Επισκέπτης
αυτά που σου λέω τα ξέρω 1000%.περσι οι μοναδικοί που δεν εκοψαν ούτε ενα σεντς απο το συμβόλαιο τους ηταν ζελικο διαματιδης μπατιστ και ιτουδης.οσο για το τρόπο δουλειάς θα συμφωνούσα μαζι σου αν ηταν η μέθοδος που χρησιμοποίησε πάντα.εγώ θυμάμαι ότι ούτε στη μπανταλονα ουτε στη παρτιζαν ειχε μεγαλο μπατζετ.και στη τελικη δεν ειπα να παει με 5 μυρια 15 μυρια νομίζω είναι ενα καλο ποσό.σήμερα.άλλωστε εκτός των ρωσων και των τουρκων ποιος εχει πανω απο 15 μυρια;ακόμα και η μπαρτσα έχει περικοπές των μεγάλων συμβολαίων.δηλαδή αν ας πουμε έμεναν δδ με μια μειωση στο 1.5 ο σαρας στα 300 χιλιάρικα ο μπαστιτ στο 500 ο καιμακογλου στα ιδια ο βουγιουκας στα 300 το ιδιο και ο καλαθης και ο περπερογλου .και φεύγουν σατο μαριτς λογκαν που οι τρεις κόστιζαν 1 μυριο 900 και 700 αντίστοιχα.κανε αναγωγές και δες σου μένουν περίπου περίπου 10 μυρια να πάρεις 4 καλούς παίχτες,είναι λίγα η ακατόρθωτο;όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο και δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο κατ'εσέ ?
αν ένας γιατρός έχει μάθει να κάνει την εγχείρηση με τον α τρόπο που απαιτεί περισσότερα
λεφτά απο τον β τρόπο που δεν τον ξέρει καθόλου , τι είναι προτιμότερο να πεθάνει ο ασθενής και μετα να αντιμετώπισει την μηνι των συγγενών ή να μην τον αναλάβει καθόλου (και να τον αναλάβει άλλος) ?
δλδ αν έχει μάθει να δουλεύει μ'αυτή την σχετικά "ακριβή" μέθοδο θεωρείται φιλοχρήματος ?
επίσης να βγάλει ο ίδιος απο την τράπεζα λεφτά να πάρει τους παίχτες που θέλει?
γιατί ήδη είχε κόψει απο το μισθό του αρκετά την περασμένη χρονιά ώστε να πληρωθούν κάποια
συμβόλαια
ακριβώς , είναι το θέμα της περηφάνειας και της μη ανοχής στο ξεφτυλίκι