εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και το άλλο...πώς είναι δυνατόν τόσα χρόνια που υπάρχουν δεδομένα οικονομικά προβλήματα καμμια μεγάλη ομάδα δεν βγάζει παίχτες για την πρώτη ομάδα με σκοπό να τους καθιερώσει στην ενδεκάδα και έπειτα να τους μοσχοπουλήσει γλυτώνοντας από τα ακριβά συμβόλαια ξένων παιχταράδων(βλέπε μασάδο
κλπ)και κερδίζοντας από τυχόν μεταπώληση...δεν είναι δυνατόν να μήν υπάρχουν κάποια παιδιά με αξιοπρόσεχτο χαρακτήρα,τεχνική κατάρτιση,όρεξη και πάθος να διακριθούν κλπ....δεν το δέχομαι..δεν δικαιολογείται σε καμμία περίπτωση να μην υπάρχουν τέτοιοι έλληνες ποδοσφαιριστές...δηλαδή δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να δίνεις σαν παναθηναικός σε αυτόν τον μάπα τον σπυρόπουλο που δεν μπορεί να βγάλει μιά σέντρα της προκοπής 100000 ευρώ το χρόνο ας πούμε και να μην βγάζεις ή έστω αγοράζεις πολύ φθηνά έναν καλύτερό του από τη δράμα,τις σέρρες,την λάρισα,τα γιάννενα ή όπου αλλού σκατά θέλουν!!!είναι παντελώς ανίκανοι,γελοίοι,άχρηστοι και λαμόγια όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο...και εμείς ασχολούμαστε με τα τουίτερ του τουίτυ και τις ψευτομαγκιές του χοντρού...το ότι δεν υπάρχει άνθρωπος σοβαρός να βρεί ποδοσφαιριστές για τις πρώτες ομάδες καλούς και ταλαντούχους δεν απασχολεί βλέπω και πολύ κανέναν...μόνο οι ανίκανοι διαιτητές και τα οπαδιλίκια ενδιαφέρουν τον πολύ λαό...εγώ όταν πάω στο καραισκάκη και βλέπω οργανωτές της εξέδρας να έχουν μονίμως γυρισμένη την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο όπου παίζεται το άθλημα και να συνθηματολογούν νομίζοντας ότι πιάσαν τον παπά από τα αρχίδια αγνοώντας πλήρως βασικά πράγματα για το ποδόσφαιρο όχι απλά σιχτιρίζομαι,αλλά θέλω να τους πετάξω μεντεσέδες,πλακάκια και ότι άλλο στη κεφάλα τους γιατί μόνο άμα πέσεις στο είπεδό τους αυτοί οι στούρνοι μπορεί και να εξαφανιστούν από προσωπού γής και να πάνε εκεί που ζούν τα σκουλήκια,κάτω από τη γή δηλαδή να ξεβρωμίσει ο τόπος...αυτό ισχύει βέβαια και για τους θύρες 13,21,4,σούπερ 3 και δε συμμαζεύεται...Γελοία φαρσοκωμωδία σε ένα γελοίο κράτος που απαρτίζεται από γελοίους και επικίνδυνους έλληνες