Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Επισκέπτης
Συμφωνώ. 1 μύριο μου φαίνονται πολλά. Θα δούμε αν θα υπάρξει και απάντηση απο τον μπατιστ.
εσύ νομίζεις ότι ο Μιχαλάκης δεν είναι στο κόλπο; θα βγει και θα πει ότι πέρασα τα καλύτερα χρόνια είναι η ομάδα της καρδιάς μου τους οπαδούς που είναι οι καλύτεροι στο κόσμο και άλλες ωραίες παπάρες που θέλει να ακούει ο κάθε οπαδός.και θα κλείσει ότι θα πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου και το συμφέρον της.φυσικά δεν θα αναφέρει η θα ξεχάσει στην ανακοίνωση  ότι τόσα χρόνια σας τα έπαιρνα χοντρά αλλα τωρα που μου δίνετε ψίχουλα έχω βρει αλλα κορόιδα που στα 35 μου δίνουν όσο έπαιρνα τις καλές εποχές στο παο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εσύ νομίζεις ότι ο Μιχαλάκης δεν είναι στο κόλπο; θα βγει και θα πει ότι πέρασα τα καλύτερα χρόνια είναι η ομάδα της καρδιάς μου τους οπαδούς που είναι οι καλύτεροι στο κόσμο και άλλες ωραίες παπάρες που θέλει να ακούει ο κάθε οπαδός.και θα κλείσει ότι θα πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου και το συμφέρον της.φυσικά δεν θα αναφέρει η θα ξεχάσει στην ανακοίνωση   ότι τόσα χρόνια σας τα έπαιρνα χοντρά αλλα τωρα που μου δίνετε ψίχουλα έχω βρει αλλα κορόιδα που στα 35 μου δίνουν όσο έπαιρνα τις καλές εποχές στο παο.
αυτό είναι πολύ πιθανό σενάριο  ;)

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εσύ νομίζεις ότι ο Μιχαλάκης δεν είναι στο κόλπο; θα βγει και θα πει ότι πέρασα τα καλύτερα χρόνια είναι η ομάδα της καρδιάς μου τους οπαδούς που είναι οι καλύτεροι στο κόσμο και άλλες ωραίες παπάρες που θέλει να ακούει ο κάθε οπαδός.και θα κλείσει ότι θα πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου και το συμφέρον της.φυσικά δεν θα αναφέρει η θα ξεχάσει στην ανακοίνωση   ότι τόσα χρόνια σας τα έπαιρνα χοντρά αλλα τωρα που μου δίνετε ψίχουλα έχω βρει αλλα κορόιδα που στα 35 μου δίνουν όσο έπαιρνα τις καλές εποχές στο παο.

Ετσι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Παραθέτω μερικά αποσπάσματα των εμετικών δημοσιοκάφρων Ασπρούλια Καβαλιεράτου , οι οποίοι
προφανώς θέλοντας να τιμήσουν τον μισθό τους , προσπαθούν να καλύψουν την χρηματολαγνεία
του μπατίστ:

Ο Μάικ πήρε μία μεγάλη απόφαση, η οποία ουδεμία σχέση έχει με οικονομικά μεγέθη, όσο κι αν επικοινωνιακά έγινε μία μικρή προσπάθεια να προταθεί το σκέλος που αφορά στα χρήματα.

Το διαστημικό συμβόλαιο που του πρόσφερε η Φενέρ, δεν καλύπτει οικονομικές ανάγκες και απαιτήσεις. Είναι ζήτημα φιλοδοξίας, ονείρων και στόχων. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί οικονομικών κινήτρων στην απόφαση του Μπατίστ είναι ύβρις προς την 9ετή θητεία του Μπατίστ στον Παναθηναϊκό. Είναι ύβρις για έναν άνθρωπο που πολλές φορές διακινδύνευσε την καριέρα και την υγεία του, ώστε να είναι παρών σε ένα μεγάλο ραντεβού, να καταθέσει κι αυτός τον οβολό του, στο λογαριασμό μίας μεγάλης διάκρισης. Στην Τουρκία ο Μπατίστ δε βρήκε τα χρήματα που του έλειπαν. Του δόθηκε η ευκαιρία, στη δύση της καριέρας του, να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, να είναι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου (πλην ΝΒΑ) μπάσκετ, να διεκδικήσει ένα φινάλε θριαμβευτικό. Με (ακόμα) ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στις παλάμες του.

