως και να'ταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το πορνό στην μαδρίτη τελείωσε..και εις άλλα με υγεία...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κλαφτα Χαραλαμπε !!!

ο Πεσε'ι'ρο λεει παμε για Πρωταθλημα....

Μας δουλευει ψιλο γαζι ο πορτογαλος

η

μου φαινεται ?????

Παντως ολα τα κρισιμα ματς τα χανουμε με εξαιρετικη ευκολια θα ελεγα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το πρωταθλημα το εχει παρει ο Ολυμπιακος πριν να ξεκινησει.
Το εχω πει εδω τουλαχιστον 3 φορες, σε στιγμες που ολα εδειχναν οτι εχει μεινει πισω.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Kαι λεω καληνυχτα στην πρασινη κοινοτητα με το παρακατω video / απο τον Υπουργο με αγαπη ....

[youtube=425,350]QsnmPyrCZR4&feature[/youtube]

Επισκέπτης
Kαι λεω καληνυχτα στην πρασινη κοινοτητα με το παρακατω video / απο τον Υπουργο με αγαπη ....

[youtube=425,350]QsnmPyrCZR4&feature[/youtube]

υπουργε παρολο που ειμαι γαυρος διακρινω μια προκλιτικοτητα...προσεξε μην βρεθει αυτο το δαχτυλο πουθενα που δεν σ αρεσει κ σου αφησει κανα κουσουρι μετα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο βαζελος ειναι παρα πολυ απλα...για τον πουτσο...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
υπουργε παρολο που ειμαι γαυρος διακρινω μια προκλιτικοτητα...προσεξε μην βρεθει αυτο το δαχτυλο πουθενα που δεν σ αρεσει κ σου αφησει κανα κουσουρι μετα....

κωλοδαχτυλιασμα απο γκομενα και να πεθανω / βγαλε ολη την καφριλα σου τωρα που οι Βαζελοι πονανε / ετσι ειναι ο λαος του Θρυλου / σκατολαος .....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εμεις σας βαζουμε 4 δαχτυλα και ακομη μιλατε..με το ενα τι θα παθουμε ρε φιλε

Επισκέπτης
κωλοδαχτυλιασμα απο γκομενα και να πεθανω / βγαλε ολη την καφριλα σου τωρα που οι Βαζελοι πονανε / ετσι ειναι ο λαος του Θρυλου / σκατολαος .....

παρολο που λαθος καταλαβες περι του φυλλου να σου πω οτι το κωλοδαχτυλιασμα δεν θα γινει απο εμενα εγω δεν ασχολουμαι με αυτα....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
....δεν πιστευω να υπαρχει αφελης Παναθηναικος που να  πιστευει οτι θα παρουμε το πρωταθλημα.....ο γαυρος εχει παρει 2 αγωνες μεσα στο Καραισκακη με ανυπαρκτα πεναλτι και εαν βαλετε και την ενσταση , καταλαβαινετε τι εννοω....με το που ειδε τα δυσκολα ο Σωκρατης εδωσε εντολη να κινηθουν τα νηματα στο παρασκηνιο....την δουλεια του κανει οπως ο δικος μας ο καπετανιος στην δεκαετια του 80....επομενως για να νικησεις αυτο το συστημα πρεπει να κανει ρηξικελευθες τομες , να επενδυσεις πολλα , να εισαι ετοιμος για ριζικες ενεργειες.....πρεπει να εχεις ομαδαρα που να νικαει και τους διαιτητες....και ο ποδοσφαιρικος  ΠΑΟ αυτην την στιγμη δεν φαινεται ικανος για πολυ μεγαλα  πραγματα...

Πολύ σωστός φίλε μου. Έτσι είναι τα πράγματα και αν κάποιοι δεν το βλέπουν, τουλάχιστον δεν αμφισβητούν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βουλιάζει.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Πολύ σωστός φίλε μου. Έτσι είναι τα πράγματα και αν κάποιοι δεν το βλέπουν, τουλάχιστον δεν αμφισβητούν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βουλιάζει.

οσο πιπιλιζετε την καραμελα με τον σωκρατη και την διαιτησια δεν θα κανετε ποτε ομαδα και εμεις δεν θα εχουμε ποτε καλο αντιπαλο..κοιταξτε να βαλετε χερι στην διοικηση σας και αφηστε τα αλλοθι επιτελους για την ανυπαρξια σας. θελουμε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και οχι πεθαμενους.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Να τον χαίρεστε τον Γκόντζο στο sportfm ... έχει κάνει το άσπρο μαύρο .

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η πορνη παπια που ειναι να μας πει για την πουτσα του ντρογκμπα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
η πορνη παπια που ειναι να μας πει για την πουτσα του ντρογκμπα....
Έρχεται κι αυτή.
Απο τώρα τη γυρεύεις;
Αλλά αν είσαι τόσο μάγκας και σίγουρος για την ομάδα σου, πας κανένα στοιχηματάκι;      :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αδερφέ, τουφέκι έχεις???
εχω μεγαλη πουτσα να την γαμησω...
Έρχεται κι αυτή.
Απο τώρα τη γυρεύεις;
Αλλά αν είσαι τόσο μάγκας και σίγουρος για την ομάδα σου, πας κανένα στοιχηματάκι;      :dancing:
βρε τρομπα...συγκρινεις την ρειντζερς με την τσελσι αμπαλε?παρταρχιδια μου τωρα στο στωμα σου και κανε τουμπεκι απ το μπουκομα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εχω μεγαλη πουτσα να την γαμησω...βρε τρομπα...συγκρινεις την ρειντζερς με την τσελσι αμπαλε?παρταρχιδια μου τωρα στο στωμα σου και κανε τουμπεκι απ το μπουκομα...
Συμπέρασμα:
ΚΩΛΩΝΕΙΣ να βάλεις στοιχηματάκι.          :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αντε κοιμησου βρε στρακι...μονιμε παραφραστη...παρε τ αρχιδια της σκωτιας στην κωλαρα σου και τραβα για υπνο...
Συμπέρασμα:
ΚΩΛΩΝΕΙΣ να βάλεις στοιχηματάκι.          :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom