apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σαν να την γλυτωσε ο αρτζι για την ωρα
τυπε πως τα ειδες τα κορακια;;ποτε θα εφτανα το μπονους;;αν το δεκαλεπτο ειχε 40 λεπτα θα προλαβαινα;;τι λες;;γιατι δεν εβαλαν και πρασινη μπλουτζιτσα τα καριολια;;σαν να την γλυτωσε ο αρτζι για την ωρα
τυπε αν ειχε 60 λεπτα ισως εφτανεςτυπε πως τα ειδες τα κορακια;;ποτε θα εφτανα το μπονους;;αν το δεκαλεπτο ειχε 40 λεπτα θα προλαβαινα;;τι λες;;γιατι δεν εβαλαν και πρασινη μπλουτζιτσα τα καριολια;;
ΤΥΠΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ...ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΘΑ ΦΤΑΣΕΙς ΤΕΛΙΚΟΥς;;τυπε αν ειχε 60 λεπτα ισως εφτανες
φαντασου δικε μου να σου τα κανουν αυτα στους τελικους στο 5ο παιχνιδι
σιγουρα 5ο παιχνιδι τυπεΤΥΠΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ...ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΘΑ ΦΤΑΣΕΙς ΤΕΛΙΚΟΥς;;
τυπε κορυφαια μορφη ειναι ο αρμστρονγκγράφτε τον χυσίδη εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πάμε παρακάτω........λείπει η ομοιογένεια στην ομάδα πράγμα φυσικό με τόσους νέους παίκτες...αλλά.....δεν μου γεμίζουν το μάτι αρκετοί απ αυτούς......ούκιτς, πάνκο, κ.λπ....ο γάβρος με πολλούς παλιούς είναι πιό δεμένος.....πιστεύω ότι και φέτος μάλλον θα το πάρει.....λάθος που άφησε τόσους παίκτες ο πρεζάκιας να φύγουν και πήρε φτηνούς.....θα δείξει πάντως.......δεν είναι τυχαίο ότι φύγανε τόσοι μόλις ανέλαβε την ομάδα.....τον βλέπω να τον μαζεύουν γρήγορα αν συνεχιστεί αυτό......
που τον β΄ρηκανε αυτόνανε ρε τύπε?.......στο χάρλεμ βαποράκι?.....τυπε κορυφαια μορφη ειναι ο αρμστρονγκ
ξεκιναει το παιχνιδι
παιζει 5 λεπτα και μετα δεν ξαναμπαινει
απο μια γαλλικη ομαδα τον πηρανπου τον β΄ρηκανε αυτόνανε ρε τύπε?.......στο χάρλεμ βαποράκι?.....
και η πράσινη οργίαζε....παικταράδες και της ψωλής μου ο χαβάς....και του χυσίδη τα φλόκια.....
μαλακακο για το καλαθι του ουκιτς τσιμουδια ε?τυπε πως τα ειδες τα κορακια;;ποτε θα εφτανα το μπονους;;αν το δεκαλεπτο ειχε 40 λεπτα θα προλαβαινα;;τι λες;;γιατι δεν εβαλαν και πρασινη μπλουτζιτσα τα καριολια;;
η παλια φρουρα εχασε ολες τις επιθεσεις στα τελευταια 2 λεπτα μεγαλεομάδα απέναντι σε συνονθύλευμα
ο πάνκο σήμερα ήταν αλλού, ο κίτσεν απ'όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια δείχνει γατάκι, ο γιαννόπουλος απορώ γιατί πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής και γενικά έχει παρουσιαστικό μπάρμαν , ο ούκιτς εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον μήτσο, ο σόφο είχε κλειστεί άριστα, ο μασιούλις νομίζω κάπου εκεί είναι το ταβάνι του
διασώθηκε η παλιά φρουρά και ο λάσμε ο οποίος είναι τρομερό εργαλείο αμυντικά και στα ριμπάουντ, φοβερός αθλητής, αλλά στην επίθεση έχει σκατά στα χέρια του
να δούμε αν θα μπορέσουν αυτοί οι παίκτες να γίνουν σύνολο κάποια στιγμή, γιατί σήμερα ούτε η μπάλα γύρναγε στην επίθεση ούτε η άμυνα δούλευε καλά, συνέχεια έμεναν αντίπαλοι μόνοι τους
μαλακια αυτο τυπε :-εχουμε ακομα δρομο αλλα μαλλον θα παρει ξενο στην θεση του "παιζω τα πεντε πρωτα λεπτα" αμστρονγκ
και κράταγε με νύχια και με δόντια την ομάδα στο παιχνίδι μέχρι τότε, δεν είναι πιτσιρικάδες πια να βγάζουν 30λεπτα σε φουλ ρυθμούςη παλια φρουρα εχασε ολες τις επιθεσεις στα τελευταια 2 λεπτα μεγαλε