Για έναν αθλητή, που εμπέδωσε τη φιλοσοφία του refuse to lose, το γεγονός αυτό είναι πιο σημαντικό απ'όλα τα χρήματα του κόσμου. Τα χρήματα έχουν παίξει το ρόλο τους. Δύο εκατομμύρια δολάρια είναι ασύλληπτο ποσό για έναν 35χρονο. Ο Μάικ Μπατίστ όμως, δεν εξετάζει το μέγεθος, αλλά το σεβασμό και την τιμή που του περιποιεί η ομάδα που του τα προσφέρει. Με τα χρήματά της, η Φενέρ (όσα κι αν ήταν αυτά) δεν εξαγοράζει τον Αμερικάνο. Αποτίει φόρο τιμής, στην αξία και την προσωπικότητα ενός παιδιού που έμαθε επί 9 χρόνια να είναι πρώτος, επιδιώκοντας να προσθέσει τη δική του εμπειρία στο δικό της δισάκι.

εύγε στους δημοσιογράφους και στα πρότυπα που πλασσάρουν
άξιος ο μισθός σας παιδιά  :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
SUPER PANGo
:grin:

Συνημμένα

• 1314127062_Super Pang f_w800_h800.jpg
    1314127062_Super Pang f_w800_h800.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Παραθέτω μερικά αποσπάσματα των εμετικών δημοσιοκάφρων Ασπρούλια Καβαλιεράτου , οι οποίοι
προφανώς θέλοντας να τιμήσουν τον μισθό τους , προσπαθούν να καλύψουν την χρηματολαγνεία
του μπατίστ:

Ο Μάικ πήρε μία μεγάλη απόφαση, η οποία ουδεμία σχέση έχει με οικονομικά μεγέθη, όσο κι αν επικοινωνιακά έγινε μία μικρή προσπάθεια να προταθεί το σκέλος που αφορά στα χρήματα.

Το διαστημικό συμβόλαιο που του πρόσφερε η Φενέρ, δεν καλύπτει οικονομικές ανάγκες και απαιτήσεις. Είναι ζήτημα φιλοδοξίας, ονείρων και στόχων. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί οικονομικών κινήτρων στην απόφαση του Μπατίστ είναι ύβρις προς την 9ετή θητεία του Μπατίστ στον Παναθηναϊκό. Είναι ύβρις για έναν άνθρωπο που πολλές φορές διακινδύνευσε την καριέρα και την υγεία του, ώστε να είναι παρών σε ένα μεγάλο ραντεβού, να καταθέσει κι αυτός τον οβολό του, στο λογαριασμό μίας μεγάλης διάκρισης. Στην Τουρκία ο Μπατίστ δε βρήκε τα χρήματα που του έλειπαν. Του δόθηκε η ευκαιρία, στη δύση της καριέρας του, να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, να είναι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου (πλην ΝΒΑ) μπάσκετ, να διεκδικήσει ένα φινάλε θριαμβευτικό. Με (ακόμα) ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στις παλάμες του.

Για έναν αθλητή, που εμπέδωσε τη φιλοσοφία του refuse to lose, το γεγονός αυτό είναι πιο σημαντικό απ'όλα τα χρήματα του κόσμου. Τα χρήματα έχουν παίξει το ρόλο τους. Δύο εκατομμύρια δολάρια είναι ασύλληπτο ποσό για έναν 35χρονο. Ο Μάικ Μπατίστ όμως, δεν εξετάζει το μέγεθος, αλλά το σεβασμό και την τιμή που του περιποιεί η ομάδα που του τα προσφέρει. Με τα χρήματά της, η Φενέρ (όσα κι αν ήταν αυτά) δεν εξαγοράζει τον Αμερικάνο. Αποτίει φόρο τιμής, στην αξία και την προσωπικότητα ενός παιδιού που έμαθε επί 9 χρόνια να είναι πρώτος, επιδιώκοντας να προσθέσει τη δική του εμπειρία στο δικό της δισάκι.

εύγε στους δημοσιογράφους και στα πρότυπα που πλασσάρουν
άξιος ο μισθός σας παιδιά  :thumbsup:
ειδικά αυτοί οι δυο είναι ο ορισμός των γλειωδης δημοσιογράφων.είναι καταρχήν φιλαράκια από τότε που έπαιζαν μαζί ο ένας στο παναθηναϊκό και ο άλλος στο πορφυρα ο ένας άρρωστος βαζελος ο άλλος άρρωστος ολυμπιακός.αυτοί είναι η καινούργια φουρνιά κολάκων των προέδρων.σιχάματα και οι δυο.

Επισκέπτης
καιμακογλου υπέγραψε στους ρωσους..ηταν πολλά τα λεφτά και ο καιμακογλου κοντεύει τα 30 ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ειδικά αυτοί οι δυο είναι ο ορισμός των γλειωδης δημοσιογράφων.είναι καταρχήν φιλαράκια από τότε που έπαιζαν μαζί ο ένας στο παναθηναϊκό και ο άλλος στο πορφυρα ο ένας άρρωστος βαζελος ο άλλος άρρωστος ολυμπιακός.αυτοί είναι η καινούργια φουρνιά κολάκων των προέδρων.σιχάματα και οι δυο.
κόλακες των χρηματοδοτών τους θα έλεγα
μπορεί των προέδρων , μπορεί και των παιχτών
όπου στάζει το μπαγιόκο πάνε.

αλλά αυτό το άρθρο , περί των υποτιθέμενων "ιδανικών" του μπατίστ εκτός των χρημάτων ,είναι πασιφανώς γελοίο

στο μέλλον πρέπει να μάθουν να το πλασσάρουν καλύτερα στους χάνους που τους διαβάζουν

η δημοσιογραφία (όχι μόνο η αθλητική) κινείται και αυτή "σπανουλικά" ή " μπατιστικά"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με τα περισευουμενα χρηματα θα παρει μετοχες στη πρασινη συμμαχια  :grin:
τυπε εδω θα παρει ο χρηστιδης μετοχες :grin:
το εμαθες δικε μου?
και μαλιστα λεει οτι θα χτυπησει και την νταιμοντ εκδοση :rolleyes:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097

Επισκέπτης
ο και καλα εκανε και πηγε στους ρωσους
εχει μια λογικη η κινηση του
φυσικό και έχει και καλά έκανε.όταν περσι είναι απο τους καλύτερους παίχτες και του δίνουν σχεδον τα ίδια χρήματα καλά κανί.εδω μιλαμε πήρε τα διπλά και είναι ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του .αλλα αν του δούμε και από άλλη πλευρά όταν δίνουν 1 μυριο στο γερο μαικ που περσι δεν βλεπόταν τότε καλά έκανε και εφυγε.από εκεί και πέρα βλεπω και άλλους να φεύγουν .πάντως αυη η μεταγραφή που έκανε ο δημητρακης τα έσπασε :grin: πήρε το 35 πανκο ..μιλαμε για ανανέωση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και βέβαια είναι ανούσια αυτά που λέω
αν έχουμε ως σύστημα αναφοράς την "νεοφιλελεύθερη νοοτροπία"

τελοσπάντων ας το αφήσουμε δεν αξίζει να το συζητάμε
θεωρώ εμπορεύματα το 99% των αθλητών πολύ σπάνια ξεφεύγει κάποιος απ'τον χρηματοκινούμενο τρόπο σκέψης, έτσι παίζεται το παίγνιο του επαγγελματικού μπάσκετ

είναι απλά τα πράγματα :τελειωσε το μπαγιόκο τελείωσαν και τα παναθηναϊκά αισθήματα κάποιων παιχτών
όσο για το ζότς είναι άλλη περίπτωση και εξακολουθώ να τον σέβομαι και ως άνθρωπο
και όχι μόνο ως προπονητή που είναι προφανές αυτό...
μάλιστα
να μου πεις κάποια στιγμή πού δουλεύεις

γιατί εγώ ξέρω πως οποιοσδήποτε εργαζόμενος σε οποιαδήποτε εργασία, αν του σκάσουνε από άλλη εταιρία 30%-50% αυξημένες αποδοχές (και εγγυημένες, να τα πάρει σίγουρα τα λεφτά) δύσκολα θα την αρνηθεί

Σαφώς και παίζει ρόλο και το περιβάλλον και η "κουλτούρα' της εταιρίας, αλλά στο τέλος της ημέρας....ποιος σου λέει πως η κουλτούρα της επομενης εταιρίας δεν θα είναι καλή;

και δεν υπάρχει καμία εξαίρεση σε αυτό.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
μάλιστα
να μου πεις κάποια στιγμή πού δουλεύεις

γιατί εγώ ξέρω πως οποιοσδήποτε εργαζόμενος σε οποιαδήποτε εργασία, αν του σκάσουνε από άλλη εταιρία 30%-50% αυξημένες αποδοχές (και εγγυημένες, να τα πάρει σίγουρα τα λεφτά) δύσκολα θα την αρνηθεί

Σαφώς και παίζει ρόλο και το περιβάλλον και η "κουλτούρα' της εταιρίας, αλλά στο τέλος της ημέρας....ποιος σου λέει πως η κουλτούρα της επομενης εταιρίας δεν θα είναι καλή;

και δεν υπάρχει καμία εξαίρεση σε αυτό.
η πλειοψηφία ναι
αλλά μια μειοψηφία δεν κινείται κατ'αποκλειστικότητα όπου φυσάει το χρήμα
υπάρχει και μια άγνωστη λέξη σε πολλούς που λέγεται "αξίες"
εν προκειμένω: είσαι 10 χρόνια σε μια ομάδα που σε έχει αναδείξει απο την αφάνεια, σου έχει δώσει
τίτλους, την αναγνώριση του κόσμου και πολύ χρήμα αρκετό για dolce vita ακόμη και των 5σέγγονών σου
δεν αισθάνεσαι ότι έχεις κάποιου είδους  "ηθικό χρέος" απέναντί της , έστω και συμβολικά να κλείσεις την καριέρα σου σ'αυτή ?

επειδή  (και) ο αθλητισμός έχει την ιδιαιτερότητα ότι προβάλλεται μαζικά
πλασσάρει αυτά τα πρότυπα που περιγράφεις φίλε lastmoican , δλδ δε πα να γαμηθούνε
όλα , στα @@ μου , πάω όπου μου τα στάξουν

είναι λάθος κατ'εμέ αυτό , αλλά τέλοσπάντων ας το αφήσουμε...

Επισκέπτης
τελικά ο μιχαλακης ηταν πολύ προβλέψιμος σε ολα του.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κάτι μου λέει ότι και ο αρχηγός με το πρόβλημα στους σιαλογόνους θα την κάνει σιγά - σιγά.
Δεν πρόκειται να κάτσει να φάει το καυλί όταν θα έχουν φύγει όλοι οι άλλοι. 

Γιατί το αντίο μπορέλι με πούτσα Παπουτσέλη θα μοιάζει παραμυθάκι μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom