Επισκέπτης
Εγω ηθελατωρα εχουμε τελος εποχης
πολυ κριμα
κανενας δεν ηθελε να φυγει ο ζελικο
ολοι ελπιζουμε τουλαχιστον να συνεχισει στην θεση του ο ιτουδης
Εγω ηθελατωρα εχουμε τελος εποχης
πολυ κριμα
κανενας δεν ηθελε να φυγει ο ζελικο
ολοι ελπιζουμε τουλαχιστον να συνεχισει στην θεση του ο ιτουδης
εσυ εισαι αλητηριος τυποςΕγω ηθελα![]()
οποιος και να ερθει, με τον γιανακοπουλο τζουνιορ το κλιμα δε θα ειναι καλο.ηδη εχουν αρχισει τα οργανα και ολοι τα ριχνουν σε αυτον για το διαζυγιο.Το οριστικό διαζύγιο με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι η αρχή της νέας εποχής στον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα που πλέον υφίσταται είναι ένα. Ποιος θα είναι ο νέος… αρχιτέκτονας των πράσινων;
Τα ονόματα που έχουν αρχίσει και ακούγονται τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά με πρώτα και καλύτερα αυτά των δυο Ελλήνων. Ηλίας Ζούρος και Αργύρης Πεδουλάκης ακούγεται έντονα, αλλά η γραπτή δήλωση Ομπράντοβιτς ίσως να δείχνει και Δημήτρη Ιτούδη!
Η φράση στο τέλος του αντίο του: «Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια», αφήνει περιθώρια για αρκετή κουβέντα παρότι μέχρι χθες λεγόταν ότι ο Ιτούδης είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει τον «Ζοτς» στο εξωτερικό.
Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο οι πράσινοι να κοιτάξουν για κάποιο άλλο τεχνικό αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά τότε σίγουρα οι λύσεις τους είναι πιο περιορισμένες.
![]()
![]()
![]()
![]()
αν τον πάρεις τότε ετοιμάσου να γίνεις ομάδα επιπέδου πανιωνίου και κολοσου μαζί θα παλεύουμε για τη δεύτερη θέσηοποιος και να ερθει, με τον γιανακοπουλο τζουνιορ το κλιμα δε θα ειναι καλο.ηδη εχουν αρχισει τα οργανα και ολοι τα ριχνουν σε αυτον για το διαζυγιο.
γνωμη μου πεδουλακης.
του εχω συμπαθεια![]()
εχω την αισθηση πως ο ιτουδης θα τον ακολουθησει.αν τον πάρεις τότε ετοιμάσου να γίνεις ομάδα επιπέδου πανιωνίου και κολοσου μαζί θα παλεύουμε για τη δεύτερη θέσηνα υποθέσω οτι τον προτιμάς και απο τον ιτουδη αν υποθέσουμε ότι δεν ακολουθεί το ζοτς;
αυτοε ειναι καλυτερος τυπεοποιος και να ερθει, με τον γιανακοπουλο τζουνιορ το κλιμα δε θα ειναι καλο.ηδη εχουν αρχισει τα οργανα και ολοι τα ριχνουν σε αυτον για το διαζυγιο.
γνωμη μου πεδουλακης.
του εχω συμπαθεια![]()
οοο000 καλα.καλυτερα στηβ γιατζογλουαυτοε ειναι καλυτερος τυπε
![]()
τυπε πλακα πλακα δεν θαταν ασχημη λυση ο μπαναωτηςοοο000 καλα.καλυτερα στηβ γιατζογλου
ποιος μου περασε απο το μυαλο τωρα που ειναι ανεργος?
δε πιστευω....
μπαναωτης.![]()
ε, άμα το πάμε από πλευράς ταμείου ανεργίας και ο Στηβ άνεργος είναι ρε συ... και μπορεί να σου φέρει και κανά Ταρπλεϋ να τρίβεις μάτιαοοο000 καλα.καλυτερα στηβ γιατζογλου
ποιος μου περασε απο το μυαλο τωρα που ειναι ανεργος?
δε πιστευω....
μπαναωτης.![]()
τυπε αυτος ειναι καλυτεροςέχω κι άλλη πρόταση... Σούμποτιτς
τυπε αυτος ειναι καλυτερος
αν εχει μεγαλες απαιτησεις τοτε παμε σαυτον
δ.πριφτης
http://[URL unfurl="true"]www.kavalabc.gr/Portals/0/priftis_photo.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
για έναν πρωταθλητή Ευρώπης νομίζω είναι λίγοι και οι δύο
Κατσικάρης πώς σου φαίνεται;
για έναν πρωταθλητή Ευρώπης νομίζω είναι λίγοι και οι δύο
απο ελληνες μονο ιτουδη θελω τυπεγια έναν πρωταθλητή Ευρώπης νομίζω είναι λίγοι και οι δύο
Μορφή ο Φραγκιάς.Ανέβασε τον Κολοσσό Α1.Βρωμόστομος φοβερός. (δεν είναι μυρωδιάς πάντως απόλυτε,άλλο που δεν κάνει για τον βάζελο).
τυπε μυρωδιας δεν ειναι αλλα ειπαμεΜορφή ο Φραγκιάς.Ανέβασε τον Κολοσσό Α1.Βρωμόστομος φοβερός. (δεν είναι μυρωδιάς πάντως απόλυτε,άλλο που δεν κάνει για τον βάζελο).
Τον Τζούροβιτς να πάρετε![]()