τι γουνα?απο φτερα παπιας?άντε κωλόφαρδε αλφα....σε είπε μικρό..τυχερέ..αγόρασε του γούνα για το κοπλιμάν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Α ξέρεις ότι η Ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...Πάλι τον καύκον έπιες πάλιν τον νουν απώλεσες
Το σωστό λοιπόν είναι: Πάλιν τον καύκον [size=20pt]έπιας[/size], πάλιν τον νουν απώλεσας!" ....
Άσε λοιπόν τις Ρήσεις αν δεν ξέρεις πως Γράφονται....
Και το παραπάνω το φώναξε ο Όχλος στον Αυτοκράτορα Φωκά….
Είδες λοιπών που ξέρεις από μόνος σου την Αλήθεια….
Ο Ολυμπιακός είναι ο Αυτοκράτορας….
«Μαρτυράτε χωρίς ξύλο» που έλεγε και μια ψυχή/////
Όσο μια το μικρός ....δεν είχε την Ηλικιακή Σημασία.....
Ο νοών νοητό…..
Ο νοών νοητό;Α ξέρεις ότι η Ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Το σωστό λοιπόν είναι: Πάλιν τον καύκον [size=20pt]έπιας[/size], πάλιν τον νουν απώλεσας!" ....
Άσε λοιπόν τις Ρήσεις αν δεν ξέρεις πως Γράφονται....
Και το παραπάνω το φώναξε ο Όχλος στον Αυτοκράτορα Φωκά….
Είδες λοιπών που ξέρεις από μόνος σου την Αλήθεια….
Ο Ολυμπιακός είναι ο Αυτοκράτορας….
Όσο μια το μικρός ....δεν είχε την Ηλικιακή Σημασία.....
Ο νοών νοητό…..
Ποιος αυτοκράτορας πάλι διατύπωσε έτσι αυτή τη φράση;
Εκτός αν εννοείς κανέναν pleasure!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρεεε...θυμάσαι που παίζαμε στο ΟΑΚΑ μπάσκετ με τους ακατανόμαστους και χάναμε και αυτοί έβαλαν το τραγούδι:[size=30pt]''Αν θές να μάθεις πως πονούννννν.....ΕΛΑ ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΑ''.....''[/size]... ...εκεί και αν μαρτυρούσαν χωρίς ξύλο.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ε ρε καψούρα που χει πέσει σήμερα στο βαζελόνημα.....Ρεεε...θυμάσαι που παίζαμε στο ΟΑΚΑ μπάσκετ με τους ακατανόμαστους και χάναμε και αυτοί έβαλαν το τραγούδι:[size=30pt]''Αν θές να μάθεις πως πονούννννν.....ΕΛΑ ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΑ''.....''[/size]... ...εκεί και αν μαρτυρούσαν χωρίς ξύλο.....
εσυ ειπαμε θα περνεις αδεια για να μιλας...προς το παρων την πιπα σου...σιχαμενηΟ νοών νοητό;
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν το έπαιξα εγώ ούτε φιλόλογος ούτε φιλόσοφος ούτε αρχαιογνώστης και βεβαια ουτε Βυζαντινολόγος….Ο νοών νοητό;
είμαι Άμαθής μέθυσος και πρεζάκιας.....
και αν δεν εχεις παρακολουθησει την "κουβεντα" καλο θα ειναι να διαβασεις τα προηγηθέντα....
α και το σωστο ειναι νοήτο....εβαλα λαθος τόνο.....
δεν εχει αναγκη αυτος να παρακολουθησει την κουβεντα...ξερει δεν ξερει πρεπει αν πεταχτει να πει την μαλακια του κριστοφερ...ειναι παντογνωστης!!!Δεν το έπαιξα εγώ ούτε φιλόλογος ούτε φιλόσοφος ούτε αρχαιογνώστης και βεβαια ουτε Βυζαντινολόγος….
και αν δεν εχεις παρακολουθησει την "κουβεντα" καλο θα ειναι να διαβασεις τα προηγηθέντα....
Δεν σε είπα ούτε μέθυσο ούτε πρεζάκια Κρις.Δεν το έπαιξα εγώ ούτε φιλόλογος ούτε φιλόσοφος ούτε αρχαιογνώστης και βεβαια ουτε Βυζαντινολόγος….
Ούτε και αμαθή, που άλλους ειπα, δικαιολογημένα νομίζω.
Για την ιστορία και μόνο, να σε ξαναδιορθώσω οτι το σωστό είναι νοήτω.
Εφ όσον δεν με προκάλεσες ποτέ, είναι λογικό να μην έχω τίποτα εναντίον σου, και νομίζω στο δείχνω.
Όσο για το οτι είσαι γάβρος, κανείς δεν είναι τέλειος!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για το νοήτω εχεις δικιο το εκανα για δευτερη φορα λαθος...Δεν σε είπα ούτε μέθυσο ούτε πρεζάκια Κρις.
Ούτε και αμαθή, που άλλους ειπα, δικαιολογημένα νομίζω.
Για την ιστορία και μόνο, να σε ξαναδιορθώσω οτι το σωστό είναι νοήτω.
