Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
γιατί δεν κρατάνε τον ιτούδη? έχει μαθητεύσει δίπλα στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και δείχνει έτοιμος να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία!

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ε καλα...αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας  ;)

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
ετσι ειναι,αλλα αμα μεινει μακαρι να επαναληφθει η παροιμια πως ο μαθητης περναει τον Δασκαλο ;)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
σαν να ξεκιναει η καθοδος μου φαινεται

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ετσι ειναι,αλλα αμα μεινει μακαρι να επαναληφθει η παροιμια πως ο μαθητης περναει τον Δασκαλο ;)
η αληθεια ειναι οτι κατα καποιο τροπο ειναι μια επενδυση και μπορει (πρεπει?) να την δοκιμασει η βαζελα.Μπορει ο τυπος να ειναι ΑΡΙΣΤΟΣ βοηθος.
Αν θες τροπαια????ρισκο, και ψαχνεις απο μεσινα και πανω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μη λέτε μαλακίες
βγάλατε ήδη συμπεράσματα πριν δείτε τι θα γίνει

το έχω ξαναπεί - πρώτα βλέπετε τι θα γίνει στο τέλος της μεταγραφικής με την ομάδα που θα έχει φτιαχτεί. Μετά θα κρίνετε τις επιλογές αν απέδωσαν στο τέλος της περιόδου.

Εγώ είχα κρίνει πέρσι το καλοκαίρι πως ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ πάει για χαμηλά. Έκανε αλλαγές το χειμώνα και με διέψευσε

χαλαρώστε - πέτρινα χρόνια αμέσως...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ.....Καλη τυχη....γκαστονε ησουν αξιος οσο ησουν και μουνι...ρεσπεκτ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
H δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το διαζύγιο του με τους «πράσινους»:

«Αγαπητοί μου Φίλοι

Όταν ήρθα τον Ιούνιο του 1999 στην Αθήνα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, δεν μπορούσα ούτε να το φανταστώ ότι αυτή θα ήταν η ομάδα μου –η οικογένειά μου-το σπίτι μου, για 13 ολόκληρα χρόνια.

Αυτά τα 13 χρόνια, είχαμε πολλές όμορφες στιγμές, πολλούς πανηγυρισμούς, αλλά και δυσκολίες. Τα ζήσαμε έντονα, γιατί πάντα ήμασταν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη και αληθινή οικογένεια.

Οι Αρχές που έχω από την οικογένειά μου, πάντα μου υπενθυμίζουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, αν θέλεις να σε σεβαστούν και αυτοί. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να τονίσω αυτή τη στιγμή.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία κατέστησε δυνατό με όλες της τις δυνάμεις, να είμαστε όλοι μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να χαιρετίσω με σεβασμό, όλους όσοι εργάζονται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, με τους οποίους είχα μια εκπληκτική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οι οποίοι ήταν ΠΑΝΤΑ-ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ μαζί μας, διότι χωρίς τη βοήθειά τους ποτέ δεν θα τα καταφέρναμε. Φυσικά ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια.

Όλοι μαζί, η Οικογένεια Γιαννακόπουλου, οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τις ομάδας, καταφέραμε να κάνουμε τον μπασκετικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ένα μεγάλο κλαμπ προς το οποίο τρέφει σεβασμό όλη η Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή πήρα μια ΠΟΛΥ-μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολη απόφαση για μένα, πως η συνεργασία όλων αυτών των ετών τελείωσε.

Πιστεύω πως ότι συμβαίνει σε μια οικογένεια πρέπει να μένει μέσα σε αυτή. Γιατί όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός « Τα εν οίκω, μη εν δήμω». Αναμφίβολα θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή μου η απόφαση είναι η καλύτερη δυνατή για όλους.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για 13 χρόνια ήταν η ΟΜΑΔΑ μου και το ΣΠΙΤΙ μου και αυτό θα μείνει έτσι σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω και είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού τύπου για την αγαστή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

respect-046.gif

respect-051.gif

Επισκέπτης
Τρεφω μεγαλο σεβασμο στον Ζελικο αν και Γαυρος,σημερα ομως αποδειχτηκε ποσο φραγκοφονιαδες ειναι οι Σερβοι

Επισκέπτης
παμε ενα ενα γιατι νομιζεις οτι τα ξερεις ολα αλλα σε μερικα πραγματα λες παπαριες μεγαλες
ο ματζαρης δεν εχει καμια σχεση με τον κυριτση
ο παναθηναικος παντα εχει ενα ροστερ 14-15 και σχεδον καθε χρονο περνει ο ζοντς καποιους παικτες βοηθητικους για τις προπονησης(κομματος ξανθοπουλος κλπ )για αυτο πηρε και τον κυριτση
αντι για τον ματζαρη πηρε τον σαρας δεν νομιζω να διαφωνει κανενας με την επιλογη
ο φωτσης ηταν ετοιμος παικτης ?
ο μπατιστ ηταν ετοιμος παικτης?
ο διαμαντιδης ηταν ετοιμος παικτης?
ο σπανουλης ηταν ετοιμος?
ο τσαρτσαρης ηταν ετοιμος παικτης?
ο βουγιουκας?

ο ομπραντοβιτς εχει ενα συγκεκριμενο αγωνιστικο στυλ δεν πα να ερθει ο καλυτερος παικτης του κοσμου αν δεν μπει αυτος στο στυλ του ομπραντοβιτς μενει παγκο
εδω δεν το αλλαξε για τον σαρας θα το κανει αλλον?
οσο για τον τεπιτς που λες οτι επερνε ευκαιριες μονο σε ματς με τους μικρους επερνε στα μεγαλα ματς κατι 2-3λεπτα επαιζε
οποιος μπορει να ανταπεξελθει στο συστημα του παιζει οποιος δεν μπορει απλα φευγει
καταρχήν ποτέ μου δεν είπα οτι τα ξέρω ολα.την άποψη μου λέω και αν δεν σου αρέσει η διαφωνείς και  επιχειρηματολογείς.πάμε σε αυτά που έγραψες.καταρχήν το μαντζαρη δεν τον πήρες στη θέση του σαρας.ο σαρας ηταν τελευταία επιλογή και όχι απο το ζελικο αλλα απο επιμονή του ιτουδη που τον δικαίωσε.ο μαντζαρης θα ηταν μια επένδυση για το μέλλον εκ των υστέρων έκανε λάθος που δεν τον πήρε.πάμε τώρα στους παίχτες που εσύ λες οτι έβγαλε ο ζελικο.καταρχήν να καταλάβουμε τι σημαίνει βγάζω έναν παίχτη,σημαίνει ότι είτε τον παίρνω απο 18-19 ετών από εφηβικά η έστω μια ομάδα πολύ κατώτερη και του δινω ευκαιρίες τον δουλεύω και βγαίνει.ο φωτσης δεν τον έβγαλε ο ζελικο ηταν ταλενταρα που μάλιστα εφυγε και για το ΝΒΑ.διαμαντιδης είχε δυο φοβερές χρονιές στον ηρακλη και εκεί τον είδε ο παο και αν θυμάσαι τον έκλεψε από τον ολυμπιακό ..αρα δεν τον πήρε και τον έφτιαξε ο ζελικο ο δδ ηταν ήδη καλός παίχτης που απλά στον παναθηναϊκό έδειξε το πλούσιο ταλέντο του.το ίδιο και για τον τσαρτσαρη που στο περιστερι ηταν ενας απο τους ηγέτες.να σημειωθει οτι ο μεν διαμαντιδης ήρθε στον παναθηναϊκό σε ηλικία 24 χρόνων γεννημένος το 1980 και ο δε τσαρτσαρης το 2002 σε ηλικία 23 ετών γεννημένος το 1979.τώρα αγαπητέ κομπε αν εσύ θεωρείς οτι παίχτες φτιάχνονται οι είναι ταλέντα στα 24 τότε βλέπουμε διαφορετικά το άθλημα.πάμε στο σπανουλη έπαιξε στο μαρουσι 4 χρόνια και ηταν ο ηγέτης αυτης της ομαδας φτάνοντας μάλιστα και στην εθνικη πριν πάει στο παναθηναϊκό και τον ζελικο.να σημειώσω ότι και αυτός πήγε σε ηλικία 23 ετών άρα ταλέντο που έβγαλε ο ζελικο δεν υφίσταται.όλοι λοιπόν ηταν φτασμένοι παίχτες που απλά έδεσαν σε μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό η μάλλον κορυφαίο προπονητή.αρα τι λεω λαθος θελω να μου πεις έναν παίχτη που τον πηρε 19-19 ετών άγνωστο και κατάφερε να τον δώσει στην ομάδα.μην ψάχνεις κανέναν.αλλα επειδή δεν θέλω να ειμαι άδικος κατάφερε πέρσι να πάρει τα μέγιστα απο εναν παίχτη που μέχρι τα μέσα της σεζόν κανείς δεν πίστευε το νικ καλαθη..μόνο που αυτός είχε έρθει με περγαμηνές απο το αμερικα άσχετα αν δεν έχει δείξει αυτά για τα οποία έχει έρθει..και εννοώ σε διάρκεια γιατί πέρσι έκανε μια καταπληκτική χρονιά στο δευτέρου μισού αλλα φέτος ηταν απλά απαράδεκτος.και να πω ότι τα λέω καιρό οτι ο ζελικο έχει αποχαιρετίσει ;)Υ.Γο βουγιουκα προερχόταν από μια χρονιά κακή στον ολυμπιακό και μια φοβερή χρονιά στον πανελλήνιο και αυτός ήρθε σε ηλικία όχι 20 ετων

Επισκέπτης
Τρεφω μεγαλο σεβασμο στον Ζελικο αν και Γαυρος,σημερα ομως αποδειχτηκε ποσο φραγκοφονιαδες ειναι οι Σερβοι
τύπε αλλοι λόγοι τον εκαναν να φύγει όχι τα λεφτά.αν ηταν τα λεφτά θα είχε φύγει πριν δυο χρόνια τότε που η ρεαλ του έδινε διπλάσια χρήματα ;)για να καταλάβεις εσύ θα έμενες με πρόεδρο το δημητρακη; :grin:

Επισκέπτης
ο μεσινα πηγε τσσκα..αρα ο ζελικο που θα πάει;και ποιους θα πάρει μαζί του;

Επισκέπτης
αλλο Μαδρίτη άλλο τουρκιά.άλλο παραλία Ασπροπύργου αλλο παραλία Βουλιαγμένης.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
παρελθον ο ζοτς.μεγαλο ρεσπεκτ αλλα η ζωη προχωρα.

αυτο που θελω, ειναι ανταγωνιστικο πρωταθλημα.εαν ο παο μπορεσει να ειναι ανταγωνιστικος με οποιαδηποτε χ προπονητη για εμενα ειναι μια χαρα.
να μεν μου αρεσε ο ζοτς ,αλλα δε κολλαω σε προσωπα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα εχουμε τελος εποχης
πολυ κριμα
κανενας δεν ηθελε να φυγει ο ζελικο
ολοι ελπιζουμε τουλαχιστον να συνεχισει στην θεση του ο ιτουδης