Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οι μεγαλες ομαδες φαινονται στα γηπεδα και οχι στα λογια..εσεις κωλοβαζελια μονο λογια ειστε μια ζωη..μ'αρεσει που υποτιμουσατε την ρειτζερς βρε ασχετοι που για να φτασετε εστω και αυτους θελετε πολλα χρονια ακομη..ενα εχω να πω για να μην πολυλογω..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. καναπες ολε.

α ρε περσονα τι μωρακι ειναι αυτο στο avatar σου...που εμαθες βρε οτι τρελλαινομαι για αδυνατες μεσουλες και σφρυγιλους κωλους?...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[size=50pt]ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΛΑ ΠΩΠΩ ΓΚΑΥΛΑ ΠΩΠΩ ΓΚΑΥΛΑ[/size]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά γαυράκια.ετοιμαστείτε...ακονίζει την πούτσα του ο ντρονγκμπά....μετά θα κλαίτε...

Επισκέπτης
[size=15pt]YΠOYPΓE πάρε φόρα και κλάσε μας τα αρχίδια [/size]

Tο έκανα πιο minimal

Επισκέπτης
Kαι YΠOYPΓE της πούτσας KOΨE τα υβριστικά συνθήματα στο αβατάρ σου ΛEΣ ρε μουνόπανο αυτήν την εποχή με αυτά που γίνονται για Mακεδονίες κλπ τους Mακεδόνες Bούλγαρους???? Mαλάκα ε μαλάκα

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
[size=5pt]ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΛΑ ΠΩΠΩ ΓΚΑΥΛΑ ΠΩΠΩ ΓΚΑΥΛΑ[/size]

φιλαράκο βρείτε κανένα σύθημα δικό σας ...μια ζωή αντιγραφή εισαστε...

και γελάει καλυτερα όποιοσ γελάει τελευταίος...

τι να μας πειτε και εσεις απο ευρώπη....

ξεχνάτε πολύ γρήγορα την ιστορία σας αλλα μάλλον σε αυτό έχει συνησφαίρει και η ΠΑΥΛΑΡΑ  που απο τις πολλές ψωλιές εχετε παθει ΑΛΧ ΤΣΑΙΜΕΡ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
:cool2:  Εξοχώτατε, έχετε ξεφύγει  :cool2:

φιλε μου εισαι απο τα παλια μελη εδω και σε εκτιμω γιατι εχεις σωστες αποψεις αλλα εισαι Πρασινος και αυτο δεν σου το συγχωρω ....

[size=15pt]...Aφού την δικιά του την γαμάνε άλλοι συνέχεια από το κωλαράκι [/size]

μαλακα DIKY ειπες τιποτα για την κοπελα μου ρε μαλακα ????

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY εχασες που δεν ηρθες / κατεβα αυριο κατω να δεις τα μουτρα τους - ξερεις ....

Επισκέπτης
YΠOYPΓE σε ανέχεται εσένα γκόμενα; Nα μου την γνωρίσεις... Λοιπόν κάνε όσο πλάκα θέλεις άμα σε γεμίζει αλλά να αφαιρέσεις τα υβριστικά και ρατσιστικά συνθήματα που έχεις στο αβατάρ σου. Όποιος λέει τους Mακεδόνες Bούλγαρους είναι μεγάλο μουνόπανο...Άδειασέ μας τη γωνιά τώρα μαλακάκο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
460
Πόντοι
36
:sunglasses:
φιλε μου εισαι απο τα παλια μελη εδω και σε εκτιμω γιατι εχεις σωστες αποψεις αλλα εισαι Πρασινος και αυτο δεν σου το συγχωρω ....

Ο Θεός συγχωρεί εξοχώτατε. Είσαι άρα κι εσύ αναρμόδιος σαν και μένα  :sunglasses:

Ούτε εγώ συγχωρώ. Αποδίδω δικαιοσύνη, σύμφωνα με τις προσταγές της ΘΕΑΣ ΜΟΥ  :cool2:

Είσαι καλά ρε?  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μεγάλη πούτσα πέφτει στην μαδρίτη...15 ποντάκια στο 3ο 10λεπτο...και συνεχίζεται..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
:sunglasses:
Ο Θεός συγχωρεί εξοχώτατε. Είσαι άρα κι εσύ αναρμόδιος σαν και μένα  :sunglasses:

Ούτε εγώ συγχωρώ. Αποδίδω δικαιοσύνη, σύμφωνα με τις προσταγές της ΘΕΑΣ ΜΟΥ  :cool2:

Είσαι καλά ρε?  ;)

Καλα ειμαι ρε μαγκα / οσο ο Ολυμπιακος προχωραει και παει για Μοσχα καλα ειμαι / ευκαιρια να παω και καμια Μοσχα / το τερπνον μετα του ωφελιμου  :dancing: :dancing: :dancing:

Εσυ πως εισαι ???? / εχεις εξαφανιστει λιγακι ......

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Καθε φορα που λεω οτι ο Παναθηναικος εχει πιασει πατο και δε γινεται να παει πιο κατω με διαψευδει. Αντε και στη Β Εθνικη.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
460
Πόντοι
36
Καλα ειμαι ρε μαγκα / οσο ο Ολυμπιακος προχωραει και παει για Μοσχα καλα ειμαι / ευκαιρια να παω και καμια Μοσχα / το τερπνον μετα του ωφελιμου  :dancing: :dancing: :dancing:

Εσυ πως εισαι ???? / εχεις εξαφανιστει λιγακι ......

Είχα ξενερώσει ρε συ σε κάποια φάση πριν ένα χρόνο με κάτι αλλαγές εδώ, τόχα γράψει. Πολλοί είχαν σπαστεί, αν θυμάσαι.  ;)

Μετά έτρεχα, δεν είχα χρόνο. Όταν χαλάρωσα, ξαναμπήκα  :dancing:

Ούτε εσύ γράφεις όπως παλιά, σχεδόν κανείς δεν το κάνει...  :think:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
alfa291 ετσι ειναι οπως τα λες / εν πασει περιπτωσει εμεις να ειμαστε καλα και οι ομαδες μας αν και εσεις χρειζεστε εναν Βγενοπουλο  :cool2: :cool2: :cool2:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....δεν πιστευω να υπαρχει αφελης Παναθηναικος που να  πιστευει οτι θα παρουμε το πρωταθλημα.....ο γαυρος εχει παρει 2 αγωνες μεσα στο Καραισκακη με ανυπαρκτα πεναλτι και εαν βαλετε και την ενσταση , καταλαβαινετε τι εννοω....με το που ειδε τα δυσκολα ο Σωκρατης εδωσε εντολη να κινηθουν τα νηματα στο παρασκηνιο....την δουλεια του κανει οπως ο δικος μας ο καπετανιος στην δεκαετια του 80....επομενως για να νικησεις αυτο το συστημα πρεπει να κανει ρηξικελευθες τομες , να επενδυσεις πολλα , να εισαι ετοιμος για ριζικες ενεργειες.....πρεπει να εχεις ομαδαρα που να νικαει και τους διαιτητες....και ο ποδοσφαιρικος  ΠΑΟ αυτην την στιγμη δεν φαινεται ικανος για πολυ μεγαλα  πραγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom