You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πλεον με τα σημερινα δεδομενα, οπως εχουν διαμορφωθει ισως μας πεφτει και πολυς.....και απο τη μακαμπι γιατι τον διωχνουνε? δεν ειναι παιχτες αυτοι ρε παιδια για τον παναθηναικο...το ξερετε οτι θελει να φυγει απο το ισραηλ γιατι τον πιεζει η γυναικα του να γυρισουν ελλαδα και αυτοπροταθηκε στον παναθηναικο?
να πειτε να βαλουνε κανα φραγκο να κρατησουνε τον καιμακογλου, που τον καλοβλεπει ο γαυρος, που ασχολουνται με τον τελειωμενο...
Ο κυκλος εκλεισε και αγνωστο αν και ποτε θα ξαναερθουμε στα ιδια δεδομενα και δυναμικοτητα των τελευταιων 10-15 ετων.
Χωνεψτε το οσο ειναι νωρις.....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αμα ερθεις ο"ευσωμος""ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΟΣ" Ελλαδα θα κλεισει η αλυσιδα σουπερ μαρκετ Σκλαβενιτη.....δεν λεει.
Επισκέπτης
πάω πάσο.απλά να ξέρεις ότι κάποιοι παίχτες επειδή δεν έπιασαν κάπου δεν σημαίνει ότι αλλού θα συμβεί το ίδιο.ο μαριτς όταν τον πήρες είχε βγει ο καλύτερος σέντερ της ευρωλιγκας.είδες εσύ κάτι τέτοιο δυο χρόνια;όταν λες ας φέρουν κάποιον είναι μια επιλογή που όμως δεν ξέρεις το κόστος και αν βει.αντίθετα ο σοφο ξέρεις τις δυνατότητες απλά παίρνεις ένα ρίσκο αν βγει από θέμα συμπεριφοράς.προσωπική γνώμη ότι λόγο του ότι πλέον έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα μπορείς να το ρισκάρεις και να σου βγει και με μικρο κόστος.τώρα αν δεν βγει δεν χάνεις και κάτι άλλωστε πέρσι πλήρωνες 900 χιλιάρικα και δεν είχες σέντερδεν ειμαι τεχνικος διευθυντης ρε τυπε...
δεν προτεινω παιχτες
τι μ αρεσει και τι δε μ αρεσει λεω
τον ειδαμε στον ολυμπιακο δεν ηταν καλος τελος.ας φερουν καποιον που δεν τον ξερουμε με πιθανοτητες να βγει καλος.
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Πλεον με τα σημερινα δεδομενα, οπως εχουν διαμορφωθει ισως μας πεφτει και πολυς.....
Ο κυκλος εκλεισε και αγνωστο αν και ποτε θα ξαναερθουμε στα ιδια δεδομενα και δυναμικοτητα των τελευταιων 10-15 ετων.
Χωνεψτε το οσο ειναι νωρις.....
αληθεια ειναι αυτο...
και επειδη τα λεφτα ειναι μετρημενα, γνωμη μου να προσεχουν που τα ακουμπανε(ειπα για τον καιμακογλου)
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
πάω πάσο.απλά να ξέρεις ότι κάποιοι παίχτες επειδή δεν έπιασαν κάπου δεν σημαίνει ότι αλλού θα συμβεί το ίδιο.ο μαριτς όταν τον πήρες είχε βγει ο καλύτερος σέντερ της ευρωλιγκας.είδες εσύ κάτι τέτοιο δυο χρόνια;όταν λες ας φέρουν κάποιον είναι μια επιλογή που όμως δεν ξέρεις το κόστος και αν βει.αντίθετα ο σοφο ξέρεις τις δυνατότητες απλά παίρνεις ένα ρίσκο αν βγει από θέμα συμπεριφοράς.προσωπική γνώμη ότι λόγο του ότι πλέον έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα μπορείς να το ρισκάρεις και να σου βγει και με μικρο κόστος.τώρα αν δεν βγει δεν χάνεις και κάτι άλλωστε πέρσι πλήρωνες 900 χιλιάρικα και δεν είχες σέντερ
αμα δε βγει χανεις τις πιθανοτητες να ειχε βγει ενας σεντερ που δεν πηρες
Επισκέπτης
δεν διαφωνώ αλλα σέντερ αυτή την εποχή κάτω απο 1 μυριο δεν υπάρχει στην αγορά.αντίθετα εχοντας το βουγιουκα και τον σοφο έχεις κάνει την τέλεια επιλογή..αν βγει.προσωπικά πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά ..το θέμα είναι ότι αν ο παο χαμηλώσει πολύ το μπάτζετ και φύγει και ο διαμαντιδης τότε δεν νομίζω να θέλει ούτε ο ίδιος να έρθει ;)αμα δε βγει χανεις τις πιθανοτητες να ειχε βγει ενας σεντερ που δεν πήρες
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
θα προτιμουσες με το μπατζετ που υπαρχει να βαλεις λεφτα για να κρατησεις καιμακογλου-διαμαντιδη ισως και μπατιστ και να παρεις σεντερ αμφιβολο,
ή να τα σκασεις και να παρεις το σοφο και να μεινουν καποια συμβολαια στον αερα?
ή να τα σκασεις και να παρεις το σοφο και να μεινουν καποια συμβολαια στον αερα?
Επισκέπτης
νομίζω οτι ο σοφο δεν θα κοστίζει πάνω απο 500-600 τόσο αν δεν κανω λάθος παίρνει και ο καιμακογλου.ο αμφίβολος σέντερ που λες εσύ στην καλύτερη θα σου κοστίσει 400-500.εγώ πάντως θα ρίσκαρα σοφο.θα προτιμουσες με το μπατζετ που υπαρχει να βαλεις λεφτα για να κρατησεις καιμακογλου-διαμαντιδη ισως και μπατιστ και να παρεις σεντερ αμφιβολο,
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πηρε 2 πρωταθληματα 3 κυπελλα και πηγε 2 τελικους ευρολιγκας ομωςεπειδή γνωρίζεις το άθλημα απλά δες την ομάδα που είχε η ταου τους παιχταραδες και τι κατάφερε να κάνει; να τη διαλύσει και μάλιστα ηταν απαίτηση των περισσοτέρων να φύγει...και έτσι και έγινε...δεν είναι τυχαίο ότι από τότε δεν έχει κάνει οπου και να πήγε τίποτα..η σχολή της σφαλιάρας ιωαννιδη έχει τελειώσει προ πολλού τύπε ;) βεβαία υπάρχουν μαλάκες που πιστεύουν αλλα
εμενα δεν μαρεσει στο στυλ του σαν προπονητης γιαυτο το ειπα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον εχουν αχτι οι κοντοι τυπετο χοντρο τωρα γιατι θελουν να τον κουβαλησουνε απο το ισραηλ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κια ο μαριτς που ειχε 2 τον ειδαμε τυπεδηλαδη θα παρουμε σεντερ με ενα γονατο?
γουσταρω
δυστυχως ο σοφο για αυτην την περιοδο φανταζει πολυτελεια :S
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
κια ο μαριτς που ειχε 2 τον ειδαμε τυπε
δυστυχως ο σοφο για αυτην την περιοδο φανταζει πολυτελεια :S
ε δεν ειπε κανεις οτι ο μαριτς ειναι παιχταρας τυπε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παντως δυσκολα θα χαλασει η μεταγραφη του σοφο στην ομαδα τυπεε δεν ειπε κανεις οτι ο μαριτς ειναι παιχταρας τυπε μου
Επισκέπτης
όπως είδες είπα οτι είναι σχολής ιωαννιδη.το ότι πήρε 2 πρωταθλήματα με μια ομάδα που αν την είχε ο μελικού η ι ιβκοβιτς θα είχε πάρει και τις δυο ευρωλιγκες και γενικά ότι κυκλοφορεί έμενα δεν μου λέει τίποτα. αν θυμάμαι δυο παίχτες αυτής έπαιξαν στο ΝΒΑ.και ο σουμποτιτς πήρε πρωτάθλημα δε μου λέει κάτι.εγώ τα λέω όλα αυτά γιατί οι πρακτικές του είναι ξεπερασμένες και γενικά είναι ένας προπονητής που εχει μείνει αυτο που λένε προπονητικά πολύ πίσω.ειδικά μετά την επέμβαση που κανε.δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και κάποια χρόνια ενώ η ρεαλ δεν είχε προπονητή δεν τον πήρε ακόμα και η ταου μετ από λα αυτά που είχαν γίνει με τους παίχτες και τις μανουρες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν τον ξαναπήρε.τέλος πάντων για μένα είναι ένας σερβος που σπρωχτηκε πολύ αλλα δεν έκανε αυτά για τα οποία τον έσπρωξε το λεγόμενο σέρβικο λόμπι ;)για μένα αν δεν είχε κλείσει στη μακαμπι ο ιδανικός προπονητής που μπορεί με ένα μικρο μπάτζετ να χτίσει μια καλη ομάδα ηταν ο μπλαττυπε πηρε 2 πρωταθληματα 3 κυπελλα και πηγε 2 τελικους ευρολιγκας ομως
εμενα δεν μαρεσει στο στυλ του σαν προπονητης γιαυτο το ειπα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατσε να δουμε ποιος θαναι και ο προπονητηςμακαρι να βγω λαθος τυπε...
αν ειναι τελικα ο χανιμπαλ θα εχουμε πολυ γελιο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα ηταν καλη επιλογη αλλα δεν παιζει τωραόπως είδες είπα οτι είναι σχολής ιωαννιδη.το ότι πήρε 2 πρωταθλήματα με μια ομάδα που αν την είχε ο μελικού η ι ιβκοβιτς θα είχε πάρει και τις δυο ευρωλιγκες και γενικά ότι κυκλοφορεί έμενα δεν μου λέει τίποτα. αν θυμάμαι δυο παίχτες αυτής έπαιξαν στο ΝΒΑ.και ο σουμποτιτς πήρε πρωτάθλημα δε μου λέει κάτι.εγώ τα λέω όλα αυτά γιατί οι πρακτικές του είναι ξεπερασμένες και γενικά είναι ένας προπονητής που εχει μείνει αυτο που λένε προπονητικά πολύ πίσω.ειδικά μετά την επέμβαση που κανε.δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και κάποια χρόνια ενώ η ρεαλ δεν είχε προπονητή δεν τον πήρε ακόμα και η ταου μετ από λα αυτά που είχαν γίνει με τους παίχτες και τις μανουρες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν τον ξαναπήρε.τέλος πάντων για μένα είναι ένας σερβος που σπρωχτηκε πολύ αλλα δεν έκανε αυτά για τα οποία τον έσπρωξε το λεγόμενο σέρβικο λόμπι ;)για μένα αν δεν είχε κλείσει στη μακαμπι ο ιδανικός προπονητής που μπορεί με ένα μικρο μπάτζετ να χτίσει μια καλη ομάδα ηταν ο μπλατ
απο αυτες που ακουγονται εγω πιστευω οτι καλυτερη αν δεν δεχτει ο ιτουδης ειναι ο ιταλος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K