Εφ όσον δεν με προκάλεσες ποτέ, είναι λογικό να μην έχω τίποτα εναντίον σου, και νομίζω στο δείχνω.
Όσο για το οτι είσαι γάβρος, κανείς δεν είναι τέλειος!
μαλλον ομως εξακολουθεις να μην εχεις διαβασει τα προηγηθεντα....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οταν θα τα διαβασεις μπορουμε να μιλησουμε γι αυτο το θεμαγια το νοήτω εχεις δικιο το εκανα για δευτερη φορα λαθος...
μαλλον ομως εξακολουθεις να μην εχεις διαβασει τα προηγηθεντα....
αλλιως μπορουμε να μιλησουμε για οτι αλλο θελεις
εξαλου εχεις δει και εγω πως σε αντιμετωπιζω
Αλλαζω θρεντ ομως γιατι εδω μου ξυπνανε μνημες απο την διαμονη μου στα Τεθωρακισμενα ;).....
Το δικό σου προσωπικό σάϊτ παραμένει αυτό του Χάρβαρντ;παπια...ωραιο σαιτ εχεις
fethry.homo.com
Κόπανο σε ανεβάζω, χαζό (και όχι μόνο) σε κατεβάζω όλες αυτές τις μέρες.ατιμουτσικο.....να χεις τοσο ομορφο σαιτ και να μας το κρυβεις τοσο καιρο δεν το περιμενα.....φιλαρακια ειμαστε βρε πρεπει να μας τα λες ολα....
Είναι συγκινητικό φυσικά να πασχίζεις να αποδείξεις οτι δεν είσαι, πλην όμως τα αποτελέσματα σε διαψεύδουν.
Όταν δεν έχεις τι να πεις, προσφεύγεις (γάβρος γαρ, Καλαμαριά, you know? στο κάνω λιανά για να το πιάσεις) στις χιλιοειπωμένες ύβρεις, χωρίς την παραμικρή πρωτοτυπία.
Προφανώς θεωρείς οτι το επίπεδο των μελών του σάϊτ είναι επιπέδου pleasure, δωρητή, cretan κλπ που σε επικροτούν.
Πλανάσαι.
Παρακαλώ λίγα με το επίπεδο μου.Κόπανο σε ανεβάζω, χαζό (και όχι μόνο) σε κατεβάζω όλες αυτές τις μέρες.
Είναι συγκινητικό φυσικά να πασχίζεις να αποδείξεις οτι δεν είσαι, πλην όμως τα αποτελέσματα σε διαψεύδουν.
Όταν δεν έχεις τι να πεις, προσφεύγεις (γάβρος γαρ, Καλαμαριά, you know? στο κάνω λιανά για να το πιάσεις) στις χιλιοειπωμένες ύβρεις, χωρίς την παραμικρή πρωτοτυπία.
Προφανώς θεωρείς οτι το επίπεδο των μελών του σάϊτ είναι επιπέδου pleasure, δωρητή, cretan κλπ που σε επικροτούν.
Πλανάσαι.
Πιο χαμηλά δεν κατεβαίνω.
Κι άντε απο εκεί ρε που μου έχεις και παράπονα, δεν σε ντοματιάζω κάθε φορά που μπαίνεις και μας παριστάνεις τον έξυπνο???
Τι άλλο θέλεις απο την ζωή μου πάπια???
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????????
ατιμουτσικο...εισαι και μαρτυριαρης.....Κόπανο σε ανεβάζω, χαζό (και όχι μόνο) σε κατεβάζω όλες αυτές τις μέρες.
Πλανάσαι.
.....σημερα το βραδυ η dream/green team του ευρωπαικου μπασκετ εχει το καθιερωμενο ραντεβου με τους πελατες στο ΣΕΦ....η ομαδα προερχεται απο ηττα στην Πολη ενω στους ψηλους εχει προβλημα λογω τραυματισμων.....ωστοσο σε τετοια ματς μετρανε αλλα πραγματα....δειτε το απιστευτο γαμησι που τους ειχαμε ριξει το 1999 παιρνοντας το πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ....
[youtube=425,350]jNZmqxt99TM[/youtube]
Υ.Γ. ..ολα τα λεφτα το σοου του Μποντιρογκα στο τελος....
Υ.Γ. ..ολα τα λεφτα το σοου του Μποντιρογκα στο τελος....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
.....σημερα το βραδυ η dream/green team του ευρωπαικου μπασκετ εχει το καθιερωμενο ραντεβου με τους πελατες στο ΣΕΦ....η ομαδα προερχεται απο ηττα στην Πολη ενω στους ψηλους εχει προβλημα λογω τραυματισμων.....ωστοσο σε τετοια ματς μετρανε αλλα πραγματα....δειτε το απιστευτο γαμησι που τους ειχαμε ριξει το 1999 παιρνοντας το πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ....
Υ.Γ. Μεγαλε Ντεγιαν , no one like you...
ρε ειμαστε στο 2007 / δες τι γινεται εξω - χαλασμος κυριου !!!!! / την Τριτη ο Θρυλος παιζει με Τσελσι και εσυ ασχολεισαι με τον Τζεντιλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K