Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Το κωλόπαιδο (ΔΠΓ) μας κόβει το μπάσκετ.

ΑΥΤΑ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το οριστικό διαζύγιο με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι η αρχή της νέας εποχής στον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα που πλέον υφίσταται είναι ένα. Ποιος θα είναι ο νέος… αρχιτέκτονας των πράσινων;
Τα ονόματα που έχουν αρχίσει και ακούγονται τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά με πρώτα και καλύτερα αυτά των δυο Ελλήνων. Ηλίας Ζούρος και Αργύρης Πεδουλάκης ακούγεται έντονα, αλλά η γραπτή δήλωση Ομπράντοβιτς ίσως να δείχνει και Δημήτρη Ιτούδη!

Η φράση στο τέλος του αντίο του: «Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια», αφήνει περιθώρια για αρκετή κουβέντα παρότι μέχρι χθες λεγόταν ότι ο Ιτούδης είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει τον «Ζοτς» στο εξωτερικό.

Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο οι πράσινοι να κοιτάξουν για κάποιο άλλο τεχνικό αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά τότε σίγουρα οι λύσεις τους είναι πιο περιορισμένες.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το οριστικό διαζύγιο με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι η αρχή της νέας εποχής στον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα που πλέον υφίσταται είναι ένα. Ποιος θα είναι ο νέος… αρχιτέκτονας των πράσινων;
Τα ονόματα που έχουν αρχίσει και ακούγονται τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά με πρώτα και καλύτερα αυτά των δυο Ελλήνων. Ηλίας Ζούρος και Αργύρης Πεδουλάκης ακούγεται έντονα, αλλά η γραπτή δήλωση Ομπράντοβιτς ίσως να δείχνει και Δημήτρη Ιτούδη!

Η φράση στο τέλος του αντίο του: «Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια», αφήνει περιθώρια για αρκετή κουβέντα παρότι μέχρι χθες λεγόταν ότι ο Ιτούδης είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει τον «Ζοτς» στο εξωτερικό.

Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο οι πράσινοι να κοιτάξουν για κάποιο άλλο τεχνικό αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά τότε σίγουρα οι λύσεις τους είναι πιο περιορισμένες.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
οποιος και να ερθει, με τον γιανακοπουλο τζουνιορ το κλιμα δε θα ειναι καλο.ηδη εχουν αρχισει τα οργανα και ολοι τα ριχνουν σε αυτον για το διαζυγιο.

γνωμη μου πεδουλακης.
του εχω συμπαθεια :grin:

Επισκέπτης
οποιος και να ερθει, με τον γιανακοπουλο τζουνιορ το κλιμα δε θα ειναι καλο.ηδη εχουν αρχισει τα οργανα και ολοι τα ριχνουν σε αυτον για το διαζυγιο.

γνωμη μου πεδουλακης.
αν τον πάρεις τότε ετοιμάσου να γίνεις ομάδα επιπέδου πανιωνίου και κολοσου μαζί θα παλεύουμε για τη δεύτερη θέση :grin: να υποθέσω οτι τον προτιμάς και απο τον ιτουδη αν υποθέσουμε ότι δεν ακολουθεί το ζοτς;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αν τον πάρεις τότε ετοιμάσου να γίνεις ομάδα επιπέδου πανιωνίου και κολοσου μαζί θα παλεύουμε για τη δεύτερη θέση :grin: να υποθέσω οτι τον προτιμάς και απο τον ιτουδη αν υποθέσουμε ότι δεν ακολουθεί το ζοτς;
εχω την αισθηση πως ο ιτουδης θα τον ακολουθησει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

γνωμη μου πεδουλακης.
αυτοε ειναι καλυτερος τυπε :grin:
202453.aspx

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οοο000 καλα.καλυτερα στηβ γιατζογλου :grin:

ποιος μου περασε απο το μυαλο τωρα που ειναι ανεργος?
δε πιστευω....
μπαναωτης. :2funny:
τυπε πλακα πλακα δεν θαταν ασχημη λυση ο μπαναωτης :grin:
και μετα θα μας φωναζουν οι γαυροι κανε την ομαδα παλι πρωτη μπαναωτη μπαναωτη
ρε τι γινεται

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εφτασε η στιγμη να κλεισει ο κυκλος αυτης της μεγαλης ομαδας του τεραστιου Ζελικο . . .
Ας ελπισουμε οτι θα ανασυνταχθουμε γρηγορα,αν + νομιζω οτι θα χρειαστουμε καιρο.
Ειναι πολυ δυσκολο οποιος + αν ερθει να φτιαξει απ'την αρχη ανταγωνιστικη ομαδα,ιδιαιτερα με το μπατζετ της επομενης περιοδου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οοο000 καλα.καλυτερα στηβ γιατζογλου :grin:

ποιος μου περασε απο το μυαλο τωρα που ειναι ανεργος?
δε πιστευω....
μπαναωτης. :2funny:
ε, άμα το πάμε από πλευράς ταμείου ανεργίας και ο Στηβ άνεργος είναι ρε συ... και μπορεί να σου φέρει και κανά Ταρπλεϋ να τρίβεις μάτια

Ο Καζλάουσκας πώς θα σου φαινότανε; Μαζί με Σχορτσιανίτη φίλε (που τον είχε αναστήσει) θα κάνει καλή δουλειά
αλλά είναι κομματάκι ακριβός για εσάς...
Έχει πάντως προπονητές μπόλικους...
παίκτες έχει;

ο Δημητράκης πάντως κάνει μετακόμιση στα γραφεία της εφημερίδας και των σάιτ. Και τσιγγουνεύεται ακόμα και τα 12 χιλιάρικα ασφάλιστρα των σέρβερ!! μαζεύει σπόρια για να φέρει προπονηταρά ουάο!!
χαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω κι άλλη πρόταση... Σούμποτιτς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπε αυτος ειναι καλυτερος :grin:

αν εχει μεγαλες απαιτησεις τοτε παμε σαυτον
δ.πριφτης
http://[URL unfurl="true"]www.kavalabc.gr/Portals/0/priftis_photo.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
για έναν πρωταθλητή Ευρώπης νομίζω είναι λίγοι και οι δύο
Κατσικάρης πώς σου φαίνεται;

Επισκέπτης
μπαρτζωκας ταλαντούχος και όπου έχει δουλέψει έχει αφήσει έργο ;)

Επισκέπτης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μορφή ο Φραγκιάς.Ανέβασε τον Κολοσσό Α1.Βρωμόστομος φοβερός. (δεν είναι μυρωδιάς πάντως απόλυτε,άλλο που δεν κάνει για τον βάζελο).
Τον Τζούροβιτς να πάρετε :grin:
τυπε μυρωδιας δεν ειναι αλλα ειπαμε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom