lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
γιατί δεν κρατάνε τον ιτούδη? έχει μαθητεύσει δίπλα στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και δείχνει έτοιμος να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία!
γιατί δεν κρατάνε τον ιτούδη? έχει μαθητεύσει δίπλα στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και δείχνει έτοιμος να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία!
σαν να ξεκιναει η καθοδος μου φαινεται
η αληθεια ειναι οτι κατα καποιο τροπο ειναι μια επενδυση και μπορει (πρεπει?) να την δοκιμασει η βαζελα.Μπορει ο τυπος να ειναι ΑΡΙΣΤΟΣ βοηθος.ετσι ειναι,αλλα αμα μεινει μακαρι να επαναληφθει η παροιμια πως ο μαθητης περναει τον Δασκαλο ;)
καταρχήν ποτέ μου δεν είπα οτι τα ξέρω ολα.την άποψη μου λέω και αν δεν σου αρέσει η διαφωνείς και επιχειρηματολογείς.πάμε σε αυτά που έγραψες.καταρχήν το μαντζαρη δεν τον πήρες στη θέση του σαρας.ο σαρας ηταν τελευταία επιλογή και όχι απο το ζελικο αλλα απο επιμονή του ιτουδη που τον δικαίωσε.ο μαντζαρης θα ηταν μια επένδυση για το μέλλον εκ των υστέρων έκανε λάθος που δεν τον πήρε.πάμε τώρα στους παίχτες που εσύ λες οτι έβγαλε ο ζελικο.καταρχήν να καταλάβουμε τι σημαίνει βγάζω έναν παίχτη,σημαίνει ότι είτε τον παίρνω απο 18-19 ετών από εφηβικά η έστω μια ομάδα πολύ κατώτερη και του δινω ευκαιρίες τον δουλεύω και βγαίνει.ο φωτσης δεν τον έβγαλε ο ζελικο ηταν ταλενταρα που μάλιστα εφυγε και για το ΝΒΑ.διαμαντιδης είχε δυο φοβερές χρονιές στον ηρακλη και εκεί τον είδε ο παο και αν θυμάσαι τον έκλεψε από τον ολυμπιακό ..αρα δεν τον πήρε και τον έφτιαξε ο ζελικο ο δδ ηταν ήδη καλός παίχτης που απλά στον παναθηναϊκό έδειξε το πλούσιο ταλέντο του.το ίδιο και για τον τσαρτσαρη που στο περιστερι ηταν ενας απο τους ηγέτες.να σημειωθει οτι ο μεν διαμαντιδης ήρθε στον παναθηναϊκό σε ηλικία 24 χρόνων γεννημένος το 1980 και ο δε τσαρτσαρης το 2002 σε ηλικία 23 ετών γεννημένος το 1979.τώρα αγαπητέ κομπε αν εσύ θεωρείς οτι παίχτες φτιάχνονται οι είναι ταλέντα στα 24 τότε βλέπουμε διαφορετικά το άθλημα.πάμε στο σπανουλη έπαιξε στο μαρουσι 4 χρόνια και ηταν ο ηγέτης αυτης της ομαδας φτάνοντας μάλιστα και στην εθνικη πριν πάει στο παναθηναϊκό και τον ζελικο.να σημειώσω ότι και αυτός πήγε σε ηλικία 23 ετών άρα ταλέντο που έβγαλε ο ζελικο δεν υφίσταται.όλοι λοιπόν ηταν φτασμένοι παίχτες που απλά έδεσαν σε μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό η μάλλον κορυφαίο προπονητή.αρα τι λεω λαθος θελω να μου πεις έναν παίχτη που τον πηρε 19-19 ετών άγνωστο και κατάφερε να τον δώσει στην ομάδα.μην ψάχνεις κανέναν.αλλα επειδή δεν θέλω να ειμαι άδικος κατάφερε πέρσι να πάρει τα μέγιστα απο εναν παίχτη που μέχρι τα μέσα της σεζόν κανείς δεν πίστευε το νικ καλαθη..μόνο που αυτός είχε έρθει με περγαμηνές απο το αμερικα άσχετα αν δεν έχει δείξει αυτά για τα οποία έχει έρθει..και εννοώ σε διάρκεια γιατί πέρσι έκανε μια καταπληκτική χρονιά στο δευτέρου μισού αλλα φέτος ηταν απλά απαράδεκτος.και να πω ότι τα λέω καιρό οτι ο ζελικο έχει αποχαιρετίσει ;)Υ.Γο βουγιουκα προερχόταν από μια χρονιά κακή στον ολυμπιακό και μια φοβερή χρονιά στον πανελλήνιο και αυτός ήρθε σε ηλικία όχι 20 ετωνπαμε ενα ενα γιατι νομιζεις οτι τα ξερεις ολα αλλα σε μερικα πραγματα λες παπαριες μεγαλες
ο ματζαρης δεν εχει καμια σχεση με τον κυριτση
ο παναθηναικος παντα εχει ενα ροστερ 14-15 και σχεδον καθε χρονο περνει ο ζοντς καποιους παικτες βοηθητικους για τις προπονησης(κομματος ξανθοπουλος κλπ )για αυτο πηρε και τον κυριτση
αντι για τον ματζαρη πηρε τον σαρας δεν νομιζω να διαφωνει κανενας με την επιλογη
ο φωτσης ηταν ετοιμος παικτης ?
ο μπατιστ ηταν ετοιμος παικτης?
ο διαμαντιδης ηταν ετοιμος παικτης?
ο σπανουλης ηταν ετοιμος?
ο τσαρτσαρης ηταν ετοιμος παικτης?
ο βουγιουκας?
ο ομπραντοβιτς εχει ενα συγκεκριμενο αγωνιστικο στυλ δεν πα να ερθει ο καλυτερος παικτης του κοσμου αν δεν μπει αυτος στο στυλ του ομπραντοβιτς μενει παγκο
εδω δεν το αλλαξε για τον σαρας θα το κανει αλλον?
οσο για τον τεπιτς που λες οτι επερνε ευκαιριες μονο σε ματς με τους μικρους επερνε στα μεγαλα ματς κατι 2-3λεπτα επαιζε
οποιος μπορει να ανταπεξελθει στο συστημα του παιζει οποιος δεν μπορει απλα φευγει
τύπε αλλοι λόγοι τον εκαναν να φύγει όχι τα λεφτά.αν ηταν τα λεφτά θα είχε φύγει πριν δυο χρόνια τότε που η ρεαλ του έδινε διπλάσια χρήματα ;)για να καταλάβεις εσύ θα έμενες με πρόεδρο το δημητρακη;Τρεφω μεγαλο σεβασμο στον Ζελικο αν και Γαυρος,σημερα ομως αποδειχτηκε ποσο φραγκοφονιαδες ειναι οι Σερβοι
μάλλον ρεάλ ή ίσως τουρκία...ο μεσινα πηγε τσσκα..αρα ο ζελικο που θα πάει;και ποιους θα πάρει μαζί του;
o ζελικο παει εφεςο μεσινα πηγε τσσκα..αρα ο ζελικο που θα πάει;και ποιους θα πάρει μαζί του;
κρατα μια πισινη του ζελικο του αρεσει το μεσογειακο κλιμα.o ζελικο παει εφες