Εσένα ποιος σου είπε ότι τρώμε κουτόχορτο και ότι πιστεύουμε τις μαλακίες του καθένα;
Εντω μεταξύ βγαίνει ο κάθε γραφικός τώρα να μας πει ότι αν είχαμε το δίδυμο Καραγκούνη-Κατσουράνη η ομάδα
δεν θα είχε αυτά τα χάλια.
Εσύ άμπαλε κοίτα τον πρόεδρο σου που σου έταζε μεταγραφές και τελικά σου πήρε τον Μανωλά και άσε τις μαλακίες
Αν θες να γελάσεις δες τα ματς της ομάδας σου στην Ευρώπη
Εσύ άμπαλε κοίτα τον πρόεδρο σου που σου έταζε μεταγραφές και τελικά σου πήρε τον Μανωλά και άσε τις μαλακίες
ειναι πολυ το χυσιμο καβλιαρη...μιλαμε για τονους...αν παω σε τραπεζα σπερματος θα γινω ελληνας εκαττομυριουχος...
,μιλαμε για πραμα οχι αστειο...να'σουνα απο μια μερια να εκανες ματι...
χυνω λεμε τρελλε μου....
μεγαλη καβλα η ζελα ///ατελειωτη ηδονη η ηθικη ομαδα να παιρνει μουσαντο πεναλτι και αποβολη και να ισοφαριζεται απο δεκα αμουστακα παιδακια...
πολυ χυστουρι ....ουτε να το φανταστεις δεν μπορεις....
Βαλε ρε μλκ Φερρειρα τουλαχιστον 3-4 πιτσιρικαδες απο την ακαδημια μεσα
απο αυτα τα μπουρδελα που βλεπουμε σημερα καλυτερα ετσι
θα γουσταρει και ο κοσμος
κάνε ότι καταλαβαίνεις! εγω πάντως εαν ημουν διευθυντης της NIVEA θα του είχα κάνει μήνυση και θα είχα παραιτηθει που αφησα να παιξει διαφημιστικο σποτ με τον παπάρα....
κάνε ότι καταλαβαίνεις!
εγω πάντως εαν ημουν διευθυντης της NIVEA θα του είχα κάνει μήνυση και θα είχα παραιτηθει που αφησα να παιξει διαφημιστικο σποτ με τον παπάρα....