Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
χασαμε απο τους βρωμοτουρκους γαμωτο..κριμα..

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κατι ακουσα οτι θα κατεβασουμε το παιδικο με το γαυρο..ισχυει?χαχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36

Συνημμένα

• 103087.jpg
    103087.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • malakaspg0.jpg
    malakaspg0.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Ultras 13.png
    Ultras 13.png
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 18

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Tην Κυριακή παίζουμε μπάσκετ με τα αρούρια. Υπάρχουν 3 πιθανότητες:

1. Να κερδίσουμε
2. Να χάσουμε και να κρατήσουμε τη διαφορά
3. Να χάσουμε και να χάσουμε και τη διαφορά

Στις περιπτώσεις 1 και 2 μάλλον εξασφαλίζουμε το πλεονέκτημα έδρας. Στην περίπτωση 3 πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Oι πιθανότητες και τα προγνωστικά είναι 50-50%. Σε κάθε περίπτωση τους έχουμε γραμμένους.

Και για του λόγου το αληθές:
άντε να χαθείς ρε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Διαλέγω με ποιούς μιλάω.  ΠΑΝΤΑ!  ;)

Απαραίτητη προυπόθεση να ανήκουν εκεί που δεν ανήκουν οι αρουραίοι: Στο είδος  Homo Sapiens.  :sunglasses:

Το ποιά είναι η κότα είναι γνωστό. Προκαλεί συνεχώς πίσω από το PC της.

Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.  :sunglasses:

Συνημμένα

• 6053549514629c0b1b6814.jpg
    6053549514629c0b1b6814.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 17

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Απαραίτητη προυπόθεση να ανήκουν εκεί που δεν ανήκουν οι αρουραίοι: Στο είδος  Homo Sapiens.  :sunglasses:

Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.   :sunglasses:
Τσου ρε λακη
Πηδα το Μαντρακι.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
προτείνω να κάτσουμε να χάσουμε αύριο για να έζει ενδιαφέρον στην συνέχεις....αλλά πάλι θα μας πρήξουν τ αρ......οι γαύροι ότι έχουν ομάδα θεική και γ.....το σύμπαν...οπότε...ασ τους κάνουμε την χάρη να ..κερδίσουμε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ρεεε...μην κολλάτε στον άλφα..θα ξεχάσει ότι είναι πολιτισμένος,θα αγριέψει και έτσι και τον λύσω θα τρέχετε για κανένα μήνα....για ρωτάτε και τον ντάρκ που τον είδε... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλτατε Talos43 είμαι της άποψης ότι πρέπει να τεκμηριώνουμε (κατά το δυνατόν) αυτά που λέμε ή/και γράφουμε  ;)

:2funny: :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.   :sunglasses:

Καλα ρε δεν είπαμε ότι φέτος είναι η χρονιά του αρουραίου σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο??? Κάνε το κινέζο λοιπόν... κ κράτα το ποντικοφάρμακο για το τέλος :grin: :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Α, με πρεζόνια και μεθύστακες δεν ασχολούμαι επίσης.

Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι.  ;)

Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μου

Και, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.  :sunglasses:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε αλφα πολιτισμενος πολιτισμενος αλλα τις προκλησεις τις πετας με το τσουβαλι....κι επειδη καποια στιγμη θα παραβρεθω στις κρασοποσιες κατσε καλα μη σε βουτηξω απ το σβερκο εκει :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε αλφα πολιτισμενος πολιτισμενος αλλα τις προκλησεις τις πετας με το τσουβαλι....κι επειδη καποια στιγμη θα παραβρεθω στις κρασοποσιες κατσε καλα μη σε βουτηξω απ το σβερκο εκει :2funny:
ρε..κάνε μας την χάρη...άντε να ΨΑΞΕΙς αλλού... ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Στο thread άλλης ομάδας ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΠΟΤΕ!

Στης ΑΕΚ είμαι ευγενέστατος, νομίζω τουλάχιστον. Στο άλλο δεν μπαίνω καν.

Κάποιος με αποκαλεί στο  thread μου τρεχαλατζή , κότα, λάκη κλπ. Αυτό είναι πρόκληση ΙΜΟ.  :sunglasses:

Και,ΝΑΙ, έλα να με βουτήξεις!

:2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πολιτισμένοι..πολιτισμένοι αλλά για την ΠΑΝΑΘΑ .. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :blowup: :blowup: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :boff: :boff: :boff: :boff: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είπα Αυτό….Δεν Εβρισα ΔΕΝ προσβαλα…..
Βλεπω ολο για  Μπασκετακι μιλας....
Το ποδοσφαιρο στο κοψαμε ε?
Εσυ απαντησες Αυτά ….

Διαλέγω με ποιούς μιλάω.  ΠΑΝΤΑ!  ;)Απαραίτητη προυπόθεση να ανήκουν εκεί που δεν ανήκουν οι αρουραίοι: Στο είδος  Homo Sapiens.  :sunglasses:Το ποιά είναι η κότα είναι γνωστό. Προκαλεί συνεχώς πίσω από το PC της.Αν επιθυμούσα κουβέντα με αρουραίους θα έμπαινα στο thread τους. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές μου.   :sunglasses:
Α, με πρεζόνια και μεθύστακες δεν ασχολούμαι επίσης.Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι.  ;)Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μουΚαι, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.  :sunglasses:

Α, με πρεζόνια και μεθύστακες δεν ασχολούμαι επίσης.Και δεν πηδάω αδελφές. Ακόμα και τις γεννημένες το 1976. Με "ψευδώνυμο" μαντράκι.  ;)Ούτε τους απευθύνω το λόγο. Ούτε τις λαμβάνω υπ' όψιν μουΚαι, εδώ είναι το Thread του ΠΑΟ αν δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι. Δεν έχουν θέση οι βέβηλοι.  :sunglasses:
Το ξέρω ότι τα λόγια μου δεν πιάνουν τόπο….
Γιατί για να πιάσουν χρειάζεται ο συνομιλητής να έχει στοιχειώδη λογική και εσύ ……
Όσο για το Αρουραίοι ,Αδελφές, Πρεζάκηδες και μεθύστακες…..
Καλό θα είναι να τους  τα λες από κοντά αυτά για να εισαι μαγκας με αρχιδια  και όχι πίσω από ένα  πληκτρολόγιο γιατι ετσι εισαι ΑΡΧΙΔΙΑ μαγκας.... Χούλιγκαν του Πληκτρολογίου ;)…..
Όσο για το «εγώ δεν γραφώ εκει και εσυ δεν γραφεις εδώ» είναι τουλαχιστον Αστειο….
Είσαι μικρός ακόμα θα μεγαλώσεις και θα μαθεις…..η θα συνηθίσεις 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Πάλι τον καύκον έπιες πάλιν τον νουν απώλεσες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε κωλόφαρδε αλφα....σε είπε μικρό..τυχερέ..αγόρασε του γούνα για το κοπλιμάν.. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom