You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Για να έπαιρνε το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, έπρεπε να δεχτεί τεχνική ποινή στο Σερφ;"
Συνημμένα
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βλεπω ολο για Μπασκετακι μιλας...."Για να έπαιρνε το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, έπρεπε να δεχτεί τεχνική ποινή στο Σερφ;"
Το ποδοσφαιρο στο κοψαμε ε?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην ασχολεισαι με την κοτα,θα περιμενει να βγεις και μετα θα τροποποιησει την απαντησηΒλεπω ολο για Μπασκετακι μιλας....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άντε να χαθείς ρε......Tην Κυριακή παίζουμε μπάσκετ με τααρούρια. Υπάρχουν 3 πιθανότητες:
1. Να κερδίσουμε
2. Να χάσουμε και να κρατήσουμε τη διαφορά
3. Να χάσουμε και να χάσουμε και τη διαφορά
Στις περιπτώσεις 1 και 2 μάλλον εξασφαλίζουμε το πλεονέκτημα έδρας. Στην περίπτωση 3 πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Oι πιθανότητες και τα προγνωστικά είναι 50-50%. Σε κάθε περίπτωση τους έχουμε γραμμένους.
Και για του λόγου το αληθές:
Διαλέγω με ποιούς μιλάω. ΠΑΝΤΑ! ;)
Απαραίτητη προυπόθεση να ανήκουν εκεί που δεν ανήκουν οι αρουραίοι: Στο είδος Homo Sapiens.
Το ποιά είναι η κότα είναι γνωστό. Προκαλεί συνεχώς πίσω από το PC της.
Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.
Απαραίτητη προυπόθεση να ανήκουν εκεί που δεν ανήκουν οι αρουραίοι: Στο είδος Homo Sapiens.
Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.
Συνημμένα
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τσου ρε λακηΔιαλέγω με ποιούς μιλάω. ΠΑΝΤΑ! ;)
Πηδα το Μαντρακι.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
προτείνω να κάτσουμε να χάσουμε αύριο για να έζει ενδιαφέρον στην συνέχεις....αλλά πάλι θα μας πρήξουν τ αρ......οι γαύροι ότι έχουν ομάδα θεική και γ.....το σύμπαν...οπότε...ασ τους κάνουμε την χάρη να ..κερδίσουμε
ρεεε...μην κολλάτε στον άλφα..θα ξεχάσει ότι είναι πολιτισμένος,θα αγριέψει και έτσι και τον λύσω θα τρέχετε για κανένα μήνα....για ρωτάτε και τον ντάρκ που τον είδε...
ρεεε...μην κολλάτε στον άλφα..θα ξεχάσει ότι είναι πολιτισμένος,θα αγριέψει και έτσι και τον λύσω θα τρέχετε για κανένα μήνα....για ρωτάτε και τον ντάρκ που τον είδε...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Φίλτατε Talos43 είμαι της άποψης ότι πρέπει να τεκμηριώνουμε (κατά το δυνατόν) αυτά που λέμε ή/και γράφουμε ;)
Διαλέγω με ποιούς μιλάω. ΠΑΝΤΑ! ;)
Καλα ρε δεν είπαμε ότι φέτος είναι η χρονιά του αρουραίου σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο??? Κάνε το κινέζο λοιπόν... κ κράτα το ποντικοφάρμακο για το τέλος
Α, με πρεζόνια και μεθύστακες δεν ασχολούμαι επίσης.
Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι. ;)
Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μου
Και, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.
Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι. ;)
Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μου
Και, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε..κάνε μας την χάρη...άντε να ΨΑΞΕΙς αλλού... ;) ;) ;)ρε αλφα πολιτισμενος πολιτισμενος αλλα τις προκλησεις τις πετας με το τσουβαλι....κι επειδη καποια στιγμη θα παραβρεθω στις κρασοποσιες κατσε καλα μη σε βουτηξω απ το σβερκο εκει
Στο thread άλλης ομάδας ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΠΟΤΕ!
Στης ΑΕΚ είμαι ευγενέστατος, νομίζω τουλάχιστον. Στο άλλο δεν μπαίνω καν.
Κάποιος με αποκαλεί στο thread μου τρεχαλατζή , κότα, λάκη κλπ. Αυτό είναι πρόκληση ΙΜΟ.
Και,ΝΑΙ, έλα να με βουτήξεις!
Στης ΑΕΚ είμαι ευγενέστατος, νομίζω τουλάχιστον. Στο άλλο δεν μπαίνω καν.
Κάποιος με αποκαλεί στο thread μου τρεχαλατζή , κότα, λάκη κλπ. Αυτό είναι πρόκληση ΙΜΟ.
Και,ΝΑΙ, έλα να με βουτήξεις!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ είπα Αυτό….Δεν Εβρισα ΔΕΝ προσβαλα…..
Γιατί για να πιάσουν χρειάζεται ο συνομιλητής να έχει στοιχειώδη λογική και εσύ ……
Όσο για το Αρουραίοι ,Αδελφές, Πρεζάκηδες και μεθύστακες…..
Καλό θα είναι να τους τα λες από κοντά αυτά για να εισαι μαγκας με αρχιδια και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο γιατι ετσι εισαι ΑΡΧΙΔΙΑ μαγκας.... Χούλιγκαν του Πληκτρολογίου ;)…..
Όσο για το «εγώ δεν γραφώ εκει και εσυ δεν γραφεις εδώ» είναι τουλαχιστον Αστειο….
Είσαι μικρός ακόμα θα μεγαλώσεις και θα μαθεις…..η θα συνηθίσεις
Εσυ απαντησες Αυτά ….Βλεπω ολο για Μπασκετακι μιλας....
Διαλέγω με ποιούς μιλάω. ΠΑΝΤΑ! ;)Απαραίτητη προυπόθεση να ανήκουν εκεί που δεν ανήκουν οι αρουραίοι: Στο είδος Homo Sapiens. Το ποιά είναι η κότα είναι γνωστό. Προκαλεί συνεχώς πίσω από το PC της.Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.
Α, με πρεζόνια και μεθύστακες δεν ασχολούμαι επίσης.Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι. ;)Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μουΚαι, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.
Το ξέρω ότι τα λόγια μου δεν πιάνουν τόπο….Α, με πρεζόνια και μεθύστακες δεν ασχολούμαι επίσης.Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι. ;)Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μουΚαι, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.
Γιατί για να πιάσουν χρειάζεται ο συνομιλητής να έχει στοιχειώδη λογική και εσύ ……
Όσο για το Αρουραίοι ,Αδελφές, Πρεζάκηδες και μεθύστακες…..
Καλό θα είναι να τους τα λες από κοντά αυτά για να εισαι μαγκας με αρχιδια και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο γιατι ετσι εισαι ΑΡΧΙΔΙΑ μαγκας.... Χούλιγκαν του Πληκτρολογίου ;)…..
Όσο για το «εγώ δεν γραφώ εκει και εσυ δεν γραφεις εδώ» είναι τουλαχιστον Αστειο….
Είσαι μικρός ακόμα θα μεγαλώσεις και θα μαθεις…..η θα συνηθίσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K